Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Λια μου κ εγω το εχω σκεφτεί για Ενδομητριωση! Αλλα όλοι οι γιατροί μου εχουν πει οτι πάντα δίνει συμπτώματα κ οτι αν υποψιαστουν κάτι σε βάζουν να κανεις μαγνητική!επειδη κ εγω πέρυσι είχα πείσει τον εαυτό μου οτι εχω κ η γιατρος μονο που δεν με έβρισε..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσια εγώ αυτό το όλο θέμα πολύ στραβά μου κάθεται..

δεν γίνεται ρε φίλε να βγαίνεις στις τηλεοράσεις και στα ράδια και να παραπονιέσαι για την υπογεννητικότητα και να μην ΘΕΛΕΙΣ να λύσεις το πρόβλημα της υπογονομότητας...

εμάς εδώ δεν κάνουν και τίποτα στα νοσοκομεία(τοποθέτηση -εξωσωματική)

αλλά θα μπορούσαν άνετα να κάνουμε εκεί τις αναλύσεις και πολλές άλλες εξετάσεις...να μην σηκώνουμε τόσο οικονομικό βάρος...

Πες τα νεραιδακι μου!!! Ολο για υπογεννητικότητα λένε αλλα λεφτά δεν δίνουν..

Μόλις έφαγα, έκανα καφέ και ξαναήρθα.

Αχ Sissy μου δυστυχώς η ενδομητρίωση, ακόμα και σε προχωρημένη μορφή, δεν δίνει πάντα συμπτώματα. Το πιο τρανταχτό για να ψαχτείς είναι η υπογονιμότητα. Εγώ έχω και έντονους πόνους περιόδου από τότε που με θυμάμαι, ακόμα και πολύ πριν αδιαθετήσω. Άσε που 3 χρόνια και 7 μήνες ανεξήγητη υπογονιμότητα, για μένα δεν είναι τόσο ανεξήγητη πιά……..

Ότι θα γίνουμε μανούλες όοοοοολες είναι σίγουρο. Δίκιο έχει η Maria papa. Αλλά πόσο θα πονάμε ακόμα δεν ξέρουμε βρε κορίτσια

Tinker θυμάσαι που πριν λίγες μέρες σε έκραζα που πήγες και έκανες εξετάσεις για θρομβοφιλία? Δάσκαλε που δίδασκες…………Θα κάνουμε και αυτά, και άντε να δούμε τι άλλο θα σκεφτούμε……..

Maria papa κάνε και μια με κιμά και πράσο……μου έλειψε……

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

ήθελα και εγώ να έκανα μια υστεροσκόπηση πριν..τώρα πια..τελείωσε...

εγώ τη θρομβοφιλία πολύ τη φοβάμαι...δεν θέλω να αγχώσω καμία και δεν ευθύνεται για υπογονιμότητα..αλλά εμένα με φοβίζουν όλα τα άλλα που άκουσα...

ο άντρας μου να δεις πόσο με έκραζε..μου έλεγε να δούμε τι άλλο θα σκεφτείς...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

αχχ εγραφα εγραφα...και ξαφνικα σβηστηκαν ολα....

1 μερα εκανα να μπω και διαβαζω σχεδον μιση ωρα....λαλιστατα τα κοριτσακια μου!!!

εγω σημερα ειχα κανονισει το ραντεβου με τον καινουργιο γιατρο...το οποιο ομως ακυρωσα...

εχω απιστευτους πονους περιοδου και γενικά απιστευτο εκνευρισμο και δεν ειχα καμμια ορεξη να με πασπατευει κανενας...γενικά αυτες οι μερες ειναι με πολυ εκνευρισμο, πολλα νευρα, ενταση, καυγαδες...ολα απο το κακο στο χειροτερο....

με την δουλεια μου εχω προβλημα, ολα καλα ολα ανθιρα αλλα χρηματα γιοκ....

διαβασα που λετε για τα εοππυ κτλ....εγω ημουν στο τεβε και πληρωνα 960 ευρω περιπου...δεν μπορουσα να τα δινω αυτα τα χρηματα και το διεκοψα οποτε κι απο ταμειο...γιοκ επισης....

στην φαση αυτη δεν μπορω να βαλω σε προγραμμα οχι εξωσωματική ή σπερματεγχυση αλλα ουτε και τις προληπτικές εξετασεις που δινουν....

και μου εχουν σπασει και τα νευρα με τον κωλοπονο της περιοδου που δεν φτανει που θα ποναω 7 μερες εχοντας αιμορραγια, αλλα πρεπει να ποναω και αλλες 3-4 πιο πριν!!!!

georgia μου μολις διαβασα το μηνυμα σου με επιασαν τα κλαμματα....

δεν ξερω αν οι αντρες μπορουν να καταλαβουν ακριβως τι νοιωθουμε και πως βιωνουμε ολη αυτην την ταλαιπωρια, ισως και η παραιτηση τους οφειλεται στο οτι θελουν να προβαλουν μια αμυνα για να μην πληγωθουν ακομα μια φορα...

ευχομαι να αλλαξει ολη η σταση και διαθεση και πραγματικά επειδη εχεις ταλαιπωρηθει τοσο πολυ, η ταλαιπωρια σου να τελειωσει καπου εδω με το επιθυμητο αποτελεσμα..θα εισαι μεσα στην σκεψη μου συνεχως!

tinker μου με το καλο η νεα προσπαθεια με τον εξωσωματικό...οσο για την καταψυξη που λες πως εχεις ενδοιασμους, μιλησε με τον γιατρο σου και πες του τον λογο που σε κανει να το σκεφτεσαι ετσι διοτι κι εγω για δικους μου λογους δεν θελω να καταψυξω εμβρυα... ειναι πιο πολυ ηθικο κολλημα για μενα... ολα να σου πανε πολυ καλα!!

evangelia μου δεν ερχεσαι να πιασεις και τις δικες μου τις κουρτινες?? τις κοιταω, τις ξανακοιταω και λεω "βρε δεν με παρατατε κι εσεις και το πλυσιμο σας"?

maria papa...εχω ακριβως την ιδια αποψη σχετικά με την εκμεταλλευση που γινεται οικονομικά για την υπογονιμότητα...απιστευτα χρηματα.... τι νομιζουν δηλαδη πως οσοι εχουν υπογονιμότητα εχουν παρολα αυτα ενα δεντρο που βγαζει 500 ευρω σε καθε του κλαδακι??/ αντε στα κομματια οι αχρηστοι !!!!

sissy ικανη σε εχω να παρεις υπερηχο στο σαλονι σου.....να σου δινουμε μια συμμετοχη ολες και να ερχομαστε καθε μερα να κοιτάμε τα ωαρια μας.....

μην αγχωνεσαι με το τεστ....θα σου δειξει και το χαμογελακι...αρκει να γινεται καθε μερα με πρωινα ουρα και περιπου ιδιες ωρες....κι εγω ειχα εκνευριστει αυτόν τον μηνα και τελικα μου εδειξε 18 μερα....και δεν εκανα και τιποτα γιατι ειχα να παω σε μια κηδεια και φυσικα δεν ειχα διαθεση για φικι φικι..

star, maria_v και tinaki μου....πολλα φιλακια κοριτσακια μου!!!!! περιμενουμε ευχαριστα νεα!!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Αχ κοριτσια μου με κανετε κ γελαω!! Λοιπον

Δωρο χριστουγεννων υπερηχο!!οσο

Για την ενδομητριωση κ εγω τη φοβαμαι..

Αλλα τι να κανω;; Ο αντρας κ μου κ ο γιατρος δεν μ αφηνουν

Να κανω αλλες εξετασεις..

Το γελάς ρε Sissy? Με τόσα χρήματα που δίνουμε έξω, τώρα θα μπορούσαμε να έχουμε τον υπέρηχο στην κρεβατοκάμαρα μας και να μετράμε τον εσωτερικό μας κόσμο !

Tinker δεν είναι απόλυτο ότι οι εξετάσεις αίματος θα δείξουν με βεβαιότητα την ύπαρξη ενδομητρίωσης, αλλά εάν είναι ανεβασμένες, έχεις μια υπόνοια ότι κάτι τρέχει. Όσο για την μαγνητική, ξέρω ότι χορηγείται σκιαγραφικό και δείχνει σίγουρα σε μεγάλο ποσοστό τις βαριές μορφές ενδομητρίωσης. Τώρα αν είναι πολύ ελαφριά τύπου 1, και δεν φανεί, δεν μας απασχολεί και τόσο, γιατί δεν επηρεάζει ούτε την σπερματέγχυση, ούτε την εξωσωματική.

Georgkat και εσύ εθελοντής έγινες? Δουλεύεις χωρίς να πληρώνεσαι? Δεν ξέρεις ότι τώρα λέμε και ευχαριστώ που δουλεύουμε και πληρώνουμε από πάνω?

Θα την βγάλουμε την άκρη κοριτσάκι……..κάτσε να φύγουν οι κολωορμόνες της περιόδου πρώτα, για να σκεφτόμαστε με πιο καθαρό μυαλό.

9aXep2.png

ηρθα κ εγω ουφ τελειωσα με της πιτες δεν με πετυχαν κιολας δεν πειραζει θα φαγωθουν .

σισσυ αυτο με τον υπερυχο ειχε περαση κ απο το δικο μου μυαλο τι καλα να ειχαμε ενα στο σπιτι τρεις την ωρα με το ματσουκι στο χερι θα ειμασταν χαχαχαχα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου καλησπερα σας!! Καλε τι λογοδιαρροια σας επιασε?? Διαβαζω διαβαζω και δεν τελειωνει!! χαχαχαχα!!

Σισσυ θα βαλουμε ολες απο κατι να σου κανουμε δωρο τον υπερηχο, αλλα δεν θα μας παιρνεις λεφτα οταν ερχομαστε να μας εξεταζεις!! ενταξει??

Λια μου τι νταουνιασμα ειναι αυτο κοριτσακι μου? Ηρεμησε λιγακι.. μονο κακο στον εαυτο σου κανεις, σε κανεναν αλλον!

Οσο για το θεμα το τι καλυπτουν τα ταμεια..ας μην μιλησω καλυτερα!! Αει σιχτιρ και αυτοι και τα λεφτα που τους χρυσοπληρωνουμε!! Δεν χρειαζονται μονο βοηθεια οι πολυτεκνοι (που και σε αυτους τα εχουν κοψει) χρειαζονται και οι ατεκνοι για να μπορεσουν να κανουν ενα παιδι. Λες και ζητησαμε κανα εκατομμυριο ευρω! Αει στο καλο τους πια!

Εγω καλα ειμαι, με ποναει η κοιλια μου σημερα και μου χει σπασει τα νευρα, δεν με αφηνει να ηρεμησω.. μπορει να ειναι και απο την πολυ δουλεια.

Μαρια παπα, στειλε καμια πιτα και απο εδω!! πειναμεεεεεεεεεεε!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Νταούνιασμα…?? Χαχαχαχα ……καιρό είχα να την ακούσω αυτή τη λέξη ! Άντε βρε Maria που είναι αυτές οι πίτες ? Και με έπιασε μια λιγούρα τώρα……….

Stardust και εσύ με κοιλόπονο? Sissy μαζί με τον υπέρηχο θα μας μοιράζεις θερμόμετρα και buscopan…….......μια "ευγενική χορηγία" του καταστήματος.

9aXep2.png

Νταούνιασμα…?? Χαχαχαχα ……καιρό είχα να την ακούσω αυτή τη λέξη ! Άντε βρε Maria που είναι αυτές οι πίτες ? Και με έπιασε μια λιγούρα τώρα……….

Stardust και εσύ με κοιλόπονο? Sissy μαζί με τον υπέρηχο θα μας μοιράζεις θερμόμετρα και buscopan…….......μια "ευγενική χορηγία" του καταστήματος.

και για το καλοσορισμα στο σπιτι της απο μια βιταμινη C χαχαχα!!!

οποια θελει κερναω κ καφεδακι κ πιτουλα!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλησπερα! Λια μου περιττο να σου πω οτι μαγειρεψα ηρθε ο αντρας μου φαγαμε και μετα κοιμηθηκα 2 ωρες καταλαβαινεις γιατι διαβασμα μιλαμε!;)

Κοριτσια αφηστε τα με τις ασφαλειες και τα νοσοκομεια ου μπλεξεις ειναι δραμα η κατασταση και δεν ξερω που θα φτασει ακομα.

Το μεσημερι με πηρε τηλ. ο γιατρος μου και με ρωτησε πως νιωθω και του ειπα οτι περα απο το πρηξιμο και τη μεση νιωθω μια χαρα και ακριβως αυτο ειναι το προβλημα οτι νιωθω μια χαρα ουτε πονους στην κοιλια ουτε υποπτα υγρα τιποτα :( και μου λεει δεν ειναι απαραιτητο να πονας. Τι λεει μωρε δεν θα πρεπει να νιωθω 3 μερες πριν πονακια, τσιμπιματακια, σκατακια συγνωμη κιολας αλλα κατι βρε παιδακι μου!:evil:

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...