Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Neverstop είπε:

Δεν ξέρω αν μπορεί να έχει μεγάλες αποκλίσεις από κύκλο σε κύκλο αλλά θα το δεις καθώς θα κάνετε κι άλλον φυσικό από ό, τι κατάλαβα. Εμένα ήταν 12 την πρώτη φορά και στους επόμενους κύκλους 10 ή 7 ή 8 αλλά έπαιρνα κι ορμόνες ενδιάμεσα.

Ε το 19 το δικό μου δύσκολα γίνεται 10. Απλά δικαιολογείται πλέον κ η ποιότητα των ωαρίων κάπως.  Είχα μείνει στην FSH 8,5 του Φλεβάρη του 2024. Δεν είχα εικόνα.
      Θα κάνουμε γενικά μιξ φυσικό εντελώς  , φυσικό τροποποιημένο κ αν το κρίνει σκόπιμο μίνι διέγερση με λίγα χάπια κ ενέσεις . Ετσι όπως πάει βέβαια μάλλον δε νομίζω να χρειαστεί διέγερση, τσάμπα θα είναι. Γενικά θα το πάει βλέποντας, ανάλογα πως θα ανταποκρίνομαι. 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Τινα μου δυστυχως περα απο πρησμενο στηθος δεν εχω τιποτε αλλο γαμωτο και αυτο ειναι που με εκνευριζει οτι ειμαι μια χαρα (και 2 τρομαρες)!

Σισσυ που ορεξη για διαβασμα το μυαλο μου δεν λεει με τιποτα να συγκεντρωθει.

Εντομεταξυ θελω να παω να αγορασω 50 τεστ να κανω αλλα φοβαμαι κιολας. Για δεσιμο παιδακι ειμαι!:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια τι θα γινει με τα διαβασματα; Πολυ χαλαρες σας εχω αφησει!! Επειδη συνεχεια στην αναμονη θα ειστε, ειτε για ωορρηξια, για περιοδο (μακρια απο εμας), για αποτελεσματα, για γεννα.. Για καθιστε να διαβασετε τωρα να τελειωνετε!! Οταν ερθει το μωρακι πρεπει να χετε τελειωσει με αυτα!!

Χαλια ειμαι σημερα κοριτσια μου.. Εχω ξυπνησει απο τις 4.30 γιατι ηθελα τουαλετα κ μετα δεν νε επαιρνε ο υπνος.. Ειχα τρομερο πονοκεφαλο, πονο στην κοιλια σαν να μου ρχεται περιοδος και πολυ ανακατεμα στο στομαχι. Ακομα χαλια ειμαι απο το στομαχι, τα αλλ ψιλοπερασαν. Λετε να με περιτριγυριζει καμια ιωση;;; Δεν θελωωωωωω!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Τινα μου δυστυχως περα απο πρησμενο στηθος δεν εχω τιποτε αλλο γαμωτο και αυτο ειναι που με εκνευριζει οτι ειμαι μια χαρα (και 2 τρομαρες)!

Σισσυ που ορεξη για διαβασμα το μυαλο μου δεν λεει με τιποτα να συγκεντρωθει.

Εντομεταξυ θελω να παω να αγορασω 50 τεστ να κανω αλλα φοβαμαι κιολας. Για δεσιμο παιδακι ειμαι!:confused:

Οτι ποναω το στηθος για μενα ειναι το καλυτερο

Συμπτωμα!!! Μια μερα εμεινε μαριεττακι υπομονη!!!

Κοριτσια τι θα γινει με τα διαβασματα; Πολυ χαλαρες σας εχω αφησει!! Επειδη συνεχεια στην αναμονη θα ειστε, ειτε για ωορρηξια, για περιοδο (μακρια απο εμας), για αποτελεσματα, για γεννα.. Για καθιστε να διαβασετε τωρα να τελειωνετε!! Οταν ερθει το μωρακι πρεπει να χετε τελειωσει μα αυτα!!

Χαλια ειμαι σημερα κοριτσια μου.. Εχω ξυπνησει απο τις 4.30 γιατι ηθελα τουαλετα κ μετα δεν νε επαιρνε ο υπνος.. Ειχα τρομερο πονοκεφαλο, πονο στην κοιλια σαν να μου ρχεται περιοδος και πολυ ανακατεμα στο στομαχι. Ακομα χαλια ειμαι απο το στομαχι, τα αλλ ψιλοπερασαν. Λετε να με περιτριγυριζει καμια ιωση;;; Δεν θελωωωωωω!!!

Μαρια σταρ μπορει ολα αυτα ειναι απο το αγχος

Της αναμονης..πιες φυσικους χυμους πορτοκαλι

Για να τονωσεις τον οργανισμο αν

Σε περιτρυγιριζει καμια ιωση!

Διαφημίσεις

μαριέττα μου καλό είναι που δεν έχεις τίποτα, χαλάρωσε βρε παιδάκι μου...έχουμε πονάκια νευριάζουμε, δεν έχουμε αγχωνόμαστε...όλες είμαστε για δέσιμο

Αχ εγω τινα μου με τα πονακια νευριαζω!

Αφου λεω οτι αυτος ο πονος χτυπαει κατευθειαν

Στο νευρικο μου συστημα!!!

Κοριτσια τι θα γινει με τα διαβασματα; Πολυ χαλαρες σας εχω αφησει!! Επειδη συνεχεια στην αναμονη θα ειστε, ειτε για ωορρηξια, για περιοδο (μακρια απο εμας), για αποτελεσματα, για γεννα.. Για καθιστε να διαβασετε τωρα να τελειωνετε!! Οταν ερθει το μωρακι πρεπει να χετε τελειωσει με αυτα!!

Μαρακι δεν νομιζω να ειναι ιωση γιατι δεν θα σε πονουσε η κοιλια σου χαμηλα. Μπορει να ειναι εμφυτευση!:D

ωχ τα πήρε στην τράπεζα κ ήρθε αγριεμένη....

οχι καλα ειμαι ηρεμη . εχει κ ωραιο καιρο για καφεδακι ειναι !! ειμαι ακομα βαμενη αλλα ποιος ντυνεται παλι κ με ποιον να πας για καφε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Μολις γυρισα!Η κατασταση ειναι λιγο ζορικη!Ο γιατρος μου ειχε meeting με τους εξωσωματικους με τους οποιους συνεργαζεται για την περιπτωση μου και μιας αλλης κοπελας!Λοιπον...Δεν εξηγειται τοσο λεπτο ενδομητριο και ειδικα κατα την υπερδιεγερση επρεπε να ανεβει πολυ οπως ανεβηκε και οι οιστραδιολη.Εμενα εφτασε 6,8 με το ζορι!Οι γιατροι περιμεναν πανω απο 8,5.Παρολο που εχω ξανακανει υστεροσκοπηση με τον προηγουμενο γιατρο και αφαιρεσαμε ενα πολυποδακι,πρεπει αμεσα να ξαναγινει υστεροσκοπηση.Ειναι αδικος κοπος να κανω οτιδηποτε αλλο μεχρι τοτε.

Η αληθεια ειναι πως αυτο μου ειχε ζητησει ο γιατρος μου απο την αρχη αλλα εγω του πηγα το dvd της προηγουμενης το ειδε μου ειπε πως ολα φαινοταν καλα και προχωρησαμε!

Μετα την υστεροσκοπηση μαλλον θα προχωρησουμε σε πρωτοκολλο αλλα μου ειπε πως πρεπει πρωτα να γινει η υστεροσκοπηση!Επισης μου ειπε να τρωω καλα γιατι αν συνεχισω ετσι αδυνατη δεν βοηθαω καθολου το ενδομητριο.Η χοληστερολη επηρεαζει την παραγωγη οιστρογονων.

Τωρα πρεπει να δουμε που θα βρουμε τα 800 για την υστεροσκοπηση.

Εχω στεναχωρεθει παρα πολυ τι αλλο θα περασω δηλαδη ποσα ακομη...

Μολις γυρισα!Η κατασταση ειναι λιγο ζορικη!Ο γιατρος μου ειχε meeting με τους εξωσωματικους με τους οποιους συνεργαζεται για την περιπτωση μου και μιας αλλης κοπελας!Λοιπον...Δεν εξηγειται τοσο λεπτο ενδομητριο και ειδικα κατα την υπερδιεγερση επρεπε να ανεβει πολυ οπως ανεβηκε και οι οιστραδιολη.Εμενα εφτασε 6,8 με το ζορι!Οι γιατροι περιμεναν πανω απο 8,5.Παρολο που εχω ξανακανει υστεροσκοπηση με τον προηγουμενο γιατρο και αφαιρεσαμε ενα πολυποδακι,πρεπει αμεσα να ξαναγινει υστεροσκοπηση.Ειναι αδικος κοπος να κανω οτιδηποτε αλλο μεχρι τοτε.

Η αληθεια ειναι πως αυτο μου ειχε ζητησει ο γιατρος μου απο την αρχη αλλα εγω του πηγα το dvd της προηγουμενης το ειδε μου ειπε πως ολα φαινοταν καλα και προχωρησαμε!

Μετα την υστεροσκοπηση μαλλον θα προχωρησουμε σε πρωτοκολλο αλλα μου ειπε πως πρεπει πρωτα να γινει η υστεροσκοπηση!Επισης μου ειπε να τρωω καλα γιατι αν συνεχισω ετσι αδυνατη δεν βοηθαω καθολου το ενδομητριο.Η χοληστερολη επηρεαζει την παραγωγη οιστρογονων.

αχ βρε ευαγγελια μου...μην απελπιζεσαι βρε καλο μου....σε καταλαβαινω ΑΠΟΛΥΤΑ!!! κι εγω για την υστεροσκοπηση 1500? θελω....θα βρεθει μια λυση βρε παιδι μου.... στο μεταξυ αυτο που σου ειπε για το φαγητο ισχυει....αν εισαι πολυ αδυνατουλα πρεπει λιγο να τονωσεις τις τροφες που παιρνεις....να μην στεναχωριεσαι καλη μου οσο γινεται δηλαδη γιατι ξερω δεν ειναι ευκολο.... ειπαμε εμεις ολες δοκιμαζομαστε πολυ με πολλα μετωπα!!!!!!!

κανε κουραγιο και υπομονη και ολα θα πανε καλα...θα μιλησουμε και μετα εμεις κοριτσακι μου....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

lolita σε ευχαριστουμε πολυ για το κερακι!!! βοηθεια σου κοριτσι μου!!!

star δινε στην sissy ιδεες και θα γινει η γυμναστρια χωρις συνορα (βλ.γιατροι χωρις συνορα)....

sissy ξερεις τωρα νομιζω τι να ζητησεις φετος απο τον αγιο βασιλη...την barbie γυναικολογο...χιχιχι αν πραγματικά υπηρχε κατι τετοιο, στο ορκιζομαι θα στο επαιρνα δωρο... βασικα μηπως να κανεις και μια ειδικοτητα να ερχομαστε σε σενα να μην σκαμε ενα καρο λεφτα στους αλλους γιατρους??

για σκεψου το....σε 10 χρονια θα εχεις τελειωσει την σχολη...ευχομαι βεβαια ολες μας σε 10 χρονια να εχουμε ενα κουτσουβελο αλλα θα σε χρειαστουμε ετσι κι αλλιως...

mar στα διαβασματα ολοταχως!!!!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

αχ βρε ευαγγελία μου μην στεναχωρίεσαι, θα κάνεις την επέμβαση κ προχωράς, τώρα το οικονομικό είναι ζόρι κ σε καταλαβαίνω αλλά θα βρεθεί λύση,εσύ κ ο αντρούλης σου να είστε καλά κ όλα θα φτιάξουν

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Ευαγγελια μου εχεις χιλια δικια να σκεφτεσαι ετσι!! Μη μου στεναχωριεσαι ομως, θα βρεθει ακρη! πρεπει να τρως καλα κοριτσι μου για να ειναι κ ο οργανισμος σου πιο ανθεκτικος. Γιατι τοσα πολλα για την υστεροσκοπηση? Εγω 630 εδωσα μαζι με την βιοψια και το courrier για να μου την στειλουν. Δηλαδη ελεος πια!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...