Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Neverstop είπε:

Εμάς από 450 μας το πήγε 650🥺😂🥺😂🥺 κι έχουμε και ένοικοι μαγαζιού και όλα τα υπόλοιπα ρομαντικά έξοδα του μήνα.... Η ζωή έχει γίνει 50% πιο ακριβή κι οι μισθοί έχουν μείνει πίσω... Στην εξωσωματική και γενικά σε όλο τον αγώνα μας έφυγαν πάνω από 12000.. συν γέννα εννοείται μετά κτλ

Καθότι εργααιομανης από μικρή, από τη μια έλεγα πάρτα χαζή που δεν ήθελες μικρότερη παιδί κι από την άλλη αν δεν είχα δουλέψει τόσο δεν θα μπορούσα να κάνω όλα αυτά.

Εμείς δίνουμε 800 και το καλοκαίρι ανανεώνουμε συμβόλαιο οπότε περιμένω τι θα ακούσουμε. Σύνολο ως τώρα όλα έχουν φύγει σίγουρα 15k.  Και ναι αυτό τον εσωτερικό μονόλογο που από τη μια μουντζώνομαι κ μετά το παίρνω πίσω το κάνω κ εγώ. 😂 Βέβαια δε φανταζόμουν ποτέ πως θα είναι ΤΟΣΟ δύσκολο για εμάς να αποκτήσουμε ένα παιδί. Είμαστε κ μαζί 13 χρόνια, θα μπορούσε να έχει γίνει κ νωρίτερα αλλά δε θα μπορούσαμε να το υποστηρίξουμε.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

θα πάρω αυριο το γιατρό να ρωτήσω αν θα με δει αυριο η δευτέρα κ θα σας ενημερώσω...θα σας αφήσω πάω για ποτάκι να ξεχαστώ κ να πνίξω τον πόνο μου!!

Καλα θα κανείς τινα μου! Πιες ποτακι να χαλαρωνεις.. Καλα να περάσεις!!να πάρεις το γιατρο σου.. Φιλια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια μολις κοιμηθηκε η μικρη και βρηκα ευκαιρια να δω τα νεα σας!Κουραστηκα πολυ σημερα.Πηγαμε στο γιατρο να δει τον ναρθηκα στο ποδι της μετα πηγαμε για φαγητο μετα πηγαμε να παρει φορμες μετα πηγαμε τζαμπο να παρει τετραδια για τα γερμανικα μετα πηγαμε για καφε στην νονα της μετα ηρθαμε σπιτι την εκανα μπανιο ειδαμε αστεριξ και οβελιξ και τωρα βλεπει ονειρα κι εγω αλλου παταω κι αλλου βρισκομαι...:P

Οσον αφορα τις βιταμινες η καρνιτινη ειναι πιο σημαντικη μας εχει πει ο γιατρος.Εμεις παιρνουμε τις αμπουλες intelecta αλλα υπαρχουν και σκευασματα οπως wellman και strongstart που εχουν ολες τις βασικες βιταμινες!

Stardustmg λιγο ακριβουτσικες δεν ειναι αυτες?Μακαρι να τα αξιζουν τα λεφτα τους!

Κοριτσια μου γεια σας!! Μολις μπηκα σπιτι.. με φαγανε οι δουλειες και οι δρομοι σημερα!! απο τη μια βαφτιστηρα στην αλλη πηγα.. χαλαλι τους.. τα λατρευω ολα μου τα βαφτιστηρια!!

Οχι απλα ακριβουτσικες.. ειναι ακριβες! αλλα τι να κανω? και φαντασου ειναι η θεραπεια του ενος μηνα.. πηρα του ενος μηνα σε περιπτωση που τα καταφερουμε αυτη τη φορα (λεμε τωρα) μην πανε τζαμπα τα υπολοιπα χαπια και λεφτα, ενω σε περιπτωση που δεν τα καταφερουμε να τα εχω ξεκινησει ηδη πριν την επομενη προσπαθεια!

Τινα.. τι να πω τωρα ρε κοριτσι μου? Αει στο καλο πια κ αυτη η ρημαδα.. βουντου της κανουμε να τη διωξουμε τοσο καιρο και αυτη χαμπαρι δεν παιρνει!! εκειιιιιιι θελει να μας επισκεπτεται καθε μηνα!! Παμε το κεφαλι ψηλα για τον επομενο κυκλο λεμε!! Εδω ειμαστε εμεις!!

Κατερινουλα μου μη στεναχωριεσαι για φιλους που χανεις.. σημαινει οτι πραγματικα δεν αξιζαν να ειναι στη ζωη σου.. στο λεω εγω που εχω χιλιοκλαψει (ειμαι κ ευαισθητη παναθεμα με!!) και την εχω πατησει.. πραγματικα δεν αξιζαν καθολου τον κοπο. Τσαμπα χαλας τη ζαχαρενια σου! Κοιτα τον αντρουλη σου και την υγεια σου και γαμησε τα ολα (που ειπε και το τσαμπουκαλεμενο μαρακι παπα). Δεν θα χαλασουμε εμεις την υγεια μας για τους αλλους! Οριστε μας!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Δεν εχω ξανα ακουσει για αυτες τις βιταμινες θα ρωτησω τον γιατρο μου κι εγω να δω τι αποψη εχει...

Παω για ντουζακι και νανακια γιατι οι αντοχες μου με ενουν εγκαταλειψει ηδη!Καλο μας ξημερωμα!

Ηρθε και η απουσα!!

Κοριτσια σας διαβαζω συνεχεια, αλλα μολις παω να γραψω ολο και κατι μου βγαινει! maria papa, στις ποσες απουσιες κοβομαι;

Οι βιταμινουλες που προτεινε η stardustmg καλες μου ακουγονται αλλα πανακριβες!!! Δε λενε και περιεκτικοτητα σε βασικα συστατικα, οποτε δε μπορω να κρινω. Π.χ. και οι wellman λενε οτι περιεχουν q10, αλλα εχουν μεσα τοσο λιγο που ειναι σα να μη εχουν! Γιαυτο προτιμω τα σπιτισια κοκτέιλ! Αν βρειτε καπου την περιεκτικοτητα απο καθε συστατικο τους θα με ενδιεφερε κι εμενα!

Κατα τα αλλα εφτασα αισιως τα -4 κιλα μετα απο 6 βδομαδες διαιτα κι αυριο λεω να το γιορτασω με παπουτσακια με μπολικη μπεσαμελ και μπυριτσα! Απο Δευτερα βεβαια παλι κεφαλια μεσα! Θελω να χασω ακομα 2 για να χωραω επιτελους στα τζην μου (δεν ειναι εποχες για αγορες, ουτε τη ΔΕΗ δεν πληρωσαμε)! Μπορει ν΄αρχισω και γυμναστηριο απο βδομαδα, βαρεθηκα να ζω με το "κι αν εκατσε;".

sissy2012, πολυ μ΄αρεσε η θεωρια του αγχωμενου ωαριου! Ακου εκει, το βλεπει αγχωμενο και φευγει:P:p:p! Απ΄οσο ξερω, οταν αγχωνομαστε αυξανονται τα επιπεδα της κορτιζολης (ορμονης του αγχους) και δυσχαιρενεται η εμφυτευση. Βεβαια ολα θεωριες ειναι, οταν δε βρισκουμε τι φταιει, στους αντρες τα ριχνουμε στο τσιγαρο και στις γυναικες στο αγχος!

georgkat, καλα βρε κοριτσακι μου, ειναι εποχες να σπαταλαμε ενεργεια σε γαϊδουρια; Ενα παγωμενο βλεμα αρκει!! Σιγα μη χαλας και σαλιο, ποσο μαλλον δακρια!! Αντε, χαμογέλα, εχουμε πολλες χαρες να μας περιμενουν!

Αχ κοριτσια, ποσο χαιρομαι που ξαναγεμισε η λιστα μας αναμονουλες:D:D:D! Ελπιδες, ελπιδες και ονειρα! Ευχομαι να μας βγουν αληθινα! Γερα μωρακια σε ολες μας!!!!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου σας διαβάζω τωρα... Σημερα η μέρα μου ήταν παρα πολυ άθλια. Βασικά απο χτες έγιναν πολυ άσχημα γεγονότα και ανακάλυψα για 2 φίλους μου τι φίδια έτρεφα στον κόρφο μου. Επηρεαστηκα παρα πολυ απο τους καβγάδες που είχα με αυτούς χτες και όλο το βράδυ εκλαιγα απο την στεναχώρια μου. Σημερα τα ματιά μου είναι σαν του βρυκολακα. Δεν φτάνει που έχω τόσα θέματα να αντιμετωπίσω με την υγεία μου που έχω και τον κάθε και την καθεμιά μ@@@@@@α να μου κάνει τον καμποσο. Σημερα νοιώθω λίγο καλύτερα και ευχαριστω τον Θεό που με βοήθησε να φανούν οι αληθινοί χαρακτήρες τους. Δεν έχει καμμιά σχέση το μήνυμα με την σπερματεγχυση αλλα ήθελα να μοιραστώ μαζι σας την λύπη μου.
γεια σας κορίτσια!!!

κατερινάκι γράψτους όλους,έχουμε τα δικά μας προβλήματα όλοι κ οι φίλοι είναι να μας συμπαραστέκονται κ όχι να μας φορτώνουν κ με άλλα.....

εγώ τελικά αδιαθέτησα σήμερα...26η μέρα, ελπίζω να μην είναι λόγο κύστης πάλι δεν θα το αντέξω!!!

καλημέρα κοριτσάκια μου, τι κάνετε???

τίνα μου, πολύ λυπάμαι...:( να πας στο γιατρό σου..να το ρωτήσεις γιατί ήρθε πιο πριν...

georgekat, Μην στεναχωριέσαι καλή μου, ευτυχώς που φάνηκε ο χαρακτήρας τους...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα κορίτσια!νεραιδουλα εσυ πάντα λες πρώτη την καλημέρα σου..γεωργια να απολαύσεις σημερα τα παπουτσακια με την Μπυριτσα σου..αυτο με το άγχος δεν μου το είχε εξηγήσεις κανένας γιατρος! Ααα θ αλλάξω γιατρο και α έρθω σ εσένα!!

Καλημερα κοριτσια μου γλυκα!!

Γεωργιτσα μου μπες στο επισημο site: http://coastscience.com/mfs και πατα πανω στα 2 κιτρινα κουμπια (study information) & (patient information card). Στο δευτερο γραφει τα ποσοστα που περιεχονται απο καθε στοιχειο. Για να μην παρεξηγηθω, δεν παροτρεινα καμια σας να τις παρει. Απλα ανεφερα οτι μας τις προτεινε ο γιατρος και οτι εγω τις πηρα, μου καηκε το χερι βεβαια, αλλα τις πηρα! Ειναι πανακριβες, οχι απλα ακριβες, αλλα ειπα να δοκιμασω και αυτο. Θα τις δοκιμασουμε εμεις και θα σας πουμε τα αποτελεσματα.. τουλαχιστον να πιασανε τα λεφτα τοπο και χαλαλι!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Γεωργιτσα μου μπες στο επισημο site: http://coastscience.com/mfs και πατα πανω στα 2 κιτρινα κουμπια (study information) & (patient information card). Στο δευτερο γραφει τα ποσοστα που περιεχονται απο καθε στοιχειο. Για να μην παρεξηγηθω, δεν παροτρεινα καμια σας να τις παρει. Απλα ανεφερα οτι μας τις προτεινε ο γιατρος και οτι εγω τις πηρα, μου καηκε το χερι βεβαια, αλλα τις πηρα! Ειναι πανακριβες, οχι απλα ακριβες, αλλα ειπα να δοκιμασω και αυτο. Θα τις δοκιμασουμε εμεις και θα σας πουμε τα αποτελεσματα.. τουλαχιστον να πιασανε τα λεφτα τοπο και χαλαλι!

Μαρια μου υπολόγισα χθες ολες τις βιταμίνες που παίρνω για τον άντρα μου κ ολες κοστίζουν 160 ? το μήνα!!! Οπότε οι δικές σου ειναι πιο οικονομικές.. Πως μας δίνουν εμάς πάντα την ακριβότερη θεραπεία δεν το καταλαβαίνω!! Καλα έκανες κ το είπες.. Η μια βοηθάει την άλλη!! Οπως εγω είπα για την καρνιτινη που μου είχε πει ο γιατρος μου!

μακάρι να είναι αχρειάστες για αυτή τη φορά και να τον βάλεις να τις πάρει για την επόμενη φορά...

Μαρια μου υπολόγισα χθες ολες τις βιταμίνες που παίρνω για τον άντρα μου κ ολες κοστίζουν 160 ? το μήνα!!! Οπότε οι δικές σου ειναι πιο οικονομικές.. Πως μας δίνουν εμάς πάντα την ακριβότερη θεραπεία δεν το καταλαβαίνω!! Καλα έκανες κ το είπες.. Η μια βοηθάει την άλλη!! Οπως εγω είπα για την καρνιτινη που μου είχε πει ο γιατρος μου!

βρε κορίτσια εμείς δεν δίνουμε τόσα πολλά το μήνα...νομίζω πρέπει να αναθεωρήσουμε τις βιταμίνες μας...όμως είδαμε αρκετή διαφορά..και το τελευταίο σπερμοδιάγραμμα ήτανε πολύ καλό..όμως τώρα δεν βλέπω σημαντική αύξηση..νιώθω πως ότι ήταν να γίνει έχει ήδη γίνει...

ο γιατρός είπε πως έτσι είναι..απλά όταν τα σταματήσει το πιο πιθανόν να μειωθεί πάλι...

ποίος ξέρει...

θα αρχίσουμε ξανά σήμερα το βασιλικό..αλλά το απόγευμα..το πρωί είναι αδύνατο...

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

μακάρι να είναι αχρειάστες για αυτή τη φορά και να τον βάλεις να τις πάρει για την επόμενη φορά...

βρε κορίτσια εμείς δεν δίνουμε τόσα πολλά το μήνα...νομίζω πρέπει να αναθεωρήσουμε τις βιταμίνες μας...όμως είδαμε αρκετή διαφορά..και το τελευταίο σπερμοδιάγραμμα ήτανε πολύ καλό..όμως τώρα δεν βλέπω σημαντική αύξηση..νιώθω πως ότι ήταν να γίνει έχει ήδη γίνει...

ο γιατρός είπε πως έτσι είναι..απλά όταν τα σταματήσει το πιο πιθανόν να μειωθεί πάλι...

ποίος ξέρει...

θα αρχίσουμε ξανά σήμερα το βασιλικό..αλλά το απόγευμα..το πρωί είναι αδύνατο...

Νεραιδουλα ο καθε γιατρος δίνει τα δικά του! Μια φίλη μου που ο άντρας της εχει πολυ μεγάλο πρόβλημα ο γιατρος του έδωσε πολλές βιταμίνες κ βασιλικό πολτο! Εμάς πολτο δεν μας έδωσε..

Νεραιδουλα ο καθε γιατρος δίνει τα δικά του! Μια φίλη μου που ο άντρας της εχει πολυ μεγάλο πρόβλημα ο γιατρος του έδωσε πολλές βιταμίνες κ βασιλικό πολτο! Εμάς πολτο δεν μας έδωσε..

ούτε εμάς μας έδωσε πολτό, μόνη μου τον αγόρασα..

ναι ο κάθε γιατρός τα δικά του δίνει...ένα θέλουμε να κινηθεί να βεί το ωάριο να τελειώνουμε..ελέος..

1533345xcnw09g7xt.gif

ούτε εμάς μας έδωσε πολτό, μόνη μου τον αγόρασα..

ναι ο κάθε γιατρός τα δικά του δίνει...ένα θέλουμε να κινηθεί να βεί το ωάριο να τελειώνουμε..ελέος..

Αυτο λέω κ εγω..ενα θελουμε!!

καλημερα και απο μενα!! τι μου κανετε???

Γεωργια εχεις ακομα να κανει απουσιες αλλα αμα κοπεις αχ να δεις τι θα γινει.

tina32 μου παλι ηρθε η βλαμενη? αμα πια κ αυτη μην ανυσηχης κυστες να μην εχεις κ δεν πειραζει ο αλλος μηνας θα ειναι γεματος η λιστα μας με εγκυος, εγκυος ,

καλημερα κ στα υπολοιπα κοριτσια!!!!!~

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημερα και απο μενα!! τι μου κανετε???

Γεωργια εχεις ακομα να κανει απουσιες αλλα αμα κοπεις αχ να δεις τι θα γινει.

tina32 μου παλι ηρθε η βλαμενη? αμα πια κ αυτη μην ανυσηχης κυστες να μην εχεις κ δεν πειραζει ο αλλος μηνας θα ειναι γεματος η λιστα μας με εγκυος, εγκυος ,

καλημερα κ στα υπολοιπα κοριτσια!!!!!~

Τοξοτακι καλημέρα!!!!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...