Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Χρονιά πολλά κορίτσια...Καλή χρονιά με υγεία ψυχική και σωματική και με πολλα πολλά μωράκια...

Πριν χρονιά ,κάπου το 2015 όντας μόνο 25 χρόνων αποφάσησα να κάνω εξωσωματική...έχοντας ήδη ενα παιδάκι 9 χρόνων από φυσιολογική σύλληψη,κ ένα εξωμήτριο επίσης από φυσιολογικγ συλληψη ,είπα τώρα που είμαι μικρή να μη χτυπάω τ κεφάλι μ στον τοίχο ...και ενώ έμεινα έγκυος παλληνδρομησε..Απογοητευτικά ,ναυάγησα κ οικονομικά και τα παρατησα.Τώρα λοιπόν που έφτασα στα 35 νιώθω  τόσο πολύ ξανά την επιθυμία ...Έκανα σαλπιγγογραφια πριν ένα χρόνο και την έκλεισα στην ντουλάπα.Πριν κάνα 2 μήνες πήγα σε γιατρό κ την έδειξα ,μου είπε υδροσαλπιγγα...Οπότε κάθε ενδεχόμενο για φυσιολογική σύλληψη εξέπνευσε .Σκέφτομαι να κάνω λαπαροσκόπηση κ έπειτα εξωσωματική..Θέλω να σας ρωτήσω αν γνωρίζετε ,αν κάνουν λαπαροσκόπηση σε δημόσιο νοσοκομείο...κ έπειτα τη γνώμη σας για φυσικό κύκλο..Να σημειώσω ότι μένω επαρχία και 2  ώρες από Θεσσαλονίκη κ Γιάννενα..Την μια σάλπιγγα την έχω αφαίρεσει από την εξωμήτρια κύηση στο Παπαγεωργίου ...

Γενικά ενώ ξέρω τη διαδικασία ,πελαγωνω.Λες και δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω...Με πιάνει πανικος

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια τελικα η χοριακη μου ηταν αρνητικη:(:(:(:(:(:(:(

ευχομαι σε ολα τα υπολοιπα κοριτσια να εχουν τεραστιες χοριακες!!!!!!!!!!!!!!!

Λυπάμαι κοριτσάκι μου..:(:(:(:(ότι και να πω δεν θα απαλύνει το πόνο σου..αύριο θα είσαι καλύτερα..όλα θα πάνε καλά σύντομα..μην το ξεχνάς!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Πόσες μέρες κρατάει ο κύκλος σου? Σε ποια μέρα του κύκλου την έκανες? Δεν έχεις αδιαθετήσει ακόμα, έτσι?

20/6 ειχα τελ περιοδο και 30/06 εκανα σπερματεχυνση. δεν εχω αδιαθετησει ακομα γιατι επαιρνα προγεστερονη μεχρι σημερα το πρωι. ο κυκλος μου ειναι 26-27-28μερες.

20/6 ειχα τελ περιοδο και 30/06 εκανα σπερματεχυνση. δεν εχω αδιαθετησει ακομα γιατι επαιρνα προγεστερονη μεχρι σημερα το πρωι. ο κυκλος μου ειναι 26-27-28μερες.

Λυπάμαι πολύ για την αρνητική χοριακή:( Πάντως συμβουλέψου το γιατρό σου και επανέλαβε σε 4 μέρες (όταν συμπληρωθεί ο κύκλος δηλαδή) αν δεν αδιαθετήσεις......

Διαφημίσεις

Μην απογοητεύεσαι!!! Η προσπάθεια συνεχίζεται!! Το θαύμα δε θα αργήσει να έρθει!!

image.php?type=sigpic&userid=32936&dateline=1341869099

Σε περιμένω γλυκό μου φασολάκι...

Οι περισότερες εδώ μέσα το έχουμε περάσει αυτό και καταλαβαίνουμε πως νιώθεις.Μην το βάλεις κάτω όμως,το κεφάλι ψηλά και πάμε για την επόμενη προσπάθεια...... ετσι?;););)

Γλυκό μου Vasulini, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Μακάρι να έγινε το θαύμα αυτή τη φορά!!!!

Η δεύτερη λίστα είναι για όσες προσπαθήσαμε χωρίς σπερματέγχυση! Μακάρι να γεμίσουν και οι δύο λίστες με εγγυούλες!!!!

Μην σε απογοητεύουν τα συμπτώματα. Και της εγγυμοσύνης έτσι ξεκινάνε, σαν πρόωρα συμπτώματα περιόδου! Εύχομαι να μην σου έρθει καθόλου και να είσαι τελικά εγγυούλα!!!

'Αντε πες μας ότι δεν ήρθε η να μην πω για να χαρούμε:P:p:p:p:p:p:p:p

Δεύτερη μερα σήμερα εεεεεεεε????????

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ναι ναι!!! Δεν ήρθε η καταραμένη!!! Φτου μακριά!!! Τη Δευτέρα το πρωί θα πάω για χοριακή!!! Εύχομαι να έχω καλά νέα και να εγκαινιάσω τη λίστα μας!!!

Ναι ναι!!! Δεν ήρθε η καταραμένη!!! Φτου μακριά!!! Τη Δευτέρα το πρωί θα πάω για χοριακή!!! Εύχομαι να έχω καλά νέα και να εγκαινιάσω τη λίστα μας!!!

ανυπομονούμε!!όλα θα πάνε καλά!!

σου εύχομαι ολόψυχα ένα καθαρό Σαββατοκυρίακο..θα περιμένουμε νέα τη Δευτέρα!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

ξου ξου μακριά από εμας!!!!!!!! μακαρι παναγίτσα μου να πάνε όλα καλά και να χοροπηδάμε από χαρά τη δευτέρα:D:D:D:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

ξου ξου μακριά από εμας!!!!!!!! μακαρι παναγίτσα μου να πάνε όλα καλά και να χοροπηδάμε από χαρά τη δευτέρα:-D:grin::-D:grin:

Ανυπομονούμε!!όλα θα πάνε καλά!!

σου εύχομαι ολόψυχα ένα καθαρό Σαββατοκυρίακο..θα περιμένουμε νέα τη Δευτέρα!!!

Ευχαριστώ πολύ!! Πού θα πάει! Θα τις μηδενίσουμε τις λίστες μας!!

Evangelia καλη επιτυχια κοριτσι μου!! Ευχομαι μετα απο αυτον τον αγωνα δρομου που ριξατε να ανταμοιφθουν οι κοποι σας!!!

Papagia μου γλυκια, μη μου στεναχωριεσαι..! Αυριο ξημερωνει μια καινουρια μερα.. Θα εισαι καλυτερα κ θα πας για την επομενη προσπαθεια με δυναμη κ πιστη!

Aspoulaki μου περιμενουμε τα ευχαριστα σου μεθαυριοοοο!!

Κοριτσαρες μου καλες προσπαθειες ειτε με σπερματεγχυση ειτε "ο Θεος βοηθος" κ καλη μας επιτυχια!!

Τελικα αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι περα απο τον τιτλο αυτου του τοπικ που μας ωθησε να γραψουμε κ την αγωνια μας για το αναμενομενο αποτελεσμα πριν ή μετα τη σπερματεγχυση πανω απο ολα ειμαστε ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ! Κ αυτο πιστευω ειναι το σημαντικοτερο ολων..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Evangelia καλη επιτυχια κοριτσι μου!! Ευχομαι μετα απο αυτον τον αγωνα δρομου που ριξατε να ανταμοιφθουν οι κοποι σας!!!

Papagia μου γλυκια, μη μου στεναχωριεσαι..! Αυριο ξημερωνει μια καινουρια μερα.. Θα εισαι καλυτερα κ θα πας για την επομενη προσπαθεια με δυναμη κ πιστη!

Aspoulaki μου περιμενουμε τα ευχαριστα σου μεθαυριοοοο!!

Κοριτσαρες μου καλες προσπαθειες ειτε με σπερματεγχυση ειτε "ο Θεος βοηθος" κ καλη μας επιτυχια!!

Τελικα αυτο που καταλαβα εγω ειναι οτι περα απο τον τιτλο αυτου του τοπικ που μας ωθησε να γραψουμε κ την αγωνια μας για το αναμενομενο αποτελεσμα πριν ή μετα τη σπερματεγχυση πανω απο ολα ειμαστε ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ! Κ αυτο πιστευω ειναι το σημαντικοτερο ολων..

Ναι είμαστε μια πολύ καλή παρέα και πιστέυω ότι όσα τόπικ και αν αλλάξουμε πάλι μαζί θα τα λέμε για πολύ πολύ καιρό ακόμα.Ξέρεις κάποια πράγματα νιώθω πιο άνετα να τα συζητάω μαζί σας παρά με την κολλητή μου!!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νεραιδίτσα της παρέας εσύ έχεις άλλες δύο μέρες χάπια ε??? και ποτε θα πας στο γιατρο για να δούμε τι πουλιά πιάσαμε?????:tongue::tongue:

η σημερινή και ακόμη 2 μέρες!!

τρίτη θα πάω σε ένα άλλο γυναικολόγο να ακούσω ακόμη μια άποψη, αν είμαι καθαρή θα με δει και εκείνος..διαφορετικά θα πάω στο γυναικολόγο τη Πέμπτη και Παρασκευή ή Σάββατο θα πάω στον άλλο γιατρό..μακάρι να κάνω πολλά και καλά..να μεγαλώσουν ομοιόμορφα....

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...