Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Βρε Ευαγγελία μου(που έχεις το ίδιο όνομα με τη Μαμα μου) η μια στηρίζει την άλλη..κ αυτο ειναι παρα πολυ σημαντικό!! Ξερεις μετα που θα κάνουμε τα μωρακια μας θα λέμε αλλα.. Για το ποτε θα δει το πρώτο αυγό, για τα δοντακια για τα κλάματα!! Κ θα δεις που θα εχουμε ξεχάσει ολο αυτο που περνάμε σίγουρα!! Εγω με τις προσπάθειες αυτα τα 2 χρονια εχω αποκτήσει ευαισθησίες που ποτε δεν είχα.. Μήπως τελικά ολα γίνονται για κάποιο λόγο..;εγω σίγουρα εχω αλλάξει σαν άνθρωπος.. Κ πιστεύω για ολες μας το ίδιο!μονο λιγο υπομονη και κουράγιο θέλει.. Κ ξερεις που θα το βρούμε;; Θα το δίνει η μια στην άλλη!!

Το ξερω Sissy μου ειμαι αρκετα συνειδητοποιημενη με ολο αυτο που μας συμβαινει...Το κακο ειναι πως το περναμε σε δυσκολη εποχη και εκει ειναι που οι επιλογες λιγοστευουν και δεν ξερεις πως να ανταπεξελθεις...

Μονο εμεις μπορουμε να καταλαβουμε η μια την αλλη και μπορουμε και να στηριχτουμε η μια στην αλλη!

Να σας εχει ο Θεος καλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το ξερω Sissy μου ειμαι αρκετα συνειδητοποιημενη με ολο αυτο που μας συμβαινει...Το κακο ειναι πως το περναμε σε δυσκολη εποχη και εκει ειναι που οι επιλογες λιγοστευουν και δεν ξερεις πως να ανταπεξελθεις...

Μονο εμεις μπορουμε να καταλαβουμε η μια την αλλη και μπορουμε και να στηριχτουμε η μια στην αλλη!

Να σας εχει ο Θεος καλα!

Αυτο το οικονομικό το κάνει πιο δύσκολο.. Αλλα θα αντέξουμε κ θα τα καταφέρουμε!!

Αυτο το οικονομικό το κάνει πιο δύσκολο.. Αλλα θα αντέξουμε κ θα τα καταφέρουμε!!

Σιγα μην το βαλουμε κατω...Παω να βαψω τα μαλλακια μου τωρα γιατι δεν ειμαστε να πηγαινουμε κομμωτηριο για βαφη πανε αυτα...Οικονομια τωρα!

Σιγα μην το βαλουμε κατω...Παω να βαψω τα μαλλακια μου τωρα γιατι δεν ειμαστε να πηγαινουμε κομμωτηριο για βαφη πανε αυτα...Οικονομια τωρα!

Οικονομία για τον πιο ιερό σκοπό!! Καλη βαφη.....

Που πηγατε καλε ολες? μολις γυρισα σπιτι κ γυρισα για ενα σκοπο να γαργαλησω τον αντρα μου αλλα αυτος μου την εσκασε πηγε γυμναστηριο ε ρε και γυριση εχει να ακουσειιιιι!!!! αχ αχ !!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κορτσουδια!

Πηγα τη μαμα μου σημερα σπιτι της, την τακτοποιησα και ειμαι κοματια! Ελπιζω να τα καταφερει απο δω και περα. Ειναι και μοναχουλα της και δεν της ειναι και πολυ ευκολο!

Peggulini καλως ηρθες! Μια θετικη χοριακη ειναι παντα ενα σημαδι οτι θα ερθει και η επομενη! Γρηγορα σου ευχομαι!!!

Evangeliapan, αν ολα πανε καλα με την υστεροσκοπηση θα σου δωσει cyclacour για να παχυνει το ενδομητριο! Για ολα υπαρχουν λυσεις, θα τη βρουμε την ακρη. Στο κεντρο μου που ειχα ρωτησει περσυ μου ειχαν πει 400 ευρω, ειτε για διαγνωστικη ειτε για επεμβατικη. Αν τα βρεις σκουρα θα βρουμε ακρη! Το δικο μου ενδομητριο παλι, παχαινει πολυ και συχνα ωριμαζει νωρυτερα σε σχεση με την ωορηξια! Καθεμια τα δικα της! Δεν ηξερα οτι παιζουν ρολο τα κιλα. Ισως τωρα που ειμαι σε διαιτα να συντονιστει κι αυτο!!!

Αυριο ξαναπαω στον γυναικολογο να δουμε το ωαριακι και να κουβεντιασουμε τι θα κανουμε! Ισως σπερματεγχυση, ισως φυσικη επαφη! Αν αποφασισουμε για εξωσωματικη σιγουρα δε θα ειναι σε αυτο τον κυκλο! Θελει και τις ορμονουλες της, τι να κανουμε!

Κοριτσια μπαινω στις γονιμες και ειμαι τοσο πτωμα που δεν εχω κουραγιο ουτε να φτυσω!!! Να δω πώς θα ανταπεξελθω αποψε...

Καλησπέρα κορίτσια μου.

Σήμερα είμαι σαν μεγάλη Παρασκευή και εγώ. Δεν μπήκα και δεν σας διάβασα όλη μέρα γιατί ήμουν πολύ στεναχωρημένη. Πρωί – πρωί μόλις ξύπνησα μου ήρθε και εμένα………..τώρα είμαι με την θερμοφόρα αγκαλιά.

Νιώθω πολύ κουρασμένη ψυχολογικά και το μυαλό μου κάνει σβούρες, σενάρια, οικονομικές αναλύσεις και όνειρα.

Φυσικά πήγα το απόγευμα και έκανα χοριακή γιατί ποτέ δεν ξέρεις μια που το ιστορικό μου είναι παράξενο και αύριο το απόγευμα θα πάρω το μεγάλο μηδενικό. Θα κανονίσω την επόμενη εβδομάδα ένα ραντεβού με τον γιατρό μου να τα βάλουμε κάτω, να κανονίσω τις εξετάσεις για την ενδομητρίωση που μου έχει καρφωθεί ότι έχω και βλέπουμε.

Να σας πω την αλήθεια το πήρα πιο ψύχραιμα από την προηγούμενη φορά που έκλαιγα τρεις μέρες, και γλύτωσα την αναμονή της καθυστέρησης και της χοριακής. Δεν λέω μεγάλη κουβέντα, γιατί είμαι αλλοπαρμένη και έχω ξαφνικά ξεσπάσματα………

Το αγόρι μου έπαθε ένα σοκ, αλλά από το πρωί την έχει δει υπουργός οικονομικών και σκέφτεται που και πως θα μπορούσαμε να βρούμε χρήματα για να κάνουμε εξωσωματική μέσα στο επόμενο εξάμηνο. Δύσκολο έως ακατόρθωτο το βλέπω.

Απʼότι διάβασα στα γρήγορα κοριτσάκια μου, και η Lolita και η Georgekat τα έβαψαν κόκκινα και η Evangelia ψάχνει κονδύλι………Εγώ ψάχνω χορηγό.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Καλησπερα κορτσουδια!

Πηγα τη μαμα μου σημερα σπιτι της, την τακτοποιησα και ειμαι κοματια! Ελπιζω να τα καταφερει απο δω και περα. Ειναι και μοναχουλα της και δεν της ειναι και πολυ ευκολο!

Peggulini καλως ηρθες! Μια θετικη χοριακη ειναι παντα ενα σημαδι οτι θα ερθει και η επομενη! Γρηγορα σου ευχομαι!!!

Evangeliapan, αν ολα πανε καλα με την υστεροσκοπηση θα σου δωσει cyclacour για να παχυνει το ενδομητριο! Για ολα υπαρχουν λυσεις, θα τη βρουμε την ακρη. Στο κεντρο μου που ειχα ρωτησει περσυ μου ειχαν πει 400 ευρω, ειτε για διαγνωστικη ειτε για επεμβατικη. Αν τα βρεις σκουρα θα βρουμε ακρη! Το δικο μου ενδομητριο παλι, παχαινει πολυ και συχνα ωριμαζει νωρυτερα σε σχεση με την ωορηξια! Καθεμια τα δικα της! Δεν ηξερα οτι παιζουν ρολο τα κιλα. Ισως τωρα που ειμαι σε διαιτα να συντονιστει κι αυτο!!!

Αυριο ξαναπαω στον γυναικολογο να δουμε το ωαριακι και να κουβεντιασουμε τι θα κανουμε! Ισως σπερματεγχυση, ισως φυσικη επαφη! Αν αποφασισουμε για εξωσωματικη σιγουρα δε θα ειναι σε αυτο τον κυκλο! Θελει και τις ορμονουλες της, τι να κανουμε!

Κοριτσια μπαινω στις γονιμες και ειμαι τοσο πτωμα που δεν εχω κουραγιο ουτε να φτυσω!!! Να δω πώς θα ανταπεξελθω αποψε...

που εισαι βρε συ σε επιθυμησα !!!

τρωγοντας ερχετε η ορεξει :oops:;)

κ εγω που εχω ορεξει εξαφανιστικε ο δικος μου .

γιατι ειχα την εντυπωση οτι ειχες στην καταψυξη εμβρυακια?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Στην πρωτη εξωσωματικη ειχαμε καταψυξει ολα τα εμβρυακια και τα μεταφεραμε ολα μαζι σε επομενο κυκλο γιατι λογω της μεγαλης δοσης ορμονων το ενδομητριο ειχε ξεκινησει ηδη να φευγει!! Στη δευτερη μεταφερθηκαν επισης ολα με τη μια! Καλα βρε, αν ειχα παγωτακια δε θα ορμουσα στην καταψυξη;

Στην πρωτη εξωσωματικη ειχαμε καταψυξει ολα τα εμβρυακια και τα μεταφεραμε ολα μαζι σε επομενο κυκλο γιατι λογω της μεγαλης δοσης ορμονων το ενδομητριο ειχε ξεκινησει ηδη να φευγει!! Στη δευτερη μεταφερθηκαν επισης ολα με τη μια! Καλα βρε, αν ειχα παγωτακια δε θα ορμουσα στην καταψυξη;

Εγω γιατι θυμαμαι οτι με ειπες οτι εχεις παγωτακια δεν ξερω :?:-?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Εγω γιατι θυμαμαι οτι με ειπες οτι εχεις παγωτακια δεν ξερω :?:-?

H ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΑΦΑΝΤΗ ΑΛΛΑ Η ΧΟΡΙΑΚΗ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ

Καλησπερα κορτσουδια!

Εγω την αμαρτια μου θα την πω αν και ο γιατρος μου δεν πηρε θεση.Πιστευω πως ο προηγουμενος γιατρος σε παλαιοτερη αποξεση που μου εκανε μου το εφαγε το ενδομητριο...Ο νυν βεβαια ειναι κυριος δεν πηρε θεση μου ειπε θα δουμε...Περιμενουμε λοιπον!

Ειπαμε με τον αντρα μου πως θα τρωμε ενα μηνα μακαρονια αλλα τα λεφτα θα τα βρουμε!Τα cyclacur παντως στην παρουσα φαση δεν μου κανανε τιποτα.Και με κλομιφαινη τα πηρα και μονα τους και με βιταμινη Ε ...τιποτα!

Κι εγω ετοιμαζομαι για ωορρηξια αλλα διαθεση μηδεν!

Υπομονη για αλλη μια φορα!Αν εχω προβλημα με το οικονομικο θα σας πω εχω και την maria papa σε ετοιμοτητα!

Κουραγιο georgia μου και να δουμε τι θα σου πει και ο γιατρος αυριο!

Εγω την αμαρτια μου θα την πω αν και ο γιατρος μου δεν πηρε θεση.Πιστευω πως ο προηγουμενος γιατρος σε παλαιοτερη αποξεση που μου εκανε μου το εφαγε το ενδομητριο...Ο νυν βεβαια ειναι κυριος δεν πηρε θεση μου ειπε θα δουμε...Περιμενουμε λοιπον!

Ειπαμε με τον αντρα μου πως θα τρωμε ενα μηνα μακαρονια αλλα τα λεφτα θα τα βρουμε!Τα cyclacur παντως στην παρουσα φαση δεν μου κανανε τιποτα.Και με κλομιφαινη τα πηρα και μονα τους και με βιταμινη Ε ...τιποτα!

Κι εγω ετοιμαζομαι για ωορρηξια αλλα διαθεση μηδεν!

Υπομονη για αλλη μια φορα!Αν εχω προβλημα με το οικονομικο θα σας πω εχω και την maria papa σε ετοιμοτητα!

Κουραγιο georgia μου και να δουμε τι θα σου πει και ο γιατρος αυριο!

καλα εννοητε ειμαι σε ετοιμοτητα γιατι οτι θελετε εεγω ειμαι εδω !!!

επισης σιγα μην κατηγορηση γιατρος αλλον γιατρο χαζη δεν ειναι

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

deni και Λια μου λυπαμαι πολυ...και ειχα μια ελπιδα...κουραγιο κοριτσακια μου δυσκολη μερα περασαμε σημερα!

Και κονδυλι και χορηγο και ο,τι βρεθει καλο θα ειναι...Δυναμη γλυκουλες μου και κουραγιο και ο Θεος να βαλει το χερι Του!

Sissy αιματηρες οικονομιες τωρα αλλα το αποτελεσμα θα μας ανταμειψει!

Λεία μου, πολύ λυπάμαι κορίτσι μου..έλπιζα πως αυτή η φορά θα ήταν και η τυχερή...

ελπίζω αύριο και το σκ να ξεκουραστείς..

θα βρεθεί η λύση για όλες μας!!

έτσι να κάνουμε να βρούμε κανένα χορηγό..

γεωργία μου, εγώ θα σου έλεγα για βουρ για σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο..αλλά είναι και τα λεφτά στη μέση..τι να πω..ότι πει ο γιατρός και ότι έχετε συμφωνήσει με τον αντρούλη σου..

ότι γίνει να γίνει για καλό!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...