Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Κοριτσια μου γεια σας και απο εμενα!! Επιτελους καταφερα να μπω σημερα.. μιλαμε για τον κακο χαμο στη δουλεια! Γυρισα σπιτι και ξεραθηκα και τωρα θα ξαναπαω για λιγο γραφειο!

Βρηκα και ακρη με το φαρμακειο του εοπυυ! Θαυμα! Τις αλτερμον τις εχουν, δεν χρειαζεται να τις παραγγειλω. Μηπως ξερει καμια καλη κοπελα ποσο κοστιζουν?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μου γεια σας και απο εμενα!! Επιτελους καταφερα να μπω σημερα.. μιλαμε για τον κακο χαμο στη δουλεια! Γυρισα σπιτι και ξεραθηκα και τωρα θα ξαναπαω για λιγο γραφειο!

Βρηκα και ακρη με το φαρμακειο του εοπυυ! Θαυμα! Τις αλτερμον τις εχουν, δεν χρειαζεται να τις παραγγειλω. Μηπως ξερει καμια καλη κοπελα ποσο κοστιζουν?

Ε115.95 το κουτί των 10!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Τοξοτακι μου δεν κοιμάσαι ; Εγω βλέπω μαύρα μεσάνυχτα..

οχι ακομα παιζω στο facebook κ βλεπω κ λιγο στο σταρ μια ταινια που εχει βασικα περιμενω να τελειωσει για να ξεκινηση το ανεξιχνιαστες υποθεσεις για να παω για ξπλα κ μετα νανι.

εσυ τι λεει? πως κ ξυπνια?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

οχι ακομα παιζω στο facebook κ βλεπω κ λιγο στο σταρ μια ταινια που εχει βασικα περιμενω να τελειωσει για να ξεκινηση το ανεξιχνιαστες υποθεσεις για να παω για ξπλα κ μετα νανι.

εσυ τι λεει? πως κ ξυπνια?

Σχολασα αργά γι αυτο.. Παω για ύπνο τωρα! Καλο βραδυ!!

Καλησπερουδια!

Skybeam, τρελλα συγχαρητηρια κοριτσι μου! Με το καλο να το παρετε και στην αγκαλια σας, να το χαρειτε οσο τιποτα αλλο στον κοσμο!! Καταχαρηκα!!

tinkerbell!24, σου ευχομαι κατ΄αρχην πολλα πολλα ωαριακια! Εγω θα σου προτεινα αν εχεις αρκετα να μεταφερεις τα 2 και τα υπολοιπα να τα αφησεις να γονιμοποιηθουν, να φτασουν στο σταδιο της βλαστοκυστης και υστερα καταψυξη. Δε φτανουν ολα στο σταδιο της βλαστοκυστης, φτανουν τα πιο δυνατα, αλλα οι πιθανοτητες εμφυτευσης και εγκυμοσυνης ειναι μεγαλυτερες, γιατι αφενος ειναι τα πιο δυναμικα εμβρυακια, αφετερου συντονιζονται καλυτερα με το ενδομητριο, αφου μεταφερονται στη μητρα την πεμπτη μερα μετα την ωορηξια, οπως ακριβως και τα φυσικα εμβρυακια. Η καταψυξη ωαριων (υαλοποιηση) ειναι μια σχετικα καινουρια διαδικασια και υπαρχουν περισσοτερες απωλειες σε σχεση με την καταψυξη εμβρυων. Δεν καταλαβα γιατι θα την προτιμουσες σε σχεση με την καταψυξη των ηδη γονιμοποιημενων. Ασε που γλυτωνει και το παλικαρι το αγχος απο μια δευτερη "καταθεση"! Ό,τι και να επιλεξεις παντως, θυμησου το αλατι και φροντισε να τρως 2 με 3 ασπραδια αυγου καθε μερα για να αποφυγεις την υπερδιεγερση. Καλο ξεκινημα!

Κοριτσια εγω εχω παντρευτει τον πιο αντιποδοσφαιροφιλο! Ουτε τη δηθεν ομαδα του (ΠΑΟ) δεν καθεται να δει! Και τα παιχνιδια της εθνικης μονη μου τα βλεπω! Κανενα μπασκετακι μπορει να δουμε παρεα (κι εμενα μ΄αρεσει), αλλα κι αυτο σπανια!

Σημερα λοιπον πηγα στο γυναικολογο μου. Μου μπηκε απο χθες οτι κατι παιζει με το στηθος μου γιατι επιανα κατι μικρα γρομπαλακια που με ενοχλουσαν! Τρελαθηκα! Πηρα τις μαστογραφιες αγκαλια και του κουβαληθηκα! Τελικα οπως μου ειπε δεν ειναι τιποτα, συμβαινει καποιες φορες να διογκωνονται μικρες κυστουλες χωρις σημασια! Ουφφφφφ! Κατα τα αλλα η κυστη στην αριστερη σταθερη οπως παντα κι ενα ολοστρογγυλο ωοθηλακιο στα 14 χιλ δεξια! μου ειπε να μην το χασω και να παμε για μια σπερματεγχυση σε φυσικο, γιατι τα ολοστρογγυλα ωοθηλακια δινουν και καλα ωαρια (μαθαμε και κατι σημερα)! Ο εξωσωματικος πριν μια βδομαδα δεν ηθελε, γιατι θα προτιμουσε να φυγει η κυστη και μετα,ο γυναικολογος ομως επιμενει, γιατι θεωρει οτι εφοσον η κυστη δεν ειναι ορμονοεξαρτωμενη δεν επηρεαζει την προσπαθεια, ουτε και θα φυγει χωρις επεμβαση! Τελικα μιλησαν οι δυο τους (ολοκληρο συμβουλιο για την παρτη μου) και θα ξαναπαω την Παρασκευη να τα πουμε. Δεν ξερω αν θα προχωρησουμε σε σπερματεγχυση, λιγο προβληματισμενο τον ακουσα μετα, μαλλον για πιθανοτητα εξωσωματικης το κοβω να μιλαμε! Δεν ειναι οτι δε θελω, απλα ειμαστε δαντελα οικονομικα και ο αντρας μου μου ξεκαθαρισε πως αν παμε για εξωσωματικη θα ειναι και η τελευταια μας προσπαθεια, κι απο κει και περα δεν ξανασχολουμαστε με το ζητημα "παιδι"! Κι αυτο εμενα μου κοβει τα ποδια...

Καλημέρα κορίτσια! Τι κάνετε; Νεραιδουλα σου εχω πάρει τα κλειδιά κ εγω ανοίγω τωρα το καφε! Γεωργια μου δεν το ήξερα αυτο με το στρογγυλό ωαριο!! Οσο γι αυτο που είπες για το σύζυγο νομίζω πως ετσι στο ειπε.. Γενικά οι άντρεσ σκέφτονται διαφορετικά! Εγω τον παρακαλώ να πάμε να κάνουμε σπερματεγχυση κ οταν λέω τη λέξη εξωσωματικη κάτι παθαίνει.. Αφου εχω αρχίσει να λέω οτι τρελαίνομαι για δίδυμα.. Για να αρχίζει να το συνηθίζει!

καλημέρα κοριτσάκια!!!

νεραιδούλα μου ξενικάς δηλαδή??? τι ωραία, δεν ξέρω καθόλου τη διαδικασία της εξωσωματικής οπότε δεν ξέρω τι είναι καλύτερο απο τα δύο,μήπως να ρωτήσεις τα κορίτσια που έχουν κάνει να σου πουν πια μέθοδο ακολούθησαν?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...