Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

Δεν ξέρω αν μπορεί να έχει μεγάλες αποκλίσεις από κύκλο σε κύκλο αλλά θα το δεις καθώς θα κάνετε κι άλλον φυσικό από ό, τι κατάλαβα. Εμένα ήταν 12 την πρώτη φορά και στους επόμενους κύκλους 10 ή 7 ή 8 αλλά έπαιρνα κι ορμόνες ενδιάμεσα.

Ε το 19 το δικό μου δύσκολα γίνεται 10. Απλά δικαιολογείται πλέον κ η ποιότητα των ωαρίων κάπως.  Είχα μείνει στην FSH 8,5 του Φλεβάρη του 2024. Δεν είχα εικόνα.
      Θα κάνουμε γενικά μιξ φυσικό εντελώς  , φυσικό τροποποιημένο κ αν το κρίνει σκόπιμο μίνι διέγερση με λίγα χάπια κ ενέσεις . Ετσι όπως πάει βέβαια μάλλον δε νομίζω να χρειαστεί διέγερση, τσάμπα θα είναι. Γενικά θα το πάει βλέποντας, ανάλογα πως θα ανταποκρίνομαι. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Ευαγγελια αφου σου προτεινε ο γιατρος την υστεροσκοπηση να την κανεις σκεψου τουλαχιστον οτι θα γλυτωσεις τα λεφτα της εξωσωματικης αφου μετα θα μεινεις εγκυος φυσιολογικα. Κοιτα αν μπορεις να τη δικαιολογησεις την εξεταση σε συνεργασια με τον γιατρο για να παρεις καποια λεφτα απο την ασφαλεια κατι μπορει να γινει ψαξτω.

Σισσυ δεν δινεις κατατακτηριες μιας και σπουδαζεις για ιατρικη ενα ειναι σιγουρο θα εχεις ετοιμες πελατισσες ;).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλως ήρθες peggoulini...γιατί πέρασαν δύο χρόνια απο την πρώτη σπερματέγχυση?

προσπαθείς για δευτερο παιδάκι?

γεια σου Tina οχι δεν παω για δευτερο παλευω για το πρωτο!!!! ειχα κανει τον Οκτώμβρη το 2010 την 1η αλλα δεν ημουν τοοοοσο υποψιασμένη και την επόμενη μερα ακριβως απο την σπερματεγχυση πήγαμε ταξίδι με τον αντρα μου και περπαταγα 3μερες ασταματητα με αποτέλεσμα την 3ημερα να την βγαλω στο κρεβατι με αβασταχτους πονου. Η συνέχεια ηταν να εχω 1 εβδομαδα καθυστέρηση και μετα να αδιαθετησω με οριακη χοριακη οποτε μάλλον πέτυχε το γλυκο αλλά δεν έδεσε!!

493948k02iy63i3p.gif

μακάρι να πετύχει πάλι με την πρώτη και να μην ταλαιπωρηθείς κοριτσάκι, συγγνώμη που ρωτάω αλλά 2 χρόνια προσπαθούσατε κ τίποτα??? ή δεν προσπαθούσες ?

μην ζητας συγνώμη τινάκι μου προσπαθούμε μόνοι μας απο το 2009 το 2010 ανακαλύψαμε ότι ο αντρασ μου εχει ολιγοσπερμία και ετσι καναμε την 1η σπερματ. και τωρα λέμε για την δευτερη αν και ψάχναμε γιατρο για εξωσωματικη ειπαμε να δοκιμάσουμε άλλη μια και μετα βλέπουμε!

493948k02iy63i3p.gif

Εγω 600 πληρωσα πριν 3 χρονια.Τωρα διαγνωστικη βγαινει 680 αλλα αν χρειαστει να γινει επεμβατικη πρεπει να εχουμε χρηματα μαζι μας οποτε ενα 800 αρι περιπου!

Αν ειχα τα λεφτα δεν θα με ενοιαζε τοσο.Το ψυχολογικο κομματι το παλευω...Το οικονομικο ομως αυτη την εποχη ειναι που ποναει ακομη περισσοτερο!

Σας ευχαριστω κοριτσια για τα καλα σας λογια σας ευχαριστω πολυ!

φιλεναδα στο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ γινετε υστεροσκοπηση πηρα μολις τηλ κ τους ρωτησα θες να δουμε για ραντεβου ποτε εχουν? βασικα θα σου στειλω πμ

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Καλως ηρθες και απο μενα Peggulini αφου πετυχε στην πρωτη ασχετα με το πως εξελιχθηκε να σκεφτεσαι οτι θα πανε ολα καλα να εισαι χαλαρη και να ριζωσει το σπορακι σου :P!

μην ζητας συγνώμη τινάκι μου προσπαθούμε μόνοι μας απο το 2009 το 2010 ανακαλύψαμε ότι ο αντρασ μου εχει ολιγοσπερμία και ετσι καναμε την 1η σπερματ. και τωρα λέμε για την δευτερη αν και ψάχναμε γιατρο για εξωσωματικη ειπαμε να δοκιμάσουμε άλλη μια και μετα βλέπουμε!

απο που εισαι?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

φιλεναδα στο ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ γινετε υστεροσκοπηση πηρα μολις τηλ κ τους ρωτησα θες να δουμε για ραντεβου ποτε εχουν? βασικα θα σου στειλω πμ

Τι ατομο εισαι εσυ γλυκια μου?Μπηκες στον κοπο για χαρη μου?Σε ευχαριστω παρα πολυ!Για την ωρα θα δω πως θα βρω τα λεφτα.Θα μιλησω και με την μανουλα μου κι αν δω οτι ζοριζομαι τοτε θα σου πω...Ειναι που θελω τον γιατρο μου δεν θελω αλλον!Σε ευχαριστω και παλι κοριτσακι μου να εισαι καλα και συντομα να αποκτησεις το νινακι σου!

Εγω παω σουπερ μαρκετ θα καω γλυκα σημερα πρεπει κατι να κανω να ξεχαστω.Σκεφτηκα να κανω και μπισκοτακια σαν τα δικα σου αλλα καρδουλες γιατι θα τα παω σε γαμο!

Καλως ηρθες και απο μενα Peggulini αφου πετυχε στην πρωτη ασχετα με το πως εξελιχθηκε να σκεφτεσαι οτι θα πανε ολα καλα να εισαι χαλαρη και να ριζωσει το σπορακι σου :P!

γεια σου mar το ιδιο μου ειπε και η γιατρος μου αν δεν εισαι ηρεμη και χαλαρη μην μπεισ καν στο κοπο να ερθεις....απο ζακυνθο ειμαι. και εγω ετσι θέλω να πιστευω οτι θα πανε όλα καλα....

493948k02iy63i3p.gif

Τι ατομο εισαι εσυ γλυκια μου?Μπηκες στον κοπο για χαρη μου?Σε ευχαριστω παρα πολυ!Για την ωρα θα δω πως θα βρω τα λεφτα.Θα μιλησω και με την μανουλα μου κι αν δω οτι ζοριζομαι τοτε θα σου πω...Ειναι που θελω τον γιατρο μου δεν θελω αλλον!Σε ευχαριστω και παλι κοριτσακι μου να εισαι καλα και συντομα να αποκτησεις το νινακι σου!

Εγω παω σουπερ μαρκετ θα καω γλυκα σημερα πρεπει κατι να κανω να ξεχαστω.Σκεφτηκα να κανω και μπισκοτακια σαν τα δικα σου αλλα καρδουλες γιατι θα τα παω σε γαμο!

τι ευχαριστεις δεν εκανα τιποτα .

να κανεις τα μπισκοτακια να ξεχαστεις , την συνταγη την εχεις?

μακαρι να τα βρεις κ να ειναι τα τελευταια που θα δωσεις μετα να δινεις λεφτα για ρουχαλακια !!! πανες !!! κ πολλα αλλα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

τι ευχαριστεις δεν εκανα τιποτα .

να κανεις τα μπισκοτακια να ξεχαστεις , την συνταγη την εχεις?

μακαρι να τα βρεις κ να ειναι τα τελευταια που θα δωσεις μετα να δινεις λεφτα για ρουχαλακια !!! πανες !!! κ πολλα αλλα!!!

Ναι μου την εδωσε η κατερινα την εχω!Παω σουπερ μαρκετ και αρχιζω κατευθειαν!

Να εισαι καλα κοριτσαρε σε ευχαριστω και παλι.

Αμην να ξοδευουμε ολες για τα αγγελουδια μας!

Μολις γυρισα!Η κατασταση ειναι λιγο ζορικη!Ο γιατρος μου ειχε meeting με τους εξωσωματικους με τους οποιους συνεργαζεται για την περιπτωση μου και μιας αλλης κοπελας!Λοιπον...Δεν εξηγειται τοσο λεπτο ενδομητριο και ειδικα κατα την υπερδιεγερση επρεπε να ανεβει πολυ οπως ανεβηκε και οι οιστραδιολη.Εμενα εφτασε 6,8 με το ζορι!Οι γιατροι περιμεναν πανω απο 8,5.Παρολο που εχω ξανακανει υστεροσκοπηση με τον προηγουμενο γιατρο και αφαιρεσαμε ενα πολυποδακι,πρεπει αμεσα να ξαναγινει υστεροσκοπηση.Ειναι αδικος κοπος να κανω οτιδηποτε αλλο μεχρι τοτε.

Η αληθεια ειναι πως αυτο μου ειχε ζητησει ο γιατρος μου απο την αρχη αλλα εγω του πηγα το dvd της προηγουμενης το ειδε μου ειπε πως ολα φαινοταν καλα και προχωρησαμε!

Μετα την υστεροσκοπηση μαλλον θα προχωρησουμε σε πρωτοκολλο αλλα μου ειπε πως πρεπει πρωτα να γινει η υστεροσκοπηση!Επισης μου ειπε να τρωω καλα γιατι αν συνεχισω ετσι αδυνατη δεν βοηθαω καθολου το ενδομητριο.Η χοληστερολη επηρεαζει την παραγωγη οιστρογονων.

Τωρα πρεπει να δουμε που θα βρουμε τα 800 για την υστεροσκοπηση.

Εχω στεναχωρεθει παρα πολυ τι αλλο θα περασω δηλαδη ποσα ακομη...

Κοριτσάκι μου καλό τι ήταν αυτό το σοκ..

ξανά υστεροσκόπηση??:(:(:(:(

τι να πω..ότι σου πει να κάνεις..

να τρως λιγουλάκι γιατί η αλήθεια είναι ότι είσαι πολύ πολύ αδύνατη..να τρως υγεινα και καλά...

δεν θέλω να στεναχωριέσαι..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κοριτσια αυτο μου ελεγε και ο γιατρος μου σημερα.Δεν βοηθαει καθολου το κρατος και ενω εχουμε και ασφαλεια πληρωνουμε κι απο πανω!

Δεν θελω να την κανω αλλου θελω τον γιατρο μου.Εχω εκτιμησει οσα κανει για μενα.Θα κοψω το κεφαλι μου και θα τα βρω τα λεφτα.Το συζητουσαμε με τον αντρα μου και μου λεει αν ηταν αλλος γιατρος θα μας εβαζε να κανουμε 3-4 σπερματεγχυσεις και μετα θα μας το εσκαγε το παραμυθι οτι πρεπει να το ψαξουμε κλπ αλλα εμεις θα ειχαμε σκασει ηδη ενα σωρο λεφτα!

Αυτον τον ανθρωπο τον εμπιστευομαι και νιωθω ασφαλεια μαζι του αφου και την σαλπιγγογραφια του ειχα πει πως ηθελα να μου την κανει αυτος η τουλαχιστον να ειναι εκει και μου εξηγουσε ποση ωρα πως δεν γινεται...

συμφωνώ με τον άντρα σου θα μπορούσε να μην σου τη ζητούσε και να κάνατε ακόμη 2-3 σπερματεγχύσεις και μετά να σας έλεγε να τη κάνετε...

ο γιατρός σου είναι πολύ καλός και το έχει αποδείξει!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

να κάνεις τα μπισκοτάκια να ξεχαστείς λιγουλάκι..να βάλεις φώτο να δούμε...

κοριτσάκι καλοσώρισες εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή...

ντένη που είσαι??ελπίζω να έχεις ευχάριστα νέα..

1533345xcnw09g7xt.gif

να κάνεις τα μπισκοτάκια να ξεχαστείς λιγουλάκι..να βάλεις φώτο να δούμε...

κοριτσάκι καλοσώρισες εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή...

ντένη που είσαι??ελπίζω να έχεις ευχάριστα νέα..

επ που εισαι εσυ ολοι μερα?

που μου χαθηκες?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...