Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

κοριτσάκια μου ευτυχώς δεν εχω κύστη!!!!

ξεκινάει σήμερα το τρύπημα κ πάμε για την σπερματέγχυση σε 2 εβδομάδες, μου έφυγε ενα βάρος.....

Αυτα ειναι ευχαριστα νεα μπραβο tina32 τελεια!Και ευχομαι να ειναι ακομη πιο ευχαριστο και το αποτελεσμα!Καλες ενεσουλες και καλη υπομονη!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξεκινάει σήμερα το τρύπημα κ πάμε για την σπερματέγχυση σε 2 εβδομάδες, μου έφυγε ενα βάρος.....

Μπραβο κοριτσακι!!! Κοιτα να ξεκουραστεις και σιγα σιγα θα προετοιμασεις τα αυγουλακια σου!

Αχ τέλεια!!! Πολύ χάρηκα, καλή αρχή λοιπόν!!! Τώρα πας για την 2η προσπάθεια?

HvAnp3.png

τέλεια!!!πάμε για τη τυχερή σου προσπάθεια...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Τινα μου μπραβο!! Δοξα το Θεο!! Αυτο παρακαλαω κ εγω.. αν δεν ειμαι εγκυος να μην εχει γινει καμια κυστη!

Εγω εκανα εξεταση προγεστερονης σημερα, 11,09 το αποτελεσμα, πηρα τον γιατρο το ειπα και μου ειπε ολα οκ! Δεν χρειαζεται να παρω ουτρο. Παλι καλα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

σας ευχαριστώ όλες,μακάρι να είναι τυχερός μήνας για όλες μας βρε κορίτσια!

maria v αυτή είναι η τρίτη φορά,εσύ πως είσαι? λίγες μέρες μείναμε....

νεραιδούλα τι έγινε τελικά με τις γόνιμες αυτου του μήνα? ελπίζω να μην τις χάσεις!

maria star τα γλίτωσες τα ούτρο τυχερούλα,δεν τα μπορώ καθόλου όμως....

evangelia μου εσυ πώς προχωράς αυτό το μήνα?

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

σας ευχαριστώ όλες,μακάρι να είναι τυχερός μήνας για όλες μας βρε κορίτσια!

maria v αυτή είναι η τρίτη φορά,εσύ πως είσαι? λίγες μέρες μείναμε..

τουλάχιστον είμαι ακόμα πρησμένη! Κοίτα που φτάσαμε να παρακαλάω να μην ξεφουσκώσω! Έχω μια εβδομάδα ακόμα να περιμένω, αλλά έχω κάτι σουβλιές από αριστερά και φοβάμαι μήπως έμεινε κανένα ωαριάκι πίσω και μου κάνει καμιά ωραία κυστούλα όπως την άλλη φορά... Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε, προσπαθώ γενικά να κάνω πράγματα να μην το σκέφτομαι. Πάντως τα ποσοστά μας είναι πολύ μικρά, 5/23.

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

24. lolita 78 12/10

25. Λια33 12/10

26. mar1981 13/10

27. maria_v 15/10

28. Stardustmg 18/10

Ποσοστό: 5/23

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli
  2. kalli 36
  3. Gossamer Reedglitter
  4. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  5. IOANNA111
  6. stogiaki
  7. catherinec
  8. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  9. janneta
  10. Evangeliapan
  11. ΜΑΡΙa
  12. maria papa 28/10
  13. georgia69
  14. sissy 2012 26/10
  15. Georgkat
  16. tinkerbell!24 28/10
  17. deni..29 11/10

HvAnp3.png

κ εγω αυτό τον φόβο είχα αλλά ευτυχώς δεν έμεινε κανένα, είπαμε οχι άλλες κύστες!!!

μακάρι να φουσκώσει η κοιλίτσα σου σαν μπαλόνι χιχι

είναι μικρό το ποσοστό όντως αλλά θα το ανεβάσουμε όλες μαζί...εγώ επειδή έμεινα έγκυος με σπερματέγχυση δεν χάνω τις ελπίδες κ το κουράγιο μου είπα θα κάνω όσες μπορώ κ αν δεν κάτσει πάω για εξωσωματική

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Κοριτσια να την πω την αμαρτια μου αλλα δεν θελω αλλη σπερματεγχυση.. αναγκαστικα ομως θα κανω αλλη μια (αν δεν πετυχουμε τωρα) με τις ενεσεις της εξωσωματικης για να δουμε πως αντιδρα ο οργανισμος μου σε αυτα τα φαρμακα. Θα κανω τα παντα για αυτο το μωρακι, οσο και αν καποια πραγματα ειναι αρκετα ψυχοφθορα! Κ εγω ειμαι τουμπανο Μαρακι ν μου.. τα παντελονια δεν κουμπωνουν και τα σουτιεν ξεχειλιζουν.. Εχω και καποια πονακια.. Ας ελπισουμε ολα να ειναι για καλο!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Κοριτσακια τωρα γύρισα απο τη δουλειά!τινα μου αυτο θα ειναι ο τυχερός μήνας! Μαρια v και μαρια σταρ λιγο υπομονη ακομα.. Οσο για το ποσοστό θα το ανεβάσουμε!!!!

Διαφημίσεις

tinaκι μου μπραβο μπραβο για την κυστη!!!! επιτελους μας ακουσε πως δεν την γουσταρουμε και εφυγε...στα τσακιδια!!!!!!

ελπιζω να σου εφυγε ενα αγχος....

star....υπομονη υπομονη....

επισης υπομονη και στα κοριτσακια μας που περιμενουν να περασουν οι μερες για να κανουν χοριακη....

Σε λιγο καιρο θα ξερετε και ελπιζω να αρχισουμε τις γιορτες και τις χαρες!!!!

σημερα κοριτσια, αν και η μερα ξεκινησε πολυ πολυ ασχημα, κατεληξε απιστευτα ομορφα...

ξεκινησα παλι χορο, υστερα απο πολλες πολλες δυσκολιες διοτι ο δασκαλος μου δεν πληρωνοταν απο την σχολη και εφυγε...και γενικα επικρατουσε ενα κομφουζιο... αλλα επειδη ειναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ ανθρωπος και μας βοηθαει με τον τροπο που διδασκει τον χορο οχι μονο σωματικά αλλα και ψυχικά, συνεργαζεται με το λυκειο ελληνιδων οπου ειπα να παω με μια συνχορευτρια μου να δουμε τι γινεται, και επι τοπου ξεκινησαμε...

2μιση ωρες χορος.....μιλαμε νοιωθω σαν πουλακι...πιστευω θα με βοηθησει παρα παρα πολυ και με την διαιτα για να φυγουν τα διαολεμενα τα κιλακια.....

αχ αυτα τα νεα μου σημερα....

επισης εχω καθυστερηση, και κοιτα να δεις η ρημαδα θα συμπεσει με το ραντεβου που εχω με τον νεο γιατρο, ετσι για να μου σπασει τα νευρα....ειμαι σιγουρη!!!!

εχω κατι πονακια αλλα απο αιμα τιποτα...ουτε το στηθος τουμπανο ουτε τιποτα....

ισως κι η διαιτα να εχει παιξει τον ρολο της...ειμαι 1,300 μειον αυτην την εβδομαδα...

fmGhp2.png

A8ojp2.png

tina μου εγω την Πεμπτη παω για υπερηχο και τεστ παπ και τον αλλο μηνα ευελπιστω να καταφερουμε να μαζεψουμε τα λεφτα για την σπερματεγχυση και να προχωρησουμε γιατι απο σημερα εοπυυ τελος.Εχει ο Θεος θα δουμε πως θα τα βολεψουμε!

maria_v καλο σημαδι το οτι εισαι ακομη πρησμενη ευχομαι να πρηστεις κι αλλο για 9 μηνες ακομη ;)

Stardustmg επισης και για σενα ο,τι προανεφερα και στην μαρια :D

Georgkat 2μιση ωρες???Χαρα στο κουραγιο σου κοριτσακι μου!Φανταζομαι πως αδειασες απο την αρνητικη ενεργεια ε!!!

Καλησπερα κι απο μενα!

Χορο, ε; Κι εγω θελω! Μαλλον θα ξαναπαω γυμναστηριο απο βδομαδα, μολις γυρισει η μανουλα μου σπιτι της, μην την αφηνω μοναχη της εδω και σκαει!!

tina32, πολυ χαρηκα! Καινουρια αρχη με πολλη τυχη!

Αυριο παω κι εγω στον γιατρο, ολο κατι πονακια και κατι χαζακια εχω, παω να δω τι γινεται!

Αναμονουλες μου καλη υπομονη και καλα νεα να μας φερετε, περιμενουμε ολες ;););)!

γεια σας κοπελες μου!τι κανετε?ελπιζω να ειστε ολες καλα.δεν σας ειπα τι επαθα αυτο το μηνα!λοιπον πηγα την 12η μερα στο γυναικολογο μου(ειδικος στην υπογονιμοτητα)να πω και το ονομα μπομποτης λεγεται,να ρωτησουμε για εξωσωματικη .και λεμε ας κανουμε και εναν κολπικο υπερηχο για να δουμε πως ειναι το ωαριο.κανουμε που λετε τον υπερηχο και μας λεει εσπασε το ωαριο εδω και 3-4μερες και οντως ειχα υγρα την εννατη μερα!εντωμεταξυ εμεις κρατιομασταν τοσο καιρο απο την 9-12 γαι να δυναμωσει το σπερμα και ξεκιναγαμε απο την 13,βαρια απο την 12κατη!~

ο κυκλος μου ειναι 28μερες ακριβως !και πριν 1χρονο που ειχα κανει το τεστ οωρηξιας της clear blue εδειξε οωρρηξια την 14μερα.και καπου ειδα οτι παντα ετσι ειναι.και ειχαμε αρχισει το παραπανω συστημα επαφων.

ο γιατρος μας ειπε ο οργανισμος δεν ειναι ρολοι να κανει παντα τα ιδια πραγματα.μου λεει απο την στιγμη που βγαινουν τα υγρα σημαινει το ωαριο εχει σπασει .σε μενα τα υγρα βγαινουν απο την 8η μερα!μιλαμε μειναμε καγκελο!βλεπει και το σπερμοδιαγραμμα του συζυγου και λεει καλο ειναι,μια χαρα γονιμο!ηθελα να σας το πω να προσεχετε.

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

τουλάχιστον είμαι ακόμα πρησμένη! Κοίτα που φτάσαμε να παρακαλάω να μην ξεφουσκώσω! Έχω μια εβδομάδα ακόμα να περιμένω, αλλά έχω κάτι σουβλιές από αριστερά και φοβάμαι μήπως έμεινε κανένα ωαριάκι πίσω και μου κάνει καμιά ωραία κυστούλα όπως την άλλη φορά... Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε, προσπαθώ γενικά να κάνω πράγματα να μην το σκέφτομαι. Πάντως τα ποσοστά μας είναι πολύ μικρά, 5/23.

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

24. lolita 78 12/10

25. Λια33 12/10

26. mar1981 13/10

27. maria_v 15/10

28. Stardustmg 18/10

29.deni..29 11/10

Ποσοστό: 5/23

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli
  2. kalli 36
  3. Gossamer Reedglitter
  4. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  5. IOANNA111
  6. stogiaki
  7. catherinec
  8. Skybeam --> ΕΓΚΥΟΣ
  9. janneta
  10. Evangeliapan
  11. ΜΑΡΙa
  12. maria papa 28/10
  13. georgia69
  14. sissy 2012 26/10
  15. Georgkat
  16. tinkerbell!24 28/1O

SΤΗ 1 ΛΙΣΤΑ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ...

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...