Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Την εκανα κοριτσια με κοπους και βασανα!Ο συζυγος ετρεχε να προλαβει απο την δουλεια στον μικροβιολογο τον επιασε και κολικος νεφρου...Μα την ψυχη στο στομα να προλαβουμε.Τελικα δεν μου εκανε ουτε εμενα υπερηχο μου ειπε πως δεν πρεπει να μπει ξενο σωμα.Με επλυνε πολλες φορες με φυσιολογικο ορο και ο καθετηρας δεν εμπαινε με τιποτα.Οταν πηρε το εργαλειο να μου ανοιξει τον τραχηλο τα ειδα ολα.Μου ειπε πως ο τραχηλος δεν ειχε υγρα αρα η ωορρηξια δεν εχει γινει ακομη.Αλλα ακομη κι αν ειχε γινει παλι προλαβαιναμε.Μας συνεστησε και επαφες αυριο και μεθαυριο ηρεμα ομως οχι για ευχαριστηση ειμαστε και πονεμενες...Στις 27 του μηνος παω για χοριακη αν δεν εχουμε σημαδι της ακατανομαστης νωριτερα...

Αυτο το Παρασκευη και 13 σημερα πολυ με χαλαει αλλα ας ελπισουμε πως η θετικη σκεψη και ο ιερος σκοπος μας θα νικησουν!

Σας ευχαριστω για την συμπαρασταση να σας εχει η Παναγιτσα καλα ολες.Καλη εγκυμοσυνη στις μελλουσε μανουλες και καλη δυναμη σε εμας τις υποψηφιες!

Καλά λένε ότι όλα κόποις κτώνται:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σου έυχομαι να πάνε όλα καλά και να χαμογελάμε σε 14 μέρες με τα νέα σου:P:p

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

E2 είναι η Οιστραδιόλη. Με το καλό η νέα σου προσπάθεια Tinkerbell!

MARIA, Stogiaki, καλή επιτυχία κοριτσάρες! Αspouli πιστεύω δεν θα έρθει αυτή που ΔΕΝ περιμένεις!

Kαι η ξάπλα καλά κρατεί, σηκώνομαι βέβαια κάθε δυο ωρίτσες να κάνω καμιά ελαφριά δουλειά, δεν μπορώ τόσο αραλίκι... προσεκτικά βέβαια σηκώνομαι και με μαλακές κινήσεις. Η δεύτερη χοριακή μου ήταν σήμερα 135,4 (η προχτεσινή 51). Με το τσιγάρο το παλεύω ακόμα (χτες και σήμερα μόνο τρία, προσπαθώ να το μειώνω μέχρι να το κόψω εντελώς).

Και θα ξαπλωσεις και το τσιγαρο θα το κοψεις και ολα θα τα κανεις :P υπομονη και καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Δεν ξέρω και ακριβώς πως μετράνε τις εβδομάδες τελευταία περίοδο είχα 9/6 και την σπερματενχυση την έκανα 22/6 πόσο νομίζεις πως είμαι?καλα ο γιατρός σου πολύ μα@@@@@ να το πει αυτό για ποιο λόγο να στενοχωρείθεις και να γεμίσεις ανχος.....

Άστα να πάνε ... πέρασα μια βδομάδα όνειρο!!!

Τουλάχιστον είναι όλα καλά για την ώρα!

Στο link υπολογίζεται η ηλικία της κύησης...

http://www.venusmed.gr/content/ypologistis-kai-imerologio-egkymosynis

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Καλά λένε ότι όλα κόποις κτώνται:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σου έυχομαι να πάνε όλα καλά και να χαμογελάμε σε 14 μέρες με τα νέα σου:P:p

Σε ευχαριστω πολυ kalli μου να εχουμε ολες μονο χαρουμενα νεα απο δωκαι περα...Αλλα ακομη κι αν αργουν να ερθουν να εχουμε την δυναμη να επιμενουμε!

E2 είναι η Οιστραδιόλη. Με το καλό η νέα σου προσπάθεια Tinkerbell!

Ευχαριστώ πολύ!!Δεν έχω ξανακάνει τέτοια ανάλυση θα του το αναφέρω να δούμε τι θα μου πει..Τρίτη πάω και σε δημόσιο νοσοκομείο να ακούσω ακόμη μια άποψη..

Με το τσιγάρο το παλεύω ακόμα (χτες και σήμερα μόνο τρία, προσπαθώ να το μειώνω μέχρι να το κόψω εντελώς).

Μαχαίρι κοριτσάκια το τσιγάρο..είναι δύσκολο..όμως είναι για καλό σκοπό!!!:P:p

Καταρχάς να σε ευχαριστήσω που με έβαλες στην λίστα. Η Ε2 είναι η ορμόνη της οιστραδιόλης, αν έχω καταλάβει καλά έχει να κάνει με το πως εξελίσεται η ανάπτυξη των ωαρίων. Εμένα ήταν σχετικά χαμηλή και μου έδωσε cyclacur. Υπέρηχο έκανα Δευτέρα, δεν θυμάμαι μέγεθος, την ένεση την Πέμπτη και σήμερα, μετά από 36 ώρες σπερματέγχυση. Με παρακολουθούσε όλο το διάστημα με υπηρήχους, σήμερα όμως δεν μου έκανε. Μόνο εξωτερικό για να τσεκάρει αν μπήκαν τα σπερματοζωάρια. Δεν ξέρω αν σε βοήθησα. Όμως, αν έχω καταλάβει ο καθένας γιατρός ακολουθεί το δικό του προτόκολο.

Ναι ο καθένας κάνει τα δικά του, βασικά εγώ έχω ένα γυναικολόγο στον οποίο πάω για υπέρηχους και σε άλλους που κάνει εξωσωματικές για τη σπερματέγχυση..κ για αυτό είμαι λίγο μπερδεμένη..αυτή τη φορά σκέφτομαι να πάω στον ίδιο έστω και αν είναι μακρυά!

Πόσο χαίρομαι που μπηκα στην λίστα!!μακαρι στο τέλος του μήνα να γράφει δίπλα

ΕΓΚΥΟΣ!!!

Θα γράφει κοριτσάκι σου το εύχομαι ολόψυχα!!

Μην τρελαίνεσαι κοπέλα μου! Να σου πω τη δική μου εμπειρία.Έκανα σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο και όταν το αυγό μου έφτασε τα 18μμ (ήταν Δευτέρα απόγευμα) μου είπε να κάνω το βράδυ την pregnyl και την Τετάρτη πρωί πρωί να πάμε για την σπερματέγχυση. Την κάναμε χωρίς υπέρηχο... μάλιστα το προηγούμενο απόγευμα είχα τρελούς πόνους (τους γνωστούς της ωορηξίας) και πίστευα ότι το αυγό μου έσπασε και ότι η προσπάθεια ήταν μάταιη αφού το ωάριο ζει 12-24 ώρες και με τη γκαντεμιά μας σιγά μη ζούσε το δικό μου ωάριο παραπάνω από 12 ώρες!

Γενικά δεν ρώτησα τίποτα... η πρώτη φορά ήταν και εξάλου πήγαινα με την προοπτική να κάνουμε όσες είναι να κάνουμε για να πάμε το Σεπτέμβρη για εξωσωματική αφού πίστευα ότι αυτή θα είχε σίγουρα αποτελέσματα! Τόσο απαισιόδοξη ήμουν. Μετά διάβαζα εδώ για υπέρηχους πριν και μετά την πράξη και είχα πειστεί ότι δε θα πετύχαινε... απλά περίμενα να μου έρθει η ακατανόμαστη για να πάμε για τη δεύτερη φάση... γι' αυτό και δεν έκανα χοριακή τη 15η μέρα αλλά την 20η. Τελικά ο θεούλης μας βοήθησε και τώρα περιμένουμε το ζουζούνι....

Που θέλω να καταλήξω? Μην απογοητεύεσαι κι εμπιστέψου το γιατρό σου ελπίζοντας ότι όλα θα πάνε καλά και είμαι σίγουρη ότι όλα καλά θα πάνε κι όλα αυτά θα είναι μια ανάμνηση.

Εξάλου σας ρίχνουμε όλες μπόλικη μπεμπεδόσκονηηηηηηη.

Ελπίζω να σε βοήθησα κουκλίτσα μου και σύντομα να έχεις την ένδειξη έγκυος στη λίστα.

Ευχαριστώ...ρίξτε μπεμπεδόσκονη ρίξτε ρίξτε!!

Δεν ξέρω και ακριβώς πως μετράνε τις εβδομάδες τελευταία περίοδο είχα 9/6 και την σπερματενχυση την έκανα 22/6 πόσο νομίζεις πως είμαι?καλα ο γιατρός σου πολύ μα@@@@@ να το πει αυτό για ποιο λόγο να στενοχωρείθεις και να γεμίσεις ανχος.....

Αύριο Λιζάκι θα είσαι 5 βδομάδων!!!άντε κοριτσάκια να βάλετε τικεράκια από κάτω..τα λατρεύω με τα μπεμπε...

αυριο παω για χοριακη (αν και μετα το τεστ το εχω σχεδον ξεγραψει:cry:)

σημερα ποναει η κοιλια μου σαν να εχω περιοδο αλλα τιποτα ακομα παω ξανα παω τουαλετα αλλα τιποτα, τι να πω θα δειξει

Μια χαρά θα πάνε είμαι σίγουρη!!Θα περιμένουμε νέα!!!!:P:p:p:p

Την εκανα κοριτσια με κοπους και βασανα!Ο συζυγος ετρεχε να προλαβει απο την δουλεια στον μικροβιολογο τον επιασε και κολικος νεφρου...Μα την ψυχη στο στομα να προλαβουμε.Τελικα δεν μου εκανε ουτε εμενα υπερηχο μου ειπε πως δεν πρεπει να μπει ξενο σωμα.Με επλυνε πολλες φορες με φυσιολογικο ορο και ο καθετηρας δεν εμπαινε με τιποτα.Οταν πηρε το εργαλειο να μου ανοιξει τον τραχηλο τα ειδα ολα.Μου ειπε πως ο τραχηλος δεν ειχε υγρα αρα η ωορρηξια δεν εχει γινει ακομη.Αλλα ακομη κι αν ειχε γινει παλι προλαβαιναμε.Μας συνεστησε και επαφες αυριο και μεθαυριο ηρεμα ομως οχι για ευχαριστηση ειμαστε και πονεμενες...Στις 27 του μηνος παω για χοριακη αν δεν εχουμε σημαδι της ακατανομαστης νωριτερα...

Αυτο το Παρασκευη και 13 σημερα πολυ με χαλαει αλλα ας ελπισουμε πως η θετικη σκεψη και ο ιερος σκοπος μας θα νικησουν!

Σας ευχαριστω για την συμπαρασταση να σας εχει η Παναγιτσα καλα ολες.Καλη εγκυμοσυνη στις μελλουσε μανουλες και καλη δυναμη σε εμας τις υποψηφιες!

Καλή επιτυχία!!!

Εγώ γλυκιά μου έχω ένα κοριτσάκι 6 ετών και μια αποτυχημένη δίδυμη κύηση.

Μετα από 2 χρόνια προσπαθειών δεν τα καταφέραμε να ξαναμείνω.Έκανα 2 σπερματεγχύσεις που απέτυχαν και μετα την τρίτη λήψη κλομιφαινης ο γιατρός μου είπε να κάνω την πρεγνιλ και μετα να έχω φυσική επαφή.Τώρα είμαι στην αναμονή μέχρι τις 20/7 και όπως ξαναείπα ο θεός βοηθός ;););)

Κάλλη μου, σου εύχομαι ο Προφήτης Ηλίας να σε βοηθήσει ανήμερα της γιορτής του να έχεις μια τεράστια χοριακή!!!

Κορίτσια μου καλή επιτυχία σε όλες μας!!!

εγκυούλες μου, να ξεκουράζεστε και να χαίρεστε όσο μπορείτε την εγκυμοσύνη σας!!!Θέλω να μάθω αντιδράσεις συζύγων και γονιών!!!!:tongue::tongue::tongue:

μην ξεχνίωμαστε ρίξτε μπόλικη μπεμπεδόσκονη!!

σόρυ για το μεγάλο μήνυμα...ήρθα τώρα από παιδικά γενέθλια πολύ μα πολύ ανανεωμένη και αισιόδοξη!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Εγώ τη λίστα είπα να την ονομάσουμε ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Άααααααχαχα!!!!!!!!! Καλό και αληθινό... βοηθάει πολύ η ωορρηξία που εντοπίζεται υπερηχογραφικά, αν την παρακολουθείτε είναι καλό!

Στις 27 του μηνος παω για χοριακη αν δεν εχουμε σημαδι της ακατανομαστης νωριτερα...

Ολόψυχα σου εύχομαι θετική χοριακή!

Να τεστ δεν ειναι παντα αξιοπιστα οποτε εχε πιστη και υπομονη!

Papagia έτσι είναι, γι' αυτό λέμε μην κάνετε, γιατί μετά ακολουθεί απογοήτευση. Περιμένουμε τη χοριακή!

Εγώ γλυκιά μου έχω ένα κοριτσάκι 6 ετών και μια αποτυχημένη δίδυμη κύηση.

Μετα από 2 χρόνια προσπαθειών δεν τα καταφέραμε να ξαναμείνω.Έκανα 2 σπερματεγχύσεις που απέτυχαν και μετα την τρίτη λήψη κλομιφαινης ο γιατρός μου είπε να κάνω την πρεγνιλ και μετα να έχω φυσική επαφή.Τώρα είμαι στην αναμονή μέχρι τις 20/7 και όπως ξαναείπα ο θεός βοηθός ;););)

Να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου, καλή επιτυχία, μια εβδομάδα έμεινε!

Και θα ξαπλωσεις και το τσιγαρο θα το κοψεις και ολα θα τα κανεις :P υπομονη και καλη τελειομηνη εγκυμοσυνη!

Όλα θα τα κάνω, εννοείται, και δόξα τω Θεώ, άλλες γυναίκες έχουν περάσει και περνάνε πολύ πιο δύσκολα... και το τσιγάρο θα το κόψω τελείως, σίγουρα πράγματα, αφού το μείωσα τόσο θα το πάω στο 0 όπου νά' ναι;)

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

2. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

4. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

7. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

8. Skybeam---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

10. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

11. papagia

13. catherinec

14. janneta

15. ΜΑΡΙΑ!!!

16. stogiaki

17. Evangeliapan

Καλή επιτυχία!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Νεραιδακι τα φεμαρα δεν τα ξερω καθολου.Εγω πηρα κλομιφαινη των 50 για 3 μηνες.Αυτη τη φορα εκανα ενεσεις Puregon.Ε2 ειναι η οιστραδιολη που την οωρρηξια και την ωριμανση των ωαριων.Ευχομαι να κανεις καλα ωοθυλακια και τσαχπινικα ετοιμα να γονιμοποιηθουν :P

Μακάρι να πάνε όλα καλά!!και να έχουμε και ένα καλό δυνατό σπέρμα!!

μακάρι να σβηστούμε όλες από τη λίστα..

άνοιξα και ειδικό θέμα και φαίνεται ότι δεν τα έχει πάρει καμία κοπελίτσα..μακάρι αυτή τη φορά να μεγαλώσουν όλα μαζί..οι ενέσεις είναι οι καλύτερες..όμως πήρα λίγο βιαστικά την απόφαση για τη 2 προσπάθεια...και πήρα αυτά που είχα σπίτι τον πήρα και τηλ αυτά μου είπε να πάρω για αυτό δεν τον ρώτησα..

είχαμε αποφασίσει να περιμένουμε μέχρι το Σεπτέμβρη αλλά μόλις μου ήρθε η ακατονόμαστη είπα ξαφνικά να μην αφήσω και αυτό το μήνα να πάει χαμένος..δεν ρώτησα τίποτα ούτε καν τον είδα..

θα πάω σε άλλο γιατρό τη Τρίτη για μια 3 γνώμη..και θα δείξει..ότι θέλει ο Θεός έτσι θα γίνει..

1533345xcnw09g7xt.gif

Μακάρι να πάνε όλα καλά!!και να έχουμε και ένα καλό δυνατό σπέρμα!!

μακάρι να σβηστούμε όλες από τη λίστα..

άνοιξα και ειδικό θέμα και φαίνεται ότι δεν τα έχει πάρει καμία κοπελίτσα..μακάρι αυτή τη φορά να μεγαλώσουν όλα μαζί..οι ενέσεις είναι οι καλύτερες..όμως πήρα λίγο βιαστικά την απόφαση για τη 2 προσπάθεια...και πήρα αυτά που είχα σπίτι τον πήρα και τηλ αυτά μου είπε να πάρω για αυτό δεν τον ρώτησα..

είχαμε αποφασίσει να περιμένουμε μέχρι το Σεπτέμβρη αλλά μόλις μου ήρθε η ακατονόμαστη είπα ξαφνικά να μην αφήσω και αυτό το μήνα να πάει χαμένος..δεν ρώτησα τίποτα ούτε καν τον είδα..

θα πάω σε άλλο γιατρό τη Τρίτη για μια 3 γνώμη..και θα δείξει..ότι θέλει ο Θεός έτσι θα γίνει..

Να σου πω την αληθεια εμενα οταν μου ειπε για ενεσεις πανικοβληθηκα.Τελικα ομως αποδειχτηκε πως και με χαμηλη δοση με βοηθησανε πολυ.Σημερα τον ρωτησα σε περιπτωση αποτυχιας της σπερματεγχυσης ποιο θα ειναι το επομενο βημα μου ειπε πως θα συνεχισουμε κανονικα τις ενεσεις μειωνοντας απο 75 μοναδες σε 50 γιατι η οιστραδιολη μου εκτοξευτηκε και ειχαμε ενα προβλημα...

Δεν χανεις τιποτα για μια γνωμη ακομη και φροντισε να διαλεξεις τον γιατρο σου αναλογα με το ποσο ειλικρινης νιωθεις πως ειναι μαζι σου,να ειναι πρωτα απο ολα ανθρωπος και να νοιαζεται τον πονο σου...

Και εγω ειμαι σε διλημμα τι να κανω αν δεν πετυχει να αφησω τον Αυγουστο να περασει και να παω Σεπτεμβριο η να συνεχισω κανονικα και να μην περιμενω αλλο?Ας ελπισουμε πως θα πετυχει τελικα και θα εχουμε ευχαριστα νεα εχουμε και επετειο τον Αυγουστο και θα ειναι ομορφη εκπληξη να το ανακοινωσω στην οικογενεια τοτε...Προτρεχω ομως και δεν κανει...Ενημερωσε μας για την τριτη γνωμη και ευχομαι να εχεις καλα αποτελεσματα.Επισης παρε βασιλικο πολτο.Δεν ξερω αν με βοθησαν μονο οι ενεσεις αλλα και τον βασιλικο πολτο μαζι τον ξεκινησα!!!

Να σου πω την αληθεια εμενα οταν μου ειπε για ενεσεις πανικοβληθηκα.Τελικα ομως αποδειχτηκε πως και με χαμηλη δοση με βοηθησανε πολυ.Σημερα τον ρωτησα σε περιπτωση αποτυχιας της σπερματεγχυσης ποιο θα ειναι το επομενο βημα μου ειπε πως θα συνεχισουμε κανονικα τις ενεσεις μειωνοντας απο 75 μοναδες σε 50 γιατι η οιστραδιολη μου εκτοξευτηκε και ειχαμε ενα προβλημα...

Δεν χανεις τιποτα για μια γνωμη ακομη και φροντισε να διαλεξεις τον γιατρο σου αναλογα με το ποσο ειλικρινης νιωθεις πως ειναι μαζι σου,να ειναι πρωτα απο ολα ανθρωπος και να νοιαζεται τον πονο σου...

Και εγω ειμαι σε διλημμα τι να κανω αν δεν πετυχει να αφησω τον Αυγουστο να περασει και να παω Σεπτεμβριο η να συνεχισω κανονικα και να μην περιμενω αλλο?Ας ελπισουμε πως θα πετυχει τελικα και θα εχουμε ευχαριστα νεα εχουμε και επετειο τον Αυγουστο και θα ειναι ομορφη εκπληξη να το ανακοινωσω στην οικογενεια τοτε...Προτρεχω ομως και δεν κανει...Ενημερωσε μας για την τριτη γνωμη και ευχομαι να εχεις καλα αποτελεσματα.Επισης παρε βασιλικο πολτο.Δεν ξερω αν με βοθησαν μονο οι ενεσεις αλλα και τον βασιλικο πολτο μαζι τον ξεκινησα!!!

και εμείς σε λίγες μέρες 2 χρόνια!!μακαρί να πάνε όλα καλά για όλες μας!!!άρχισα και εγώ το πολτό..εμένα θα είναι η τελευταία μου..μετά πάμε για τα βαθιά...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Κοριτσια τι κανετε;εχω μερες να γραψω.πριν απο λιγο

επεστρεψα σπιτι μετα την σπερματεγχυση.ποναει λιγο η

κοιλια μου αλλα δεν πειραζει!!!!εχω πολυ πιστη

αυτη τη φορα....μακαρι παναγια μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου, σου εύχομαι ολόψυχα μια τεράστια χοριακή!!! Περιμένουμε τα νέα σου, θα μιλάμε!

HvAnp3.png

Και εγώ έκανα σήμερα σπερματέγχυση. Μακάρι η σημερινή μέρα να είναι τυχερή για εμάς αν και είναι Παρασκευή και 13:tongue:

Τυχερή θα είναι κορίτσι!! Καλή σου επιτυχία και καλά αποτελέσματα να έχεις!

Kαι η ξάπλα καλά κρατεί, σηκώνομαι βέβαια κάθε δυο ωρίτσες να κάνω καμιά ελαφριά δουλειά, δεν μπορώ τόσο αραλίκι... προσεκτικά βέβαια σηκώνομαι και με μαλακές κινήσεις. Η δεύτερη χοριακή μου ήταν σήμερα 135,4 (η προχτεσινή 51). Με το τσιγάρο το παλεύω ακόμα (χτες και σήμερα μόνο τρία, προσπαθώ να το μειώνω μέχρι να το κόψω εντελώς).

Αααααααα, τη λίστα που δεν είνα με σπερματέγχυση, γιατί δεν τη λέτε "Λίστα αναμονής φυσιολογικής προσπάθειας" ή κάπως έτσι? ή "Λίστα αναμονής επαφών", έτσι για κάτι πιο σέξι!!!!!!!:tongue::D

Μπράβο κορίτσι, πολύ καλή η χοριακή σου!!! Ξάπλα, ήρεμα και κόψτο το ρημάδι, εγώ τον Οκτώβριο κλέινω 3 χρόνια που το έκοψα και για να πω την αμαρτία μου, ακόμα το σκέφτομαι, αλλά δεν έχω κάνει από τότε ούτε μια ρουφηξιά, προσπαθώ!

Οσο για τη λίστα φυσιολογικής προσπάθειας δεν το λες, γιατί κάποιες παίρνουν χάπια. Οπότε λέω να την πούμε Λίστα αναμονής του θάυματος της ζωής! Πως σας φαίνεται?

HvAnp3.png

Έχω κάνει 2 υπέρηχους... τον πρώτο την 5η βδομάδα (δηλαδή την προηγούμενη) όπου είδαμε ένα σάκο και μόνο... (ο χαζογιατρός μου με άγχωσε... μου είπε να μην πετάω στα σύννεφα κι ότι ένα 20% καταλήγει σε αποβολή!!!)κι έκανα και τον δεύτερο εχθές όπου είδαμε την καρδούλα να πάλλεται (ότι είχε σχηματιστεί) ήταν συγκλονιστικό! Ο γιατρός είπε ότι είναι ευχαριστημένος και ότι τώρα μάλιστα... υπάρχει μωρό.

Τώρα έχουμε ραντεβού την 9η βδομάδα... ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Εσένα ποια εβδομάδα θα είναι?

Συγχαρητήρια!!! Φαντάζομαι την ανακούφισή σου, απόλαυσέ το τώρα!!!! Ολα καλά θα πάνε!!!1

αυριο παω για χοριακη (αν και μετα το τεστ το εχω σχεδον ξεγραψει:cry:)

σημερα ποναει η κοιλια μου σαν να εχω περιοδο αλλα τιποτα ακομα παω ξανα παω τουαλετα αλλα τιποτα, τι να πω θα δειξει

Το τεστ είναι σαν να μην το έκανες, μετά από τόσα που έχουμε διαβάσει, τζάμπα λεφτά. Και εγώ θα έκανα στη θέση σου, αλλά μην απελπίζεσαι! Περιμένουμε αύριο τα ευχάριστα!!!

Καλή επιτυχία φιλενάδα, είχες δύσκολη μέρα σήμερα, αλλά όλα στο τέλος πήγαν καλά, θετική σκέψη, πίστη και υπομονή! Τα καλύτερα έρχονται!

Ειμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε πολύ πολύ καλα και σε 8,5 μήνες θα έχουμε γεννητούρια.

Εγώ τη λίστα είπα να την ονομάσουμε ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Πολύ καλός ο τίτλος σου, αυτό θα βάλουμε!

HvAnp3.png

σας ευχαριστω πολυ για την συμπαρασταση μου δινετε πολυ κουραγιο!!!!!!

μολις μαθω θα σας ενημερωσω...

papagioula σου ευχομαι απο τα βαθη της καρδιας μου μια τεραστια χοριακη!σου στελνω ολη τη θετικη μου ενεργεια;););););)!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...