Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κ εγω δεν είδα χαμόγελο αλλα έκανα σαν το είδα!! Δηλαδή καθημερινές επαφές.. Μαρακι μου κανε τις επαφές σου κ μη σε νοιάζει το χαμόγελο!!

ξεκινησα της επαφες μου απο την 9 μερα κ θα συνεχισω μεχρι την 16

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξεκινησα της επαφες μου απο την 9 μερα κ θα συνεχισω μεχρι την 16

Κανε μεχρι τη 17 για να είμαστε σίγουροι!εγω αυριο ειμαι 19 η οπότε θα ηρεμήσω λιγο.. Πρέπει να παραγγειλω τα τεστακια απο το eBay που είχες πει να εχω για τον επόμενο μήνα·αργούν να έρθουν;

Κανε μεχρι τη 17 για να είμαστε σίγουροι!εγω αυριο ειμαι 19 η οπότε θα ηρεμήσω λιγο.. Πρέπει να παραγγειλω τα τεστακια απο το eBay που είχες πει να εχω για τον επόμενο μήνα·αργούν να έρθουν;

Oχι 1 εβδομαδα κανουν κ εγω απο εκει παιρνω κ σημερα που τα μετρησα θα με πανε ακριβως για αλλον ενα κυκλο γιατι μετα θα κανουμε την εξωσωματικη αντε καλη επιτυχια να εχουμε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Oχι 1 εβδομαδα κανουν κ εγω απο εκει παιρνω κ σημερα που τα μετρησα θα με πανε ακριβως για αλλον ενα κυκλο γιατι μετα θα κανουμε την εξωσωματικη αντε καλη επιτυχια να εχουμε

Μπουμπου μου κ εγω θα κανω 2-3 σπερματεγχυσεις κ μετα εξωσωματικη.. Δεν μπορω κ εγω άλλο! :(

Μπουμπου μου κ εγω θα κανω 2-3 σπερματεγχυσεις κ μετα εξωσωματικη.. Δεν μπορω κ εγω άλλο! :(

κ την δευτερη που καναμε εμεις πολυ ηταν αλλα της καναμε την μια πισω απο την αλλη κ πριν βγουνε τα αποτελεσματα της δευτερης ειχαμε πει οτι θα παμε σε εξωσωματικη.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κουκλες!

Θελω να σας ευχαριστησω μία-μία για τη συμπαρασταση και το νοιαξιμο σας!

Stardustmg, sissy2012, tinkerbell!24, lolita78, maria papa, mar1981, tina32, skybeam, janetta, maria_v, georgkat, deni..29 σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!

Ελπιζω σ΄αυτο το ωαριακι, μακαρι να μας φερει ενα γερό μωρο!!!

Η προταση του γιατρου εγινε αποκλειστικά με κριτηριο την ηλικια μου (43). Μου ειπε οτι στα 43 οι πιθανοτητες για φυσικη συλληψη ειναι στο 1%, με σπερματεγχυση στο 2% και με συνηθισμενη εξωσωματικη στο 4%. Γιαυτο καλυτερα να μη σπαταλαω ψυχικα αποθεματα και χρημα και να προχωρησω σε πιο αποτελεσματικες μεθοδους. Με τα δανεικα λεει οτι φτανουμε και στο 50% λογω καλου (νεαρου) γενετικου υλικου!

Για τα χρονια μου δε μπορω να κανω κατι, το ξερω. Ξερω ομως οτι εχω σχετικα καλο ορμονικο προφιλ (FSH 7,04 με Ε2 38,6 και LH 2,98 την προηγουμενη βδομαδα) και ΑΜΗ 17,5 pmol/l (μετρια γονιμοτητα) σε εξεταση πριν απο ενάμιση χρονο. Θα ξανακανω την ΑΜΗ την επομενη βδομαδα, ετσι για μια καινουρια εκτιμηση.

Αυτο με τα δανεικα δεν μου καθεται! Εφοσον υπαρχει παραγωγη ωαριων και ανταποκριση στα φαρμακα γιατι να μην ειναι πρωτη επιλογη ο προεμφυτευτικος με δικα μου ωαρια; Και που ξερουμε τι γενετικο υλικο εχει η καθε δοτρια; Δεν κολλαω στο ποιανου θα ειναι το παιδι και σε ποιον θα μοιαζει, παιδι μου θα ειναι, τελεία! Κολλαω στο οτι οι εξετασεις που κανουν στις δοτριες καλυπτουν πολυ λιγα παραγματα και δε διασφαλιζουν και πολλα απο θεμα κληρονομικοτητας. Ουτε και το νεαρο της ηλικιας μου λεει τιποτα! Στο ειδικο σχολειο που δουλευα παλιοτερα, ειχαμε δυο παιδακια με νταουν απο νεοτατες μανουλες, η ηλικια δεν ειναι απο μονη της εγγυηση!

Απο βδομαδα λεω να ψαχτω για προεμφυτευτικο και να επικοινωνησω με διάφορα κεντρα. Κατι πηρε το αυτι μου για προεμφυτευτικο στο πολικο σωματιο του ωαριου, οπου δεν χρειαζεται να αφαιρεθει κυτταρο απο το ιδιο το εμβρυο και ελεγχο με τεχνικη arrey CGN, που γινεται σε 12 ωρες κι επιτρεπει τη μεταφορα του εμβρυου μεσα στις 3 μερες χωρις καταψυξη! Αν εχει παρει κατι το αφτι σας σφυριξτε μου! Ακουσα οτι το κανουν 2 κεντρα στην Αθηνα, θελω να δω και για Θεσσαλονικη.

Θα σας αφησω σε λιγο γιατι εχουμε πρωταθλημα! Απο την Τεταρτη τον ξεκινησα τον δικο μου και το χαμογελακι εσκασε σημερα! Οποτε και αποψε δε μου γλυτωνει, το παιχνιδι συνεχιζεται!!!! ;););)

stardustmg και maria_v, καλη επιτυχια!!! Περιμενω με λαχταρα, δεν το κρυβω!!

skybeam, δε χρειαζεται να υπαρχουν ιδιαιτερα συμπτωματα! Μη σκας! Εξαλλου μια εγκυμοσυνη χωρις συμπτωματα ειναι αυτο που λεμε "καλη εγκυμοσυνη"!

maria papa και sissy2012, προχωραμε κυριως πριν το χαμογελακι!! Μην τον αφηνετε σε χλωρο κλαδι, ειστε και νιατα εσεις!!!

mar1981, ενα ταξιδακι στα Βόρεια ειναι ό,τι πρεπει! Εχουμε και καλα μεζεδακια εδω πανω, μια χαρα θα τα περασετε! για συμβουλες και ιδεες εδω ειμαστε!

maria_v, στο Βιογενεσις ειχα κανει τις δύο εξωσωματικες με αλλο γιατρο. Για τη Ζερβακακου ειχα ακουσει κι εγω πολυ καλα λογια, το βιογενεσις ομως ειναι λιγο σουπερ-μαρκετ! Κοσμος μπαινει-βγαινει, οι αιθουσες ωοληψιας-μεταφορας και τα κρεβατια αναρπαστα (οποιος προλαβε αρπαξε), το προσωπικο αγεναστατο (με 3 μαλωσα εκει μεσα), και τις 2 φορες αρνηθηκαν να μου δωσουν αντιγραφο του συμφωνητικου που υπογραψαμε, στην αιθουσα εμβρυομεταφορας παιζανε στο τρανζιστορ λαϊκα και μιλουσανε πανω απο το κεφαλι μου για τα χθεσινοβραδινα μπουζουκια(!!!), την πρωτη φορα δε μου δωσανε αποδειξη για ολο το ποσο (ελειπε περιπου το ενα τριτο), τη δευτερη με σηκωσε απο το κρεββατι τσιροκοπώντας μια μαια γιατι ειχε περασει η μία ωρα που προβλεποταν, η τυπισσα στο λογιστηριο φερεται σαν προίσταμενη εφοριας... Και άλλα τετοια φαιδρά! Άσε που τις εξετασεις δεν τις δεχονται με ΕΟΠΠΥ και εχουν κατι τιμολογια φωτια! 50 ευρω θελανε μονο για την χοριακη!!! Βεβαια η επιτυχια εξαρταται απο τον γιατρο και οχι απο το κεντρο, στα λεω ομως για να εισαι προετοιμασμενη για τη συμπεριφορα τους!

Georgkat, χτύπα μια χοριακουλα αυριο για να ξερεις αν παιχτηκε κατι! Και χορό κοριτσι μου, την καλυτερη δουλεια κανεις!!

Αντε, παω για ντουζακι, μπας και παρασυρω και το παλικαρι μου που κανει το βαρυ πεπονι! Τον ψοφησα τον ερμο, αλλα επιμενω να ελπιζω;)!

καλημέρα κορίτσια!!

πολύ νύστα σήμερα..αλλά θα το παλέψουμε που θα πάει..βγήκαν οι αναλύσεις τις θρομβοφιλίας και θα πάω να τις πάρω...

Γεωργία μου γλυκία..

να μιλήσεις και με άλλους γιατρούς και να σου πούνε τη γνώμη τους..

εμείς θα είμαστε δίπλα σου, και θα προσευχόμαστε να πάνε όλα καλά!!

να ξεζουμίσεις τον αντρούλη σου και σήμερα και αύριο και όλα θα πάνε καλά!!!:)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα κορίτσια! Γεωργια μου αφου υπάρχουν όμορφα ωαριακια τότε υπάρχουν κ μωρακια.. Οσο για τα 2 κέντρα στην Αθήνα,το ενα σίγουρα ειναι του Παντου.κ το άλλο νομίζω του παρασχου.εγω μένω Αθήνα! Οτιδήποτε χρειαστείς εδω να μου πεις!εσυ να συνεχίσεις τις επαφές σου γιατι τα πάντα γινονται...

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, απογοητεύτηκα πρωί πρωί, περίοδος δεν μου ήρθε αλλά έκανα τεστ και φυσικά βγήκε αρνητικό. Στις 11 θα πάρω τον γιατρό μου να δω τι θα μου πει. Για χοριακή δεν θέλω να πάω, μου φαίνεται ότι είναι το πιο ψυχοφθόρο κομμάτι. Θα περιμένω να έρθει, απλά δεν ξέρω τι να κάνω με τα ουτροτζεστάν.

georgia69 μου φυσικά και να το ψάξεις. Χαίρομαι πολύ που σε διάβασα, έτσι αισιόδοξη!!!!! Κάνε την προσευχή σου, μπορεί αυτός ο μήνας να είναι ο τυχερός σου. Για το Βιογέννεσις σοκαρίστικα με όλα αυτά που διάβασα, δεν μου είπαν κάτι τέτοιο... Καλά που με ενημέρωσες! Σε ευχαριστώ...

HvAnp3.png

μαρία μου, νομίζω να κάνεις χοριακή και μετά να σταματήσεις τη προγεστερόνη..δεν εμπιστεύομαι τα τεστ ιδιαίτερα για να πάρω μια τέτοια σημαντική απόφαση..φυσικά ότι πει ο γιατρός σου, αλλά εγώ το σκεφτόμουνα να το κάνω τη 2 φορά και τελικά με απότρεψαν τα κορίτσια από εδώ γιατί δεν είναι σωστό να τη σταματήσεις απότομα..καλύτερα να είσαι 100% σίγουρη..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημερα κ απο εμενα κοριτσια μου!! Μαρακι μου κ εγω προτεινω να κανεις χοριακη.. Ουτε εγω τα εμπιστευομαι τα τεστ.. Συμβουλευσου το γιατρο σου κ βλεπεις!

Εγω οπως τα ξερετε.. Αναμονη που σκοτωνει!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...