Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλα εννοητε ειμαι σε ετοιμοτητα γιατι οτι θελετε εεγω ειμαι εδω !!!

επισης σιγα μην κατηγορηση γιατρος αλλον γιατρο χαζη δεν ειναι

Μην το λες!Ο προηγουμενος γιατρος μου το ειχε κανει!Κοιτουσε να μαζευει πελατισες με καθε ευκαιρια!

Να εισαι καλα κοριτσακι μου σε ευχαριστω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

H ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΦΑΝΤΗ ΑΛΛΑ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

τι να πω..άσχημη η σημερινή μέρα!!

ξεσπάστε κορίτσια αλλά θέλουμε ανοδιοργάνωση..!!

θα τα καταφέρουμε όλες θα γίνουμε μάνες!!

θα περάσουμε όλα τα εμπόδια..

σας αφιερώνω ένα πολύ αγαπημένο μου τραγούδι

και αν οι δρομοι είναι κλειστοί θα βρω τα ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ!!:P:p:p

σας φιλώ..σας στέλνω μια ζεστη αγκαλία!!!

αύριο το πρωί θέλω όλες να χαμογελάτε!!!

ο Θεός να μας προσέχει...χχχχ

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Μην το λες!Ο προηγουμενος γιατρος μου το ειχε κανει!Κοιτουσε να μαζευει πελατισες με καθε ευκαιρια!

Να εισαι καλα κοριτσακι μου σε ευχαριστω!

ειπαμε δεν εκανα κ τιποτα .

ηρθε η ωρα για ταινια γαριδακια κ μπυριτσα σας φιλω προς το παρον

φιλακια γλυκα με μια ΜΕΓΑΛΗΗΗ αγκαλια.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Λία μου και deni μου πολύ λυπάμαι! Όλες αυτές τις μέρες είχαμε την ίδια αγωνία... Εγώ έκανα μπανάκι, σιδέρωσα 2 ώρες σχεδόν και αυτή η καταραμένη δεν έχει κατέβει ακόμη...Μόνο 2-3 σταγόνες καφέ ακόμη... Τι να πω, είναι για να με ταλαιπωρεί... θα έρθει δυστυχώς, απλά θέλει να μου σπάσει τα νεύρα...

Το μόνο θετικό είναι ότι έρχετε Σ/Κ, οπότε θα ξεχαστούμε λιγάκι...

Διαφημίσεις

Λια και deni παμε για αλλα! Θελει δε θελει θα ρθει το πιτσιρικι!

Evangeliapan, η κλομιφενη απο μονη της αδυνατιζει το ενδομητριο! Αν χρειαστει θα σου δωσει μεγαλυτερη δοση cyclacur για να λειτουργησουν!

lolita78, ας περιμενουμε λιγακι!!!

maria papa, μπυριτσες και γαριδακια;;;; Αχ, τα δικα μου τα καλα αρχισες! Προσεχε μονο, γιατι εγω ετσι τα εβαλα τα 4 κιλα:evil:!

tinkerbell!24, γλυκεια μου αισιοδοξια εσυ!

Αντε με ενα χαμογελο αυριο! Εχω και καθηκοντα αποψε....

Λια και deni τι να πω κοριτσια μου γλυκα!! Το κεφαλι ψηλα και προχωραμε! ολες μαζι χερι -χερι (οχι με τον καρατζαφερη, δεν θα το αντεξω!!).

Προφεσορα γεωργια επιτελους!! μας ασπρισε το ματι καλη μου!! Βουρ στον πατσα.. ;)

Κοριτσια, πειναω.. αληθεια σας λεω! ενα γιαουρτι εφαγα και ηπια και 5 μπουκαλια νερο!! ελεος!! ολη νυχτα τουαλετα θα τη βγαλω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Αχ κοριτσακια έλειψα για λιγο και στεναχωρηθηκα με τα μηνυματακια! ντενη και λια δύναμη για να συνεχίσουμε.. Το ξερω ειναι δυσκολο αλλα θα τα καταφέρουμε!!λολιτα μου για να μην εχει κατέβει τίποτα για καλο μου ακούγεται.. Μακάρι! γεωργιαμου οταν εμφανίζεσαι μαθαίνουμε καινούργια πραγματάκια..τοξοτιναμου τι ταινιουλα είδες;; Αχ ποσο μ αρέσουν τα γαριδακια..ευαγγελια μου είδες που τωρα είσαι πιο ήρεμη κ βλέπεις πιο αισιόδοξα τα πράγματα; νεραιδουλαμου ολο όμορφα λογακια λες.. μαρια σταρ με 5 ποτηρια νερό στην τουαλέτα θα είσαι ολο το βραδυ!! τινα και μαριεττα που είστε;;

Γεια σας κορίτσια, μπήκα όλο χαρά να δω τα ευχάριστα και μόνο δυσάρεστα διαβάζω. Πότε θα χαμογελάσει το χειλάκι μας εδώ μέσα.

deni..29 μου και Λια33 μου τι να πω... Σας καταλαβαίνουμε απόλυτα όλες εδώ μέσα. Πάμε για τον επόμενο κύκλο, υπομονή και επιμονή. Ότι και να λέμε οι πρώτες μέρες είναι δύσκολες, θα περάσουν και πάμε για μια νέα και τυχερή προσπάθεια... Σας φιλώ γλυκά και εύχομαι να είναι η τελευταία απογοήτευση που παίρνετε.

lolita78 μου, ας ελπίζουμε ότι αυτά τα καφέ θα σταματήσουν και δεν θα έχουμε τίποτα περισσότερο! Ενημέρωσε μας!

Evangeliapan τι είναι πάλι αυτά που διαβάζω. Έχω καταλάβει από το λίγο που σε ξέρω μέσα από το φόρουμ, ότι είσαι δυνατός άνθρωπος, πρέπει για άλλη μια φορά να πιστέψεις ότι όλα γίνονται για καλό και μας φέρνουν πιο κοντά στο όνειρό μας. Έχεις και ένα καλό ωαριάκι, μήπως να αφήσεις τα γλυκά και να πιάσεις τον άντρα σου!!!!

peggoulini84 καλώς μας ήρθες κορίτσι, εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε! Πότε ξεκινάς την διαδικασία?

Georgkat ήρθε πάλι η κοκκινοσκουφίτσα, αμάν πια!

Sissy2012 είδες που άρχισε να το βλέπει αλλιώς και ο αντρούλης σου, είπαμε θέλουν το χρόνο τους!

Εγώ μέχρι το απόγευμα ήμουν μια χαρά, ξαφνικά με έπιασαν κάτι πόνοι περιόδου που νόμιζα ότι αδιαθέτησα εκείνη την στιγμή. Πιστεύω ότι το πολύ μέχρι το Σάββατο θα έχω αδιαθετήσει...

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

26. lolita 78 12/10

27. mar1981 13/10

28. maria_v 15/10

29. Stardustmg 18/10

Ποσοστό: 5/25

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli
  2. kalli 36
  3. Gossamer Reedglitter
  4. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  5. IOANNA111
  6. stogiaki
  7. catherinec
  8. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  9. janneta
  10. Evangeliapan
  11. ΜΑΡΙa
  12. maria papa 28/10
  13. georgia69
  14. sissy 2012 26/10
  15. Georgkat
  16. tinkerbell!24 28/1O
  17. deni..29
  18. Λια33

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Εμένα ακόμη δεν έχει κατέβει... Όλο το βράδυ τίποτα. Πήγα πριν λίγο στην τουαλέτα μία σταγόνα καφε... Θα με τρελάνει, τι να πω. Περιμένω και αν μέχρι το μεσημέρι δεν έχει κατέβει αίμα θα πάω για την χοριακή που πρέπει να κάνω σήμερα... Έχω αγχωθεί αρκετά. Από τη μία λέω άντε να κατέβει να τελειώνουμε, αλλά από την άλλη έχω ελάχιστες ελπίδες ακόμη. Τι να πω, έχω μπερδευτεί... Αφήστε που δεν έχω και κανένα άλλο σύμπτωμα, ούτε πονάκια, ούτε πονοκέφαλο, ούτε τίποτα...Βέβαια΄σκέφτομαι ότι με τα χάπια που παίρνω (utrogestan, salospir, medrol και filicine) ίσως να αλλάζουν τα συμπτώματα... Δεν ξέρω κορίτσια... Θα σας ενημερώσω...

Καλημέρα κορίτσια!

Εμένα ακόμη δεν έχει κατέβει... Όλο το βράδυ τίποτα. Πήγα πριν λίγο στην τουαλέτα μία σταγόνα καφε... Θα με τρελάνει, τι να πω. Περιμένω και αν μέχρι το μεσημέρι δεν έχει κατέβει αίμα θα πάω για την χοριακή που πρέπει να κάνω σήμερα... Έχω αγχωθεί αρκετά. Από τη μία λέω άντε να κατέβει να τελειώνουμε, αλλά από την άλλη έχω ελάχιστες ελπίδες ακόμη. Τι να πω, έχω μπερδευτεί... Αφήστε που δεν έχω και κανένα άλλο σύμπτωμα, ούτε πονάκια, ούτε πονοκέφαλο, ούτε τίποτα...Βέβαια΄σκέφτομαι ότι με τα χάπια που παίρνω (utrogestan, salospir, medrol και filicine) ίσως να αλλάζουν τα συμπτώματα... Δεν ξέρω κορίτσια... Θα σας ενημερώσω...

lolita moy, na pas na kaneis xoriaki amesos!!!

ego me ta utrogestan den adiathetoysa..

ta kafe einai thetiko simadi!!

min stamatiseis ta xapia an den kaneis xoriaki!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...