Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Nima21 είπε:

Κ εγω αυτο κραταω, στο οτι τωρα που μας μιλας εχεις το μωρακι σου στην κοιλιτσα σου και ολα αυτα τα ασχημα ειναι παρελθόν που απλώς σου θυμιζουν τι περασες για να φτασεις εδω! Μακαρι ολο και περισσοτερες να να πετυχαινουμε και να ειμαστε εδω μονο για εμψυχωση και στηριξη!!! Επισης μακαρι καποια στιγμη να επιδοτηθεί η διαδικασια της εξωσωματικης θα πω εγω.. με τρελαινει να ζουμε σε ένα κράτος που μας κουνάει το δάχτυλο για την υπογεννητικότητα και αντ'αυτου το μονο που μας προσφέρει ειναι τα φαρμακα που κ αυτα για να τα πάρουμε καποιες, οχι ολες πρεπει να τρέχουμε σαν τις παλαβες και να προσεχουμε την καθε λεπτομερεια.. ειναι κριμα και ντροπη... 

Πόσο δίκιο έχεις και να περνάς επιτροπές και να σου ζητάνε της παναγιάς τα μάτια για τα μισά φάρμακα που πολλές φορές δεν φτάνουν κιόλας!!!! Αίσχος, ντροπή! 

• Λυπημένη/-ος 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλησπερα! Λια μου περιττο να σου πω οτι μαγειρεψα ηρθε ο αντρας μου φαγαμε και μετα κοιμηθηκα 2 ωρες καταλαβαινεις γιατι διαβασμα μιλαμε!;)

Κοριτσια αφηστε τα με τις ασφαλειες και τα νοσοκομεια ου μπλεξεις ειναι δραμα η κατασταση και δεν ξερω που θα φτασει ακομα.

Το μεσημερι με πηρε τηλ. ο γιατρος μου και με ρωτησε πως νιωθω και του ειπα οτι περα απο το πρηξιμο και τη μεση νιωθω μια χαρα και ακριβως αυτο ειναι το προβλημα οτι νιωθω μια χαρα ουτε πονους στην κοιλια ουτε υποπτα υγρα τιποτα :( και μου λεει δεν ειναι απαραιτητο να πονας. Τι λεει μωρε δεν θα πρεπει να νιωθω 3 μερες πριν πονακια, τσιμπιματακια, σκατακια συγνωμη κιολας αλλα κατι βρε παιδακι μου!:evil:

οχι βρε γιατι πρεπει να νιωθεις κατι ? θα το πουμε αλλη μια φορα πολλες δεν νιωθουν τιποτα αλλες εχουν συμπτωματα περιοδου η οποια δεν ηρθε για 9 μηνες αλλες μπορει να εχουν ναυτιες ζαλαδες αλλα απο τι εχω ακουσει κ ξερω σπανιο φαινομενο ειναι συμπερασμα? ηρεμια ηρεμια ηρεμια κ ολα μα ολα θα γινουν

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λια μου και οσες κοπελες πλησιαζουν οι μερες για χοριακη το μυαλο παιζει πολλα παιχνιδια απο τη μια ψαχνεις και λαχταρας να βρεις κατι διαφορετικο στο σωμα σου και απο την αλλη οταν δεν το βρισκεις πεφτεις ψυχολογικα. Το ξερω οτι πρεπει να κανουμε υπομονη αλλα πολυ ευκολα ξεφευγεις.

Επισης χθες και σημερα μετρησα τη θερμοκρασια (ναι το ξερω αυτα παθαινεις οταν κανεις πολυ παρεα με τη Σισσυ) και ειναι 37,2.

Κοριτσακια θα τα πουμε παλι αυριο καλο υπολοιπο ο Θεουλης μαζι σας!

Καληνύχτα Mar1981 καλή ξεκούραση.

Κορίτσια βρήκα και αυτό για τη διάγνωση της ενδομητρίωσης και νομίζω πως είναι πολύ κατατοπιστικό. Τουλάχιστον πριν μπείς στα καλα καθούμενα χειρουργείο........

http://www.iatrikionline.gr/EL_M_4-2004/5.htm

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Κοριτσάκια μου καλησπέρα κι απο μένα!

Σας διαβάζω συνεχώς αλλά όποτε πάω να σας γράψω, κάτι γίνεται και δεν τα καταφέρνω!

Καταρχήν να σας πω ότι την Κυριακή πήγα στον Άγιο Εφραίμ και άναψα κεράκι για όλες μας!

Λια και Mar1981 είμαστε στην ίδια κατάσταση αγωνίας! Την Παρασκευή είναι να κάνω χοριακή αν δεν έχει έρθει μέχρι τότε η καταραμένη...Το στήθος μου έίναι πολύ πρησμένο αλλά δεν πονάω καθόλου και άρχισαν τα ψιλοπονάκια στην κοιλιά, σαν αυτά της περιόδου...Οπότε με βλέπω αυριο να σας γράφω τα δυσάρεστα...

Διαφημίσεις

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

24. lolita 78 12/10

25. Λια33 12/10

26. mar1981 13/10

27. maria_v 15/10

28. Stardustmg 18/10

29.deni..29 11/10

Ποσοστό: 5/23

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli
  2. kalli 36
  3. Gossamer Reedglitter
  4. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  5. IOANNA111
  6. stogiaki
  7. catherinec
  8. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  9. janneta
  10. Evangeliapan
  11. ΜΑΡΙa
  12. maria papa 28/10
  13. georgia69
  14. sissy 2012 26/10
  15. Georgkat
  16. tinkerbell!24 28/1O

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Εγώ τώρα έχω καούρες και θέλω να ξεράσω, αλλά μάλλον είναι από την τάρτα που σαβούριασα……….

Lolita σε ευχαριστούμε πολύ που μας θυμήθηκες, μεγάλη η χάρη του, να κάνει το θαύμα του ο Άγιος Εφραίμ.

Maria papa χωρίς να θέλω να σε γελάσω, νομίζω πως έχουμε ανεβασμένη θερμοκρασία λόγω προγεστερόνης και στην εγκυμοσύνη επειδή ο οργανισμός θεωρεί το έμβρυο ξένο σώμα και αντιδράει με δέκατα……

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Λια,λολιτικη και μαριεττα περιμένουμε ανεβασμένεσ χοριακες αυτή τη βδομάδα!! Εντάξει;;

Μαριεττα καλο ειναι το 37,2..πως μ αρέσει αυτή η θερμοκρασια!οτι θέλετε απο θερμοκρασια εδω στη doctor sissy!!! Τοξοτακι μου λένε οτι ανεβαίνει η προγεστερονη κ μαζί μ αυτή η θερμοκρασια του σώματος! Γι αυτο λένε οτι 16 μερες ανεβασμένη θερμοκρασια μετα την ωορηξια ειναι εγκυμοσύνη!πιστεψτε με όμως οτι αυτο το μήνα δν άγγιξαν το θερμόμετρο!!

Σχετικα με την ενδομητριωση οταν ειχα ρωτησει κι εγω τον γιατρο μου μου το απεκλεισε γιατι μου ειπε πως η κλινικη εικονα που εχει δεν δειχνει συμπτωματα ενδομητριωσης.Αυριο θα τον βομβαρδισω εχω κανει σκονακι με οσα θελω να μαθω!

Διαφημίσεις

Σχετικα με την ενδομητριωση οταν ειχα ρωτησει κι εγω τον γιατρο μου μου το απεκλεισε γιατι μου ειπε πως η κλινικη εικονα που εχει δεν δειχνει συμπτωματα ενδομητριωσης.Αυριο θα τον βομβαρδισω εχω κανει σκονακι με οσα θελω να μαθω!

Ευαγγελία μου το ίδιο ακριβώς μου είχε πει.. Φίλη μου που εχει Ενδομητριωση είχε φοβερός πόνους πολυ πριν την περιοδο! Καφε υγρα πριν την περιοδο και μετα κ ο γιατρος κάτι έβλεπε στον υπερηχο!

Ευαγγελία μου το ίδιο ακριβώς μου είχε πει.. Φίλη μου που εχει Ενδομητριωση είχε φοβερός πόνους πολυ πριν την περιοδο! Καφε υγρα πριν την περιοδο και μετα κ ο γιατρος κάτι έβλεπε στον υπερηχο!

νυχτοπουλι εισαι?

τι λεει τι κανεις? ολες για νανι πηγαν κ εγω τωρα θα παω μεσα να δω το εργο για να παρει ο υπνος

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κι εγω μαζι σου ξενυχτι Maria papa. Είπες για πίτες σημερα και μου ανοίξες την όρεξη τωρα που κανω δίαιτα. Πω πω να είχα τωρα να μυριζα ( εγω πίστη στην δίαιτα) μια κοτόπιτα η μια μανιταρόπιτα. Πω πω

fmGhp2.png

A8ojp2.png

καλημέρα κορίτσια!!!

ευχαριστούμε λολιτάκι για το κεράκι!!!

τι αναλύσεις αίματος πρέπει να κάνουμε για την ενδομητρίωση??

εγώ κορίτσια πόνους περιόδου δεν έχω αλλά τη πρώτη μέρα της περιόδου δεν έχω καθαρό αίμα αλλά σκούρο σαν καφέ..αυτό είναι σύπτωμα?

ντένι περιμένουμε τεράστια χοριακή σήμερα..να αρχίσει το πάρτυ!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα κορίτσια! Νεραιδουλα όχι καλο μου δεν ειναι αυτο σύμπτωμα.. Οπως ειπε κ η Ευαγγελία ο γιατρος απο την κλινική εικόνα σου καταλαβαίνει! Τοξοτακι μου και Κατερινα ολο νυχτερινά μηνύματα μου είστε..ντενη περιμένουμε νέα!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...