Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , dimi.tra είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

Θα πάει! Πίστεψε το! Θέλει θετική ενέργεια!! Για πότε υπολογίζεται τώρα; Μάρτιο; 

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλε ναι μιλαμε τρελα, αλλα περασαμε ωραια

Τρελλοζευγαρο σας κοβω κι εσας σαν την αδερφη μου με τον δικο της!Τρελλα με τον Παοκ...ποδοσφαιρο μπασκετ παντου τρεχουν!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχα πιασατε κουβαντα για ποδοσφαιρο? Ευαγγελια μου ο,τι γινεται εξω απο το σπιτι σου σε εμας γινεται μεσα στο σπιτι! Ο δικος μου ειναι συγνωμη για την εκφραση κωλογαυρος του κερατα και εγω χανουμακι (αεκ) και οταν παιζουν οι 2 ομαδες... εχετε ακουσει πως βριζουν οι αναρχικοι? ε! ετσι βριζομαστε στο σπιτι και μετα αντε να κανεις χωριο! :tongue:

Ναιιι..μεγαλωνενη στον πειραια!! Εσυ βρε παοκακι πας

Σε αγωνες;;

ειδες που βρηκα τι εισαι στην τυχη το ειπα χαχα!!! εχω παει σε 2 αγωνες αλλα αυτον που ηθελα να δω δεν ηταν εκει πω πω εξετειας του δεν εχανα αγωνα ολο το δωματιο μου ειχε φωτογραφιες παντου αλλη μουρλα κ αυτη

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

χαχαχα πιασατε κουβαντα για ποδοσφαιρο? Ευαγγελια μου ο,τι γινεται εξω απο το σπιτι σου σε εμας γινεται μεσα στο σπιτι! Ο δικος μου ειναι συγνωμη για την εκφραση κωλογαυρος του κερατα και εγω χανουμακι (αεκ) και οταν παιζουν οι 2 ομαδες... εχετε ακουσει πως βριζουν οι αναρχικοι? ε! ετσι βριζομαστε στο σπιτι και μετα αντε να κανεις χωριο! :tongue:

χαχαχα!!! δεν ειναι ωραια ομως? το ευχαριστιεσαι βρε παιδι μου

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ειδες που βρηκα τι εισαι στην τυχη το ειπα χαχα!!! εχω παει σε 2 αγωνες αλλα αυτον που ηθελα να δω δεν ηταν εκει πω πω εξετειας του δεν εχανα αγωνα ολο το δωματιο μου ειχε φωτογραφιες παντου αλλη μουρλα κ αυτη

Οι οπαδοι του παοκ ειστε πολυ φανατικοι!ωραια

Πας κ στο γηπεδο κ ξεσπας.. Φωναζεις , βριζεις

Κ ολα καλα!! Μηπως να παω κ εγω σε κανενα να

Χαλαρωσω!

Διαφημίσεις

Τρελλοζευγαρο σας κοβω κι εσας σαν την αδερφη μου με τον δικο της!Τρελλα με τον Παοκ...ποδοσφαιρο μπασκετ παντου τρεχουν!

τα χει κοψει κ ο δικος μου μετα τον γαμο τα εκοψε δεν παει πουθενα στο σπιτι βλεπει τωρα κ αν δει

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Χαλαρωσω!

να σε πω γιατι οχι! χαχαχα!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

εγώ από ότι καταλάβατε με τον Απόλλωνα είμαι και πριν γνωρίσω τον άντρα μου πήγαινα πολύ συχνά και όταν πηγαίναμε και καλά δεν έχανα αγώνα..

όταν όμως τον γνώρισα δεν ξαναπήγα...:( είναι και αυτός με την ίδια ομάδα αλλά δεν ασχολείται..

Ελλάδα είμαι με το ΠΑΟ, ο δικός μου με την ΑΕΚ, του το συγχωρώ όμως γιατί όλοι στην οικογένεια μου με την ΑΕΚ είναι...

εγώ και η αδελφή μου όμως με το ΠΑΟ, ο οικονόμου φταίει:) :)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Χαλαρωσω!

Sissy μου μιλας κι εσυ?Περυσι οταν επαιζε παοκ-ολυμπιακος επεσε το ξυλο της αρκουδας!Ενας φιλος ετυχε να περναει απο εκει κοντα για να παει στο σπιτι του και εφαγε ξυλο απο την μια πλευρα απο τους ολυμπιακους μετα τον αναλαβανε οι παοκοι γιατι τον ειδαν να ερχεται απο την πλευρα που ειχαν μαζευτει οι ολουμπιακοι και μετα εφαγε και καναδυο με γκλοπ απο ματαζτη γιατι βαρουσανε οποιον να ναι!Βεβαια μας τα ελεγε και γελουσε αλλα εκεινη τη μερα γινοταν πολεμος στην τουμπα στην κυριολεξια!

Διαφημίσεις

εγώ από ότι καταλάβατε με τον Απόλλωνα είμαι και πριν γνωρίσω τον άντρα μου πήγαινα πολύ συχνά και όταν πηγαίναμε και καλά δεν έχανα αγώνα..

όταν όμως τον γνώρισα δεν ξαναπήγα...:( είναι και αυτός με την ίδια ομάδα αλλά δεν ασχολείται..

Ελλάδα είμαι με το ΠΑΟ, ο δικός μου με την ΑΕΚ, του το συγχωρώ όμως γιατί όλοι στην οικογένεια μου με την ΑΕΚ είναι...

Χωρις να ασχολουμαι φιλεναδα τον παο τον συμπαθω!

σήμερα πήγα στον εξωσωματικό!!!

τελικά θα πάρω και τις πούρεγκον (θα πρέπει να τις αγοράσω:()

θα τις βάζω μέχρι τη 5 μέρα και την 6 μέρα θα πάω να με δει και να μου πει και τι θα κάνουμε παρακάτω...

κορίτσια έχω και ένα θεμάτακι..

βασικά μου είπε ότι περίπου αναμένουμε 10 ωάρια..από αυτά μόνο 2 θα μου βάλει..

τα υπόλοιπα θα τα καταψύξει..

υπάρχει όμως και η προοπτική..να πιάσει τα 5 να προσπαθήσει να τα γονιμοποιήσει και να βάλει τα 2 και τα υπόλοιπα 5 να τα καταψύξει σαν ωάρια...

νομίζω μου αρέσει πιο καλά η 2 ιδέα..

μέτρησε και το ωάρια μου είναι 1.2 σήμερα!!νομίζω μέχρι τη Κυριακή θα κάνω ορρηξία...τι λέτε εσείς??

απότομα άλλαξα συζήτηση...:(

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

χαχαχα!!! δεν ειναι ωραια ομως? το ευχαριστιεσαι βρε παιδι μου

Αν το ευχαριστιεσαι λεει? Μωρε του δινεις και καταλαβαινει αν τυχει κιολας που αντι για μωρο σου ερθει περιοδος :evil: εκει να δεις πανηγυρι ολοκληρο γινεται!!!

σε εμενα φταιει φιλεναδα ο Ζαγορακης :D:D;) !!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

σήμερα πήγα στον εξωσωματικό!!!

τελικά θα πάρω και τις πούρεγκον (θα πρέπει να τις αγοράσω:()

θα τις βάζω μέχρι τη 5 μέρα και την 6 μέρα θα πάω να με δει και να μου πει και τι θα κάνουμε παρακάτω...

κορίτσια έχω και ένα θεμάτακι..

βασικά μου είπε ότι περίπου αναμένουμε 10 ωάρια..από αυτά μόνο 2 θα μου βάλει..

τα υπόλοιπα θα τα καταψύξει..

υπάρχει όμως και η προοπτική..να πιάσει τα 5 να προσπαθήσει να τα γονιμοποιήσει και να βάλει τα 2 και τα υπόλοιπα 5 να τα καταψύξει σαν ωάρια...

νομίζω μου αρέσει πιο καλά η 2 ιδέα..

μέτρησε και το ωάρια μου είναι 1.2 σήμερα!!νομίζω μέχρι τη Κυριακή θα κάνω ορρηξία...τι λέτε εσείς??

απότομα άλλαξα συζήτηση...:(

μας προσγειωσες ! εμενα μου ειπε ο γιατρος μου οτι θα μου βαλει 3 οσο κ να κανω μονο 3 θα βαλει κ τα υπολοιπα θα τα καταψυξουμε . τωρα για της πουρεγκον ειναι ακριβες ρε γαμωτο .

θα σε στειλω πμ

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...