Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , dimi.tra είπε:

Ναι για Μάρτιο, θέλει να με αφήσει συν εναν κύκλο για να θρέψει καλά η μήτρα εσωτερικά. Θα προσπαθήσουμε σε φυσικό κύκλο εμβρυομεταφορά. Είπα θα κάνω υπομονή! Μου έδωσε σικλακουρ γι αυτό το μήνα και τον επόμενο χωρίς, θέλει να με δει και να δει και το ενδομήτριο αν θα έχουμε κάποια διαφορά σε σχέση με πριν γιατί γενικά είχα ενδομήτριο μέχρι 7,5. 
      Μάρτιο είχα μείνει και έγκυος στο εξωμητριο μου μακάρι αυτός ο Μάρτιος να είναι ο τυχερός μου. 🤞

Μακάρι κορίτσι μου!!! Μια φίλη μου 2 παιδάκια που έκανε Μάρτιο έμεινε έγκυος και τις 2 φορές. Με φυσικό τρόπο αλλά μετά από 1.5 χρόνο ελεύθερων επαφών κάθε φορά. Ο Μάρτιος φέρνει χριστουγεννιάτικα μωρά ❤️

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια, τι κάνετε?

Skybeam χάρηκα τόσο πολύ με τα νέα σου!! Συγχαρητήρια να έχεις μια τελειόμηνη εγκυμοσύνη και να φέρεις στον κόσμο ένα γερό μωράκι!!! Όσο για το κάπνισμα, μαχαίρι, αλλιώς δεν γίνεται. Αν θέλεις μπες στο http://www.skeftomai.gr/kapnisma/ και δες το βιβλίο, πως να απαλλαγείτε από το κάπνισμα πανεύκολα. Δεν είναι σαν τα άλλα βιβλία καπνίσματος, δεν μιλάει για το κακό που κάνει το κάπνισμα, αλλά για το πως λειτουργεί μέσα στο υποσυνείδητο, εμένα πάντως με είχε βοηθήσει!

mar1981 3 μερούλες μείνανε, πώς είσαι? lolita 78 και Λια33 που είστε πλησιάζουν οι μέρες???

tinkerbell!24 από τα λίγα που ξέρω είναι ότι τα γονιμοποιούν όλα, σου βάζουν 2 ή 3 και τα υπόλοιπα κατάψυξη. Αυτό με τις βλαστοκύστες που λέει η Γεωργία, άκουσα ότι είναι το καλύτερο, αν φτάσουν σε αυτό το επίπεδο, αλλά δύσκολα φτάνουν και τζάμπα τα χάνεις. Καλή αρχή!!!!

georgia69 μου δύσκολες εποχές και πολλά τα λεφτά. Εσύ νομίζω έχεις ξανακάνει εξωσωματική, είχες κάνει σε φυσικό κύκλο ή με φάρμακα. Εγώ πάντως αν δεν προχωρήσει η σπερματέγχυση θα πάω για εξωσωματική αλλά με φάρμακα, είναι πολλά τα λεφτά και το ψυχολογικό για να το ρισκάρω με ένα μόνο ωάριο. Και εμένα πολλές φορές μου έχει βρει ολοστρόγγυλο ωάριο, και μου είπε, ααααα αυτό είναι πολύ καλό ποιοτικά και τίποτα δεν έγινε. Εγώ θα έλεγα να μην επενδύσεις για εξωσωματική μόνο με αυτό το ένα, καλύτερα κάνε σπερματέγχυση και μπορεί ΑΥΤΟ να είναι το ωάριο που περίμενες!!!! Μακάρι, μακάρι!!!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ Sissy2012 μου και σε εμένα έτσι αντιδρούσε, αλλά αφού πήρε την πρώτη ψυχρολουσία με την σπερματέγχυση και τώρα να δούμε με την δεύτερη, και με έβλεπε στην αρχή με τις ενέσεις και μετά με τα ουτροτζεστάν και τα πρηξίματα και τα νεύρα, τώρα που το ξανασυζητήσαμε, ότι θες μου είπε. Απλά θέλουν και αυτοί τον χρόνο τους, όσο και να είναι κοντά μας είναι έξω από τον χορό, σαν θεατές τα παρακολουθούν όλα. Βοηθάνε βέβαια και οι επισκέψεις στο γιατρό, με τόσα που συζητάμε εκεί μέσα, εγώ και ο γιατρός εννοείται, ο άντρας μου απλά ακούει, έχει μπει στο κλίμα για τα καλά. Τόσες φορες που πήγαμε τον τελευταίο χρόνο, θα γίνουνε κολητοί στο τέλος. Με το που μπαίνουμε ξεκινάνε τα άσχετα, μέχρι να τους διακόψω και να δουν ότι υπάρχω και ότι για άλλο λόγο πήγαμε εκεί!! Άντρες, τι να πεις!!

tina32 μου εσύ πότε θα πας για υπέρηχο? Και κάπου διάβασα ότι έμεινες με σπερματέγχυση και δεν προχώρησε. Αυτό έγινε την 1η φορά που έκανες? Άσχετα με την κατάληξη, λένε ότι είναι πολύ θετικό έστω να μείνεις, να φανεί ότι λειτουργεί ο μηχανισμός και μετά ξαναμένεις πολύ πιο γρήγορα. Μακάρι να είναι αυτή η τελευταία σου προσπάθεια!!!

HvAnp3.png

Καλη και ευλογημενη μερα!

Το κοστος της εξωσωματικης ειναι μεγαλο πραγματι.Στην συγκεκριμενη χρονικη στιγμη εμεις προσωπικα πρεπει να παλεψουμε για να μπορεσουμε να κανουμε την σπερματεγχυση,ποσο μαλλον μια εξωσωματικη.

Χθες το συζητουσαμε με τον αντρα μου και του λεω αν δεν πετυχει και η επομενη σπερματεγχυση τι κανουμε?Θα μιλησουμε μου λεει με τον γιατρο την Πεμπτη να δουμε και το ενδεχομενο εξωσωματικης και θα βρω κι αλλη δουλεια για να βρουμε τα χρηματα.Κι αν ο Θεος μας δωσει και διδυμα τοτε θα μας βοηθησει και να τα μεγαλωσουμε!

Υπεραισιοδοξο τον ειδα και δεν του το ειχα...Εγω κρατω επιφυλαξεις γιατι μια δουλεια εχουμε και συνεχεια περικοπες και αγχος θα δουλευω και αυριο?Που να βρεις και δευτερη...

Καλημέρα Evangeliapan μου, και εμείς στο αμήν είμαστε. Εμείς παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο και είπαμε όταν έρθει το μωράκι, που θεωρούσαμε τότε ότι θα έρθει πολύ γρήγορα θα κάνουμε γαμοβάφτιση. Έτσι λοιπόν μου είπε η μαμά μου, ότι θα μου δώσει λεφτά να πάω να κάνω εξωσωματική, ότι έχει κρατημένα τα λεφτά για τον γάμο μας, θα πάρει από αυτά και απλά όταν έρθει η ώρα θα κάνουμε έναν πολύ κλειστό γάμο, αλλιώς δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε.

HvAnp3.png

Καλημέρα Evangeliapan μου, και εμείς στο αμήν είμαστε. Εμείς παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο και είπαμε όταν έρθει το μωράκι, που θεωρούσαμε τότε ότι θα έρθει πολύ γρήγορα θα κάνουμε γαμοβάφτιση. Έτσι λοιπόν μου είπε η μαμά μου, ότι θα μου δώσει λεφτά να πάω να κάνω εξωσωματική, ότι έχει κρατημένα τα λεφτά για τον γάμο μας, θα πάρει από αυτά και απλά όταν έρθει η ώρα θα κάνουμε έναν πολύ κλειστό γάμο, αλλιώς δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε.

Ο κλειστος γαμος ειναι ο,τι καλυτερο!Κι εμεις λιγο κοσμο ειχαμε καλεσει αλλα θα προτιμουσα να ειναι ακομη λιγοτεροι.Μονο συγγενεις και καλοι φιλοι.Γλιτωνεις και εξοδα και σχολια!

Διαφημίσεις

Maria v το ξερω οτι κ αυτοί θέλουν το χρόνο τους.. Αλλα εμεις πάμε με ρυθμούς χελώνας!! 2 χρονια προσπαθούμε κ δεν εχουμε κάνει κάτι δραστικό.. Εν το μεταξύ με 30 μερες κύκλο έκανα σημερα τεστ ωορηξιας που ειναι 14 η μερα κ βρε αρνητικο! Τα νεύρα μου.. Δεν μπορω άλλο!!

Maria v το ξερω οτι κ αυτοί θέλουν το χρόνο τους.. Αλλα εμεις πάμε με ρυθμούς χελώνας!! 2 χρονια προσπαθούμε κ δεν εχουμε κάνει κάτι δραστικό.. Εν το μεταξύ με 30 μερες κύκλο έκανα σημερα τεστ ωορηξιας που ειναι 14 η μερα κ βρε αρνητικο! Τα νεύρα μου.. Δεν μπορω άλλο!!

Sissy μου κι εγω γιαυτο τα παρατησα τα τεστ ωορρηξιας γιατι τζαμπα λεφτα εδινα και ωορρηξια δεν εβλεπα!Ο υπερηχογραφικος ελεγχος ειναι ο καλυτερος για μενα τουλαχιστον!Μην αγχωνεσαι ομως επιβαρυνεις τον οργανισμο σου.Ο γιατρος σου τι λεει?

Sissy μου κι εγω γιαυτο τα παρατησα τα τεστ ωορρηξιας γιατι τζαμπα λεφτα εδινα και ωορρηξια δεν εβλεπα!Ο υπερηχογραφικος ελεγχος ειναι ο καλυτερος για μενα τουλαχιστον!Μην αγχωνεσαι ομως επιβαρυνεις τον οργανισμο σου.Ο γιατρος σου τι λεει?

Κ η προηγούμενη γιατρος μου κ αυτός επειδη κατάλαβαν τι ειμαι μου είπαν να μην τα πάρω.. Γιατι θα με αγχωσουν! Δεν βγάζω άκρη.. Εχω χαλάσει ολο το κουτί να τα κανω σε άσχετες μερες κ μου έμεινα ενα! Θα κανω άλλο ενα 16 η μερα κ θα δω! Πάντως με πιάνει απογοήτευση! Οταν το προηγούμενο μήνα με υπερηχογραφημα μου ειπε ο γιατρος θα κανεις ωορηξια αυτές τις μερες ήμουν πιο χαλαρη! ΟΥφφφφ θα τρελαθω! Δεν μπορω!!

Κ η προηγούμενη γιατρος μου κ αυτός επειδη κατάλαβαν τι ειμαι μου είπαν να μην τα πάρω.. Γιατι θα με αγχωσουν! Δεν βγάζω άκρη.. Εχω χαλάσει ολο το κουτί να τα κανω σε άσχετες μερες κ μου έμεινα ενα! Θα κανω άλλο ενα 16 η μερα κ θα δω! Πάντως με πιάνει απογοήτευση! Οταν το προηγούμενο μήνα με υπερηχογραφημα μου ειπε ο γιατρος θα κανεις ωορηξια αυτές τις μερες ήμουν πιο χαλαρη! ΟΥφφφφ θα τρελαθω! Δεν μπορω!!

Εγω σου ειπα πως ειχα το ιδιο προβλημα και ο προηγουμενος γιατρος μου μου ειπε να μην τα εμπιστευομαι.Οταν ρωτησα τον νυν γιατρο μου και παλι μου ειπε πως ειναι καλυτερα να κανουμε υπερηχους για να εχει κι εκεινος ολοκληρωμενη εικονα και να γλιτωνω και το αγχος!Γι αυτο χαλαρωσε.Δεν ταιριαζουν ολες οι μεθοδοι σε ολες μας!

Καλημερα μπουμπουκες! Τι ομορφη συννεφιασμενη μερα επιτελους φθινοπωρο!

Απο χθες με επιασε η μεση μου εκανα και δουλειες και μ'εχει πεθανει :(. Πηγαμε ομως το απογευμα στο ΙΚΕΑ και πηραμε διαφορα για το σπιτι και μου ανεβηκε η διαθεση :D. Εφτιαξα καφεδακι και ειπα με ποιον θα το πιω μεχρι να ξεκινησω το διαβασμα? με τα κοριτσια βεβαια! :P Αφορμη ψαχνω για να μην διαβασω :tongue:

Διαφημίσεις

Καλημερα μπουμπουκες! Τι ομορφη συννεφιασμενη μερα επιτελους φθινοπωρο!

Απο χθες με επιασε η μεση μου εκανα και δουλειες και μ'εχει πεθανει :(. Πηγαμε ομως το απογευμα στο ΙΚΕΑ και πηραμε διαφορα για το σπιτι και μου ανεβηκε η διαθεση :D. Εφτιαξα καφεδακι και ειπα με ποιον θα το πιω μεχρι να ξεκινησω το διαβασμα? με τα κοριτσια βεβαια! :P Αφορμη ψαχνω για να μην διαβασω :tongue:

Καλημερα και σε εσενα τεμπελουλα :tongue: Κι εγω στη θεση σου το ιδιο θα εκανα.Εμενα απο χθες με εχει πιασει η φθινομωπινη διαθεση με βαρεμαρα απιστευτη!Ενα shopping therapy ομως θα με ικανοποιουσε αριστα μπορω να πω!:D

καλημερα κοριτσια.. ηθελα να σασ ρωτησω σπερματεγχυση εκανα 27|9 ογιατροσ μου ειπε οτι στισ 10 αν ειναι θα αδιαθετησω ομωσ εγω πιστευω 11 γιατι αδιαθετω 15 μερεσ μετα την ωορηξια και οχι 14.το προβλημα ειναι ομωσ οτι 2 μερεσ πριν τη περιοδο το στηθοσ μου ξεπρηζεται τελειωσ.σημερα ξυπνησα με πονουσ περιοδου αλλα το στηθοσ δεν εχει ξεπρηστει και ανησυχω μηπωσ καναμε λαθοσ μερα τη σπερματεγχυση γιατι δεν ειχα κανει ενεση με ειχε δει μια μερα πριν με υπερηχο ειχα 5 αυγα ετοιμα τα οποια τα εσπασε με τον υπερηχο(δεν ξερω πωσ)και η διαδικασια εγινε την επομενη μερα.εχω μπερδευτει...αν και την μερα τησ σπερματεγχυσησ τον ρωτησα πωσ γινεται να ειναι ακομα εκει τα αυγα αφου τα σπασαμε 1 μερα πριν και μου ειπε οτι ειχα τελεια βλενη τραχηλικη.τι να πω μπερδεμα η κατασταση

καλημερα κοριτσια.. ηθελα να σασ ρωτησω σπερματεγχυση εκανα 27|9 ογιατροσ μου ειπε οτι στισ 10 αν ειναι θα αδιαθετησω ομωσ εγω πιστευω 11 γιατι αδιαθετω 15 μερεσ μετα την ωορηξια και οχι 14.το προβλημα ειναι ομωσ οτι 2 μερεσ πριν τη περιοδο το στηθοσ μου ξεπρηζεται τελειωσ.σημερα ξυπνησα με πονουσ περιοδου αλλα το στηθοσ δεν εχει ξεπρηστει και ανησυχω μηπωσ καναμε λαθοσ μερα τη σπερματεγχυση γιατι δεν ειχα κανει ενεση με ειχε δει μια μερα πριν με υπερηχο ειχα 5 αυγα ετοιμα τα οποια τα εσπασε με τον υπερηχο(δεν ξερω πωσ)και η διαδικασια εγινε την επομενη μερα.εχω μπερδευτει...αν και την μερα τησ σπερματεγχυσησ τον ρωτησα πωσ γινεται να ειναι ακομα εκει τα αυγα αφου τα σπασαμε 1 μερα πριν και μου ειπε οτι ειχα τελεια βλενη τραχηλικη.τι να πω μπερδεμα η κατασταση

Κοριτσακι σημερα δεν ειναι να κανεις χοριακι?

Κοριτσακι σημερα δεν ειναι να κανεις χοριακι?

ο γιατροσ σημερα ειπε εγω δε θελω να κανω γιατι θα απογοητευτω διπλα και περιμενω αφου νιωθω οτι ερχεται η κακουργα...

Οντως μπερδεμα η κατασταση!Αλλα δεν υπαρχει λογος να ανησυχεις!Απο την στιγμη που δεν ξεπρηστηκε το στηθος σου μπορει να ειναι σημαδι καθυστερησης και αρα εγκυμοσυνης!Το ωαριο απο την στιγμη που σπασει το ωοθυλακιο ζει περιπου 24 ωρες!Γιατι δεν κανεις μια χοριακη για να σιγουρευτεις?

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...