Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Όντως; Εγώ ξεκίνησα τα τύπου cross, functional, strength. Σε τι επηρεάζει η γυμναστική; Ζορίζομαι αλλά δεν ζαλίζομαι όταν τελειώνω. 

Εγώ βάρη κάνω μόνο, δεν με έχει επηρεάσει κάπου. Μπορώ να σου πω πως είχε φτιάξει ο κύκλος μου 28 ημερών όλοι με ωορρηξίες, επίσης ρυθμίζει θυροειδη, αιματωνεται η μητρα σωστά. Κ σε γιατρό που ρώτησα αν πρέπει να αλλάξω στυλ μου είπε ούτε καν.

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ναι Κ γενικά κάτι γίνετε με τις γυναικείες ορμόνες παράγονται διαφορά με την έντονη άσκηση Κ επιρεαζουν τον γυναικείο κύκλο . 

Γυμναστική με βάρη κ κυκλική,  έμεινα έγκυος φυσιολογικά 3 φορές και είχε φτιάξει ο κύκλος μου.

1 ώρα πρίν, Winnie7 είπε:

Αν έχετε διαβάσει την ιστορία της Εριεττας Λατση, είχε σταματήσει για 4 χρόνια η περίοδος της (έπαθε υπόθαλαμικη αμηνορροια) , εξαιτίας διατροφής (έλεγε ότι έτρωγε πολύ υγιεινά όχι εξαντλητική δίαιτα ) και έντονης γυμναστικής. Ο οργανισμός όταν κάνεις έντονη γυμναστική ( ακραία πράγματα ), στρεσαρετε και η περίοδος μπορεί να σταματήσει. Σαν να λέει ότι σε αυτή τη φάση, το σώμα δεν δύναται να κυοφορήσει. Ισως έχετε ακούσει πολλές γυναίκες μετά από μεγάλη απώλεια κιλών να σταματάει αρκετό διάστημα η περίοδος τους. 

Αυτό συμβαίνει με την απώλεια λίπους,  λογικά η συγκεκριμένη κυρια έκανε δίαιτα για να στεγνώσει με αποτελεσμα να πέσει το λίπος της σε μικρό ποσοστό με αποτελεσμα να σταματήσει η περίοδος. Για κάποιους το υγιεινό σημαινει σαλατα και φρουτα....

Γυμνάζομαι χρόνια κ ξέρω αρκετά πράγματα, μέχρι κ κροσφιτ έχω κάνει κ περίοδο είχα πάντα.

2 ώρες πρίν, Xristina96 είπε:

Τέλεια. Δεν το ήξερα και έχω πληρώσει 3 μήνες. Αδειαθετησα μια φορά και τώρα είμαι 15η μέρα του κύκλου και δεν βλέπω τίποτα. Αυτό που είπες για τα οιστρογόνα. Απόλυτη ξηρασία πάλι, σαν να μην έχω κύκλο πάλι. Μήπως ευθύνεται η γυμναστική; Μια φορά έχω αδιαθετήσει μόνο. 

Αν είσαι αρχάρια απλά θέλει σιγά σιγά, δηλ αν χρησιμοποιείς αλτήρες σε ασκησεις δε θα πάρεις κατευθείαν τα 10κιλα, ξεκινάς από χαμηλα, 2κιλα για παραδειγμα κ κάθε 3 βδομάδες ανεβαίνεις σε κιλά ώστε ο οργανισμός να προσαρμόζεται. Επίσης μην πιεζεσαι να βγάλεις τις επαναλήψεις, από τις 10 κάνε τις 7 8, σιγά σιγά το σώμα θα φτάσει παραπάνω να βγάζεις.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Εμένα ακόμη δεν έχει κατέβει... Όλο το βράδυ τίποτα. Πήγα πριν λίγο στην τουαλέτα μία σταγόνα καφε... Θα με τρελάνει, τι να πω. Περιμένω και αν μέχρι το μεσημέρι δεν έχει κατέβει αίμα θα πάω για την χοριακή που πρέπει να κάνω σήμερα... Έχω αγχωθεί αρκετά. Από τη μία λέω άντε να κατέβει να τελειώνουμε, αλλά από την άλλη έχω ελάχιστες ελπίδες ακόμη. Τι να πω, έχω μπερδευτεί... Αφήστε που δεν έχω και κανένα άλλο σύμπτωμα, ούτε πονάκια, ούτε πονοκέφαλο, ούτε τίποτα...Βέβαια΄σκέφτομαι ότι με τα χάπια που παίρνω (utrogestan, salospir, medrol και filicine) ίσως να αλλάζουν τα συμπτώματα... Δεν ξέρω κορίτσια... Θα σας ενημερώσω...

Βρε λολιτα μου πηγαίνει να κανείς τη χοριακουλα σου να ηρεμησεις.. Φυσικά και να έχεις ελπίδες! Καφέ και δεν έχει κατέβει ακόμα τίποτα.. Δεν θα είχε κατέβει κ λίγο κοκκινακι άμα ήτανε;; Είναι πολλές ώρες που έχει κατέβει το καφέ..εγώ όταν το προηγούμενο μηνα είδα καφέ μετά από 2 ώρες κατέβηκαν κ τα κόκκινα! Εσένα έχει περάσει μισή μέρα!! Για ντυσου κ πήγαινε!!! Αθήνα μένεις;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια! Λια και Ντενη μην στεναχωριεστε θα βαδισουμε ολες για τον επομενο κυκλο πιο δυναμικα θα μεινουμε ολες εγκυουλες να ειστε σιγουρες!

Εγω ξεφουσκωσα εκανα και ενα τεστ αρνητικο οποτε περιμενω να μου ερθει η απροσκλητη κυρια!:evil: Ειμαι καλυτερα παντως ηρεμησα και θα κανονισω για την επομενη σπερμ/ση. Το μονο που με προβληματιζει ειναι αν μου ερθει αυριο επειδη πεφτει σαβ/κο δεν ξερω αν προλαβαινω να κανω ορμονολογικη εξεταση.

καλημέρα κοριτσάκια!!!

χθες είχαμε κόσμο στο σπίτι κ δεν μπόρεσα να μπω...

Λια και deni μην μου στεναχωριεστε, πάμε δυναμικά για τον επόμενο κύκλο!

lilitaki τρέχα για χοριακή,θετικό που δεν κατέβηκε αίμα ακόμη

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημερα κοριτσια! Λια και Ντενη μην στεναχωριεστε θα βαδισουμε ολες για τον επομενο κυκλο πιο δυναμικα θα μεινουμε ολες εγκυουλες να ειστε σιγουρες!

Εγω ξεφουσκωσα εκανα και ενα τεστ αρνητικο οποτε περιμενω να μου ερθει η απροσκλητη κυρια!:evil: Ειμαι καλυτερα παντως ηρεμησα και θα κανονισω για την επομενη σπερμ/ση. Το μονο που με προβληματιζει ειναι αν μου ερθει αυριο επειδη πεφτει σαβ/κο δεν ξερω αν προλαβαινω να κανω ορμονολογικη εξεταση.

μην πιστεύεις τα τεστ...

αν έπερνες και εσυ προγεστερόνη να πας για χοριακή και να μη σταματήσεις τα χάπια

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Λολιτα πηγαινε να κανεις χοριακη αφου δεν σου εχει κατεβει ειναι πολυ θετικο αντε να ακουσουμε χαρμοσυνα νεα!:D

Σισσυ δεν το συζυτω τα εχω παρει στο κρανιο εχω πεισμωσει περισσοτερο και θα το κυνηγησω μεχρι τελους που θα μου παει θα το πετυχω!;)

μην πιστεύεις τα τεστ...

αν έπερνες και εσυ προγεστερόνη να πας για χοριακή και να μη σταματήσεις τα χάπια

Γλυκουλα μου δεν εχω παρει φαρμακα ειναι σιγουρο οτι δεν ειμαι δεν πειραζει ομως τον επομενο μηνα με καινουριες ελπιδες!

Γλυκουλα μου δεν εχω παρει φαρμακα ειναι σιγουρο οτι δεν ειμαι δεν πειραζει ομως τον επομενο μηνα με καινουριες ελπιδες!

αν δεν την δεις να έρχεται..έχουμε ελπίδες!!και αν πάλι όντως έρθει πάμε για άλλα ..δεν το βάζουμε κάτω...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

κορίτσια τη τρίτη που ήμουνα στην 9 μέρα το ωάριο μου ήταν 1.2 πότε λέτε να γίνει η ωορρηξία??δεν θέλω να κάνω ούτε τεστ ούτε να πάω στο γιατρό..κουράστικα τον άλλο μήνα θα είμαι συνέχεια στους γιατρούς...

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια! Μακάρι σήμερα να είναι καλύτερη μέρα με ευχάριστα νέα!!

lolita78 οι ελπίδες μας στρέφονται σήμερα σε σένα για τα καλά νέα! Περίμενε μέχρι το μεσημέρι όπως λες και το βράδυ μας λες τα ευχάριστα!!:P

mar1981 μέχρι να έρθει δεν λέμε τίποτα, τα λέω για να ακούσω και εγώ. Σήμερα ξεπρήστηκες?

HvAnp3.png

κορίτσια τη τρίτη που ήμουνα στην 9 μέρα το ωάριο μου ήταν 1.2 πότε λέτε να γίνει η ωορρηξία??δεν θέλω να κάνω ούτε τεστ ούτε να πάω στο γιατρό..κουράστικα τον άλλο μήνα θα είμαι συνέχεια στους γιατρούς...

Λογικα μες το σαβ/κο θα κανεις ωορρηξια, οποτε αρχισε να τον ξεζουμιζεις τον αντρουλη σου και μιας και πεφτει σαβ/κο προτεινω γουτσου γουτσου πρωινες ωρες που ειναι πιο δυνατο το σπερμα!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...