Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

σε καταλαβαίνω κ εγώ με το ζόρι πάω για χοριακή κάθε φορά..ευτυχώς μου ήρθε νωρίτερα αυτο τη μήνα κ την γλίτωσα!!! θα ξεχαστείς στη δουλεια κ θα περάσει η μέρα...εύχομαι να μας πείς ευχάριστα αυριο

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα σου μαράκι!!!

γιατί να κοστίζει τόσο να αποκτήσεις ενα παιδάκι? κανονικά θα έπρεπε να χορηγείται απο τα ταμεία όλο το κόστος. έχουμε το ψυχολογικό άγχος, έχουμε κ το οικονομικό από πάνω!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημέρα κορίτσια και από έμενα!!!

ντένη μου σίγουρα να κάνεις χοριακή να δεις το αποτέλεσμα και ειδικά αν παίρνεις προγεστερόνη μην τη σταματήσεις...

κορίτσια μεγάλο κονδύλι η εξωσωματική...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια και από έμενα!!!

ντένη μου σίγουρα να κάνεις χοριακή να δεις το αποτέλεσμα και ειδικά αν παίρνεις προγεστερόνη μην τη σταματήσεις...

κορίτσια μεγάλο κονδύλι η εξωσωματική...

μονο μεγαλο κονδυλι ειναι εμας θα μας βγει 3200 μαζι με την καταψυξη εμβρυον βαλε ομως κ της αιματολογικες που θα κανεις καθε φορα που πας βαλε κ το σπερ./μα κ την καλιεργια που θα κανει ο αντρας μου βαλε κ τα πανε ελα βανζινες διοδια κτλ φτανουμε στο κοστος τον 4000?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

μονο μεγαλο κονδυλι ειναι εμας θα μας βγει 3200 μαζι με την καταψυξη εμβρυον βαλε ομως κ της αιματολογικες που θα κανεις καθε φορα που πας βαλε κ το σπερ./μα κ την καλιεργια που θα κανει ο αντρας μου βαλε κ τα πανε ελα βανζινες διοδια κτλ φτανουμε στο κοστος τον 4000?

Με εοπυυ η χωρις?

Με εοπυυ η χωρις?

τι εννοεις της ενεσεις? αυτες της πηρα απο τον εοπυυ υποτιθεται οτι θα κανω σπερμ/ση αλλα εγω θα κανω εξωσωματικη εξαλου 3 κουτια θα μου δωσουν κ 1 που εχω ειδη 4 . αν εννοεις να περασω επιτροπη να με εγκρινουν κ αν με εγκρινουν για να παρω πισω 300? απο ολα αυτα που θα δωσω δεν παιρναω τετοια διαδικασια εξαλου δεν δουλειυω για να παρω αναρωτικη αδεια που δινουν κ σε δινουν κατι ψιχουλα κ εκει

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

τι εννοεις της ενεσεις? αυτες της πηρα απο τον εοπυυ υποτιθεται οτι θα κανω σπερμ/ση αλλα εγω θα κανω εξωσωματικη εξαλου 3 κουτια θα μου δωσουν κ 1 που εχω ειδη 4 . αν εννοεις να περασω επιτροπη να με εγκρινουν κ αν με εγκρινουν για να παρω πισω 300? απο ολα αυτα που θα δωσω δεν παιρναω τετοια διαδικασια εξαλου δεν δουλειυω για να παρω αναρωτικη αδεια που δινουν κ σε δινουν κατι ψιχουλα κ εκει

Αν εχεις εοπυυ γλιτωνεις και απο τις εξετασεις.Εγω την χοριακη πχ αντι να δωσω 7 ευρω την πληρωσα 1 ευρω.Μια γνωστη μου παντως μπηκε προσφατα σε λιστα για να κανει εξωσωματικη στο παπαγεωργιου γιατι απο οτι μου ειπε γλιτωνει πολλα λεφτα.Λεπτομερειες δεν ρωτησα γιατι δεν ηθελα να καταλαβει πως ενδιαφερομαι να μαθω.Θα το ψαξω καποια στιγμη ομως.

Διαφημίσεις

Αν εχεις εοπυυ γλιτωνεις και απο τις εξετασεις.Εγω την χοριακη πχ αντι να δωσω 7 ευρω την πληρωσα 1 ευρω.Μια γνωστη μου παντως μπηκε προσφατα σε λιστα για να κανει εξωσωματικη στο παπαγεωργιου γιατι απο οτι μου ειπε γλιτωνει πολλα λεφτα.Λεπτομερειες δεν ρωτησα γιατι δεν ηθελα να καταλαβει πως ενδιαφερομαι να μαθω.Θα το ψαξω καποια στιγμη ομως.

Πόσα η χοριακή??εδώ 27Ε

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

εχω κλεισει ραντεβου κ εκει τον φεβρουαριο γιατι η δευτερη θα ειναι σε νοσοκομειο εαν δεν πετυχη η πρωτη.

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Πόσα η χοριακή??εδώ 27Ε

Εγω με εοπυυ πληρωσα 1 ευρω και εψαχνα για ψιλα και μου λεει η μικροβιολογος Ευαγγελια μου αστο αν δεν εχεις δεν πειραζει την αλλη φορα.Γιαυτο εχω μια ανησυχια αν συνεχιζει ο γιατρος μου με τον εοπυυ εκτος του οτι μου εχει κανει πολλες διευκολυνσεις και μια φορα μαλιστα που ηθελα εγω σωνει και καλα να κανω υπερηχο γιατι με ειχαν πιασει το ορμονικα μου δεν μου πηρε λεφτα.

Εμαθες τιποτα για τιμες?

οχι δεν ρωτησα αλλα αυτο με το εοππυ που λες της αιματολογικες στην κλινικη της γραφει στο βιβλιαριο μου κ της κανω δηλαδη γλιτωνω καποια χρηματα απο της εξετασεις .

εχω κλεισει ραντεβου το πρωι κ θα πληρωσω 5? κ το απογευμα εαν εκλεινα ηταν απο 70? μεχρι 90? αναλογα τον γιατρο που θα πετυχενα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...