Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!! Μαριεττα τις περισσότερες φορές το ενα στηθος ειναι πιο πρησμενο απ το άλλο! Μαρια v θετικές χοριακες θελουμε.. Νεραιδουλα κ εγω κατα τις 12 πάντα κοιμάμαι..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ βρε κοριτσια το ξερω στο πρηξιμο ελπιζω υπομονη 4 μερες μεινανε. Να ρωτησω κατι σας πεφτει και εσας ο server του φορουμ γιατι οταν παταω ανανεωση πολλες φορες δεν μπορω να μπω καν στην σελιδα τα νευρα μου :evil:

αχ βρε κοριτσια το ξερω στο πρηξιμο ελπιζω υπομονη 4 μερες μεινανε. Να ρωτησω κατι σας πεφτει και εσας ο server του φορουμ γιατι οταν παταω ανανεωση πολλες φορες δεν μπορω να μπω καν στην σελιδα τα νευρα μου :evil:

Αντε 4 μερουλες!! Οχι εμένα δεν πέφτει.. Αν κ μπαίνω απο iPad δεν ξερω αν εχει διαφορα

μαράκι κ εγω το παθαίνω οταν κάνω ανανέωση...το πρήξιμο είναι καλό!! όσο για την αυπνία μήπως αγχώθηκες???? φτάνει η μέρα υπομονή,περιμένουμε ευχάριστα νεάκια απο όλες σας!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

μαράκι κ εγω το παθαίνω οταν κάνω ανανέωση...το πρήξιμο είναι καλό!! όσο για την αυπνία μήπως αγχώθηκες???? φτάνει η μέρα υπομονή,περιμένουμε ευχάριστα νεάκια απο όλες σας!

Τινα μου πως εισαι; Σημερα θα πας στο γιατρο;

ναι sissy μου εχω ραντεβού 11.30, μακάρι να μην έχω κύστη κ χρειαστεί να πάρω πάλι αντισυλληπτικά, αυτο φοβάμαι δεν θέλω να χάσω αλλο ενα μήνα

Ολα καλα θα πανε!! Τίποτα δεν θα έχεις..μόλις πας στο γιατρο να μας πεις τα νέα!

Καλημέρα σε ολα τα κορίτσια.

Tina άντε με το καλο να έχει φύγει η παλιοκυστη. Δεν την θελουμε λέμε. Ουστ ουστ.

Sissy μου όλες οι έγκυες σε εσένα έρχονται ;;; Α πα πα μην το βλέπεις αρνητικά. Απο κάποια θα " κολλήσεις" κι εσυ εγκυμοσύνη.μην ξανακουσω πως εσυ δεν θα κανείς ποτε παιδιά!!! Άντε μην με συγχιζεις γιατι θα φας ξύλο κι απο μένα κι ας μην ειμαι τοξοτης στο ζωδιο.

Georgia πολυ γελασα με το σκωτσεζικο ντουζ. Επρεπε να βρεις μια πατέντα βρε παιδί μου, πως την πατησες έτσι.

Evangelia Ο personal trainer του σπερματος;;;;;; Χαχαχα ότι να ναι. Για σκέψου το σπέρματοζωαριο να κάνει το προγραμμα του ροκυ!!!

Πολλα Φιλακια και στα υπόλοιπα κοριτσακια!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Καλημέρα σε ολα τα κορίτσια.

Tina άντε με το καλο να έχει φύγει η παλιοκυστη. Δεν την θελουμε λέμε. Ουστ ουστ.

Sissy μου όλες οι έγκυες σε εσένα έρχονται ;;; Α πα πα μην το βλέπεις αρνητικά. Απο κάποια θα " κολλήσεις" κι εσυ εγκυμοσύνη.μην ξανακουσω πως εσυ δεν θα κανείς ποτε παιδιά!!! Άντε μην με συγχιζεις γιατι θα φας ξύλο κι απο μένα κι ας μην ειμαι τοξοτης στο ζωδιο.

Georgia πολυ γελασα με το σκωτσεζικο ντουζ. Επρεπε να βρεις μια πατέντα βρε παιδί μου, πως την πατησες έτσι.

Evangelia Ο personal trainer του σπερματος;;;;;; Χαχαχα ότι να ναι. Για σκέψου το σπέρματοζωαριο να κάνει το προγραμμα του ροκυ!!!

Πολλα Φιλακια και στα υπόλοιπα κοριτσακια!!!

Εσυ τι ζωδιο είσαι;;; Αντε να κολλησω κ εγω για να κολλησω κ εσάς!!

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο μενα !!!!

αυτο τον personal trainer κ εγω τον θελω χαχαχα!!!

τινα καλα να νεα να ακουσεις κ να μας πεις κ εμεα μετα.!!!

καλη εβδομαδα να εχουμε!!! με ευχαριστα νεα!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Καλημερα!Καλη και γονιμη εβδομαδα να εχουμε!

georgia69 και maria papa κι εγω για στην αναζητηση για trainer ειναι μα θα μας βγει πιο φθηνα συμφερει τουλαχιστον!Κι εγω την εκανα την καταχρηση μου χθες τις ηπια τις μπυριτσες μου και προχθες το κρασακι μου γιατι ειχαμε κοσμο...Πρεπει να το ριχνουμε και λιγο εξω αλλιως θα γεροντοκοριασουμε...

tina ευχομαι να πανε ολα καλα και να εχεις ευχαριστα νεα απο τον γιατρο σου χωρις κυστες και παρατραγουδα.

Αυτη τη βδομαδα θα παω κι εγω να κανω και το τεστ παπ και τον αλλο μηνα πρωτα ο Θεος παω κι εγω για την δευτερη σπερματεγχυση!

καλα αποτελεσματα στα κοριτσια που ειναι στην αναμονη με τεραστιες χοριακες!

καλο αγωνα σε εμας τις υπολοιπες!

κοριτσάκια μου ευτυχώς δεν εχω κύστη!!!!

ξεκινάει σήμερα το τρύπημα κ πάμε για την σπερματέγχυση σε 2 εβδομάδες, μου έφυγε ενα βάρος.....

Τέλεια τινα μου!!!! Σημερα ξεκινάει κάτι καινούργιο κ εύχομαι να ειναι τυχερό..:D

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...