Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Γιατί δε νιώθω έγκυος καθόλου! Ούτε πονάκια χαμηλά ή στη μέση (αυτό είναι καλό που σταμάτησαν, σημαίνει ότι δεν συσπάται η μήτρα), ούτε μου μυρίζει τίποτα, ούτε ναυτίες/αναγούλες, ούτε υπνηλία, ούτε άλλαξαν αυτά που μ'αρέσει να τρώω..., η ενέργειά μου υψηλή. Δεν ξέρω αν είναι φυσιολογικό όλο αυτό.

καλε δεν μπορω να πω οτι θα σε δειρω φυσικα κ ειναι λογικο ολο αυτο που εχεις το τι εισαι εγκυος δεν σημαινει αναγουλες ναυτιες ζαλαδες κ τα σχετικα εμενα η νυφη μου δεν ειχε τιποτα μα τιποτα απολυτος απο συμπτωματα κ ετρωγε οτι ετρωγε ουτε της μυριζαν τιποτα .

απολαυσαι ολοι την εγκυμοσυνη σου να σκεφταισε παντα θετικα κ αν εχεις πολυ αγωνια κ ανχος κανε ποιο συχνα υπερηχους για να βλεπεις το ζουρζουνι σου κ να ηρεμεις ειναι λογικο απο την μια ετσι οπως σκεφταισε γιατι οταν λαχταρας κατι πολυ κ ερχετε μετα εχεις ανχος αν ειναι ολα καλα , που θα ειναι παντα.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια τα νεα μου δεν.....

Ας πουμε τα καλα: υπαρχει ενα 18αρι ωαριακι δεξια, με προοπτικη να σκασει μεσα στο Σαββατοκυριακο! αυτο θα το κυνηγησουμε με φυσικες προσπαθειες!

Ας πουμε και τα αλλα! Δεν εχει νοημα μου ειπε! Οι πιθανοτητες στην ηλικια μου ειτε με φυσικη ειτε με σπερματεγχυση ειτε με απλη εξωσωματικη ειναι ελαχιστες!!! Τωρα ηρθε η ωρα να αποφασισετε αν θελετε παιδι και να προχωρησουμε δραστικα! Η απλη εξωσωματικη δεν.... Μονο με δανεικα ωαρια ή εναλλακτικα με προεμφυτευτικο εχει νοημα, αλλιως καντε τα λεφτα σας κανενα καλο ταξιδι μου ειπε ο γυναικολογος, αφοτου μιλησε με τον εξωσωματικο! Εμεινα στα σκαλια του Αη Γιαννη του Προδρομου και γονατισα... Χρονια ειχα να κλαψω ετσι! Στο παληκαρι μου ειπα μισολογα, δε θελω ν΄απογοητευτει, να προσπαθησουμε τουλαχιστον το σαββατοκυριακο! Κυριακη βραδυ θα του τα πω αναλυτικα!

Κουκλες ευχηθειτε μου να συμβει το θαυμα με το ωαριακι που σκαει μυτη τωρα, να ειναι γερο και τυχερο, γιατι αλλιως πρεπει να αρχισω να ψαχνομαι σε αλλα μονοπατια....

γεωργια ευχομαι ο θεουλης που τοσο πολυ αγαπαει τους ανθρωπους ,που περασε τα πανδεινα για να μας σωσει να σου δωσει δυναμη και το μωρακι που τοσο πολυ επιθυμεις!αλλα και συ με τη σειρα σου να τον υμνεις και να διαδιδεις την Θεια Χαρη Του.ειδικα στις μερες μας ,οπου μερικα αποβρασματα προσπαθουν να τον εξευτελισουν!και να εισαι σιγουρη οτι δεν προκειται να σε ξεχασει.κοριτσακι μου προσπαθησε να μην στεναχωριεσαι και να μην βασανιζεσαι αναψε το καντηλακι σου και προσευχησου.ευχομαι με ολη την δυναμη της ψυχης μου να εισαι δυνατη και γρηγορα να αποκτησεις το μωρακι σας.και ειμαι σιγουρη οτι θα στο δωσει ο θεουλης μας!ονειρα γλυκα να εχεις.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

κοριτσακια μου καλησπερα!ελπιζω να ειστε ολες καλα.εγω εξαφανιστικα λιγακι ,εννοειται οτι μπαινω και σας διαβαζω καθε μερα.φιλες μου την δευτερα λαμβανω το μιξερ που αγορασα μεσω ιντερνετ και θελω να κανω και γω την φανουροπιτα μου!ειδα οτι βαλατε μπολικες συνταγες ,οποια θεωρει οτι η συνταγη της ειναι πετυχημενη θα ηθελα πολυ να μου τη στειλει!

οσον αφορα το αλλο ζητημα τη δευτερα ειμαι στην 28μερα και απο οτι βλεπω κατα 90%θα μου ερθει,διοτι εχω ολα τα συμπτωματα!σας καληνυχτω μια-μια και να εχουμε μια χαρουμενη κυριακη!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, tinkerbell!24 και maria papa τι κάνετε κορίτσια?

Εγώ είχα χθες μια μέρα γεμάτη και πέρασα πολύ ωραία, παντρευόταν 1 ζευγάρι από την παρέα μας, ρίξαμε τρελό χορό μέχρι τις 5 το πρωί και τώρα σηκώθηκα να κάνω βραστό για το μεσημέρι. Μετά τα ξύδια είναι μια χαρά η σουπίτσα αν και δεν κρύωσε ακόμα ο καιρός. Χθες δεν υπολόγισα τίποτα, ούτε σπερματεγχύσεις, ούτε τίποτα, ήπια πολύ (απλά δεν έβαλα ούτρο το βράδυ) και χόρεψα πολύ!!!

Sissy2012 μου και Stardustmg καλά να περάσετε!!! Πόσο μου έλειψαν και εμένα τα ταξιδάκια, ευτυχώς που κάποτε τα κάναμε και έχουμε τουλάχιστον αναμνήσεις!!! Να περάσετε τέλεια!!

mar1981 και εσύ βλέπω για ταξιδάκι ετοιμάζεσαι!!! Τέλεια, όσο για τα άλλα τα νέα σου, καλά κάνατε και προγραμματίσατε την 2η τόσο γρήγορα. Μακάρι βέβαια να μην ερχόταν η άτιμη και τώρα να είχαμε επιτέλους ευχάριστα...

Skybeam όπως είπε και η maria papa είναι λογικό να ανησυχείς, όταν έχεις τραβληξει τόσα πολλά μέχρι εδώ! Πρέπει να πιστέψεις όμως ότι αυτή η φορά είναι η τυχερή σου και το μωράκι σου ήρθε για να μείνει!!!! Όταν πας για υπέρηχο να μπεις να μας πεις τα νέα σου, θα περιμένουμε!!!

Maria v κι εσύ για εξωσωματική? Πόσες σπερματεγχύσεις έκανες? Πότε θα ξεκινήσεις τα φάρμακα?

Εμένα είναι η δεύτερη σπερματέγχυση και αν δεν πετύχει, λογικά αύριο θα ξέρουμε, πάω για εξωσωματική. Δεν έχω αποφασίσει ακόμα που θα την κάνω, αλλά θέλω να πάω σε 2-3 πριν αποφασίσω.

Ας πουμε τα καλα: υπαρχει ενα 18αρι ωαριακι δεξια, με προοπτικη να σκασει μεσα στο Σαββατοκυριακο! αυτο θα το κυνηγησουμε με φυσικες προσπαθειες!

Ας πουμε και τα αλλα! Δεν εχει νοημα μου ειπε! Οι πιθανοτητες στην ηλικια μου ειτε με φυσικη ειτε με σπερματεγχυση ειτε με απλη εξωσωματικη ειναι ελαχιστες!!! Τωρα ηρθε η ωρα να αποφασισετε αν θελετε παιδι και να προχωρησουμε δραστικα! Η απλη εξωσωματικη δεν.... Μονο με δανεικα ωαρια ή εναλλακτικα με προεμφυτευτικο εχει νοημα, αλλιως καντε τα λεφτα σας κανενα καλο ταξιδι μου ειπε ο γυναικολογος, αφοτου μιλησε με τον εξωσωματικο! Εμεινα στα σκαλια του Αη Γιαννη του Προδρομου και γονατισα... Χρονια ειχα να κλαψω ετσι! Στο παληκαρι μου ειπα μισολογα, δε θελω ν΄απογοητευτει, να προσπαθησουμε τουλαχιστον το σαββατοκυριακο! Κυριακη βραδυ θα του τα πω αναλυτικα!

Κουκλες ευχηθειτε μου να συμβει το θαυμα με το ωαριακι που σκαει μυτη τωρα, να ειναι γερο και τυχερο, γιατι αλλιως πρεπει να αρχισω να ψαχνομαι σε αλλα μονοπατια....

georgia69 μου συμφωνώ απόλυτα με την Skybeam! Μ@λ@κίες σου είπανε, τι βόμβα σου έριξαν κοριτσάκι. Είναι δυνατόν από την μια να σου λένε ότι έχεις ωάριο που είναι έτοιμο να σκάσει και από την άλλη να δανειστείς ωάριο. Πόσο χρονών είσαι, έκανες φαντάζομαι την ΑΜΗ, τι σου έβγαλε? Δηλαδή όλα αυτά που σου είπαν τα είπαν λόγω της ηλικίας σου και μόνο? Τι να πω, ένα είναι το σίγουρο, ότι πρέπει να αλλάξεις γιατρό ή απλά να πας και αλλού. Ξέρω ότι έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ αλλά επίσης ξέρω πόσο πολύ το θέλεις αυτό το μωράκι. Εγώ αν και αύριο είναι η κρίσιμη μέρα, μαζεύω πληροφορίες για γιατρούς για εξωσωματική. Μια γνωστή μου λοιπόν με πολλά προβλήματα και πρόβλημα στο σπέρμα που έμεινε, μου σύστησε την κ. Γλυκερία Ζερβακάκου. Είναι πολύ έμπειρη στο χώρο, είναι τελειομανής, μισές δουλειές δεν κάνει, αλλά πάνω απ' όλα είναι άνθρωπος. Μπήκα μετά και έψαξα γι αυτήν και διάβασα πολύ καλά λόγια. Έχει ιατρείο έξω και συνεργάζεται με το Βιογένεσις. Εγώ σίγουρα θα είναι η μια που θα επισκεφτώ! Άσχετα με όλα αυτά βέβαια, σου εύχομαι να έχεις ένα γόνιμο σαββατοκύριακο, και να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτα από εδώ και πέρα, απλά να έρθει μόνο του.

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, tinkerbell!24 και maria papa τι κάνετε κορίτσια?

georgia69 μου συμφωνώ απόλυτα με την Skybeam! Μ@λ@κίες σου είπανε, τι βόμβα σου έριξαν κοριτσάκι. Είναι δυνατόν από την μια να σου λένε ότι έχεις ωάριο που είναι έτοιμο να σκάσει και από την άλλη να δανειστείς ωάριο. Πόσο χρονών είσαι, έκανες φαντάζομαι την ΑΜΗ, τι σου έβγαλε? Δηλαδή όλα αυτά που σου είπαν τα είπαν λόγω της ηλικίας σου και μόνο? Τι να πω, ένα είναι το σίγουρο, ότι πρέπει να αλλάξεις γιατρό ή απλά να πας και αλλού. Ξέρω ότι έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ αλλά επίσης ξέρω πόσο πολύ το θέλεις αυτό το μωράκι. Εγώ αν και αύριο είναι η κρίσιμη μέρα, μαζεύω πληροφορίες για γιατρούς για εξωσωματική. Μια γνωστή μου λοιπόν με πολλά προβλήματα και πρόβλημα στο σπέρμα που έμεινε, μου σύστησε την κ. Γλυκερία Ζερβακάκου. Είναι πολύ έμπειρη στο χώρο, είναι τελειομανής, μισές δουλειές δεν κάνει, αλλά πάνω απ' όλα είναι άνθρωπος. Μπήκα μετά και έψαξα γι αυτήν και διάβασα πολύ καλά λόγια. Έχει ιατρείο έξω και συνεργάζεται με το Βιογένεσις. Εγώ σίγουρα θα είναι η μια που θα επισκεφτώ! Άσχετα με όλα αυτά βέβαια, σου εύχομαι να έχεις ένα γόνιμο σαββατοκύριακο, και να μην χρειαστεί να κάνεις τίποτα από εδώ και πέρα, απλά να έρθει μόνο του.

Γεια σου κ σε σενα καλα εκανες κ ξεφαντωσες χθες κ ργω το ιδιο θα εκανα.

αυτο που λες για την ΑΜΗ ειναι αντι-μυλλέριος ? μετραει να δει αμα κανεις οωθυλακια αυτο δεν παει με την ηλικα μπορουμε να την κανουμε κ σε ποιο μικρες ηλικιες το λεω με βεβαιοτητα γιατι την εχει κανει η κουμπαρα μου που εχουμε την ιδια ηλικια 30 χρονων κ οντως εχει ενα θεμα με τα οωθυλακια δεν κανει πολλα ειπα να την κανω κ εγω αλλα ο γιατρος ο εδω που ειχα με ειπε απο την ωρα που η προγεστερονη αν θυμαμαι καλα ειναι ενταξει δεν εχεις θεμα να την κανεις.

τωρα ειναι ολα θεματα γιατρου.

παντως αμα θες πανε κ στο κεντρο που θα την κανω κ εγω

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

κοριτσακια καλημερα!!!

χαθηκα χτες γιατι ηταν πολυ γεματη η μερα μου...

χτες ηταν το 8ο φεστιβαλ ποντιακων χορων στο ολυμπιακο σταδιο και μαζευτηκαμε τα παιδια απο τους παραδοσιακους χορους που παω και πηγαμε....

περασαμε παρα πολυ ομορφα αλλα εμενα το αγχος μου ηταν μηπως γινω χαλια διοτι αυτον τον μηνα η περιοδος μου ηταν ενας εφιαλτης...αναγκαστηκα να αγορασω τις σερβιετες ακρατειας διοτι ειχα απιστευτη ποσοτητα αιματος....σημερα εχω συνελθει λιγακι και εχω παρει τα πανω μου...τοσες μερες ειμαι ασπρη με κομμαρες και απιστευτη κουραση.... ολο πορτοκαλαδες και βιταμινες ειμαι α πα πα πα....στο μεταξυ αυτην την φορα δεν ειχα μονο αιμα αλλα και κατι σαν δερμα....καπως ετσι αλλα οχι τοσο πολυ ηταν και την πρωτη φορα που ειχα αποβαλλει....ειπα πως δεν θα του δωσω σημασια και μολις σταματησει η αιμορραγια θα παω κατευθειαν στον γιατρο.....δεν θα αντεξω να ειναι αλλη μια αποβολη!!! ημαρτον πια!!!!

georgia μου σου εχω στειλει πμ.

lolita μου κατι τελειωνει κατι αρχιζει...με το καλο η εξωσωματική και ευχομαι το ομορφο αποτελεσμα να ειναι αμεσο!!!!

tinker μου, εφυγε το παλικαρι σου ε? αντε αντε με την μανουλα τωρα παρεουλα...

evangelia μου πως περασατε στον γαμο????εισαι καλα???

maria papa θα το δεις και το χαμογελακι....υπομονη....

sissy ευτυχως που ειναι κυριακη και τα φαρμακεια στην επαρχεια ειναι κλειστα!!!! να περασετε ομορφα κοριτσακι μου..

tinaki μου πολλα φιλακια....

maria star kai maria_v πολλα πολλα φιλακια!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Σ ευχαριστούμε πολυ νεραιδουλα..τοξοτακι μου εγω χαλασα ολα τα τεστ κ χαμόγελο δεν είδα.. Βέβαια το έκανα κ κάτι άσχετες μερες!!κατερινα μου ευτυχώς στο Ναύπλιο δεν είδα κανένα φαρμακείο.. Βέβαια είχα πάρει ολες τις βιταμινουλες μαζί μου!!!αυτο με το δέρμα δεν το κατάλαβα.. Εσυ δεν είχες κ καθυστερηση;

Σ ευχαριστούμε πολυ νεραιδουλα..τοξοτακι μου εγω χαλασα ολα τα τεστ κ χαμόγελο δεν είδα.. Βέβαια το έκανα κ κάτι άσχετες μερες!!κατερινα μου ευτυχώς στο Ναύπλιο δεν είδα κανένα φαρμακείο.. Βέβαια είχα πάρει ολες τις βιταμινουλες μαζί μου!!!αυτο με το δέρμα δεν το κατάλαβα.. Εσυ δεν είχες κ καθυστερηση;

3 μερες οχι κατι υπερβολικο σισσακι μου

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...