Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, linaa είπε:

Κ χαμομήλι πιες βοηθάει αρκετά 

Σ ευχαριστώ Λινα μου!

4 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Δοκίμασε και κεφίρ πάρε από το σουπερμάρκετ αυτό με φράουλα πίνεται ευχάριστα. Καλο θα ήταν να την δει κάποιος γιατρός αν δεν υποχωρεί για να σου δώσει και κάτι να μην υποφέρεις. 

Δεν τα πάω καλά με τα γαλακτομικα,δεν πίνω ούτε τρώω σχεδόν τπτ από αυτά!Ναι σιγουρα εαν δεν φύγει σε λίγες ημερες θα πάω σε γιατρό!Τι γιατρό θέλει γνωρίζεις;Γαστρεντερολόγο η κανένα πρωκτόλογο;Δεν ξέρω καθόλου.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Καλημερουδια!

tina32, σορυ κοριτσακι μου, δεν το καταλαβα χθες για την περιοδο:cry:! Μηπως κουραστηκες παραπανω; Με αυτα τα ορμονικα ακρη δε θα βρουμε!!! Ό,τι θελουν κανουν οι ατιμες!

tinkerbell!24, μην τις σταματατε τις βιταμινες. Η καρνιντινη κανει τα ζουζουλα να τρεχουν. Παιρνετε καλο συνδυασμο, αν κυκλοφορουσε κι εδω το andrositol θα το επαιρνα!

stardustmg, θα το ξαναπροσπαθησω μηπως και βρω τη δοσολογια για ολα τα συστατικα! Τουλαχιστον να ρυθμισουμε και τις δικες μας αναλογα, μηπως θελει καμια διαφοροποιηση το κοκτέιλ μας!

sissy2012, το q10 παρτο απο Αγγλια, εδω σφαζει!

maria papa, κανε τα στραβα ματια και σε καμια απουσια! Καλοκαιρακι ειναι ακομα εξω!

Καλοκαιρακι, ε; Θα τον φαω τον δικο μου! Τοση ωρα τον πρηζω να παμε για καφεδακι κι αυτος κατεβηκε να πλυνει το αμαξι:evil:! Θα παω κι εγω τωρα να κανω ενα ντουζακι, να τραβηξω ολο το νερο, να δει αυτος!! 40 ωρες θα κανει να το πλυνει;)!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερουδια!

tina32, σορυ κοριτσακι μου, δεν το καταλαβα χθες για την περιοδο:cry:! Μηπως κουραστηκες παραπανω; Με αυτα τα ορμονικα ακρη δε θα βρουμε!!! Ό,τι θελουν κανουν οι ατιμες!

tinkerbell!24, μην τις σταματατε τις βιταμινες. Η καρνιντινη κανει τα ζουζουλα να τρεχουν. Παιρνετε καλο συνδυασμο, αν κυκλοφορουσε κι εδω το andrositol θα το επαιρνα!

stardustmg, θα το ξαναπροσπαθησω μηπως και βρω τη δοσολογια για ολα τα συστατικα! Τουλαχιστον να ρυθμισουμε και τις δικες μας αναλογα, μηπως θελει καμια διαφοροποιηση το κοκτέιλ μας!

maria papa, κανε τα στραβα ματια και σε καμια απουσια! Καλοκαιρακι ειναι ακομα εξω!

Καλοκαιρακι, ε; Θα τον φαω τον δικο μου! Τοση ωρα τον πρηζω να παμε για καφεδακι κι αυτος κατεβηκε να πλυνει το αμαξι:evil:! Θα παω κι εγω τωρα να κανω ενα ντουζακι, να τραβηξω ολο το νερο, να δει αυτος!! 40 ωρες θα κανει να το πλυνει;)!!!

πρωινή σήμερα!!:P:p:p

δεν θα τα σταματήσει..και έγκυος να μείνω δεν θα τα σταματήσει..να είναι έτοιμο για την επόμενη φορά..απλά κατάλαβα ότι με τις βιταμίνες ότι ήταν να γίνει,έχει γίνει..αυξήθηκε η κινιτικότητα στα φυσιλογικά πλαίσια και τέλος πιο πάνω δυσκολάκι το βλέπω..

δεν έχετε andrositol?

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημερουδια!

θα τα κανω τα στραβα τα ματια το πολυ για 1 απουσια χαχαχα

ποσο γελασα με το νερο που ειπες χαχαχα!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Γεωργια μου θα το πάρω απο Αγγλία γιατι εδώ ειναι πανάκριβο!!1 μπουκαλακι 55 ευρώ!!

κοιτα μην αγορασεις μαζι με της βιταμινες κ θερμομετρα ? κ τους αφησεις τους Αγγλους χωρις θερμομετρα .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

sissy2012, το q10 το παιρνω απο το healthspan.co.uk 25 λιρες (31 ευρω) τα 200mg και 18 λιρες (22 ευρω) τα 100mg, 60 καψουλες η συσκευασια συν 4 λιρες (5 ευρω) μεταφορικα για το συνολο της παραγγελιας (αξιζει να παραγγειλεις σε μια αποστολη και ό,τι αλλες βιταμινες χρειαζεσαι)! Εδω ειναι απλησιαστα!

tinkerbell!24, το andrositol απ΄οσο ειδα κυκλοφορει Ιταλια και Κυπρο. Θα ρωτησω και στο φαρμακειο, αλλα δεν το βρηκα Ελλαδα σε αναζητηση στο ιντερνετ. Και μου φανηκε καλο!

Με το ντουζακι εγω την πληρωσα τελικα:evil:! Οποτε τραβουσε νερο το παληκαρι ερχοταν μονο το καυτο σε μενα! Σκοτσεζικο ντουζ εκανα! Τσουρουφλιστηκα!!

Το monitor πρεπει να ειναι πολυ καλο, γιατι μετρά και την αυξηση της οιστραδιολης, η οποια δινει εντολη για την αυξηση της LH. Ετσι μπορεις να ξερεις μια ή δυο μερες νωρυτερα τη μερα της ωορηξιας σε σχεση με τα ψηφιακα τεστακια που μετραν μονο την LH, και να προγραμματισεις τις προσπαθειες σου καλυτερα! Ειπαμε σημαντικο ειναι να προλαβουμε τουλαχιστον μια μερα πριν την ωορηξια, για να ειναι το σπερμα στη θεση του μολις χρειαστει! Το θεμα ειναι οτι ειναι αλμυρουτσικο!!! Η καλυτερη τιμη που το βρηκα ειναι στο chemistdirect.co.uk με 65 λιρες συν περιπου 8- 10 μεταφορικα! Ισως στο e-bay να υπαρχει και καλυτερη τιμη, φαινεται καλο παντως!!

Καλησπέρα σε όλες!

Georgkat ότι σου είπαν τα κορίτσια είχαν απόλυτο δίκαιο. Σε καταλαβαίνω απόλυτα, γιατί για μένα η φιλία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, γι' αυτό έφαγα πολλές φορές τα μούτρα μου. Να χαίρεσαι που έστω και τώρα κατάλαβες ότι αυτοί που ήταν δίπλα σου, δεν είχαν ιδέα τι είναι φιλία και δεν άξιζαν να είναι φίλοι σου. Προσπέρασε το και πάμε γι' άλλα.

tina32 μου την προηγούμενη φορά, έπαθα και εγώ το ίδιο, μου ήρθε 12 ή 13 μέρες μετά την σπερματέγχυση, άσχετα αν έπαιρνα 3 ούτρο την ημέρα. Πιστεύω ότι ακόμα και όταν παίρνεις φάρμακα πρόκλησης και ωορρηξίας, δεν ελέγχεται πλήρως ο οργανισμός, αντιδράει και απλά μας χαλάει το πρόγραμμα. Φαντάζομαι την απογοήτευση που νιώθεις, πήγαινε αύριο στον γιατρό και μιλάμε αύριο. Ψηλά το κεφάλι και συνεχίζουμε...

HvAnp3.png

Το monitor πρεπει να ειναι πολυ καλο, γιατι μετρά και την αυξηση της οιστραδιολης, η οποια δινει εντολη για την αυξηση της LH. Ετσι μπορεις να ξερεις μια ή δυο μερες νωρυτερα τη μερα της ωορηξιας σε σχεση με τα ψηφιακα τεστακια που μετραν μονο την LH, και να προγραμματισεις τις προσπαθειες σου καλυτερα! Ειπαμε σημαντικο ειναι να προλαβουμε τουλαχιστον μια μερα πριν την ωορηξια, για να ειναι το σπερμα στη θεση του μολις χρειαστει! Το θεμα ειναι οτι ειναι αλμυρουτσικο!!! Η καλυτερη τιμη που το βρηκα ειναι στο chemistdirect.co.uk με 65 λιρες συν περιπου 8- 10 μεταφορικα! Ισως στο e-bay να υπαρχει και καλυτερη τιμη, φαινεται καλο παντως!!

το βρήκα λίγο πιο φθηνό αλλά μην φανταστείς μεγάλη διαφορά..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσάκια μου!!!!

αυριο πρωί θα πάω τελικά στο γιατρό να δούμε αν έχω παλι κύστη ή αν θα ξεκινήσω ενεσούλες...ελπίζω το δευτερο!!!

μην ανεβάζετε τέτοια site, θα τα πάρει όλα η sissy

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

;)

γεια σας κοριτσάκια μου!!!!

αυριο πρωί θα πάω τελικά στο γιατρό να δούμε αν έχω παλι κύστη ή αν θα ξεκινήσω ενεσούλες...ελπίζω το δευτερο!!!

μην ανεβάζετε τέτοια site, θα τα πάρει όλα η sissy

;) ;) ωραία ιδέα!!

Πολυ ωραίο αυτο με το μονιτορ..τοξοτακι να βάλεις φωτογραφία μου τωρα κ στην Αγγλία!!θα ρωτήσω αυριο τη φαρμακοποιο για το μονιτορ..

θα βαλω φωτογραφια σου απο εδω με καθε παραγγελια που θα κανεις θα βγαινει η φωτογραφια σου κ θα γραφει DANGER

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...