Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, linaa είπε:

Ναι λένε κάνουν καλό αλλά δεν ξέρω κανέναν που ξέρει να κάνει Κ δεν έχω δοκιμάσει 

Ναι βοηθανε πάρα πολύ !!! Οι φυσικοθεραπεύτριες κάνουν σίγουρα και καμία γιαγια που κάνει αυτές τις παλιές με την φλόγα και τα ποτηρια

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πεγκουλινι καλωσηρθες στην παρεα μας!! Λολιτακι μου δεν θελω απογοητευσεις.. η μαμα μου εγκυος σε εμενα ειχε 3 μερες καφε και μετα μαχαιρι! Ευαγγελια μου καλη ζαχαροπλαστικη, θελω κ εγω να κανω αλλα σημερα ειμαι αρκετα χαλια.

Ντενηηηηηηηηηη περιμενουμεεεεεεε!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Ευαγγελια μου εχεις δικιο για τον γιατρο.. αμα εμπιστευομαστε εναν ανθρωπο ειναι πολυ δυσκολο να τον αλλαξουμε.. και οι γυναικες με τον γυναικολογο ειναι αλλιως.. δεν ειναι ενας απλος γιατρος! Να κανεις υπομονη, μιλα και με την μανουλα σου και βλεπετε!! Ευχομαι ολα να σου πανε κατ΄ευχην!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσια καταρχην σας ευχαριστω για την συμπαρασταση και για τον χρονο που μου αφιερωνετε για μια γλυκια κουβεντουλα...Μετα τον αντρα μου που με στηριζει τοσο πολυ εχω εσας και σας ευχαριστω γιαυτο!Οσο για τον γιατρο μου μετα την εμπειρια που ειχα με τον προηγουμενο δεν τον αλλαζω με κανεναν!

lolita μου μην απογοητευεσαι.Ειναι θεμα οργανισμου!Εχω γνωρισει κοπελα που εκανε 3 εξωσωματικες και τελικα επειδη δεν αντεχε αλλο το κοστος τους εκανε σπερματεγχυση και εμεινε εγκυος!Ειναι θεμα οργανισμου,timing,παιζουν πολλα ρολο...

deni φερε μας μια χοριακαρα να μας φιαξεις τη μερα!

Stardustmg μηπως να ξεκουραζοσουν εσυ καλυτερα και να μην κανεις τιποτα?Πρεπει να προσεχεις!

Τα μπισκοτα γινανε τελεια.Μονο που ηθελα ζαχαροπαστα ετοιμη κι εδω στην γειτονια δεν ειχε κανενας.Μου φαινεται θα τα παω ετσι εκτος κι αν σηκωθω πρωι πρωι και παω να παρω και τα τελειωσω.Ας ξημερωσουμε με το καλο και θα δω...Εκανα κι εναν χαλβα φαρσαλων που αρεσει στην μανουλα μου και τωρα δεν μπορω να κουνησω τα χερια μου :tongue:

Κοριτσια καταρχην σας ευχαριστω για την συμπαρασταση και για τον χρονο που μου αφιερωνετε για μια γλυκια κουβεντουλα...Μετα τον αντρα μου που με στηριζει τοσο πολυ εχω εσας και σας ευχαριστω γιαυτο!Οσο για τον γιατρο μου μετα την εμπειρια που ειχα με τον προηγουμενο δεν τον αλλαζω με κανεναν!

lolita μου μην απογοητευεσαι.Ειναι θεμα οργανισμου!Εχω γνωρισει κοπελα που εκανε 3 εξωσωματικες και τελικα επειδη δεν αντεχε αλλο το κοστος τους εκανε σπερματεγχυση και εμεινε εγκυος!Ειναι θεμα οργανισμου,timing,παιζουν πολλα ρολο...

deni φερε μας μια χοριακαρα να μας φιαξεις τη μερα!

Stardustmg μηπως να ξεκουραζοσουν εσυ καλυτερα και να μην κανεις τιποτα?Πρεπει να προσεχεις!

Τα μπισκοτα γινανε τελεια.Μονο που ηθελα ζαχαροπαστα ετοιμη κι εδω στην γειτονια δεν ειχε κανενας.Μου φαινεται θα τα παω ετσι εκτος κι αν σηκωθω πρωι πρωι και παω να παρω και τα τελειωσω.Ας ξημερωσουμε με το καλο και θα δω...Εκανα κι εναν χαλβα φαρσαλων που αρεσει στην μανουλα μου και τωρα δεν μπορω να κουνησω τα χερια μου :tongue:

θέλω τη συνταγή για το χαλβά!!

είμαστε πάντα δίπλα σου!!σου στέλνω μια γλυκία αγκαλιά και θέλω πάντα να χαμογελάς!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

θέλω τη συνταγή για το χαλβά!!

είμαστε πάντα δίπλα σου!!σου στέλνω μια γλυκία αγκαλιά και θέλω πάντα να χαμογελάς!!!!

Ανταποδιδω την αγκαλιτσα και σου στελω την συνταγη σε λιγο!;)

Λολιτα μου μην απογοητευεσαι και εχω διαβασει για κοπελες που ειχαν καφε οταν περιμεναν και ηταν σημαδια εγκυμοσυνης. Εγω ας πουμε ποτε δεν ειχα καφε πριν την περιοδο παντα κοκκινο οποτε αμα δω καφε θα πεταξω τη σκουφια μου απο τη χαρα μου!

Ντενη ευχομαι να δεις τεραστια την χοριακη σου!

Θα βγω για καφεδακι για να ξεσκασω και θα μπω το βραδυ να δω ευχαριστα νεα!:D

Ευαγγελια μου σου στελνω κ εγω μια γλυκια αγκαλιτσα!! Εχω ξαπλωσει στον καναπε κ δεν το κουναω ρουπι! Αρκετα για σημερα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ντενηηηη μας ξεχασες;;;

Θα μας πει τα αποτελεσματα το βραδυ που θα σχολασει και δυστυχως δεν ειναι καθολου αισιοδοξη...Μακαρι να διαψευστουν οι φοβοι της!

Διαφημίσεις

Ευαγγελια μου σου στελνω κ εγω μια γλυκια αγκαλιτσα!! Εχω ξαπλωσει στον καναπε κ δεν το κουναω ρουπι! Αρκετα για σημερα!!

Και ποσο μου αρεσουν οι αγκαλιτσες...Την ανταποδιδω σφιχτη σφιχτη και με ολη μου την θετικη ενεργεια και τις προσευχουλες μου να εχεις τεραστια χοριακη αυτη τη φορα!Ξεκουραση για σενα αυτες τις μερες...Επιβαλλεται αλλιως ξερεις...καραδοκει η maria papa με μαστιγιο :tongue:

lolita μου κι εγω πριν λιγο αδιαθετησα....χερακι χερακι θα παμε εμεις τον μηνα μας...

evangelia μου θελω φωτογραφιες στο φατσοβιβλιο απο τα μπισκοτακια.....και κανονισε αντι να τα δινεις να τα τρως κι εσυ!!! ειπαμε εγω πρεπει να χασω κιλά κι αποφασισα πως θελω να τα δωσω σε εσενα!!!!!!

peggulini καλως ηρθες στην παρεα μας!!!! εδω ειμαστε ολες λιγο παλαβες αλλα θα το συνηθισεις!! με το καλο η νεα σου προσπαθεια!!!

startdust μου μακαρι να ειχα ταμειο να εκανα πολλα πραγματα μεσω αυτου αλλα ειπαμε δυστυχως γιοκ... παντως τωρα με τον καινουργιο γιατρο δεν εχω συζητησει ακομα κοστος υστεροσκοπησης...με τον παλιο μου σας λεω τιμες....

sissy ξεκινα το διαβασμαααα και ειδες που ρωτησε ο αντρουλης σου για το κοστος??? εκει που δεν τα περιμενεις σου ερχονται...βεβαια το 6000 ειναι τρελο νουμερο νομιζω...γυρω στις 3000-3500 περιπου ειναι η ολη διαδικασια....θα τον πεθανεις τον ανθρωπο αν του πεις 6000!!!!

lia μου ναι κι εγω δουλευεω εθελοντικα....ψαχνω να αλλαξω βεβαια δεδομενα γιατι δεν βλεπω φως διαφορετικά....

maria papa..... εισαι ψυχρη εκτελεστρια...ποτε πηρες το παπαγεωργίου ποτε εμαθες τι γινεται τσακ μπαμ...εισαι ψυχαρα!!!!!!!!!!!! μουτς μουτς

deny.....τι εγινε με την χοριακη σου????

tinaki μου πως εισαι?????

maria_v πού εισαι καλέ????

και φυσικά

GEORGIA είσαι καλά??????????

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Georgkat εκανα μια παχια παχια καρμποναρα σημερα και την τσακισα.Μετα θα κανουμε μαζι διαιτα :tongue:

Τα μπισκοτακια θα τα βαλω τελειοποιημενα τωρα ειναι απλα μπισκοτα καρδουλες θελω να φιαξω να τα βαλω και με τις κορδελιτσες τους και μετα φωτο...Ελπιζω να προλαβω αυριο...Θα τρεχω σαν τον Βεγγο!

Ευτυχως εχω κι εσας κοριτσια να σας εχει ο Θεος καλα ολες και τις οικογενειες σας!

Βρε Ευαγγελία μου(που έχεις το ίδιο όνομα με τη Μαμα μου) η μια στηρίζει την άλλη..κ αυτο ειναι παρα πολυ σημαντικό!! Ξερεις μετα που θα κάνουμε τα μωρακια μας θα λέμε αλλα.. Για το ποτε θα δει το πρώτο αυγό, για τα δοντακια για τα κλάματα!! Κ θα δεις που θα εχουμε ξεχάσει ολο αυτο που περνάμε σίγουρα!! Εγω με τις προσπάθειες αυτα τα 2 χρονια εχω αποκτήσει ευαισθησίες που ποτε δεν είχα.. Μήπως τελικά ολα γίνονται για κάποιο λόγο..;εγω σίγουρα εχω αλλάξει σαν άνθρωπος.. Κ πιστεύω για ολες μας το ίδιο!μονο λιγο υπομονη και κουράγιο θέλει.. Κ ξερεις που θα το βρούμε;; Θα το δίνει η μια στην άλλη!!

lolita μου κι εγω πριν λιγο αδιαθετησα....χερακι χερακι θα παμε εμεις τον μηνα μας...

evangelia μου θελω φωτογραφιες στο φατσοβιβλιο απο τα μπισκοτακια.....και κανονισε αντι να τα δινεις να τα τρως κι εσυ!!! ειπαμε εγω πρεπει να χασω κιλά κι αποφασισα πως θελω να τα δωσω σε εσενα!!!!!!

peggulini καλως ηρθες στην παρεα μας!!!! εδω ειμαστε ολες λιγο παλαβες αλλα θα το συνηθισεις!! με το καλο η νεα σου προσπαθεια!!!

startdust μου μακαρι να ειχα ταμειο να εκανα πολλα πραγματα μεσω αυτου αλλα ειπαμε δυστυχως γιοκ... παντως τωρα με τον καινουργιο γιατρο δεν εχω συζητησει ακομα κοστος υστεροσκοπησης...με τον παλιο μου σας λεω τιμες....

sissy ξεκινα το διαβασμαααα και ειδες που ρωτησε ο αντρουλης σου για το κοστος??? εκει που δεν τα περιμενεις σου ερχονται...βεβαια το 6000 ειναι τρελο νουμερο νομιζω...γυρω στις 3000-3500 περιπου ειναι η ολη διαδικασια....θα τον πεθανεις τον ανθρωπο αν του πεις 6000!!!!

lia μου ναι κι εγω δουλευεω εθελοντικα....ψαχνω να αλλαξω βεβαια δεδομενα γιατι δεν βλεπω φως διαφορετικά....

maria papa..... εισαι ψυχρη εκτελεστρια...ποτε πηρες το παπαγεωργίου ποτε εμαθες τι γινεται τσακ μπαμ...εισαι ψυχαρα!!!!!!!!!!!! μουτς μουτς

deny.....τι εγινε με την χοριακη σου????

tinaki μου πως εισαι?????

maria_v πού εισαι καλέ????

και φυσικά

GEORGIA είσαι καλά??????????

Το άλλο δεν σας το είπα.. Μολις έρθουμε σ επαφη δεν μ αφήνει να σηκωθω απο το κρεβάτι! Μου λέει κάτσε κανένα μισάωρο.. Εχει αρχίσει κ το βλέπει διαφορετικά! Αν τον πείσω κ για τη σπερματεγχυση θα είμαστε super!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...