Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

οχι δεν εχω πυρετο αλλα αυτος ο πονοκεφαλος κ το ματι που με ποναει ειναι οτι χειροτερο.

να κανεις τεστ οταν πρεπει μα κ αδικα τα χαλας

Ναι δικιο εχεις! Ο πονος του ματιου ειναι πολυ ασχημος..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κοριτσια!

Τινα μου υπομονη μεχρι την Δευτερα δεν ξερεις πως αντιδραει ο οργανισμος απο τις ορμονες αλλα ακομα και να σου ερθει παμε τον επομενο μηνα με περισσοτερο πεισμα και θετικη σκεψη θα το πιασεις το μωρακι που θα παει!

Εμενα επειδη ειναι η πρωτη μου σπερμ/ση δεν τρεφω και πολλες ελπιδες αλλωστε μια ισον καμια και απο συμπτωματα πρησμενο στηθος και κοιλια κλασικα μια βδομαδα πριν την περιοδο παντα τα ειχα.

😹😹😹😹 μ εκανες κ γελασα!!θελω απ ολα

Τα τεστακια ομως..ωορρηξιας κ εγκυμοσυνης!!! 🍼🍼🍼

εννοείται απο όλα θα σου βάλουμε!!!!!κ σε μεγάλη ποσότητα για να μην αγχώνεσαι, να έχεις μια άνεση βρε παιδί μου

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

😹😹😹😹 μ εκανες κ γελασα!!θελω απ ολα

Τα τεστακια ομως..ωορρηξιας κ εγκυμοσυνης!!! 🍼🍼🍼

Εισαι η μοναδικη κοπελα που ξερουμε τι δωρο να σου κανουμε χωρις καρτα αλλαγης! :tongue:

Διαφημίσεις

mar1981 αναγκαστικά υπομονή, δεν μπόρω να κάνω κατι άλλο.

γιατί μία ίσον καμία???? αισιοδοξία είπαμε,μακάρι να είναι η μία κ μοναδική!!!

Αισιοδοξη ειμαι γενικα και θα ειμαι μεχρι να μεινω εγκυος αλλα ειμαι και προετοιμασμενη οτι μπορει και να μην πετυχε, το εχουμε συζυτησει με τον αντρα μου οτι θα παμε αμεσως για δευτερη οποτε ειμαι πιο χαλαρη ετσι.

Αισιοδοξη ειμαι γενικα και θα ειμαι μεχρι να μεινω εγκυος αλλα ειμαι και προετοιμασμενη οτι μπορει και να μην πετυχε, το εχουμε συζυτησει με τον αντρα μου οτι θα παμε αμεσως για δευτερη οποτε ειμαι πιο χαλαρη ετσι.

Μαριεττα μου μονο αισιοδοξια!!και αν θελει

Να χαλαρωσεις κατεβαινεις νοτια να κανεις

Χαμαμ δωρακι απο εμενα!!

Χαμαμ δωρακι απο εμενα!!

Ναι ενα πακετο μασαζ-χαμαμ θα ηταν τελειο! Ελα και εσυ να χαλαρωσουμε :D

Χαμαμ δωρακι απο εμενα!!

επ δωρακι διαβαζω εμεις τιποτα? δεν τα καταλαβα αυτο ? χμ χμ

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Ναι ενα πακετο μασαζ-χαμαμ θα ηταν τελειο! Ελα και εσυ να χαλαρωσουμε :D

Καλε εκει που δουλευω ελα να το κανεις!!

Δωρο απο εμενα! Τοξοτακι οταν κατεβεις αθηνα

Θα ερθεις;; Σου εχω ανοιχτη προσκληση..

Καλε εκει που δουλευω ελα να το κανεις!!

Δωρο απο εμενα! Τοξοτακι οταν κατεβεις αθηνα

Θα ερθεις;; Σου εχω ανοιχτη προσκληση..

Κοριτσακι σε σπα δουλευεις? Να κανονισουμε με την Μαρια Σταρ να σε επισκεφθουμε και να παμε μετα οταν σχολασεις για καφεδακι!:D

Κοριτσακι σε σπα δουλευεις? Να κανονισουμε με την Μαρια Σταρ να σε επισκεφθουμε και να παμε μετα οταν σχολασεις για καφεδακι!:D

Οχι σε γυμναστηριο!! Να μου ερθετε!!

Καλημέρα σε όλες!!!!

Εγώ κορίτσια μου έχω βαρεθεί με τα utrogestan, αυτή τη φορά τα βάζω κολπικά και πρέπει να φοράω συνέχεια σερβιετάκι και εκνευρίζομαι. 3 την ημέρα. Επίσης μου έχουν φέρει πρήξιμο στην κοιλιά και στο στήθος και ευαισθησία στις θηλές. Όλα τα παντελόνια μου με σφίγγουν και τα έχω ξεκούμπωτα και αναγκαστικά φοράω μακριές μπλούζες για να μην φαίνεται. Είστε και εσείς έτσι? Επίσης δεν έχω καμιά διάθεση για σεξ, δεν έχουμε κάνει μετά την σπερματέγχυση, ο άντρας μου θα λαλήσει στο τέλος.

στη 13η μέρα είμαι, παίρνω utrogestan κολπικά κ συμφωνω οτι είναι χάλια όλη την ώρα τρέχει...1 την ημέρα παίρνω
χαλια ειμαι ακομα εχω απο χθες με ποναει το αριστερο το ματι καντευει να μου βγει τι παναντολ αναβραζον παιρνω τιποτα με ξεμιατιασε κ η μαμα μου κ μια φιλη μας με λενε τρελο ματι εχει ναι αλλα εμενα δεν με περασε αφου καθομαι κ πιανω το ματι μου .

πονος πονος αλλα το μυαλο στο σεξ εχουμε κ μια αποχη εμεις λογου περιοδου κ κατι μερες πριν :oops::oops::oops:;););)

maria_v και tina32 κι εγω στην αρχη τα ουτρο τα εβαζα κολπικα αλλα μετα τα επαιρνα απο το στομα γιατι μου δημιουργουσαν ξηροτητα στον κολπο και γεμισα μυκητες.... γιατι δεν λετε στον γιατρο σας να τα παιρνετε απο το στομα?

maria_v νομιζω πως ολες εδω θα συμφωνησουν πως η διαθεση για σεξ δεν ειναι το ιδιο (εκτος απο την maria papa που τον εχει ξεζουμισει τον ανθρωπο)..... ειναι και ψυχολογικο το θεμα διοτι μετα την διαδικασια της σπερματεγχυσης τουλαχιστον σε εμενα μπηκε στο μυαλο μου το αγχος να κανω σεξ για να κανω παιδι....ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ.... οσο κι αν ακουγεται δυσκολο, προσπαθησε να ηρεμησεις και να χαλαρωσεις και παρε τον χρονο σου για ολες τις διαδικασιες...ακομα και με το σεξ!

οσο για το πρηξιμο, εμενα το προσωπο μου ειχε γινει σαν καρπουζι με τα ουτρο...οταν τα σταματησα, ολοι μου ελεγαν πω πω ξεπρηστηκε το προσωπο σου...και ειναι και λογικο γιατι τα ουτρο ορμονιτσες ειναι και οχι καραμελιτσες!

Υπομονη!!!!!! Να ντυνεσαι με ανετα ρουχα και να μην πιεζεις την κοιλιτσα σου!!!

maria papa σε ματιαξαν πουλακι μου επειδη εκανες τοσο ωραια μπισκοτακια!!! Δεν λες να σε ξεματιαζουμε κι εμεις οταν δεν νοιωθεις καλα? Το κατεχουμε το αθλημα ετσι κι αλλιως......

sissy χτες η κουμπαρα μου χρειαστηκε να αγορασει θερμομετρο για την μικρη της, και το φαρμακειο της ειχε ελλειψη...μολις με πηρε τηλ και μου το ειπε, εντελως ασυναισθητα με επιασαν κατι γελια....της λεω, τα εχει παρει ολα μια κοπελα!!! Βεβαια η κουμπαρα μου δεν καταλαβε και με εβριζε γιατι αυτη εψαχνε θερμομετρο και εγω γελουσα αλλα μου φανηκε τοσο αστειο....

Με τα τεστ ωορρηξιας γιατι τετοιο αγχος πουλακι μου?

Κανεις καθε πρωι που ξυπνάς με τα πρωινά ούρα απο την 14η μερα και θα βρεις την μερα ωορρηξιας σου!!!! Μην τρελλαινεσαι διοτι μπορει να κανεις το πρωι και να βγει θετικο και μετα απο 5 ωρες την ιδια μερα να βγει αρνητικο!

Ψυχραιμια, εσυ θα πλουτισεις την clearblue????????

Αφου κανετε την θεραπεια με τις βιταμινες ακομα, μπορεις σε παρακαλω να το ξεχασεις εντελως το θεμα ??? Κανε λιγη υπομονη βρε πουλακι μου και σκεψου πως το μωρακι σου θελει ηρεμια και χαλαρωση για να ερθει στην κοιλιτσα σου!!!!!!! Δυστυχως το αγχος μας τρωει ολες, αλλα εχει αλλαξει και τιποτα προς το καλυτερο οταν αγχωνομαστε? Ισα ισα πεφτουμε ψυχολογικά με χειροτερο τροπο....

Tinkerbell μου οταν θα ξανακατεβω κυπρο θα σου ερθω σιγουρα....βασικά μην σου πω πως θα ερθω μονο σε εσενα και οχι σε αυτους που ειχα παει την πρωτη φορα!

evangelia μου καλημερα....ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα....ενημερωσε με τι εγινε με τον γιατρο......

star maria εισαι καλα μετα την σπερματεγχυση ε? αντε με το καλο να μας πεις χαρουμενα νεα....

την επομενη εβδομαδα απο οτι θυμαμαι περιμενουμε χοριακουλες ε?

Τα δικά μου νέα κοριτσια ειναι, πως υστερα απο 2 μηνες ηρεμιας και χωρις να κανω ΤΙΠΟΤΑ, βρηκα την ηρεμια μου και την ισορροπια μου διοτι εκτος απο σωματικά περασα και διαφορες ψυχολογικές μεταπτωσεις που με εφτασαν στα ορια μου ως ανθρωπο γενικοτερα....

Πρεπει να αναφερω πως με βοηθησαν πολυ οι tinkerbell και η evaggelia να ηρεμησω και τις ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ και απο εδω.....

Την τεταρτη εχω ραντεβου με εναν αλλον γιατρο που μου συστησαν κοριτσια της εξωσωματικής απο το parents και που πραγματικά με συγκινησαν παρα πολυ διοτι μιλησαν και στον γιατρο και με περιμενει ηδη συστημενη!!!

Αρχικά θελω να κανω μια υστεροσκοπηση γιατι θελω να μαθω την αιτια της αποβολης μου διοτι εμενα αυτα τα "τυχαια" δεν εχουν θεση στην λογική μου...

Με συγχωρειτε που σας κουρασα με το τοσο μεγαλο μηνυμα!!

Φιλιά και στα υπολοιπα κοριτσάκια!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Georgkat να πας κοριτσακι αφου σε βασανιζει αυτη η σκεψη να δεις και τι θα σου πει ο καινουριος γιατρος σου. Ο προηγουμενος οταν εισουν εγκυος σου ειπε τι να προσεξεις απο διατροφη π.χ λιγο παραπανω ριγανη η μαιντανο ειναι επικινδυνο για αποβολη. Μη με παρεξηγησεις απλα οι γιατροι πολλες φορες τα θεωρουν δεδομενα οτι τα ξερουμε.

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...