Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , Supergirl87 είπε:

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

@Nima21 μωρε προσέχω κ την διατροφή κ όλα γιατί εχω χρόνια θέμα,αλλά δεν με έχει βοηθήσει κ κάτι πολύ, έχω δοκιμάσει τα πάντα πιστευω.Κορίτσια να σας ρωτήσω όταν είσαι κρυωμένος εξετάσεις αίματος κάνεις η δεν θα βγουν καλές;

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

θα βαλω φωτογραφια σου απο εδω με καθε παραγγελια που θα κανεις θα βγαινει η φωτογραφια σου κ θα γραφει DANGER

Χαχαχαχαχαχα με κανεις κ γελαω! Σημερα έμαθα για ακομα μια εγκυμοσύνη απο το φιλικό μας περιβάλλον!το εχω πάρει απόφαση.. Ολες θα μείνουν εκτός Απο εμένα..:(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χαχαχαχαχαχα με κανεις κ γελαω! Σημερα έμαθα για ακομα μια εγκυμοσύνη απο το φιλικό μας περιβάλλον!το εχω πάρει απόφαση.. Ολες θα μείνουν εκτός Απο εμένα..:(

Ασε της μαλακιες τωρα αντε ! χαζουτσικο ! ολες θα γινουν εκτος απο μενα αντε δεν θελω να διαβαζω χαζα αμα ειναι να κλειδωθουμε μεσα στο σπιτι να μην κανουμε τιποτα κ να περιμενουμε το τελος Ηρθε το Τελος! Ηρθε το Τελος!

μου την δινουν να ακουω για εγκυμοσυνες στρουμφογκρινιαρικο :P

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Ασε της μαλακιες τωρα αντε ! χαζουτσικο ! ολες θα γινουν εκτος απο μενα αντε δεν θελω να διαβαζω χαζα αμα ειναι να κλειδωθουμε μεσα στο σπιτι να μην κανουμε τιποτα κ να περιμενουμε το τελος Ηρθε το Τελος! Ηρθε το Τελος!

μου την δινουν να ακουω για εγκυμοσυνες στρουμφογκρινιαρικο :P

Αφου ειμαι ο στρουμφογκρινιαρης της παρέας!!! Ναι χαζό αυτο που είπα.. Το παίρνω πίσω!! Καμία φορά κανω πλάκα στη Μαμα μου και της λέω μη με πάρεις κ εσυ καμία μερα κ μου πεις οτι είσαι έγκυος!!πω πω το παράπονο μ έπιασε..τι κακό κ αυτο μ εμένα!η διάθεση Ασανσερ που λέγαμε!! Σημερα χάθηκαν ολες! Πάλι τα 2 μας είμαστε βραδυ..άντε μετακόμισε στην Αθήνα να τα λέμε απο κοντά!

Αφου ειμαι ο στρουμφογκρινιαρης της παρέας!!! Ναι χαζό αυτο που είπα.. Το παίρνω πίσω!! Καμία φορά κανω πλάκα στη Μαμα μου και της λέω μη με πάρεις κ εσυ καμία μερα κ μου πεις οτι είσαι έγκυος!!πω πω το παράπονο μ έπιασε..τι κακό κ αυτο μ εμένα!η διάθεση Ασανσερ που λέγαμε!! Σημερα χάθηκαν ολες! Πάλι τα 2 μας είμαστε βραδυ..άντε μετακόμισε στην Αθήνα να τα λέμε απο κοντά!

δεν θα μπορουσα να ζησω στην Αθηνα εδω ειμαστε αλλιως σε ολα απο κινηση απο ξενους αφου κ ο μπαμπας μου που ειναι απο θεσσαλονικη του λεω τωρα ετσι οπως ειναι κ στην θεσσαλονικη ουτε εκει θα μπορουσα να ζησω .

κ καταρχην αμα ερθω στην κ μεινω στην Αθηνα κ βρισκομαστε ολο με μελανιες θα σε βρισκει ο αντρας σου με καθε κουφο που θα λες θα πεφτει κ μπουφλα χαχαχαχαχα!!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

δεν θα μπορουσα να ζησω στην Αθηνα εδω ειμαστε αλλιως σε ολα απο κινηση απο ξενους αφου κ ο μπαμπας μου που ειναι απο θεσσαλονικη του λεω τωρα ετσι οπως ειναι κ στην θεσσαλονικη ουτε εκει θα μπορουσα να ζησω .

κ καταρχην αμα ερθω στην κ μεινω στην Αθηνα κ βρισκομαστε ολο με μελανιες θα σε βρισκει ο αντρας σου με καθε κουφο που θα λες θα πεφτει κ μπουφλα χαχαχαχαχα!!!!

Χαχαχαχαχα!! Αυτο δεν το σκέφτηκα..δίκιο έχεις!! Εσείς εκεί είσαστε ήσυχα και ήρεμα..τι ωραία! Απο κοντά λέω πιο πολλα..

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχα!! Αυτο δεν το σκέφτηκα..δίκιο έχεις!! Εσείς εκεί είσαστε ήσυχα και ήρεμα..τι ωραία! Απο κοντά λέω πιο πολλα..

ειδες τι καλο σε κανω που δεν ειμαστε κοντα χαχαχα!!

ευτυχως που δεν παρεξηγησε με οτι σε λεω!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ειδες τι καλο σε κανω που δεν ειμαστε κοντα χαχαχα!!

ευτυχως που δεν παρεξηγησε με οτι σε λεω!

Καλο μου τι να σε παρεξηγω!! Ετσι μιλάμε σε άτομα που μας ειναι συμπαθή..σωστά;; Η παιδική μου φίλη κ κολλητη μου ειναι τοξοτακι σαν εσένα!! Ε κάπως ετσι μου μιλάει..

Καλο μου τι να σε παρεξηγω!! Ετσι μιλάμε σε άτομα που μας ειναι συμπαθή..σωστά;; Η παιδική μου φίλη κ κολλητη μου ειναι τοξοτακι σαν εσένα!! Ε κάπως ετσι μου μιλάει..

εννοητε οτι τα λεω γιατι σε συμπαθω κ εσενα κ ολα τα κοριτσια εδω μεσα ειστε η παρεα μου ολοι μερα!! κ οχι μονο σε αυτο που περναμε αλλα γενικα ειστε η καθημερινη μου παρεα . φιλεναδα θα σε αφησω παω να γαργαλισω τον καλο μου χιχιχι εχω ωρα να τον πειραξω ειδικα τωρα που βλεπει κ εργο ειναι οτι πρεπει χιχιχι!!!

φιλακια! καλο βραδυ τα λεμε αυριο που ξεκιναει μια καινουρια εβδομαδα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

εννοητε οτι τα λεω γιατι σε συμπαθω κ εσενα κ ολα τα κοριτσια εδω μεσα ειστε η παρεα μου ολοι μερα!! κ οχι μονο σε αυτο που περναμε αλλα γενικα ειστε η καθημερινη μου παρεα . φιλεναδα θα σε αφησω παω να γαργαλισω τον καλο μου χιχιχι εχω ωρα να τον πειραξω ειδικα τωρα που βλεπει κ εργο ειναι οτι πρεπει χιχιχι!!!

φιλακια! καλο βραδυ τα λεμε αυριο που ξεκιναει μια καινουρια εβδομαδα!!!

Είμαστε πολυ ωραία παρέα.. Η βδομάδα που έρχεται να ειναι γόνιμη κ με πολλές θετικές χοριακες!! Καλο βραδυ!! Φιλιααα

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

23. tina32

24. lolita 78 12/10

25. Λια33 12/10

26. mar1981 13/10

27. maria_v 15/10

28. stardustmg 18/10

Ποσοστό: 5/22

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli
  2. kalli 36
  3. Gossamer Reedglitter
  4. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  5. IOANNA111
  6. stogiaki
  7. catherinec
  8. Skybeam ΕΓΚΥΟΣ
  9. janneta
  10. Evangeliapan
  11. ΜΑΡΙa
  12. maria papa 28/10
  13. georgia69
  14. sissy 2012 26/10
  15. Georgkat
  16. tinkerbell!24 28/10
  17. deni..29 11/10

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου τι κανετε?Οταν ερχεται η μικρη δεν μπορω να σας κανω παρειτσα τρεχω σαν τον Βεγγο...δεν παραπονιεμαι κανω καλη εξασκηση :D

Εχω καταμπερδευτει με τις βιταμινες βρε κοριτσια...Και ειναι και μεγαλο το κοστος.Με τα λεφτα που εχουμε δωσει απο το Πασχα σε εξετασεις υπερηχους βιταμινες ορμονες σπερματεγχυση personal trainer αν προσλαμβαναμε στα σπερματοζωαρια λιγοτερα θα μας επαιρνε...

Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα ομως!Υπομονη...

Hallo, και παλι! Καλα, ο personal trainer ειναι ολα τα λεφτα:P:p:p! Αμα βρεις κανεναν σφυρα και κατα δω!

Ατασθαλειες αποψε, στις μπυριτσες το ΄ριξα! Πηγαμε μια βολτα στο αεροδρομιο και φτιαχτηκα! Ακουγα τα αεροπλανα στην απογειωση και την καταβρηκα! Πως δεν εγινα αεροσυνοδος, το ουφο!!!

Καλημερα κοριτσια!

Πρωτη φορα λεω και εγω καλημερα πρωτη!:D

Τινα μου στεναχωρηθηκα πολυ που σου ηρθε, πηγαινε στο γιατρο και ξεκινα δυναμικα για τον επομενο κυκλο!

Καπου αναφερατε το μονιτορ crear blue το ειχα παρει και εγω πριν ενα χρονο απο αγγλια και τι καταλαβα? τιποτα απλα σου λεει σε τι κατασταση εισαι ολες τις μερες, ε, λοιπον και που εμαθα τι βγηκε μια τρυπα στο νερο!:(

Το σαββ/κο περασαμε πολυ ωραια ολη μερα εκτος απο τα βραδια, απο την παρασκευη τα βραδια δεν μπορω να κοιμηθω δεν ξερω τι μ'εχει πιασει και εχθες κοιμηθηκα 12:30 ξυπνουσα συνεχεια και τελικα σηκωθηκα 6:30. Ποιος εγω η υπναρου! Εντομεταξυ το ενα στηθος ειναι πιο πρησμενο απο το αλλο, οποτε δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα. :(

καλημέρα κορίτσια και από εμένα!!!

μαριγούλα μου, χαίρομαι που πέρασες ωραία.!!!

έχεις ακόμη πολλές μερούλες...

Maria papa κ sissy..εγώ κοιμάμαι με τις κότες :) :)

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα κορίτσια!!

Καλή εβδομάδα να έχουμε με πολλές θετικές χοριακές! Μακάρι, μακάρι, μακάρι!!!

mar1981 δεν έχει σημασία ποιο είναι πρησμένο. 4 μέρες έχεις ακόμα, ψυχολογικά είμαστε καλά? Αυτό έχει σημασία. Εγώ όσο είμαι πρησμένη είμαι καλά, αν ξεπρηστώ τα βάφω μαύρα. Έχω διαβάσει για κοπέλες που δεν είχαν πουθενά πρήξιμο και ήταν έγκυες, απλά ο δικός μου οργανισμός ξέρω ότι μόλις ξεφουσκώσει θα μου έρθει.

Τίνα περιμένουμε σήμερα νέα από το γιατρό!!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...