Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Εννοείται πως είναι. Εδώ είχαμε πίεση πριν τις εξωσωματικές. Στην Αθήνα είναι ένας μόνιμος αγώνας. Ενα μόνιμο τρέξιμο. Περιμένουμε ένα σκ να κάνουμε δουλειές και ψώνια και ότι άλλο. Εγω είμαι 8 ωρο και σκ σπίτι. Ο σύζυγος όχι. Υπάρχουν μέρες που δουλεύει και 14-18 ώρες σερί. Υπάρχουν εβδομάδες με τα σκ που το πάει σερί, έχει πολλά ταξίδια. Οπότε όλο το βάρος πέφτει πάνω μου. Δεν έχει πρόγραμμα, για αυτό στην πρώτη εμβρυομεταφορά πήγα μόνη μου. 

τα ενοίκια μαύρο χάλι. Να πω ότι νοικιάζω 58τν 500€ και περιμένω αύξηση τον Οκτώβριο. Ναι μεν έχω ότι χρειάζομαι σε ένα σπίτι πέρα από πάρκινγκ. Αλλά… 58τμ με παιδί και σκύλο και περιμένω γερή αύξηση. 
      ο θεός βοηθός. Πάλι καλά έχω πάρει πολύ καλή αύξηση. Δεν με βλέπω όμως να κάθομαι για πολύ, γιατί όπως είπες όλα αυτά τα έξοδα , συν ιδιωτικές ασφάλειες συν αυτοκίνητα και κάνα ταξίδι. Ο σύζυγος έχει λιώσει. Εγώ έκατσα εκεί που είμαι μόνο και μόνο για την εξωσωματική. Μου έχουν κάνει προτάσεις μέσω γνωστής πλατφόρμας με διπλάσια λεφτά 2 φορές, και δεν έφυγα γιατί έχω την στήριξη τους. Δεν μπορούσα να έχω στο κεφάλι μου και τοξικότητα. Δεν έχω θέμα με πίεση δουλειάς. Είμαι jobholic. Οσο περισσότερη δουλειά έχω και πίεση τόσο περισσότερο γουστάρω. Αλλά…. Είμαι ευαίσθητη στις ορμόνες, το άγχος με επηρεάζει. Κάνω υπομονή εκεί. 

Καλά κάνεις κορίτσι μου. Αν με ρωτούσες μικρότερη δε διανοούμουν να κάνω πίσω στη καριέρα μου για κάτι άλλο αλλά πλέον κατάλαβα πως δεν έχει καμμία σημασία στο τέλος της ημέρας. Θα μπορούσα να έχω κάνει πράγματα που θα με έφερναν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα αλλά έχω κάνει πολλές υποχωρήσεις τα τελευταία 2 χρόνια γιατί ξέρω πως απλά θέλω να είμαι καλή στη δουλειά μου στο σημείο που θα συνεχίζει να με πληρώνει για να κάνω αυτό που θέλω για τις εξωσωματικές και ώστε να ζούμε αξιοπρεπώς. 
      Πρέπει να είναι πολύ δύσκολο να λείπει τόσες ώρες και να τρέχεις για όλα μόνη σου και πόσο μάλλον που έκανες την εμβρυομεταφορά μόνη σου. Εγω μια ωοληψια θα κάνω μόνη μου αυτό το μήνα αν πάνε όλα καλά και ήδη το σκέφτομαι 😂

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Αχ κατερινακι μου να πας στο καινουργιο

Γιατρο να δεις τι θα σου πει..εγω οταν αλλαξα

Γιατρο ενιωσα καλυτερα!τωρα για τν αποβολη

Που λες δυστυχως ειναι κατι που συμβαινει

Συχνα κ χωρις λογο.. Βγαλε το απο το μυαλο σου

Οτι εχεις κατι γιατι σιγουρα δεν εχεις..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

23. tina32 8/10

24. lolita 78 12/10

25. Λια33 12/10

26. mar1981 13/10

27. maria_v 15/10

28. sturdustmg 18/10

Ποσοστό: 5/22

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli
  2. kalli 36
  3. Gossamer Reedglitter
  4. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  5. IOANNA111
  6. stogiaki
  7. catherinec
  8. Skybeam ΕΓΚΥΟΣ
  9. janneta
  10. Evangeliapan
  11. ΜΑΡΙa
  12. maria papa 28/10
  13. georgia69
  14. sissy 2012 26/10
  15. Georgkat
  16. tinkerbell!24 28/10

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Κοριτσακια εμεις φευγουμε για Σαββ/κο στο χωριο του αντρα μου θα σας διαβασω την Δευτερα. Να εχετε ενα πανεμορφο Σαββ/κο να περασετε καλα να ξεκουραστειτε, να διασκεδασετε και πολλα πολλα πολλα φιλακια !:D:D:D

Georgkat καλή αρχή με τον καινούργιο σου γιατρό, και εγώ αυτό θα έκανα, όπως και ότι άλλο χρειαστεί. Αυτά που μας λένε για τυχαίο γεγονός και εμένα δεν μου κάθεται καλά, καλά κάνεις και το ψάχνεις.

Έχεις απόλυτο δίκαιο σε αυτά που λες για το σεξ και θα προσπαθήσω να το βγάλω από το μυαλό μου, αν μου έρθει μου ήρθε, τι τραβάμε και εμείς!!! Όσο για τα ούτρο, μου είπε ότι έχουν καλύτερη απορρόφηση από κάτω, που θα πάει θα περάσουν οι μέρες.

mar1981 όπως σου είπε η τίνα το μία ίσον καμία δεν ισχύει, από τις 5 επιτυχίες που έχουμε στη λίστα, οι 3 είναι στην 1η προσπάθεια!!!

HvAnp3.png

κατερινάκι μου καλά έκανες και άλλαξες γιατρό,να την κάνεις την εξέταση κ εγω πιστεύω οτι πρέπει να ψαχνουμε ότι μπορούμε κ να μην μένουμε στο τυχαίο γεγονός, κ εγω οταν είχα παλλίνδρομη δεν άκουσα κανέναν κ έκανα οτι εξετάσεις έπρεπε.

τώρα πρέπει να είμαστε δυνατές κ να κοιτάμε μόνο μπροστά,που θα πάει θα έρθει το μωράκι για όλες μας!!!!!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια εμεις φευγουμε για Σαββ/κο στο χωριο του αντρα μου θα σας διαβασω την Δευτερα. Να εχετε ενα πανεμορφο Σαββ/κο να περασετε καλα να ξεκουραστειτε, να διασκεδασετε και πολλα πολλα πολλα φιλακια !:D:D:D

καλά να περάσετε!!!! και μην κουραστείς πολύ,κλωσσάς και τα αυγουλάκια σου

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Κοριτσια μου τι κανετε?Εγω απο το πρωι τρεχω θα εχω κοσμο αυριο και πρεπει να τους περιποιηθω!Φαγαμε και μια κατραπακια με μειωση μισθου στον συζυγο,τελος και ο εοπυυ λεει απο Δευτερα στο γιατρο πληρωνουμε κανονικα τα παντα...ε τι αλλο ελεος ας μας λυπηθει καποιος...

Απο ορεξη κι εγω χαλια μαυρα ειμαι...Με εκνευριζει αφανταστα αυτος ο προγραμματισμος και δεν πρεπει να σηκωθεις να πλυθεις μετα και να σου η ουρολοιμωξη και να σου τα νευρα κροσια ... Με τα utrogestan και εγω ειχα πρηστει παρα πολυ ακομη κι οταν ξεπρηστηκε το στηθος μου και καταλαβα πως δεν τα καταφεραμε η κοιλια μου εξακολουθουσε να ειναι τουμπανο.Ετσι κι αλλιως ολα εκει τα βαζω με το παραμικρο ξεχοιλιζει σαν τον Δουναβη...Μην αγχωνεστε οσο κοινοτυπο κι αν ακουγεται χαλλλαρα!

Ελεγα πριν στον αντρα μου τελικα οχι παιδι δεν θα μπορεσουμε να κανουμε με τοσα εξοδα και τοσες περικοπες αλλα θα μας ρουφηξουν και το αιμα και μετα θα ψαχνομαστε και για μεταγγιση...

Ο Θεος να βαλει το Αγιο Χερι Του γιατι κανεις αλλος δεν προκειται να μας λυπηθει!Εβλεπα και τα βρωμοαεροπλανα να μας ψεκαζουν ολη μερα σημερα και εχω φρικαρει εντελως.

Κανονιστε κυριες που ειστε σε αναμονη να μας φερετε χοριακες βαρβατες να μας ανεβει λιγο η ψυχολογια.Και η maria papa να μας κανει μαθηματα πως να ανεβασουμε την λιμπιντο μας που εχει παρει την κατηφορα!

Georgkat καλή αρχή με τον καινούργιο σου γιατρό, και εγώ αυτό θα έκανα, όπως και ότι άλλο χρειαστεί. Αυτά που μας λένε για τυχαίο γεγονός και εμένα δεν μου κάθεται καλά, καλά κάνεις και το ψάχνεις.

Έχεις απόλυτο δίκαιο σε αυτά που λες για το σεξ και θα προσπαθήσω να το βγάλω από το μυαλό μου, αν μου έρθει μου ήρθε, τι τραβάμε και εμείς!!! Όσο για τα ούτρο, μου είπε ότι έχουν καλύτερη απορρόφηση από κάτω, που θα πάει θα περάσουν οι μέρες.

mar1981 όπως σου είπε η τίνα το μία ίσον καμία δεν ισχύει, από τις 5 επιτυχίες που έχουμε στη λίστα, οι 3 είναι στην 1η προσπάθεια!!!

maria_v εμενα μου ειχε πει να τα βαζω απο κατω γιατι ειχα υπνηλια.Στην σπερματεγχυση ομως μου ειπε να τα παρω κανονικα απο το στομα κι ας λιωσω στον υπνο!Καθε γιατρος εχει το δικο του πρωτοκολλο προφανως!

Κοριτσια μου τι κανετε?Εγω απο το πρωι τρεχω θα εχω κοσμο αυριο και πρεπει να τους περιποιηθω!Φαγαμε και μια κατραπακια με μειωση μισθου στον συζυγο,τελος και ο εοπυυ λεει απο Δευτερα στο γιατρο πληρωνουμε κανονικα τα παντα...ε τι αλλο ελεος ας μας λυπηθει καποιος...

Απο ορεξη κι εγω χαλια μαυρα ειμαι...Με εκνευριζει αφανταστα αυτος ο προγραμματισμος και δεν πρεπει να σηκωθεις να πλυθεις μετα και να σου η ουρολοιμωξη και να σου τα νευρα κροσια ... Με τα utrogestan και εγω ειχα πρηστει παρα πολυ ακομη κι οταν ξεπρηστηκε το στηθος μου και καταλαβα πως δεν τα καταφεραμε η κοιλια μου εξακολουθουσε να ειναι τουμπανο.Ετσι κι αλλιως ολα εκει τα βαζω με το παραμικρο ξεχοιλιζει σαν τον Δουναβη...Μην αγχωνεστε οσο κοινοτυπο κι αν ακουγεται χαλλλαρα!

Ελεγα πριν στον αντρα μου τελικα οχι παιδι δεν θα μπορεσουμε να κανουμε με τοσα εξοδα και τοσες περικοπες αλλα θα μας ρουφηξουν και το αιμα και μετα θα ψαχνομαστε και για μεταγγιση...

Ο Θεος να βαλει το Αγιο Χερι Του γιατι κανεις αλλος δεν προκειται να μας λυπηθει!Εβλεπα και τα βρωμοαεροπλανα να μας ψεκαζουν ολη μερα σημερα και εχω φρικαρει εντελως.

Κανονιστε κυριες που ειστε σε αναμονη να μας φερετε χοριακες βαρβατες να μας ανεβει λιγο η ψυχολογια.Και η maria papa να μας κανει μαθηματα πως να ανεβασουμε την λιμπιντο μας που εχει παρει την κατηφορα!

βεβαιως βεβαιως θα σας κανω μαθηματα οτι θελετε !!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

maria_v και tina32 κι εγω στην αρχη τα ουτρο τα εβαζα κολπικα αλλα μετα τα επαιρνα απο το στομα γιατι μου δημιουργουσαν ξηροτητα στον κολπο και γεμισα μυκητες.... γιατι δεν λετε στον γιατρο σας να τα παιρνετε απο το στομα?

maria_v νομιζω πως ολες εδω θα συμφωνησουν πως η διαθεση για σεξ δεν ειναι το ιδιο (εκτος απο την maria papa που τον εχει ξεζουμισει τον ανθρωπο)..... ειναι και ψυχολογικο το θεμα διοτι μετα την διαδικασια της σπερματεγχυσης τουλαχιστον σε εμενα μπηκε στο μυαλο μου το αγχος να κανω σεξ για να κανω παιδι....ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.... οσο κι αν ακουγεται δυσκολο, προσπαθησε να ηρεμησεις και να χαλαρωσεις και παρε τον χρονο σου για ολες τις διαδικασιες...ακομα και με το σεξ!

οσο για το πρηξιμο, εμενα το προσωπο μου ειχε γινει σαν καρπουζι με τα ουτρο...οταν τα σταματησα, ολοι μου ελεγαν πω πω ξεπρηστηκε το προσωπο σου...και ειναι και λογικο γιατι τα ουτρο ορμονιτσες ειναι και οχι καραμελιτσες!

Υπομονη!!!!!! Να ντυνεσαι με ανετα ρουχα και να μην πιεζεις την κοιλιτσα σου!!!

maria papa σε ματιαξαν πουλακι μου επειδη εκανες τοσο ωραια μπισκοτακια!!! Δεν λες να σε ξεματιαζουμε κι εμεις οταν δεν νοιωθεις καλα? Το κατεχουμε το αθλημα ετσι κι αλλιως......

sissy χτες η κουμπαρα μου χρειαστηκε να αγορασει θερμομετρο για την μικρη της, και το φαρμακειο της ειχε ελλειψη...μολις με πηρε τηλ και μου το ειπε, εντελως ασυναισθητα με επιασαν κατι γελια....της λεω, τα εχει παρει ολα μια κοπελα!!! Βεβαια η κουμπαρα μου δεν καταλαβε και με εβριζε γιατι αυτη εψαχνε θερμομετρο και εγω γελουσα αλλα μου φανηκε τοσο αστειο....

Με τα τεστ ωορρηξιας γιατι τετοιο αγχος πουλακι μου?

Κανεις καθε πρωι που ξυπνάς με τα πρωινά ούρα απο την 14η μερα και θα βρεις την μερα ωορρηξιας σου!!!! Μην τρελλαινεσαι διοτι μπορει να κανεις το πρωι και να βγει θετικο και μετα απο 5 ωρες την ιδια μερα να βγει αρνητικο!

Ψυχραιμια, εσυ θα πλουτισεις την clearblue????????

Αφου κανετε την θεραπεια με τις βιταμινες ακομα, μπορεις σε παρακαλω να το ξεχασεις εντελως το θεμα ??? Κανε λιγη υπομονη βρε πουλακι μου και σκεψου πως το μωρακι σου θελει ηρεμια και χαλαρωση για να ερθει στην κοιλιτσα σου!!!!!!! Δυστυχως το αγχος μας τρωει ολες, αλλα εχει αλλαξει και τιποτα προς το καλυτερο οταν αγχωνομαστε? Ισα ισα πεφτουμε ψυχολογικά με χειροτερο τροπο....

Tinkerbell μου οταν θα ξανακατεβω κυπρο θα σου ερθω σιγουρα....βασικά μην σου πω πως θα ερθω μονο σε εσενα και οχι σε αυτους που ειχα παει την πρωτη φορα!

evangelia μου καλημερα....ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα....ενημερωσε με τι εγινε με τον γιατρο......

star maria εισαι καλα μετα την σπερματεγχυση ε? αντε με το καλο να μας πεις χαρουμενα νεα....

την επομενη εβδομαδα απο οτι θυμαμαι περιμενουμε χοριακουλες ε?

Τα δικά μου νέα κοριτσια ειναι, πως υστερα απο 2 μηνες ηρεμιας και χωρις να κανω ΤΙΠΟΤΑ, βρηκα την ηρεμια μου και την ισορροπια μου διοτι εκτος απο σωματικά περασα και διαφορες ψυχολογικές μεταπτωσεις που με εφτασαν στα ορια μου ως ανθρωπο γενικοτερα....

Πρεπει να αναφερω πως με βοηθησαν πολυ οι tinkerbell και η evaggelia να ηρεμησω και τις ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και απο εδω.....

Την τεταρτη εχω ραντεβου με εναν αλλον γιατρο που μου συστησαν κοριτσια της εξωσωματικής απο το parents και που πραγματικά με συγκινησαν παρα πολυ διοτι μιλησαν και στον γιατρο και με περιμενει ηδη συστημενη!!!

Αρχικά θελω να κανω μια υστεροσκοπηση γιατι θελω να μαθω την αιτια της αποβολης μου διοτι εμενα αυτα τα "τυχαια" δεν εχουν θεση στην λογική μου...

Με συγχωρειτε που σας κουρασα με το τοσο μεγαλο μηνυμα!!

Φιλιά και στα υπολοιπα κοριτσάκια!!!!

κοριτσάκι μου γλυκό και αγαπημένο, πολύ με συγκίνησες!!πάντα θα είμαστε κοντά σου!!

πολύ χάρηκα που πήρες αυτή την απόφαση για την υστεροσκόπηση..θα βρεις επιτέλους ποιο είναι το πρόβλημα και όλα θα πάνε τέλεια!!

καλέ εννοείται ότι δεν θα πας στους αλλους!!

πρέπει να χορτάσεις τη πόλη μου που τα έχει όλα και είναι μια κούκλα..

πολύ γέλασα με τα θερμόμετρα...

νομίζω στη τούρτα δεν θα βρούμε θερμόμετρα να βάλουμε....

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Georgkat κοριτσακι μου γλυκο οσο σε εχω βοηθησει εγω (αν το εχω κανει) αλλο τοσο με εχεις βοηθησει κι εσυ!Κανεις δεν μπορει να καταλαβει καλυτερα αυτα που περναμε!Κι εγω σημερα αγχωθηκα γιατι δεν ξερω αν θα μπορεσω να ανταπεξελθω σε στα εξοδα των επισκεψεων και των διαδικασιων αλλα θα την βρω την ακρη δεν θα τα παρατησω οχι ακομη!

Θα δεις που ολα θα πανε καλα και καποια στιγμη θα πινουμε καφεδακι στην παραλια στο Λευκο Πυργο και ολα θα ειναι απλα παρελθον!Εχει ο Θεος την πιο μεγαλη αγκαλια για να μας χωρεσει ολους κι αλλους τοσους!

Χαιρομαι να σε ακουω αισιοδοξη και δυνατη!;)

Κοριτσια μου γλυκα καλησπερα σας!! Σημερα ολο το πρωι δεν ειχα ιντερνετ στη δουλεια κ οταν γυρισα ξεραθηκα στον υπνο. Εχω σηκωθει απο τις 5.. ζεσταινομουν.. μετα με πονουσε η κοιλια μου.. πρεπει να εγινε η ομελετα λογικα! Λοιπον, χθες ο γιατρος μου προτεινε ενα συμπληρωμα για την ανδρικη υπογονιμοτητα. Ειναι απο Αμερικη, το παραγγελνεις απο το site, ειναι λιγο τσιμπημενο στην τιμη αλλα εχει μεσα ολα αυτα που εχουμε ακουσει κατα καιρους οτι βοηθανε το σπερμα. Μου ειπε οτι με αυτο ή θα δεις μεγαλη διαφορα στο σπερμα ή δεν θα δεις τιποτα. Δηλαδη δεν υπαρχει μεση λυση! Λεω να το παραγγειλω για παν ενδεχομενο.. γιατι οπως ολοι ξερουμε ολες οι βιταμινες κανουν να δρασουν ολοκληρωτικα στον οργανισμο γυρω στο 3μηνο. Θα σας παραθεσω το link και οποια γουσταρει, απλα τσεκαρει! Το συμπληρωμα λεγεται MFS και το site ειναι: www.coastreproduction.com

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Κοριτσια μου γλυκα καλησπερα σας!! Σημερα ολο το πρωι δεν ειχα ιντερνετ στη δουλεια κ οταν γυρισα ξεραθηκα στον υπνο. Εχω σηκωθει απο τις 5.. ζεσταινομουν.. μετα με πονουσε η κοιλια μου.. πρεπει να εγινε η ομελετα λογικα! Λοιπον, χθες ο γιατρος μου προτεινε ενα συμπληρωμα για την ανδρικη υπογονιμοτητα. Ειναι απο Αμερικη, το παραγγελνεις απο το site, ειναι λιγο τσιμπημενο στην τιμη αλλα εχει μεσα ολα αυτα που εχουμε ακουσει κατα καιρους οτι βοηθανε το σπερμα. Μου ειπε οτι με αυτο ή θα δεις μεγαλη διαφορα στο σπερμα ή δεν θα δεις τιποτα. Δηλαδη δεν υπαρχει μεση λυση! Λεω να το παραγγειλω για παν ενδεχομενο.. γιατι οπως ολοι ξερουμε ολες οι βιταμινες κανουν να δρασουν ολοκληρωτικα στον οργανισμο γυρω στο 3μηνο. Θα σας παραθεσω το link και οποια γουσταρει, απλα τσεκαρει! Το συμπληρωμα λεγεται MFS και το site ειναι: www.coastreproduction.com

δεν ανοιγη το site που εγραψες

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...