Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

οποτε θες εγω τα πρωινα ειμαι μονη μου μεχρι το μεσημερι που σχολαει ο δικος μου ελα να πιουμε καφε. οδηγας?

Αν οδηγουσα θα ειχα ερθει ηδη δεν θα περιμενα να με καλεσεις πρωτα :tongue:

Ειχα ενα ατυχημα πριν μερικα χρονια σωθηκα απο θαυμα και απο τοτε δενε χω ξαναπιασει τιμονι ουτε ποδηλατο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αν οδηγουσα θα ειχα ερθει ηδη δεν θα περιμενα να με καλεσεις πρωτα :tongue:

Ειχα ενα ατυχημα πριν μερικα χρονια σωθηκα απο θαυμα και απο τοτε δενε χω ξαναπιασει τιμονι ουτε ποδηλατο!

χαχαχα!!

αμαν βρε παλι καλα . εσυ που μενεις μεσα κεντρο?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ανω ή κατω? μια θεια μου μενει τουμπα κοντα στο γηπεδο του ΠΑΟΚ

Κι εγω κοντα στο γηπεδο Ανω Τουμπα!Αλλα δεν ειμαι παοκ οταν εχει αγωνα παθαινουν τα νευρα μου με τα σουβλακια,λουκανικα,κασκολ,ρετσινες,κροτιδες...Αισχος μιλαμε!

Διαφημίσεις

Κι εγω κοντα στο γηπεδο Ανω Τουμπα!Αλλα δεν ειμαι παοκ οταν εχει αγωνα παθαινουν τα νευρα μου με τα σουβλακια,λουκανικα,κασκολ,ρετσινες,κροτιδες...Αισχος μιλαμε!

αααα φιλεναδα εδω τα χαλαμε εμεις ειμαστε οικογενειακος ΠΑΟΚ

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

αααα φιλεναδα εδω τα χαλαμε εμεις ειμαστε οικογενειακος ΠΑΟΚ

Kαλα κι εμεις ολοι παοκ οικογενειακως εκτος απο τον συζυγο κι εμενα.Εγω δεν πολυασχολουμαι γενικα αλλα με χαλαει πολυ αυτη η εικονα βρε παιδι μου ολοι ε τα κασκολ και τις ρετσινες και η τσικνα να φτανει στα μπαλκονια και φασαριες καθε φορα που εχει αγωνα ειμαι κατα...οχι οτι εχω κατι με τον παοκ!

Kαλα κι εμεις ολοι παοκ οικογενειακως εκτος απο τον συζυγο κι εμενα.Εγω δεν πολυασχολουμαι γενικα αλλα με χαλαει πολυ αυτη η εικονα βρε παιδι μου ολοι ε τα κασκολ και τις ρετσινες και η τσικνα να φτανει στα μπαλκονια και φασαριες καθε φορα που εχει αγωνα ειμαι κατα...οχι οτι εχω κατι με τον παοκ!

ναι βρε κ εγω δεν ασχολουμε απλα υποστιριζω μια ομαδα απο τον καναπε μου χαχα!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ναι βρε κ εγω δεν ασχολουμε απλα υποστιριζω μια ομαδα απο τον καναπε μου χαχα!!

Παλι καλα δεν μπορω να σε φανταστω με κασκολ παοκ,ρετσινα και να πετας κροτιδες στους ματατσηδες!:P

Παλι καλα δεν μπορω να σε φανταστω με κασκολ παοκ,ρετσινα και να πετας κροτιδες στους ματατσηδες!:P

εχω παει στο γηπεδο εχω δει αγωνα κανονικα με κασκολ στο χερι μπλουζα του παοκ εδω βρε ο δικος μου οταν ειχαμε σχεσει την ημερα του αγιου βαλεντινου που με πηγε? στην Λιβαδια για να δουμε αγωνα του ΠΑΟΚ χαχα!! επισης ειμαι ΚΑΤΑ της βιας

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

εχω παει στο γηπεδο εχω δει αγωνα κανονικα με κασκολ στο χερι μπλουζα του παοκ εδω βρε ο δικος μου οταν ειχαμε σχεσει την ημερα του αγιου βαλεντινου που με πηγε? στην Λιβαδια για να δουμε αγωνα του ΠΑΟΚ χαχα!! επισης ειμαι ΚΑΤΑ της βιας

χαχαχαχα δεν υπαρχετε!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...