Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

2. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

4. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

7. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

8. Skybeam---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

10. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

11. papagia

13. catherinec

14. janneta

15. ΜΑΡΙΑ!!!

16. stogiaki

17. Evangeliapan

Καλή επιτυχία!!!

αν βαζατε σωστα τα νουμερα εμπρος απο καθε ονομα ,θα ειχα το νουμ.8 ,που ειναι ο τυχερος μου αριθμος!:D:D:D:D

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο κορίτσι, πολύ καλή η χοριακή σου!!! Ξάπλα, ήρεμα και κόψτο το ρημάδι, εγώ τον Οκτώβριο κλέινω 3 χρόνια που το έκοψα και για να πω την αμαρτία μου, ακόμα το σκέφτομαι, αλλά δεν έχω κάνει από τότε ούτε μια ρουφηξιά, προσπαθώ!

Οσο για τη λίστα φυσιολογικής προσπάθειας δεν το λες, γιατί κάποιες παίρνουν χάπια. Οπότε λέω να την πούμε Λίστα αναμονής του θάυματος της ζωής! Πως σας φαίνεται?

To παλεύω Μαράκι!

Καλός κι αυτός ο τίτλος για τη Λίστα!

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli

2. kalli 36

3. maria_v

4. Stardustmg

5. Gossamer Reedglitter

6. vasulini

7.

8.

9.

Καλημέρα κορίτσια!!Τέλειος ο τίτλος και ελπίζουμε να βοηθήσει ο Θεός!!!

έβαλα και το vasulini στη λίστα..

3 μέρα σήμερα με τα χάπια..

πονάω αρκετά τη κοιλία μου..νομίζω όμως είναι από το άγχος...!!

σήμερα θα πάμε και σε γεννητούρια..σε αυτή τη φάση δεν είναι το καλύτερο μου..και όχι τίποτε άλλο..αλλά δεν θέλω να ακούσω τα γνωστά από τους διάφορους που θα είναι εκεί..τελοσπάντων ο Θεός κάτι ήξερε που μας έδωσε 2 αυτία έχω σκοπό να χρησιμοποιήσω και τα 2!!!:)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

κορίτσια στη πιο κάτω σελίδα γράφει για τη διαδικασία τη σπερματέγχυσης..

http://www.fertility.gr/el/low-fecundity/treatment/spermategxisi/

λέει ξεκάθαρα ότι τη μέρα της σπερματέγχυσης γίνεται υπερηχογραφικός έλεγχος..

τελικά ο κάθε γιατρός λέει και κάνει ότι ξέρει..και όσο για μας που δεν καταλαβαίνουμε τίποτα Με άλλους και ο Θεός βοηθός.!

1533345xcnw09g7xt.gif

Συγχαρητήρια!!! Φαντάζομαι την ανακούφισή σου, απόλαυσέ το τώρα!!!! Ολα καλά θα πάνε!!!1

Το τεστ είναι σαν να μην το έκανες, μετά από τόσα που έχουμε διαβάσει, τζάμπα λεφτά. Και εγώ θα έκανα στη θέση σου, αλλά μην απελπίζεσαι! Περιμένουμε αύριο τα ευχάριστα!!!

Καλή επιτυχία φιλενάδα, είχες δύσκολη μέρα σήμερα, αλλά όλα στο τέλος πήγαν καλά, θετική σκέψη, πίστη και υπομονή! Τα καλύτερα έρχονται!

Πολύ καλός ο τίτλος σου, αυτό θα βάλουμε!

Αχ Μαρακι μου σε ευχαριστω παρα πολυ!Η χθεσινη μερα ηταν οντως δυσκολη και η νυχτα επισης μεχρι που επεσε η πετρα απο το νεφρο του αντρουλη μου...Τωρα ολα καλα και περιμενουμε!Σου ευχομαι και εσενα τα καλυτερα μεσα απο την καρδια μου!

Διαφημίσεις

κορίτσια στη πιο κάτω σελίδα γράφει για τη διαδικασία τη σπερματέγχυσης..

http://www.fertility.gr/el/low-fecundity/treatment/spermategxisi/

λέει ξεκάθαρα ότι τη μέρα της σπερματέγχυσης γίνεται υπερηχογραφικός έλεγχος..

τελικά ο κάθε γιατρός λέει και κάνει ότι ξέρει..και όσο για μας που δεν καταλαβαίνουμε τίποτα Με άλλους και ο Θεός βοηθός.!

Εγω που μιλησα με μια φιλη ομοιοπαθουσα χθες μου ειπε πως οταν εκανε κι εκεινη την σπερματεγχυση της ειπε ο γιατρος που θα κανουν υπερηχο κοιλιας και οχι κολπικο.Της ειπε πως δεν μπορει να δει καθαρα στον υπερηχο αν εχει γινει ωορρηξια γιατι ο υπερηχος κοιλιας δεν δειχνει πολυ καθαρα παρα μονο στην εγκυμοσυνη.Τωρα τι παραμυθια μας πουλανε κανεις δεν ξερει.Ο δικος μου παντως χθες οταν με ειδε ετσι αγχωμενη και υποψιασμενη πως ειχε γινει η ωορρηξια μου μου λεει με βαζεις σε πειρασμο να σου κανω υπερηχο αλλα δεν θα υποκυψω.Αν εγινε η ωορρηξια θα μεινεις τωρα αμεσως εγκυος.Οταν καναμε την σπερματεγχυση μου ειπε πως ο τραχηλος δεν ειχε υγρα απο σπασμενο ωοθυλακιο αρα δεν εγινε ωορρηξια ακομη και περιμενουμε...Του εχω εμπιστοσυνη ομως τον νιωθω πλεον σαν φιλο μεσα σε πολυ λιγο καιρο σε αντιθεση με τον προηγουμενο γιατρο που τον ειχα χρονια..Ε κι αν δεν τα καταφεραμε με την πρωτη θα ξαναπροσπαθησουμε ας ειμαστε καλα !!!!

Εγω που μιλησα με μια φιλη ομοιοπαθουσα χθες μου ειπε πως οταν εκανε κι εκεινη την σπερματεγχυση της ειπε ο γιατρος που θα κανουν υπερηχο κοιλιας και οχι κολπικο.Της ειπε πως δεν μπορει να δει καθαρα στον υπερηχο αν εχει γινει ωορρηξια γιατι ο υπερηχος κοιλιας δεν δειχνει πολυ καθαρα παρα μονο στην εγκυμοσυνη.Τωρα τι παραμυθια μας πουλανε κανεις δεν ξερει.Ο δικος μου παντως χθες οταν με ειδε ετσι αγχωμενη και υποψιασμενη πως ειχε γινει η ωορρηξια μου μου λεει με βαζεις σε πειρασμο να σου κανω υπερηχο αλλα δεν θα υποκυψω.Αν εγινε η ωορρηξια θα μεινεις τωρα αμεσως εγκυος.Οταν καναμε την σπερματεγχυση μου ειπε πως ο τραχηλος δεν ειχε υγρα απο σπασμενο ωοθυλακιο αρα δεν εγινε ωορρηξια ακομη και περιμενουμε...Του εχω εμπιστοσυνη ομως τον νιωθω πλεον σαν φιλο μεσα σε πολυ λιγο καιρο σε αντιθεση με τον προηγουμενο γιατρο που τον ειχα χρονια..Ε κι αν δεν τα καταφεραμε με την πρωτη θα ξαναπροσπαθησουμε ας ειμαστε καλα !!!!

η αλήθεια είναι τώρα που το ξανασκέφτηκα και αν έχει γίνει η ωορρηξία και αν δεν έχει γίνει..τι θα του πεις δεν θέλω να κάνω..αφού αντέχουν τα ωάρια 24 ώρες και τα σπερματοζωάρια 3 μέρες άντε και δεν κάναμε γιο και κάναμε κόρη...:P:pέγκυες μακάρι να μείνουμε και τα υπόλοιπα απλά μας δημιουργούν άγχος!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

καλημερα κοριτσακια μου!θελω να σας πω κατι που σκεφτομαι!λεω να παρω απο μονη μου προγεστερονη για να ενισχυσω το ενδομητριο!βλεπω σε πολλες κοπελες ε εδωσε ο γιατρος!ξερω ακουγεται ανωριμο ,αλλα και οι γιατροι δε κανουν οτι πρεπει!μια κοπελα ειπε νομιζω η skybeam οτι της ειπε η μαια της για προγεστορενη-για να το λεει μια μαια!please μη με βρισετε.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Καλημέρα μέλλουσες μανούλες :D

Janeta, ίσως έχεις δίκιο αλλά καλύτερα να συμβουλευτείς τον γιατρό σου για να σαι σίγουρη;)

Tinkerbell υπέροχος τίτλος, σε ευχαριστώ που με έβαλες στην λίστα...

Εύχομαι να κάνεις πολλά καλά αυγουλάκια καλή επιτυχία γλυκιά μου:)

Γίνονται θαύματα αρκεί να τα πιστέψουμε;)

xoH6p3.png

1hQVp3.png

καλημερα κοριτσακια μου!θελω να σας πω κατι που σκεφτομαι!λεω να παρω απο μονη μου προγεστερονη για να ενισχυσω το ενδομητριο!βλεπω σε πολλες κοπελες ε εδωσε ο γιατρος!ξερω ακουγεται ανωριμο ,αλλα και οι γιατροι δε κανουν οτι πρεπει!μια κοπελα ειπε νομιζω η skybeam οτι της ειπε η μαια της για προγεστορενη-για να το λεει μια μαια!please μη με βρισετε.

βασικά εμένα μου είχε δώσει προγεστερόνη χωρίς να ελέξει το ενδομήτριο. η άποψη του είναι ότι από τη στιγμά που η σύλληψη δεν είναι φυσιολογική πρέπει να τα ενισχύσουμε λίγο. ποίο κάτω στο λινκ που έβαλα αυτό λέει..εμένα ο γιατρός μου ακολούθησε τη πιο κάτω διαδικασία εκτός από το υπερηχογράφημα πριν.

όμως θα σε συμβούλευα να ενημερώσεις το γιατρό σου για όποια απόφαση πάρεις και να σου πει την άποψη του. τον είχες ρωτήσει και σου είπε να μην πάρεις?ή δεν το συζητήσατε καθόλου..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα μέλλουσες μανούλες :D

Janeta, ίσως έχεις δίκιο αλλά καλύτερα να συμβουλευτείς τον γιατρό σου για να σαι σίγουρη;)

Tinkerbell υπέροχος τίτλος, σε ευχαριστώ που με έβαλες στην λίστα...

Εύχομαι να κάνεις πολλά καλά αυγουλάκια καλή επιτυχία γλυκιά μου:)

Γίνονται θαύματα αρκεί να τα πιστέψουμε;)

Βασουλίνι μου ευχαριστώ μακάρι να πετύχει αυτή τη φορά..και φτάνει ιδιοτροπία και τα ωάρια μου και τα σπερματοωάρια του..:P:p:p:p

ο τίτλος είναι τέλειος ..τον σκέφτηκε μια άλλη φιλη μας!!!

Το μόνο σίγουρο είναι ότι γίνονται θαύματα..πρέπει όμως να πιστέψουμε ότι αυτή τη φορά θα γίνει σε εμάς!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλησπέρα κούκλες, μπράβο skybeam όλα πάνε καλά με το καλό να κρατήσεις σε 8,5 μήνες ένα υγιέστατο μωράκι :-) καλή επιτυχία κορίτσια που κάνατε σήμερα σπερματέγχυση να χετε τεράστιες χοριακές σε 14 μέρες :-)

τα δικά μου νέα, έχω από τώρα μια βδομάδα πριν συμπώματα περιόδου... αλλά δεν απογοητεύομαι.

Aspouli μου εύχομαι να μην σου έρθει για εννιά μήνες και να χεις μια τεράστια χοριακή :-)

η τελευταία λίστα κορίτσια είναι για όσες δεν έχουν κάνει σπερματέγχυση;;;

Skybeam όσον αφορά το άτιμο το τσιγάρο, εύχομαι σύντομα να απαλλαγείς από αυτόν τον βραχνά, πεδεύτηκα και γω να το κόψω, τελικά μόνο με την μέθοδο μαχαίρι τα κατάφερα ;), εύχομαι όλες όσες προσπαθείτε να το κόψετε να σας βοηθήσει η Παναγίτσα και να το καταφερετε:)

Γλυκό μου Vasulini, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Μακάρι να έγινε το θαύμα αυτή τη φορά!!!!

Η δεύτερη λίστα είναι για όσες προσπαθήσαμε χωρίς σπερματέγχυση! Μακάρι να γεμίσουν και οι δύο λίστες με εγγυούλες!!!!

Μην σε απογοητεύουν τα συμπτώματα. Και της εγγυμοσύνης έτσι ξεκινάνε, σαν πρόωρα συμπτώματα περιόδου! Εύχομαι να μην σου έρθει καθόλου και να είσαι τελικά εγγυούλα!!!

image.php?type=sigpic&userid=32936&dateline=1341869099

Σε περιμένω γλυκό μου φασολάκι...

Γλυκό μου Vasulini, σ'ευχαριστώ πάρα πολύ!!! Μακάρι να έγινε το θαύμα αυτή τη φορά!!!!

Η δεύτερη λίστα είναι για όσες προσπαθήσαμε χωρίς σπερματέγχυση! Μακάρι να γεμίσουν και οι δύο λίστες με εγγυούλες!!!!

Μην σε απογοητεύουν τα συμπτώματα. Και της εγγυμοσύνης έτσι ξεκινάνε, σαν πρόωρα συμπτώματα περιόδου! Εύχομαι να μην σου έρθει καθόλου και να είσαι τελικά εγγυούλα!!!

Καλημέρα aspouli μου σε ευχαριστώ :-)

Εύχομαι σύντομα να μας ανακοινώσεις την δική σου τεράστια χοριακή :-) :-) :-)

xoH6p3.png

1hQVp3.png

μια κοπελα ειπε νομιζω η skybeam οτι της ειπε η μαια της για προγεστορενη-για να το λεει μια μαια!please μη με βρισετε.

Καλημέρα! Η γιατρός μου μού έδωσε απευθείας προγεστερόνη, ένα χάπι το πρωί και ένα το βράδυ, αμέσως μόλις βγήκε θετική η χοριακή. Επειδή όμως τα πονάκια "περιόδου" συνεχίζονταν, η μαία της μου συνέστησε να παίρνω ένα ακόμα utrogestan και περισσότερη ξάπλα μέχρι να περάσουν τελείως τα πονάκια. Αυτά από χτες. Σήμερα είμαι ήδη κάπως καλύτερα, αλλά θα συνεχίσω με τα τρία utrogestan μέχρι να νιώσω πολύ καλύτερα.

Αν θεωρείς ότι τα χρειάζεσαι ενημέρωσε το γιατρό σου αμέσως! Δεν είναι χωρίς παρενέργειες η προγεστερόνη, αν ανοίξεις το κουτί και διαβάσεις το φύλλο χρήσης θα δεις πολλές, οπότε καλό είναι να την πάρεις μόνο εφόσον τη χρειάζεσαι.

Την εκανα κοριτσια με κοπους και βασανα!Ο συζυγος ετρεχε να προλαβει απο την δουλεια στον μικροβιολογο τον επιασε και κολικος νεφρου...Μα την ψυχη στο στομα να προλαβουμε.Τελικα δεν μου εκανε ουτε εμενα υπερηχο μου ειπε πως δεν πρεπει να μπει ξενο σωμα.Με επλυνε πολλες φορες με φυσιολογικο ορο και ο καθετηρας δεν εμπαινε με τιποτα.Οταν πηρε το εργαλειο να μου ανοιξει τον τραχηλο τα ειδα ολα.Μου ειπε πως ο τραχηλος δεν ειχε υγρα αρα η ωορρηξια δεν εχει γινει ακομη.Αλλα ακομη κι αν ειχε γινει παλι προλαβαιναμε.Μας συνεστησε και επαφες αυριο και μεθαυριο ηρεμα ομως οχι για ευχαριστηση ειμαστε και πονεμενες...Στις 27 του μηνος παω για χοριακη αν δεν εχουμε σημαδι της ακατανομαστης νωριτερα...

Αυτο το Παρασκευη και 13 σημερα πολυ με χαλαει αλλα ας ελπισουμε πως η θετικη σκεψη και ο ιερος σκοπος μας θα νικησουν!

Σας ευχαριστω για την συμπαρασταση να σας εχει η Παναγιτσα καλα ολες.Καλη εγκυμοσυνη στις μελλουσε μανουλες και καλη δυναμη σε εμας τις υποψηφιες!

Μπράβο κοπέλα μου τα κατάφερες τελικά, σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία, όλα καλά θα πάνε θα το δεις!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...