Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , Xristina96 είπε:

Καλημέρα, 

όχι δεν είναι το ίδιο. Σε συμφέρει σε σχέση από το κανονικό στεγαστικό, αλλά τα επιτόκια είναι πολύ ψηλά και τα ακίνητα πανάκριβα. Δηλαδή καλύτερα να αγοράζαμε το 2021 με κανονικό στεγαστικό που ήταν στο 3% τα επιτόκια και τα σπίτια σε φυσιολογικές τιμές. 
      αυτήν την φορά στο πρόγραμμα το 50% είναι έντοκο και το άλλο 50 ατομικό. Ενώ το πρώτο ήταν το 25% έντοκο. Τώρα σου δίνουν μέχρι και 190Κ ενώ το προηγούμενο σου έδινε 150κ

το έντοκο κομμάτι τώρα είναι περίπου στο 4.2 % με επιτόκιο, δεν έκαναν κάποια προσφορά η τράπεζα, μόνο αν είσαι τρίτεκνος θα έχεις 50% έκπτωση στο επιτόκιο. Ενώ το πρώτο, το έντοκο κομμάτι ήταν κάτω του 2%.

με αποτέλεσμα, αν έπαιρνες 135κ για ένα σπίτι που είχε 150κ (90%) σου έβγαινε η δόση περίπου 300 κάτι ευρώ. Τώρα σου βγαίνει 560-580€

θες το λιγότερο 10% της αξίας του ακινήτου άρα στα 150 θες 15κ.

για τα έξοδα αγοράς για 150κ σπίτι θες το λιγότερο αλλά 6κ 

και αν χρειαστείς κάποια ανακαίνιση; Θα πω ότι θες ένα 10-15κ στην άκρη για 5 πράγματα βασικά ανακαίνιση. Κουζίνα; Ίσως το μπάνιο; Ή τα κουφώματα. Στα 150κ σπίτι έτοιμο στην πένα δεν παίζει να βρεις. 
      και θες στην άκρη 2κ σίγουρα γιατί θα είσαι ιδιοκτήτης και αν συμβεί κάτι θες λεφτά . Πχ ασανσέρ; Πρόβλημα με τον λέβητα; Εν σπίτι στα 150κ θα είναι σε παλιά πολυκατοικία, άρα και περισσότερες πιθανότητες να γίνει κάποια ζημιά και να πρέπει να πληρώσεις. 
      Ετσι τα έχω υπολογίσει εγώ. Ας με διορθώσει κάποια αν τα λέω λάθος. 

Αχ εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είναι αυτά τα παιδάκια σας ❤️ τα έχετε φτιάξει όλα! Μένει η εμβρυομεταφορά ❤️

Σ ευχαριστώ πολύ κοριτσάκι μου είσαι πολύ γλυκιά❤️ μακάρι να πάει το 25 καλά για όλες μας και να τα καταφέρουμε επιτέλους 🤞❤️

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Kαλημέρα!

Tinkerbel κουκλίτσα μου εσύ με πρόσθεσες στη λίστα "Μόνοι", ε? Ταυτόχρονα με ποια? Δεν κατάλαβα... Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!

Λοιπόν κορίτσια εμένα προφανώς η σπερματέγχυση λειτούργησε "θεραπευτικά". Δηλαδή πήρε μπρος το σύστημα που κοιμόταν, κι ας ήταν βιοχημική η κύηση. Στα καλά του καθουμένου, πρώτη φορά στη ζωή μου στα 39 μου, μετά τη βιοχημική έμεινα έγκυος φυσιολογικά. Αυτή η σύλληψη ήταν κάτι το ασύλληπτο! Ίσως να έχουν δίκιο κάποιοι που λένε ότι όσο περνούν τα χρόνια ο οργανισμός "ξεχνά" τον προορισμό του.

Τι να πω. Είμαι έξι εβδομάδων και δυο ημερών, χτες είδαμε σάκκο, έμβρυο (καλά, δεν κατάλαβα και πολλά) αλλά το συγκλονιστικό ήταν που ακούσαμε καρδιά. Ένα πράγμα που παλεύω ακόμα είναι το κάπνισμα, το έχω μειώσει στα 3-5 αλλά κράξτε με παρακαλώ να το κόψω.

Ο θεός βοηθός, ελπίζω να πάει καλά το πράγμα. Εύχομαι σε όλες γρήγορα θετικές χοριακές.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σας ευχαριστω κοριτσια αλλα περα απο το στηθος το οποιο ειναι πρησμενο οπως καθε μηνα δεν εχω τιποτε αλλο ουτε πονους στην κοιλια ετσι δεν ελπιζω.

Σισσυ ελληνικο πολιτισμο σπουδαζω τωρα ξεκινησα το σεπτεμβριο αλλα θελει πολυ διαβασμα.

Kαλημέρα!

Tinkerbel κουκλίτσα μου εσύ με πρόσθεσες στη λίστα "Μόνοι", ε? Ευχαριστώ πολύ!

Λοιπόν κορίτσια εμένα προφανώς η σπερματέγχυση λειτούργησε "θεραπευτικά". Δηλαδή πήρε μπρος το σύστημα που κοιμόταν, κι ας ήταν βιοχημική η κύηση. Στα καλά του καθουμένου, πρώτη φορά στη ζωή μου στα 39 μου, μετά τη βιοχημική έμεινα έγκυος φυσιολογικά. Αυτή η σύλληψη ήταν κάτι το ασύλληπτο! Ίσως να έχουν δίκιο κάποιοι που λένε ότι όσο περνούν τα χρόνια ο οργανισμός "ξεχνά" τον προορισμό του.

Τι να πω. Είμαι έξι εβδομάδων και δυο ημερών, χτες είδαμε σάκκο, έμβρυο (καλά, δεν κατάλαβα και πολλά) αλλά το συγκλονιστικό ήταν που ακούσαμε καρδιά. Ένα πράγμα που παλεύω ακόμα είναι το κάπνισμα, το έχω μειώσει στα 3-5 αλλά κράξτε με παρακαλώ να το κόψω.

Ο θεός βοηθός, ελπίζω να πάει καλά το πράγμα. Εύχομαι σε όλες γρήγορα θετικές χοριακές.

κουκλίτσα μου, τέλεια!!!ακούσατε και καρδούλα ε??άχου το...

πρέπει να το σταματήσεις μπάμ και κάτω...σήμερα κι όλας..να σκέφτεσαι το μωράκι σου...να σου έρχεται στο μυαλό η καρδούλα που άκουσες και έτσι θα το σταματήσεις!!!!φιλάκια!!!!:P:p:p:p:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

skybeam τέλεια τα νέα σου, καλή εγκυμοσύνη να έχεις κορίτσι μου!!!

προσπάθησε να το κόψεις το τσιγάρο ξέρω οτι είναι δύσκολο αλλά σκέψου το μωράκι σου...άσε που νομίζω ότι τώρα που ακουσες καρδούλα δεν θα το θέλεις το τσιγάρο

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

να σκέφτεσαι το μωράκι σου...να σου έρχεται στο μυαλό η καρδούλα που άκουσες και έτσι θα το σταματήσεις!!!!φιλάκια!!!!:P:p:p:p:p:p:p
..άσε που νομίζω ότι τώρα που ακουσες καρδούλα δεν θα το θέλεις το τσιγάρο

Αυτό σκέφτομαι, αυτό είναι η μεγαλύτερη κινητήρια δύναμη...

Με το καλό κορίτσια, δεν υπάρχει ούτε μία που δεν θα μείνει έγκυος! Απλά μερικές μας βασανίζει ο Θεός λίγο παραπάνω, έτσι για να μη γκρινιάζουμε μετά με τις αϋπνίες και τις χ#@#σμένες πάνες!

Διαφημίσεις

Skybeam εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου ολα να πανε τελεια! Πολυ μου άρεσε που είπες οτι ολες θα μείνουμε.. Θελουμε αισιοδοξία!!

Μαριεττα μου κ εγω διάβασμα εχω με τη σχολή..

Ηρθα κ εγω πολυ ωραια τα νεα σου με το μωρακι σου!! παντα ευχαριστα να ακους!!

κ κοιτα μην μας ξεχασεις κ εσυ κ δεν μπαινεις να μας πεις τα νεα σου!

κ τωρα το κραξιμο για το τσιγαρο θα το κοψεις μπακ κ κατω γιατι σκεψου οτι τον βρωμοκαπνο απο το κολωτσαγαρο το τραβαει κ το μωρακι σου καπνιζεται κ οι 2 σας οποτε πετατω κακο σου κανει καλο δεν σε κανει

ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ ΠΕΤΑΞΤΕΤΟ φανταστητε οτι αγοραζεται εναν αερα που σας κανει κακο

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Skybeam να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και να προσεχεις να ειναι γερο το μωρακι σου!Ολες χαρηκαμε με την χαρα σου ειναι μοναδικο συναισθημα και ανεκτιμητο το θαυμα να ακους την καρδουλα του να χτυπαει!Συγχαρητηρια και αντε να παιρνουμε σειρα κουκλες...Φερτε χοριακες!!!

Skybeam να εχεις μια τελειομηνη εγκυμοσυνη και να προσεχεις να ειναι γερο το μωρακι σου!Ολες χαρηκαμε με την χαρα σου ειναι μοναδικο συναισθημα και ανεκτιμητο το θαυμα να ακους την καρδουλα του να χτυπαει!Συγχαρητηρια και αντε να παιρνουμε σειρα κουκλες...Φερτε χοριακες!!!

τι λεει κοπελια η 2 μας μειναμε? τι κανεις?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

τι λεει κοπελια η 2 μας μειναμε? τι κανεις?

Ελα φιλεναδα καλα ειμαι πολυ βαρεμαρα σημερα φταιει ο καιρος?οι αφραγκιες?....

Εσυ τι λεει τι κανεις?που χαθηκες χθες?

Διαφημίσεις

Ελα φιλεναδα καλα ειμαι πολυ βαρεμαρα σημερα φταιει ο καιρος?η αφραγκιες?....

Εσυ τι λεει τι κανεις?που χαθηκες χθες?

χθες? δεν θυμαμαι τι εκανα χθες .

κ εγω μια απο τα ιδια αρχησε να χαλαει κ ο καιρος κ μου την δινει θελω ζεστα οχι κρυο. απο σημερα λεω να ξεκινησω το βολει δωματιου

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

χθες? δεν θυμαμαι τι εκανα χθες .

κ εγω μια απο τα ιδια αρχησε να χαλαει κ ο καιρος κ μου την δινει θελω ζεστα οχι κρυο. απο σημερα λεω να ξεκινησω το βολει δωματιου

Εγω χθες ξεκινησα το πλυσιμο κουρτινας και ειπα σημερα να μην κανω τιποτα δεν εχω διαθεση ...δεν μας φτανει το downιασμα μας εχουμε και τον καιρο να μας αποτελειωνει...

Εγω χθες ξεκινησα το πλυσιμο κουρτινας και ειπα σημερα να μην κανω τιποτα δεν εχω διαθεση ...δεν μας φτανει το downιασμα μας εχουμε και τον καιρο να μας αποτελειωνει...

Απο κουρτινες εχω τελειωσει αυριο θα ανεβασω τα χαλια τα χειμωνιατικα να τα αφησω καμια βδομαδα να αεριστουν γιατι μετα απο το πλυμιρισμα που παθαμε εχουν παρει μυρωδια καθαρα χαλια γαμωτο πλημενα τα μαζεψα κ τωρα παλι απο την αρχη .

μετα θα βαλω σιδερο αλλα το θεμα ειναι ποιος τα βαζεισ την θεση τους αυτο πολυ το βαριεμε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Απο κουρτινες εχω τελειωσει αυριο θα ανεβασω τα χαλια τα χειμωνιατικα να τα αφησω καμια βδομαδα να αεριστουν γιατι μετα απο το πλυμιρισμα που παθαμε εχουν παρει μυρωδια καθαρα χαλια γαμωτο πλημενα τα μαζεψα κ τωρα παλι απο την αρχη .

μετα θα βαλω σιδερο αλλα το θεμα ειναι ποιος τα βαζεισ την θεση τους αυτο πολυ το βαριεμε

Εγω τελειωσα και σιδερο χθες!Σημερα λεω να κανω τα beaute μου την Πεμπτη εχω γιατρο και Σαββατο εχουμε γαμο.Αυριο δεν θα προλαβω να κανω τιποτα ειναι η μερα της μικρης.

Θα μου δειξεις τα κατατοπια θα πιουμε καφε εσυ σιδερωνεις κι εγω τα τακτοποιω να δεις τι γρηγορα θα τελειωσουμε....

Εγω τελειωσα και σιδερο χθες!Σημερα λεω να κανω τα beaute μου την Πεμπτη εχω γιατρο και Σαββατο εχουμε γαμο.Αυριο δεν θα προλαβω να κανω τιποτα ειναι η μερα της μικρης.

Θα μου δειξεις τα κατατοπια θα πιουμε καφε εσυ σιδερωνεις κι εγω τα τακτοποιω να δεις τι γρηγορα θα τελειωσουμε....

οποτε θες εγω τα πρωινα ειμαι μονη μου μεχρι το μεσημερι που σχολαει ο δικος μου ελα να πιουμε καφε. οδηγας?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...