Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

πρίν από 11 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ρε συ. Πολύ ωραία τα είπε. Και αυτό που λένε στα κέντρα γιατί το λένε; Είδες;; Το είχα διαβάσει σε πολλά άρθρα, ένα σκαλί σπερμα βοηθάει στη εξέλιξη όπως το ωάριο διορθώνει μια βλαστοκύστη. Αν μπορείς στείλε μου πμ τον γιατρό μήπως τον επισκεφτούμε και εμείς. 

Ναι ναι θα σου στείλω , μείναμε πολύ ευχαριστημένοι.

πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Να σε ρωτήσω; Τώρα που σου είπε αυτό ο ανδρολόγος ενώ οι εξωματικοι σου είπαν αλλά, σε επηρέασε; Τι θα κάνεις ; 

Και τα σφιχτά εσώρουχα και οι σέλα από τις μηχανες; Είναι πολύ ευαίσθητα εκεί 

Οχι δε με επηρέασε γιατί απ’οτι φαίνεται, έχοντας ρωτήσει πλέον 4-5 εξωσωματικούς κ έχοντας πει τα ίδια όλοι, καταλήγω πως ο καθένας στην ειδικότητα του. Δλδ δε θα πάω να τους ζητήσω κ τα ρέστα. Προφανώς υπάρχει αντικειμενικό πρόβλημα με το ωάριο αλλά εφόσον μπορούμε να κάνουμε έστω κάτι για να το βοηθήσουμε τότε γιατί όχι; Συγκεκριμένα είπε πως το σπερμα είναι σα το αυτοκίνητο κ το ωάριο το συνεργείο. Πρέπει να εξασφαλίσεις πως πως ένα αυτοκίνητο με όσο δυνατόν λιγότερα προβλήματα εκεί εφόσον το συγκεκριμένο ωάριο είναι ταλαιπωρημένο. Μας αφιέρωσε πάρα πολύ ώρα, μείναμε πολύ ευχαριστημένοι. Τώρα όταν επιστρέψει από το ταξίδι του ο άνδρας μου θα πάει να κάνει σπερμοδιάγραμμα.

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

TO ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΓΚΥΟΣ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΦΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ..ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΚΗ ΜΟΥ Η ΤΥΧΗ..ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΥΣΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ 2 ΧΡΝΙΑ ΠΗΡΕ,, ΣΤΗ 2 ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ...ΕΓΩ ΕΙΧΑ 6 ΤΕΛΕΙΑ ΑΥΓΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ...

εσυ στην λιστα μας δεν εισαι? γιατι?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσυ στην λιστα μας δεν εισαι? γιατι?

ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΙΣ 11 ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΔΟΥΛΕΥΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 1 ΜΕ 11 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ 10 ΜΕ 10 ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΩΡΑ ΒΡΗΚΑ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ ΒΑΛΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ

TO ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΤΗΚΑ ΤΟΝ ΠΑΝΤΟ ΤΟΝ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΜΕ ΕΒΑΛΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΑΝ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΤΟ ΕΧΩ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΕΓΚΥΟΣ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΦΤΑΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΑΓΧΟΣ..ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΚΗ ΜΟΥ Η ΤΥΧΗ..ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΛΥΣΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ 2 ΧΡΝΙΑ ΠΗΡΕ,, ΣΤΗ 2 ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ...ΕΓΩ ΕΙΧΑ 6 ΤΕΛΕΙΑ ΑΥΓΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ...

την επομενη φορα θα εισαι τυχερη!θα το δεισ..αλλα και εγω αυτο με το αγχοσ ποτε δεν το καταλαβα!

ασ μου εξηγησει καποιοσ πωσ το αγχοσ λειτουργει ωσ αντισυλληπτικο..δηλαδη το σπερματοζωαριο παει να συναντησει το ωαριο και το βλεπει αγχωμενο και φευγει????οι αποψεισ των γυναικολογων ειναι διαφορετικεσ!ενασ γυναικολογοσ μου ειχε πει οτι το αγχοσ ειναι καλυτερο κ απο προφυλακτικο κ ενα αλλοσ μου ειπε οτι τα αγχοσ το λενε οτι δεν μπορουν να εξηγησουν το ανεξηγητο!κ τωρα εμεισ τι να πιστεψουμε μου λετε??εχω εγω φιλη που απ το αγχοσ ετρεμε κ εμεινε εγκυοσ!

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

23. tina32 8/10

24. lolita 78 12/10

25. Λια33 12/10

26. mar1981 13/10

27. maria_v 15/10

28. stardustmg 18/10

Ποσοστό: 5/22

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli
  2. kalli 36
  3. Gossamer Reedglitter
  4. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  5. IOANNA111
  6. stogiaki
  7. catherinec
  8. Skybeam ΕΓΚΥΟΣ
  9. janneta
  10. Evangeliapan
  11. ΜΑΡΙa
  12. maria papa 28/10
  13. georgia69
  14. sissy 2012 26/10
  15. Georgkat
  16. tinkerbell!24 28/10
  17. deni..29 11/10

Kοριτσια ο Θεος μαζι μας και στις 2 λιστες!! την ξαναεβαλα γιατι διορθωσα το ονομα μου!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

ασ μου εξηγησει καποιοσ πωσ το αγχοσ λειτουργει ωσ αντισυλληπτικο..δηλαδη το σπερματοζωαριο παει να συναντησει το ωαριο και το βλεπει αγχωμενο και φευγει????οι αποψεισ των γυναικολογων ειναι διαφορετικεσ!ενασ γυναικολογοσ μου ειχε πει οτι το αγχοσ ειναι καλυτερο κ απο προφυλακτικο κ ενα αλλοσ μου ειπε οτι τα αγχοσ το λενε οτι δεν μπορουν να εξηγησουν το ανεξηγητο!κ τωρα εμεισ τι να πιστεψουμε μου λετε??εχω εγω φιλη που απ το αγχοσ ετρεμε κ εμεινε εγκυοσ!

οι 2 μας ειμαστε μεσα ! την διωξαμε ολες ! τι της εκανες ολες μηπως τις πηρες τα θερμομετρα τους κ θυμωσαν? ε? τι τις εκανες?

καλα η Γεωργια ειναι 3 μερα απουσια

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

οι 2 μας ειμαστε μεσα ! την διωξαμε ολες ! τι της εκανες ολες μηπως τις πηρες τα θερμομετρα τους κ θυμωσαν? ε? τι τις εκανες?

καλα η Γεωργια ειναι 3 μερα απουσια

Τοξοτακι τίποτα δεν τους έκανα! Μάλλον θα βγήκαν ολες έξω.. Βολταρουν! Εγω θα δω ταινιουλα..εσύ;

Τοξοτακι τίποτα δεν τους έκανα! Μάλλον θα βγήκαν ολες έξω.. Βολταρουν! Εγω θα δω ταινιουλα..εσύ;

Κ εμεις μπουμπου θα δουμε ταινια να τελειωσει ο ΠΑΟΚ πρωτα κ μετα .

να σε πω στο facebook δεν ειμαστε φιλες ε?

αμα εχεις στειλε σε πμ το email σου να σε κανω

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κ εμεις μπουμπου θα δουμε ταινια να τελειωσει ο ΠΑΟΚ πρωτα κ μετα .

να σε πω στο facebook δεν ειμαστε φιλες ε?

αμα εχεις στειλε σε πμ το email σου να σε κανω

Δεν εχω Facebook..μονο email αν θες να σου στείλω!

Κοριτσακια μου σας διαβάζω τωρα... Σημερα η μέρα μου ήταν παρα πολυ άθλια. Βασικά απο χτες έγιναν πολυ άσχημα γεγονότα και ανακάλυψα για 2 φίλους μου τι φίδια έτρεφα στον κόρφο μου. Επηρεαστηκα παρα πολυ απο τους καβγάδες που είχα με αυτούς χτες και όλο το βράδυ εκλαιγα απο την στεναχώρια μου. Σημερα τα ματιά μου είναι σαν του βρυκολακα. Δεν φτάνει που έχω τόσα θέματα να αντιμετωπίσω με την υγεία μου που έχω και τον κάθε και την καθεμιά μ@@@@@@α να μου κάνει τον καμποσο. Σημερα νοιώθω λίγο καλύτερα και ευχαριστω τον Θεό που με βοήθησε να φανούν οι αληθινοί χαρακτήρες τους. Δεν έχει καμμιά σχέση το μήνυμα με την σπερματεγχυση αλλα ήθελα να μοιραστώ μαζι σας την λύπη μου.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου σας διαβάζω τωρα... Σημερα η μέρα μου ήταν παρα πολυ άθλια. Βασικά απο χτες έγιναν πολυ άσχημα γεγονότα και ανακάλυψα για 2 φίλους μου τι φίδια έτρεφα στον κόρφο μου. Επηρεαστηκα παρα πολυ απο τους καβγάδες που είχα με αυτούς χτες και όλο το βράδυ εκλαιγα απο την στεναχώρια μου. Σημερα τα ματιά μου είναι σαν του βρυκολακα. Δεν φτάνει που έχω τόσα θέματα να αντιμετωπίσω με την υγεία μου που έχω και τον κάθε και την καθεμιά μ@@@@@@α να μου κάνει τον καμποσο. Σημερα νοιώθω λίγο καλύτερα και ευχαριστω τον Θεό που με βοήθησε να φανούν οι αληθινοί χαρακτήρες τους. Δεν έχει καμμιά σχέση το μήνυμα με την σπερματεγχυση αλλα ήθελα να μοιραστώ μαζι σας την λύπη μου.

καλα εκανες κ μας το ειπες εξαλου δεν ειμαστε εδω μονο για το μπεμπε αλλα κ για να λεμε οτι αλλο μας απασχολη κ μας πειραζει ειμαστε ολα σε 1 . οσο γιατα φιδια παντα υπαρχουν στην ζωη μου κ τα καταλαβαινουμε δυστηχος αργα αυτο που εχω να σε πω εγω γαμησετους ολους εσυ κ ο αντρας σου να ειστε καλα κ μην σε νοιαζει τιποτα κ για κανεναν.

χαλαρωσε κ κανε θετικες σκεψεις !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κατερινακι να λες δόξα το Θεό που έδειξαν τον πραγματικό τους χαρακτήρα..κ μη μου σταναχωριεμαι! Πρέπει να έχεις το πιο γλυκό χαμόγελο για να υποδεχθεις σε λιγο το Μωρακι σου!!εσυ να κοιτάς να είσαι καλα με τον άντρα σου και τις οικογένειες σας κ ολα τ αλλα ειναι περιττά! Νομίζεις σε λιγο που θα κανείς το μωράκι σου θα έχεις χρόνο για φιλίες;;; Για καλο έγινε πίστεψε με!

καλα εκανες κ μας το ειπες εξαλου δεν ειμαστε εδω μονο για το μπεμπε αλλα κ για να λεμε οτι αλλο μας απασχολη κ μας πειραζει ειμαστε ολα σε 1 . οσο γιατα φιδια παντα υπαρχουν στην ζωη μου κ τα καταλαβαινουμε δυστηχος αργα αυτο που εχω να σε πω εγω γαμησετους ολους εσυ κ ο αντρας σου να ειστε καλα κ μην σε νοιαζει τιποτα κ για κανεναν.

χαλαρωσε κ κανε θετικες σκεψεις !!!

Αυτο θα κανω. Κόντεψα να φτάσω στο νοσοκομείο απο τα κλάματα και τους εμετους. Απορώ βέβαια που κράτησα την ψυχραιμία μου και δεν τους απάντησα όπως τους άξιζε. Αλλα την πάτησαν γιατι οι κοινοί μας φίλοι ήταν στο συμβάν και πήραν το μέρος μου. Δεν άξιζαν τελικά ούτε ενα λεπτό απο την ζωή μου

fmGhp2.png

A8ojp2.png

γεια σας κορίτσια!!!

κατερινάκι γράψτους όλους,έχουμε τα δικά μας προβλήματα όλοι κ οι φίλοι είναι να μας συμπαραστέκονται κ όχι να μας φορτώνουν κ με άλλα.....

εγώ τελικά αδιαθέτησα σήμερα...26η μέρα, ελπίζω να μην είναι λόγο κύστης πάλι δεν θα το αντέξω!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...