Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , linaa είπε:

Εντάξει πλέον υστεροσκοπηση σε καταστάσεις που έχει προηγηθεί χειρουργείο Κ δεν υπάρχει καμία εγκυμοσύνη προτείνετε από κάθε σοβαρό γιατρό για να έχει ιδέα αν έχει γίνει ζημιά στην μήτρα . Κ εννοητε ότι ο γιατρός θα επιλέξει αν θα γίνει επεμβατική ή όχι . Απλά λέγονται εξετάσεις για να ξέρει Κ η κοπέλα τι να περιμένει Κ τι θα της προταθεί Κ τι πρέπει να έχει στο νου της . Δεν λέγονται εξετάσεις για να μπει σε ένα χειρουργείο με το ζόρι. 

Αυτό ναι,στην περίπτωση αυτή πιστεύω πως ο γιατρός θα της πει να κάνει υστεροσκοπηση.Εγω διαφωνώ πως είναι απαραίτητη για όλες τις περιπτώσεις,όπως και το σκρατσινγκ.Αλλοι γιατροί θεωρούν πως όσο λιγότερο "πειράξουν" το ενδομήτριο,τόσο το καλύτερο κ άλλοι πιστεύουν πως είναι κάτι καλο.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Οντως μπερδεμα η κατασταση!Αλλα δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις!Απο την στιγμη που δεν ξεπρηστηκε το στηθος σου μπορει να ειναι σημαδι καθυστερησης και αρα εγκυμοσυνης!Το ωαριο απο την στιγμη που σπασει το ωοθυλακιο ζει περιπου 24 ωρες!Γιατι δεν κανεις μια χοριακη για να σιγουρευτεις?

το ξερω για τισ 24 ωρεσ γιαυτο αγχωνομαι αφου την εκανα 24 ωρεσ μετα ενω δεν επρεπε ετσι...αλλα ο γιατροσ δε ξερει?τι να πω γιατι το εκανε ετσι?ισωσ δε τον βολευε η μερα ?δε θα μου το ελεγε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ο γιατροσ σημερα ειπε εγω δε θελω να κανω γιατι θα απογοητευτω διπλα και περιμενω αφου νιωθω οτι ερχεται η κακουργα...

Εμενα ο γιατρος μου με εστειλε για χοριακη παρολο που ειχα αρχισει να εχω αιμα για να ειμαστε σιγουροι.Θεωρω πως ειναι καλυτερα να κανεις την χοριακη για να εισαι σιγουρη παρα να καθεσαι και να εξεταζεις τι εγινε και πως εγινε!Ευχομαι να εχεις μια τεραστια χοριακη και παρεις μονο χαρα και οχι απογοητευση!Εγω στην θεση σου θα την εκανα αλλωστε τα συμπτωματα εγκυμοσυνης μοιαζουν πολυ με αυτα της περιοδου.

Συμφωνω με την Ευαγγελια το πρηξιμο του στηθους ειναι θετικο σημαδι, μην νομιζεις και εγω χουφτωνομαι καθε τρεις και λιγο και παρακαλαω να μην ξεπρηστει, οποτε ειναι καλο νεο!:D

Εμενα ο γιατρος μου με εστειλε για χοριακη παρολο που ειχα αρχισει να εχω αιμα για να ειμαστε σιγουροι.Θεωρω πως ειναι καλυτερα να κανεις την χοριακη για να εισαι σιγουρη παρα να καθεσαι και να εξεταζεις τι εγινε και πως εγινε!Ευχομαι να εχεις μια τεραστια χοριακη και παρεις μονο χαρα και οχι απογοητευση!Εγω στην θεση σου θα την εκανα αλλωστε τα συμπτωματα εγκυμοσυνης μοιαζουν πολυ με αυτα της περιοδου.

αυριο θα την κανω..και ο θεοσ βοηθοσ γιατι μετα πρεπει να ξεκινησουμε αλλεσ διαδικασιεσ...

αυριο θα την κανω..και ο θεοσ βοηθοσ γιατι μετα πρεπει να ξεκινησουμε αλλεσ διαδικασιεσ...

οντωσ εχω βαρεθει να χουφτωνομαι,,μια πρηζεται μια ξεπρηζεται μου εχει σπασει τα νευρα...

Διαφημίσεις

tina32 μου εσύ πότε θα πας για υπέρηχο? Και κάπου διάβασα ότι έμεινες με σπερματέγχυση και δεν προχώρησε. Αυτό έγινε την 1η φορά που έκανες? Άσχετα με την κατάληξη, λένε ότι είναι πολύ θετικό έστω να μείνεις, να φανεί ότι λειτουργεί ο μηχανισμός και μετά ξαναμένεις πολύ πιο γρήγορα. Μακάρι να είναι αυτή η τελευταία σου προσπάθεια!!!

maria πάω για υπέρηχο την τρίτη να μετρήσουμε αυγουλάκια κ να δούμε πότε θα κάνω σπερματέγχυση.εμεινα με τη δέυτερη σπερματέγχυση τον Μάρτιο, ξεκίνησα πάλι τον Ιούλιο και τώρα θα κάνω την τρίτη...κ εμένα ετσι μου λέγανε οτι την δευτερη φορά μένεις πιο ευκολα αλλά τίποτα ....

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

maria πάω για υπέρηχο την τρίτη να μετρήσουμε αυγουλάκια κ να δούμε πότε θα κάνω σπερματέγχυση.εμεινα με τη δέυτερη σπερματέγχυση τον Μάρτιο, ξεκίνησα πάλι τον Ιούλιο και τώρα θα κάνω την τρίτη...κ εμένα ετσι μου λέγανε οτι την δευτερη φορά μένεις πιο ευκολα αλλά τίποτα ....

καλη επιτυχια.. αφου ηρθε μια φορα θα ξαναερθει..

οντωσ εχω βαρεθει να χουφτωνομαι,,μια πρηζεται μια ξεπρηζεται μου εχει σπασει τα νευρα...

Σε καταλαβαινω απολυτα.Εγω απο το στηθος ειχα καταλαβει πως δεν τα καταφεραμε.Εκει που ηταν μπαλονι απο την μια στιγμη στην αλλη ξεφουσκωσε και τελος.Εσυ ομως δεν εχεις ξεπρηστει και ειναι θετικο πραγματι.Μην απογοητευεσαι απο τωρα!Περιμενε την χοριακη!

Κανε υπομονη τοτε μεχρι αυριο και αμα εισαι ακομα πρησμενη που στο ευχομαι να εισαι για τους επομενους 9 μηνες :D πηγαινε για χοριακη.

sissy μου όπως κ η ευαγγελία ετσι κ εγώ τα παράτησα τα τεστάκια γιατί αγχωνόμουν κ άκρη δεν έβγαζα, έκανα 2 κάθε μέρα κ ωορηξία πουθενά....προτίμησα λοιπόν να κάνω ένα υπέρηχο γύρω στη 12η μέρα για σίγουρα πράγματα

Διαφημίσεις

deni να μην αδιαθετήσεις καθόλου!!!το ότι είναι πρησμένο το στήθος πολύ καλό σημάδι, τα πονάκια περιόδου τα έχεις κ στην εγκυμοσύνη μην σε αγχώνουν...πώς αντέχεις κ δεν κάνεις χοριακή? σήμερα δεν σου είπε ο γιατρός?

Κανε υπομονη τοτε μεχρι αυριο και αμα εισαι ακομα πρησμενη που στο ευχομαι να εισαι για τους επομενους 9 μηνες :D πηγαινε για χοριακη.

αυτο θα κανω..τοσεσ μερεσ ειχα ξεχαστει τι με επιασε σημερα..ευτυχωσ σε λιγο παω για δουλεια και μεχρι τισ 11 που σχολαω θελω δε θελω θα ξεχαστω

deni να μην αδιαθετήσεις καθόλου!!!το ότι είναι πρησμένο το στήθος πολύ καλό σημάδι, τα πονάκια περιόδου τα έχεις κ στην εγκυμοσύνη μην σε αγχώνουν...πώς αντέχεις κ δεν κάνεις χοριακή? σήμερα δεν σου είπε ο γιατρός?

σημερα μου ειπε αλλα αυριο εγω περιμενω την περιοδο γιαυτο δε παω... νιωθω και τα συμπτωματα και δε θελω να παω

καλημερα κ απο μενα!!!

τι μου κανετε????

πραγματη η εξωσωματικη κοστιζει αλλα τι να κανουμε που τα σπορακια θελουν σπρωξιμο για να μπουν αχ τα ατιμα τι μας κανουν .

γεωργια νομιζω οτι ειχες στην καταψυξη εμβρυακια αν θυμαμαι καλα αλλα ελπιζω να ειναι η τελευταια σου φορα κ υπερτυχερη!!!!

deni..29 καλα αποτελεσματα κοπελα μου ολα καλα θα ειναι.

mar1981 Evangeliapan tina32 Sissy2012 maria_v καλημερα σας!!

καλε που ειναι η tinkerbell!24 πρωτη μπαινει πρωτη βγαινει που εισαι καλεεεε!!! απουσια κ εκει

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...