Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Είναι όντως υψηλή αλλά για φυσικό κύκλο όχι απαγορευτική. Ο γιατρός σου είπε προχωράτε σωστά? 

Εγώ ένα δεν μπορώ να καταλάβω, ακούω για γιατρούς που προχωράνε χωρίς αιματολογικές μόνο με υπερηχο. Άλλοι μόνο με αιματολογικές και υπέρηχο μετά πόσες μέρες. Γιατί δεν τα κάνουν και τα δύο, βαριουνται?? 

Θα είχες ένα κριτήριο με βάση τις προηγούμενες ωοληψιες σου αλλά οκ τώρα πας ούτως ή άλλως σε φυσικό. Ps όταν παίρνουμε φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια, η FSH στους επόμενους κύκλους συνήθως είναι πιο χαμηλή, υπάρχει μπουσταρισμα στον οργανισμό λόγω των ορμονών.

Και κάτι τελευταίο, πάνω στην κουβέντα που είχατε για πληροφορίες και γνώση από φόρουμ γιατρούς κτλ, είναι απίστευτα σημαντικές οι πληροφορίες που μπορείς να πάρεις από εδώ μέσα (να έχεις βέβαια το κριτήριο να καταλαβαίνεις πότε είναι όντως γνώση και πότε εικασία) και να πας με άλλη αυτοπεποίθηση στην εξωσωματική. Η γνώση είναι δύναμη. Επίσης οι γιατροί δυστυχώς παραλείπουν ή ξεχνάνε.

Ναι προχωράμε με εντελώς φυσικό.
      Εγω εδώ μέσα έχω μάθει άπειρα πράγματα. Εμαθα για prp, μικροβιωμα, υστεροσκοπηση, εξετάσεις κ χίλια δύο. 
      Απλα πρέπει να έχεις φίλτρο Οπως πολύ σωστά είπες και να διαχωρίζεις τι κρατάς κ τι όχι. 
      Αν εννοείς πως έχω κριτήριο από τις προηγούμενες αιματολογικές , θα σου πω πως δεν έχω γιατί δε κάναμε αιματολογικές στις ωοληψιες με τον προηγούμενο γιατρό. Μονο αν είχα ωχρό σωμάτιο στον υπέρηχο και μετρούσαμε προγεστερονη. 
      Εχω να πάρω φάρμακα σε κύκλο για ωοληψια από τον Νοέμβριο. Μετα έκανα 1 φυσικό κύκλο τον Ιανουάριο μετά την αποτυχημένη ετ του Δεκέμβρη.
      Υπέρηχο τώρα μου είπε την 7η ημέρα με ξανά αιματολογικές γιατί του είπα πως κάνω ωορρηξία νωρίς.

PS: πριν ένα χρόνο η FSH ήταν 8,5. Πρώτη φορά κάνω πάλι τώρα. Πόσο μπορεί να κυμανθεί πια από κύκλο σε κύκλο; Θέλω να πω, αν είναι τόσο υψηλή πλέον, δε νομίζω σε μερικούς κύκλους να είναι εξωφρενικά καλύτερη.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

αχ βρε ευαγγελια μου...μην απελπιζεσαι βρε καλο μου....σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ!!! κι εγω για την υστεροσκοπηση 1500? θελω....θα βρεθει μια λυση βρε παιδι μου.... στο μεταξυ αυτο που σου ειπε για το φαγητο ισχυει....αν εισαι πολυ αδυνατουλα πρεπει λιγο να τονωσεις τις τροφες που παιρνεις....να μην στεναχωριεσαι καλη μου οσο γινεται δηλαδη γιατι ξερω δεν ειναι ευκολο.... ειπαμε εμεις ολες δοκιμαζομαστε πολυ με πολλα μετωπα!!!!!!!

κανε κουραγιο και υπομονη και ολα θα πανε καλα...θα μιλησουμε και μετα εμεις κοριτσακι μου....

1500Ε???????? :shock::shock::shock::shock: για ονομα του Θεου!! Ποιος θα στην κανει κοπελια την υστεροσκοπηση????? ο γιατρος με τα χρυσα χερια?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1500Ε???????? :shock::shock::shock::shock: για ονομα του Θεου!! Ποιος θα στην κανει κοπελια την υστεροσκοπηση????? ο γιατρος με τα χρυσα χερια?

παιδια τοσα μου ζητησαν στο ιασω μαζι με το κοστος γιατρου....

επισης στον παρασχο τον γυναικολογο κοστιζει 1800 ?....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Εγω 600 πληρωσα πριν 3 χρονια.Τωρα διαγνωστικη βγαινει 680 αλλα αν χρειαστει να γινει επεμβατικη πρεπει να εχουμε χρηματα μαζι μας οποτε ενα 800 αρι περιπου!

Αν ειχα τα λεφτα δεν θα με ενοιαζε τοσο.Το ψυχολογικο κομματι το παλευω...Το οικονομικο ομως αυτη την εποχη ειναι που ποναει ακομη περισσοτερο!

Σας ευχαριστω κοριτσια για τα καλα σας λογια σας ευχαριστω πολυ!

Μολις γυρισα!Η κατασταση ειναι λιγο ζορικη!Ο γιατρος μου ειχε meeting με τους εξωσωματικους με τους οποιους συνεργαζεται για την περιπτωση μου και μιας αλλης κοπελας!Λοιπον...Δεν εξηγειται τοσο λεπτο ενδομητριο και ειδικα κατα την υπερδιεγερση επρεπε να ανεβει πολυ οπως ανεβηκε και οι οιστραδιολη.Εμενα εφτασε 6,8 με το ζορι!Οι γιατροι περιμεναν πανω απο 8,5.Παρολο που εχω ξανακανει υστεροσκοπηση με τον προηγουμενο γιατρο και αφαιρεσαμε ενα πολυποδακι,πρεπει αμεσα να ξαναγινει υστεροσκοπηση.Ειναι αδικος κοπος να κανω οτιδηποτε αλλο μεχρι τοτε.

Η αληθεια ειναι πως αυτο μου ειχε ζητησει ο γιατρος μου απο την αρχη αλλα εγω του πηγα το dvd της προηγουμενης το ειδε μου ειπε πως ολα φαινοταν καλα και προχωρησαμε!

Μετα την υστεροσκοπηση μαλλον θα προχωρησουμε σε πρωτοκολλο αλλα μου ειπε πως πρεπει πρωτα να γινει η υστεροσκοπηση!Επισης μου ειπε να τρωω καλα γιατι αν συνεχισω ετσι αδυνατη δεν βοηθαω καθολου το ενδομητριο.Η χοληστερολη επηρεαζει την παραγωγη οιστρογονων.

Τωρα πρεπει να δουμε που θα βρουμε τα 800 για την υστεροσκοπηση.

Εχω στεναχωρεθει παρα πολυ τι αλλο θα περασω δηλαδη ποσα ακομη...

αχ βρε κοριτσι στεναχωρεθηκα τωρα . στο νοσοκομειο Παπαγεωργιου δεν γινετε αυτη την εξετασει? εκει κανουν εξωσματικη αυτο δεν θα κανουν θες να ρωτησουμε για αποφυγεις τα λεφτα ?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

παιδια τοσα μου ζητησαν στο ιασω μαζι με το κοστος γιατρου....

επισης στον παρασχο τον γυναικολογο κοστιζει 1800 ?....

Ο Χριστος και η Παναγια μαζι!! Επεμβατικη υστεροσκοπηση εκανα εγω σε ιδιωτικο νοσοκομειο στις 8/9/12 και πληρωσα μαζι με τον γιατρο ολα ολα ολα μαζι 630,00 ευρω!! θελουν χαστουκια ολοι τους μου φαινεται!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια, μετά απο 2 χρονια αποχης (ΑΠΟ ΤΗΝ 1η σπερματεγχυση )επανηλθα και εγω για να παρω κουραγιο αφου ετοιμαζομαι για την 2η, ελπιζω αυτη τη φορα να πανε ολα καλα οπως και στις άλλες κοπέλες. κοιτα να δεις που τελικά καθε φορά ειναι σαν πρωτη φορά εχω ενα περιεργο συναισθημα .... δεν ξέρω τι να σκεφτώ!!!

493948k02iy63i3p.gif

Ευαγγελία μου πάρε δύναμη και κανε την υστεροκοπηση γιατι αυτο θα σε βοηθήσει για το Μωρακι σου! Μονο αυτο θα σκέφτεσαι.. Το στόχο σου! Βέβαια το οικονομικό ειναι ενα μείζον θέμα.. Δεν μπορεί κάποιος απο το οικογενειακό περιβάλλον να βοηθήσει;

γεια σας κοριτσια, μετά απο 2 χρονια αποχης (ΑΠΟ ΤΗΝ 1η σπερματεγχυση )επανηλθα και εγω για να παρω κουραγιο αφου ετοιμαζομαι για την 2η, ελπιζω αυτη τη φορα να πανε ολα καλα οπως και στις άλλες κοπέλες. κοιτα να δεις που τελικά καθε φορά ειναι σαν πρωτη φορά εχω ενα περιεργο συναισθημα .... δεν ξέρω τι να σκεφτώ!!!

Γεια σου peggoulini! Καλη επιτυχία.. Εδω θα τα περάσουμε ολα μαζί!

Κοριτσια αυτο μου ελεγε και ο γιατρος μου σημερα.Δεν βοηθαει καθολου το κρατος και ενω εχουμε και ασφαλεια πληρωνουμε κι απο πανω!

Δεν θελω να την κανω αλλου θελω τον γιατρο μου.Εχω εκτιμησει οσα κανει για μενα.Θα κοψω το κεφαλι μου και θα τα βρω τα λεφτα.Το συζητουσαμε με τον αντρα μου και μου λεει αν ηταν αλλος γιατρος θα μας εβαζε να κανουμε 3-4 σπερματεγχυσεις και μετα θα μας το εσκαγε το παραμυθι οτι πρεπει να το ψαξουμε κλπ αλλα εμεις θα ειχαμε σκασει ηδη ενα σωρο λεφτα!

Αυτον τον ανθρωπο τον εμπιστευομαι και νιωθω ασφαλεια μαζι του αφου και την σαλπιγγογραφια του ειχα πει πως ηθελα να μου την κανει αυτος η τουλαχιστον να ειναι εκει και μου εξηγουσε ποση ωρα πως δεν γινεται...

Διαφημίσεις

lolita σε ευχαριστουμε πολυ για το κερακι!!! βοηθεια σου κοριτσι μου!!!

star δινε στην sissy ιδεες και θα γινει η γυμναστρια χωρις συνορα (βλ.γιατροι χωρις συνορα)....

sissy ξερεις τωρα νομιζω τι να ζητησεις φετος απο τον αγιο βασιλη...την barbie γυναικολογο...χιχιχι αν πραγματικά υπηρχε κατι τετοιο, στο ορκιζομαι θα στο επαιρνα δωρο... βασικα μηπως να κανεις και μια ειδικοτητα να ερχομαστε σε σενα να μην σκαμε ενα καρο λεφτα στους αλλους γιατρους??

για σκεψου το....σε 10 χρονια θα εχεις τελειωσει την σχολη...ευχομαι βεβαια ολες μας σε 10 χρονια να εχουμε ενα κουτσουβελο αλλα θα σε χρειαστουμε ετσι κι αλλιως...

mar στα διαβασματα ολοταχως!!!!!!!!

Χαχαχαχαχαχαχαχα! Αφου σκέφτηκα να αγοράσω εγκυκλοπαιδεια γυναικολογιας.. Doctor sissy είπαμε!!

Γεια σου peggoulini! Καλη επιτυχία.. Εδω θα τα περάσουμε ολα μαζί!

να'σαι καλα sissy μου για το καλοσωρισμα και αληθεια λες εδω θα τα περασουμε μαζι γιατι αυτη τη φορα δεν θελω να ξερει κανεισ τιποτα αλλα και δεν θέλω να πω τιποτα σε κανεναν και ξερω οτι μονο εσεισ θα με καταλαβαινετε!!:P

493948k02iy63i3p.gif

peggoulini καλωσηρθες και καλα αποτελεσματα!

Εγω σημερα 9η μερα και ειχα ενδομητριο 4,6 αισχος δηλαδη!Εχω ομως μια αυγουλαρα 19,2 ετοιμη να σκασει!Εχω μου λεει εσενα να μην εχεις ενδομητριο και να εχεις τελεια αυγα και την αλλη κοπελα να εχει ενδομητριο και να μην εχει αυγα!Εσεις οι 2 μου λεει θα με τρελλανετε!:(

να'σαι καλα sissy μου για το καλοσωρισμα και αληθεια λες εδω θα τα περασουμε μαζι γιατι αυτη τη φορα δεν θελω να ξερει κανεισ τιποτα αλλα και δεν θέλω να πω τιποτα σε κανεναν και ξερω οτι μονο εσεισ θα με καταλαβαινετε!!:P

καλως ηρθες στην παρεα μας!!!

κ καλα κανεις που δεν λες τιποτα σε κανεναν

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...