Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

οχι δεν ρωτησα αλλα αυτο με το εοππυ που λες της αιματολογικες στην κλινικη της γραφει στο βιβλιαριο μου κ της κανω δηλαδη γλιτωνω καποια χρηματα απο της εξετασεις .

εχω κλεισει ραντεβου το πρωι κ θα πληρωσω 5? κ το απογευμα εαν εκλεινα ηταν απο 70? μεχρι 90? αναλογα τον γιατρο που θα πετυχενα

Και η γνωστη μου κατι για 5 ευρω μου ειπε.Θα δω τι θα γινει τωρα με την επομενη σπερματεγχυση και θα το ψαξω κι εγω μετα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγώ κορίτσια γράφω όσες εξετάσεις χορηγεί ο εοππυ κ τις κάνω σε συμβεβλημένα ιδιωτικά μικροβιολογικά οπου πληρώνεις συμμετοχή 10%, στην χοριακή δηλ δίνω 2 ευρώ...

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

εγώ κορίτσια γράφω όσες εξετάσεις χορηγεί ο εοππυ κ τις κάνω σε συμβεβλημένα ιδιωτικά μικροβιολογικά οπου πληρώνεις συμμετοχή 10%, στην χοριακή δηλ δίνω 2 ευρώ...

Εγω δεν κατεβηκα στο κεντρο πηγα εδω στη γειτονια και την εκανα σ εμια μικροβιολογο και πληρωσα 1 ευρω.Και απο τις ορμονικες γλιτωσα πολλα λεφτα!

εμείς κορίτσια δεν έχουμε τέτοια..γενικά μπορείς να κάνεις πράγματα στο νοσοκομείο αλλά δεν βλέπουν θέματα υπογονιμότητας..

και οι ιδιωτικές ασφαλιστικές δεν καλύπτουν τίποτα για θέματα υπογονομιμότητας..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

ευτυχώς μας δίνουν δωρεάν τις puregon, ζητάνε βέβαια σαλπιγγογραφία για να τις πάρεις αλλά δεν την γράφουν....άλλα λεφτά κ εκεί

Εμενα την σαλπιγγογραφια μου την ειχε γραψει και οπως ειδα στο παραπεμπτικο θα πληρωνα 7,50 ευρω αν θυμαμαι καλα.Αλλα δεν βρηκα κανενα ακτινοδιαγνωστικο κεντρο που να την κανει μεσω εοπυυ κι ετσι την πληρωσα κι εγω 180ευρω!

εμείς κορίτσια δεν έχουμε τέτοια..γενικά μπορείς να κάνεις πράγματα στο νοσοκομείο αλλά δεν βλέπουν θέματα υπογονιμότητας..

και οι ιδιωτικές ασφαλιστικές δεν καλύπτουν τίποτα για θέματα υπογονομιμότητας..

Νεραιδακι μου εμεις εδω απο την στιγμη που δουλευουμε ειμαστε υποχρεωμενοι να εχουμε ασφαλεια και να μας κρατανε κι ενα σωρο λεφτα.Δεν μας χαριζουν κατι.Με δικα μας λεφτα γινονται παλι ολα!Και με τετιοια υπογονιμοτητα θα επρεπε να ειναι περισσοτερο ευαισθητοποιημενοι!

Διαφημίσεις

γενικά οι τιμές όμως είναι πιο καλές

χοριακή 27Ε

σαλπιγγογραφια 350Ε

εγω χοριακη την 1 κ μοναδικη που εκανα χωρις εοππυ 25? κ σαλπι/φια 200?

αντε βρε τους μαλακες τιποτα δεν χορηγουν τιποτα δεν δινουν μονο χαρτια κ διαφορες αλλες μαλακιες ζητανε μας εχουν πηδ/η αντε πια δινουμε στης κωλοασφαλειες ενα σωρο λεφτα σε κλεινουν ραντεβου οποτε τους βολεψει τα αποτελεσματα τα παιρνεις αν δεν τα χασουν οποτε θυμηθουν κ καταταλλα εχουμε περιθαλψη για να μην θυμηθω παλι τον μπαγλαμα τον γιατρο του ικα τι με ειπε το γλιτωσε το ξυλο λογου της βοηθουτου που με εκανε νοημα αστον χαζος ειναι

αυτα τα ειπα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Αυτο με τον υπερηχο στο Σπιτι το εχω σκεφτεί!! Το καλύτερο θα ηταν.. Πάντως κορίτσια πραγματικά έπρεπε να υπήρχε οικονομική στήριξη απο το κρατος σε θέματα έξωσωματικής!ειναι απαράδεκτο..εγω εχω ιδιωτική ασφάλιση κ οταν έπρεπε να κανω ορμονολογικες εξετάσεις που ειναι πανάκριβες μου έγραψε η γιατρος οτι τις κάνουμε για διαταραχή της περιοδου! Κ μου ειπε οτι για θέματα υπογονιμοτητας δεν εγκρίνουν τίποτα!

Καλησπέρα κοριτσάρες μου!!! Εδώ είμαι και εγώ, μαύρη μαυρίλα πλάκωσε…..σήμερα άρχισε να ξεπρήζεται το στήθος μου, ο πονοκέφαλος καλά κρατεί, η κοιλίτσα μου χορεύει τσα τσα από τους πόνους και από προχθές έχω ξεσπάσματα. Εκεί που είμαι μόνη μου και σκέφτομαι, αρχίζω και κλαίω σαν την τρελή. Βάζω στο μυαλό μου τα χειρότερα σενάρια………Τώρα που θα είναι αρνητική η χοριακή τι κάνουμε??????

Θα με πείτε ηλίθια, αλλά δεν μπορώ να μην σκέφτομαι το επόμενο βήμα και πόσο δύσκολο είναι. Όλες το ίδιο κάνετε το ξέρω.

Αν υποθέσουμε ότι αύριο βρίσκω 3.000 ευρώ (που δεν τα βρίσκεις…….), είμαι ανάμεσα σε λαπαροσκόπηση και εξωσωματική. Ο γιατρός μου τραβάει τα μαλλιά του και μου λέει ότι είναι επιεικώς χαζό να μπω χειρουργείο υγιέστατη γυναίκα, χωρίς ενδείξεις για κάποιο πρόβλημα, και εγώ είμαι σίγουρη ότι κάτι έχω, και η εξωσωματική θα αποτύχει.

Λοιπόν πήρα την απόφαση τώρα που θα είναι αρνητική η χοριακή, (ναι…..μην γελάτε…..), να του ζητήσω να κάνω μια μαγνητική, ώστε να ψάξουμε για ενδομητρίωση και να κάνω ότι αιματολογική σχετίζεται με αυτή. Ca125, ανδρογόνα, τεστοστερόνη κτλ………Αν βγουν όλα καλά, το κάνω γαργάρα και μαζεύω χρήματα για εξωσωματική……σε 5- 6 χρόνια θα γίνω και εγώ μάνα, αν δεν έχω γίνει πρώτα παγοκολώνα χωρίς πετρέλαιο για θέρμανση………

Τι λέτε, σκέφτομαι σωστά, η θα τον καραφλιάσω πάλι τον άνθρωπο?

Georgia 69, με ένα μόνο βρε αγάπη μου, και χάλια οικονομικά? Μήπως να το ξανασκεφτείς? Όχι τίποτα άλλο βρε παιδί μου, αν δεν σε ένοιαζε το οικονομικό, δεν πάει και το παλιάμπελο, αλλα είναι ψυχοφθόρο…….Ο αντρούλης σου απλά γαβγίζει πιστεύω, γιατί έχει πιεστεί. Εσύ πόσες φορές δεν έχεις πει «τελευταία φορά»???

Tinker πότε ξεκινάμε ? Μην ανησυχείς puregon με πένα και orgalutran έκανα και εγώ. Δεν είναι τίποτα. Θα κάνεις καλής ποιότητας αυγουλάκια και αρκετά.

Skybeam, τα νέα σου ήταν σαν φάρος στο σκοτάδι για όλες μας. Μας έδωσες ελπίδα, και σου δίνουμε τις καλύτερες ευχές μας !!!

Mar1981 άνοιξες κανένα βιβλίο, η ακόμα χαζεύεις?

Deni29, πως γίνεται αγάπη μου να τα έσπασε με τον υπέρηχο….???.......???? ……!!!! Δεν γίνεται αυτό το πράγμα……..απλά τα μέτρησε, τα είδε κατά προσέγγιση μεγάλα, και υπέθεσε ότι πάνω – κάτω θα σπάσουν………..αυτό……Εκτός και αν σε παρακολουθούσε ορμονολογικά, οπότε από την LH και μόνο θα καταλάβαινε. Όπως και αν έχει εσύ σήμερα – αύριο πας για χοριακή. Ότι κάναμε, κάναμε…………Το 90% των φρεσκογκαστρωμένων νιώθουν ότι έρχεται η κακούργα, αλλα στο τέλος δεν έρχεται ποτέ……..

Tina32 βλέπω πήρες φόρα και μπουκάρεις δυνατά. Χαίρομαι που είσαι τόσο θετική. Ακόμα……..

Κορίτσια μου πάντα έλεγα ότι ό,τι μπορώ να γλυτώσω από χρήματα μέσω δημοσίου, θα τα γλυτώσω. Αλλα είμαστε δυστυχώς άτυχες. Είναι κακό το timing…….Στα νοσοκομεία γίνεται της π……….ς και δυστυχώς θα γίνει χειρότερο. Αν θυμάστε εγώ είχα ραντεβού για εξωσωματική το Σεπτέμβριο και στο Ιπποκράτειο και στο Παπαγεωργίου. Τα ραντεβού δεν έγιναν ποτέ λόγω απεργιών.

Ακόμα και στα απογευματινά, οι γιατροί θέλουν χοντρό φακελάκι πάνω από το φακελάκι, μήπως και σε βολέψουν. Τους σιχάθηκα πια !! Έχω βαρεθεί να γλείφω κ……..ς. Τι θα έπρεπε να γίνεται στα θέματα υπογονιμότητας, όλες το ξέρουμε πως πρέπει να είναι δωρεάν και εύκολα.

Η απάντηση..? Μα είναι δωρεάν στα δημόσια νοσοκομεία η εξωσωματική !!! Αν καταφέρεις να κλείσεις ραντεβού, αν δεν έχει απεργία ή επίσχεση εργασίας, αν έχει κέφια η προϊσταμένη και σε πάρει με καλό μάτι, αν δεν είναι αγ……..τος και απλήρωτος ο γιατρός, αν δουλεύουν τα μηχανήματα, αν δεν έχει πάρει άδεια ο εμβρυολόγος, αν δεν είναι ανάδρομος ο Ερμής…………….. και αν δεν σε προλάβει η εμμηνόπαυση !!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

κορίτσια εγώ αυτό το όλο θέμα πολύ στραβά μου κάθεται..

δεν γίνεται ρε φίλε να βγαίνεις στις τηλεοράσεις και στα ράδια και να παραπονιέσαι για την υπογεννητικότητα και να μην ΘΕΛΕΙΣ να λύσεις το πρόβλημα της υπογονομότητας...

εμάς εδώ δεν κάνουν και τίποτα στα νοσοκομεία(τοποθέτηση -εξωσωματική)

αλλά θα μπορούσαν άνετα να κάνουμε εκεί τις αναλύσεις και πολλές άλλες εξετάσεις...να μην σηκώνουμε τόσο οικονομικό βάρος...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Λια μου νομίζω οτι είσαι λιγο πιεσμενη γι αυτο το βλέπεις ετσι .. Θα πας να κανεις αυριο τη χοριακουλα σου κ θα σκέφτεσαι μεχρι εκεί!!τωρα αφου τα συμπτώματα περιοδου ειναι ίδια με της εγκυμοσύνης μη βάζεις άσχημα πράγματα στο μυαλό σου!το ξερω οτι ειναι δύσκολο ολο αυτο που περνάμε ολες μας εδω μεσα αλλα πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά!!! Μη μαυριζεις την ψυχούλα σου με άσχημες σκέψεις.. Οπως λέει κ η μαρια παππα ολες θα γίνουμε μανουλες!!!!!! Μ ακούς;;;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...