Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σου κ σε σενα καλα εκανες κ ξεφαντωσες χθες κ ργω το ιδιο θα εκανα.

αυτο που λες για την ΑΜΗ ειναι αντι-μυλλέριος ? μετραει να δει αμα κανεις οωθυλακια αυτο δεν παει με την ηλικα μπορουμε να την κανουμε κ σε ποιο μικρες ηλικιες το λεω με βεβαιοτητα γιατι την εχει κανει η κουμπαρα μου που εχουμε την ιδια ηλικια 30 χρονων κ οντως εχει ενα θεμα με τα οωθυλακια δεν κανει πολλα ειπα να την κανω κ εγω αλλα ο γιατρος ο εδω που ειχα με ειπε απο την ωρα που η προγεστερονη αν θυμαμαι καλα ειναι ενταξει δεν εχεις θεμα να την κανεις.

τωρα ειναι ολα θεματα γιατρου.

παντως αμα θες πανε κ στο κεντρο που θα την κανω κ εγω

Η AMH, ή αντι-μυλλέριος ορμόνη, είναι μια ουσία που παράγεται από τα κοκκώδη κύτταρα των ωοθηκικών ωοθυλακίων. τα επίπεδα της AMH στο αίμα πιστεύεται ότι αντανακλούν το μέγεθος της εναπομείνασας προμήθειας σε ωάρια, ή ωοθηκικού αποθέματος. Όσο αυξάνεται η ηλικία της γυναίκας, το μέγεθος της δεξαμενής εναπομενόντων ωοθυλακίων μειώνεται. Αντίστοιχα, μειώνονται επίσης τα επίπεδα της AMH στο αίμα και ο αριθμός των ωοθηκικών τριτογενών ωοθυλακίων που είναι ορατά στον υπέρηχο.

Εγώ την έχω κάνει επίσης, είχα πάει σε έναν εξωσωματικό πριν από κανένα χρόνο και με είχε βάλει να το κάνω, για να είναι σίγουρος ότι έχω αποθέματα. Γι αυτό είπα στην γεωργία να το δει, να δει τι νούμερα έχει.

Στο κέντρο που θα κάνεις εσύ, θα πάω, έχω πάει ήδη για τον εμπλουτισμό για την σπερματέγχυση, μου άρεσε πολύ το προσωπικό, όλοι με ένα χαμόγελο ήταν. Απλά δεν είχαμε μιλήσει για άλλα πράγματα.

Με έχει φάει η αγωνία, αν και αύριο δεν μου έρθει, δεν θέλω να πάω για χοριακή, δεν ξέρω τι θα κάνω.

Θα περιμένω μάλλον ακόμα 2 μέρες ή θα κάνω τεστ.

κοριτσακια καλημερα!!!

χαθηκα χτες γιατι ηταν πολυ γεματη η μερα μου...

χτες ηταν το 8ο φεστιβαλ ποντιακων χορων στο ολυμπιακο σταδιο και μαζευτηκαμε τα παιδια απο τους παραδοσιακους χορους που παω και πηγαμε....

περασαμε παρα πολυ ομορφα αλλα εμενα το αγχος μου ηταν μηπως γινω χαλια διοτι αυτον τον μηνα η περιοδος μου ηταν ενας εφιαλτης...αναγκαστηκα να αγορασω τις σερβιετες ακρατειας διοτι ειχα απιστευτη ποσοτητα αιματος....σημερα εχω συνελθει λιγακι και εχω παρει τα πανω μου...τοσες μερες ειμαι ασπρη με κομμαρες και απιστευτη κουραση.... ολο πορτοκαλαδες και βιταμινες ειμαι α πα πα πα....στο μεταξυ αυτην την φορα δεν ειχα μονο αιμα αλλα και κατι σαν δερμα....καπως ετσι αλλα οχι τοσο πολυ ηταν και την πρωτη φορα που ειχα αποβαλλει....ειπα πως δεν θα του δωσω σημασια και μολις σταματησει η αιμορραγια θα παω κατευθειαν στον γιατρο.....δεν θα αντεξω να ειναι αλλη μια αποβολη!!! ημαρτον πια!!!!

Αχ κοριτσάκι τι τραβάς και εσύ, εννοείται να πας κατευθείαν στο γιατρό σου! Παλιά ήμουν και εγώ έτσι στην περίοδο, με κομμάτια, αλλά εμένα ήταν από άλλο λόγο. Χαίρομαι που είσαι καλύτερα και που το ρίχνεις στο χορό! Πράγματι είναι μεγάλη εκτόνωση!!!

HvAnp3.png

Sissy μου όχι δεν το ήξερα. Είδε ο γιατρός αυτα που έβγαιναν και μου είπε πως είχε υπάρξει εγκυμοσύνη. Και τότε και τωρα με 3 μερες καθυστέρησης ήμουν.

Maria v πραγματικά περιμένω να έρθει η Δευτέρα να πάω να ξεβιδωθω στον χορο και να χαλαρωσω. Και έγκυος να μείνω δεν θέλω με τιποτα να σταματήσω να χορευω. Θα δούμε βέβαια μέχρι τότε. Τωρα ειμαι σε άλλη φάση εντελώς. Θέλω να ειμαι καλα και οταν θα ειναι ν ώρα για το μωρό νομίζω δεν θα με ρωτήσει.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Κατερινα μου να πας οπωσδηποτε αυριο στο γιατρο να

Σου πει.. Μην το αμελησεις!!μηπως βρε κοριτσακι μου

Οταν εχεις καθυστερηση να μενεις στο κρεβατι κ να ξεκουραζεσαι;

Η AMH, ή αντι-μυλλέριος ορμόνη, είναι μια ουσία που παράγεται από τα κοκκώδη κύτταρα των ωοθηκικών ωοθυλακίων. τα επίπεδα της AMH στο αίμα πιστεύεται ότι αντανακλούν το μέγεθος της εναπομείνασας προμήθειας σε ωάρια, ή ωοθηκικού αποθέματος. Όσο αυξάνεται η ηλικία της γυναίκας, το μέγεθος της δεξαμενής εναπομενόντων ωοθυλακίων μειώνεται. Αντίστοιχα, μειώνονται επίσης τα επίπεδα της AMH στο αίμα και ο αριθμός των ωοθηκικών τριτογενών ωοθυλακίων που είναι ορατά στον υπέρηχο.

Εγώ την έχω κάνει επίσης, είχα πάει σε έναν εξωσωματικό πριν από κανένα χρόνο και με είχε βάλει να το κάνω, για να είναι σίγουρος ότι έχω αποθέματα. Γι αυτό είπα στην γεωργία να το δει, να δει τι νούμερα έχει.

Στο κέντρο που θα κάνεις εσύ, θα πάω, έχω πάει ήδη για τον εμπλουτισμό για την σπερματέγχυση, μου άρεσε πολύ το προσωπικό, όλοι με ένα χαμόγελο ήταν. Απλά δεν είχαμε μιλήσει για άλλα πράγματα.

Με έχει φάει η αγωνία, αν και αύριο δεν μου έρθει, δεν θέλω να πάω για χοριακή, δεν ξέρω τι θα κάνω.

Θα περιμένω μάλλον ακόμα 2 μέρες ή θα κάνω τεστ.

ποτε περιμενες την ατιμη?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

27. mar1981 13/10

28. maria_v 15/10

29. Stardustmg 18/10

Ποσοστό: 5/26

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli
  2. kalli 36
  3. Gossamer Reedglitter
  4. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  5. IOANNA111
  6. stogiaki
  7. catherinec
  8. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  9. janneta
  10. Evangeliapan
  11. ΜΑΡΙa
  12. maria papa 28/10
  13. georgia69
  14. sissy 2012 26/10
  15. Georgkat
  16. tinkerbell!24 28/1O
  17. deni..29
  18. Λια33
  19. lolita 78

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσακια μου καλησπερα σας!! Επεστρεψα κ εγω! Περασαμε πολυ ομορφα.. ειχαμε παει στο εξοχικο του πεθερου μου.. σπιτι κατσαμε αλλα ηρεμησα και χαλαρωσα αρκετα!

Μαρια ν εφτασε η ωρα!! Που να χαθει η ατιμη και να εξαφανιστει για 9 μηνες σου ευχομαι!! Κοιτα.. μη μας αφησεις σε αγωνια αυριο, σε παρακαλω!! Ολα με το καλο!

Εγω παλι, τουμπανο ειμαι, κλασσικα.. και περιμενωωωω!

Σας φιλω ολες και καθε μια ξεχωριστα, παω να ξαπλωσω και να διαβασω.. φιλακια!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

28. maria_v 15/10

29. Stardustmg 18/10

Ποσοστό: 5/27

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli
  2. kalli 36
  3. Gossamer Reedglitter
  4. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  5. IOANNA111
  6. stogiaki
  7. catherinec
  8. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  9. janneta
  10. Evangeliapan
  11. ΜΑΡΙa
  12. maria papa 28/10
  13. georgia69
  14. sissy 2012 26/10
  15. Georgkat
  16. tinkerbell!24 28/1O
  17. deni..29
  18. Λια33
  19. lolita 78
  20. mar1981

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Καλησπερα κοριτσια.διάβασα αυτα που γράψατε ομωσ επειδή μπαίνω από το κινητό δεν μπορώ να γράψω πολλά.άναψα κεράκι. Κ έκανα παράκληση θα σασ. Τα πω αύριο.τα φιλία μου.καλό βράδυ.κατερίνα να πασ. Στο γιατρό αύριο.

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κοριτσακια τα νεα μου δεν.....

Ας πουμε τα καλα: υπαρχει ενα 18αρι ωαριακι δεξια, με προοπτικη να σκασει μεσα στο Σαββατοκυριακο! αυτο θα το κυνηγησουμε με φυσικες προσπαθειες!

Ας πουμε και τα αλλα! Δεν εχει νοημα μου ειπε! Οι πιθανοτητες στην ηλικια μου ειτε με φυσικη ειτε με σπερματεγχυση ειτε με απλη εξωσωματικη ειναι ελαχιστες!!! Τωρα ηρθε η ωρα να αποφασισετε αν θελετε παιδι και να προχωρησουμε δραστικα! Η απλη εξωσωματικη δεν.... Μονο με δανεικα ωαρια ή εναλλακτικα με προεμφυτευτικο εχει νοημα, αλλιως καντε τα λεφτα σας κανενα καλο ταξιδι μου ειπε ο γυναικολογος, αφοτου μιλησε με τον εξωσωματικο! Εμεινα στα σκαλια του Αη Γιαννη του Προδρομου και γονατισα... Χρονια ειχα να κλαψω ετσι! Στο παληκαρι μου ειπα μισολογα, δε θελω ν΄απογοητευτει, να προσπαθησουμε τουλαχιστον το σαββατοκυριακο! Κυριακη βραδυ θα του τα πω αναλυτικα!

Κουκλες ευχηθειτε μου να συμβει το θαυμα με το ωαριακι που σκαει μυτη τωρα, να ειναι γερο και τυχερο, γιατι αλλιως πρεπει να αρχισω να ψαχνομαι σε αλλα μονοπατια....[

σου ευχομαι ολα να πανε καλα υπερβολικα μου ακουγονται αυτα που ειπε..μια φιλη μου 41χρονων με μια σαλπιγγα εκανε εξωσωματικη και επιασε με την πρωτη..τωρα το κοριτσακι τησ ειναι 6 μηνων παμε στον ιδιο γιατρο και αυτοσ την εστειλε στο κεντρο εξωσωματικησ και ολα πηγαν τελεια τι να πω..μην στεναχωριεσαι παρε και αλλη γνωμη και προχωρα..

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου τι κάνετε; Μαρια σταρ ωραία που χαλαρωσες.. Ξεφύγουμε και απο τις σκέψεις μας!! Maria v αναμένουμε για αυριο.. Μακάρι ολα να πανε καλα και να ξεκινήσει τέλεια η βδομάδα μας..

Κοριτσακια μου τι κάνετε; Μαρια σταρ ωραία που χαλαρωσες.. Ξεφύγουμε και απο τις σκέψεις μας!! Maria v αναμένουμε για αυριο.. Μακάρι ολα να πανε καλα και να ξεκινήσει τέλεια η βδομάδα μας..

καλα ειμαστε σπιτι κλασικα εσυ γυρισες?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Ναι επέστρεψα στα πάτρια εδάφη!εσυ πως είσαι; Διανυεις μερες ωορηξιας;;

καλα ειμαι δεν ξερω αν ειναι η μερες μου παντως χαμογελο δεν ειδα αλλα της προσπαθειες της κανουμε μερα παρα μερα τωρα οτι γινει

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλα ειμαι δεν ξερω αν ειναι η μερες μου παντως χαμογελο δεν ειδα αλλα της προσπαθειες της κανουμε μερα παρα μερα τωρα οτι γινει

Κ εγω δεν είδα χαμόγελο αλλα έκανα σαν το είδα!! Δηλαδή καθημερινές επαφές.. Μαρακι μου κανε τις επαφές σου κ μη σε νοιάζει το χαμόγελο!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...