Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!

mariav και tina32 παίρνω κι εγώ utrogestan, 1 πρωί 1 βράδυ αλλά ευτυχώς από το στόμα. Τις 3 πρώτες μέρες είχα ένα πρήξιμο στην κοιλιά...χάλια!!! Τώρα όμως είμαι μια χαρά! Λίγο ακόμη υπομονή κορίτσια!

9η μερε ειμαι σημερα! Λεω να τα ξεκινησω απο αυριο!αφου

Δεν εχεις διαθεση για σεξ μην κανεις.. Κ

Μη φορας στενα παντελονια!

Ωραία από αύριο να ξεκινήσεις, Μόνο στενά παντελόνια φοράω :? πάντα και δεν έχω άλλα, θα βάλω κανένα φορεματάκι να μην με πιέζει, αλλά και με αυτό τον καιρό μια ζέστη μια κρύο δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

στη 13η μέρα είμαι, παίρνω utrogestan κολπικά κ συμφωνω οτι είναι χάλια όλη την ώρα τρέχει...1 την ημέρα παίρνω

εγώ 3 την ημέρα, ας μην απογοητευόμαστε, Δευτέρα θα πας για χοριακή? Τι να κάνει και ο οργανισμός μας με τόσα που τραβάει, αποσυντονίζεται.

HvAnp3.png

Καλημέρα κορίτσια!!!

mariav και tina32 παίρνω κι εγώ utrogestan, 1 πρωί 1 βράδυ αλλά ευτυχώς από το στόμα. Τις 3 πρώτες μέρες είχα ένα πρήξιμο στην κοιλιά...χάλια!!! Τώρα όμως είμαι μια χαρά! Λίγο ακόμη υπομονή κορίτσια!

Να και ένα κορίτσι που δεν έχει πρήξιμο, εσύ σε ποια μέρα είσαι? τελικά ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός. Λεια και mar1981 πείτε μας και εσύ πως πάτε με το πρήξιμο?

HvAnp3.png

εγώ 3 την ημέρα, ας μην απογοητευόμαστε, Δευτέρα θα πας για χοριακή? Τι να κάνει και ο οργανισμός μας με τόσα που τραβάει, αποσυντονίζεται.

ναι την Δευτέρα είναι να πάω, αν είναι να μου έρθει ελπίζω να είναι την Κυριακή να γλιτώσω τουλάχιστον τη χοριακή....

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

tina32 θα σκέφτεσαι θετικά, δεν θα έρθει η άτιμη και θα πας να κάνεις την χοριακή σου και θα είναι τεράστια!!!

Εγώ έκανα σπερματέγχυση την προηγούμενη Παρασκευή, είμαι δηλαδή μια εβδομάδα σε αναμονή, οπότε την επόμενη Παρασκευή πάω για χοριακή!

καλημερα κ απο μενα !!!!

τι κανετε?

ρυ σισσυ εσυ ετσι οπως πας θα θες 30 τεστ τον μηνα καλε απο ποτε τα ξεκινησες? εγω θα ξεκινησω απο 11 μερα λογου οτι ο προηγουμενος μηνας με πηγε 30 μερες κ δεν ξερω τωρα ποτε θε εχω οωρρηξια.

μαρια v οταν περνας οι γονιμες λογικο να μην εχεις κ πολυ ορεξη για σεξ αφου το εχεις χορτασει πριν . εκτος κ αν εισαι σαν εμενα την τρελη που με λεει ο αντρας μου εσυ εισαι σεξομηχανη χαχαχα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

θα προσπαθήσω να σκεφτώ θετικά αλλά όπως ξέρετε είναι δύσκολο...πάντα όταν φτάνουν οι μέρες με πιάνει αγχος όπως όλες....άντε την επόμενη εβδομάδα έχουμε πολλές χοριακούλες!!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

καλημερα κ απο μενα !!!!

μαρια v οταν περνας οι γονιμες λογικο να μην εχεις κ πολυ ορεξη για σεξ αφου το εχεις χορτασει πριν . εκτος κ αν εισαι σαν εμενα την τρελη που με λεει ο αντρας μου εσυ εισαι σεξομηχανη χαχαχα!!!

Καλημέρα κορίτσι, παλιές εποχές, από τότε που άρχισαν οι προγραμματισμένες επαφές, έχω αλλού το μυαλό μου. Τι καλά που ήμασταν παλιά, τίποτα δεν είχαμε στο μυαλό μας!

Εσύ είσαι καλύτερα?

HvAnp3.png

θα προσπαθήσω να σκεφτώ θετικά αλλά όπως ξέρετε είναι δύσκολο...πάντα όταν φτάνουν οι μέρες με πιάνει αγχος όπως όλες....άντε την επόμενη εβδομάδα έχουμε πολλές χοριακούλες!!!!

'Ολες σε καταλαβαίνουμε και ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι, υπομονή, θα περάσουν οι μέρες!!

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσι, παλιές εποχές, από τότε που άρχισαν οι προγραμματισμένες επαφές, έχω αλλού το μυαλό μου. Τι καλά που ήμασταν παλιά, τίποτα δεν είχαμε στο μυαλό μας!

Εσύ είσαι καλύτερα?

χαλια ειμαι ακομα εχω απο χθες με ποναει το αριστερο το ματι καντευει να μου βγει τι παναντολ αναβραζον παιρνω τιποτα με ξεμιατιασε κ η μαμα μου κ μια φιλη μας με λενε τρελο ματι εχει ναι αλλα εμενα δεν με περασε αφου καθομαι κ πιανω το ματι μου .

πονος πονος αλλα το μυαλο στο σεξ εχουμε κ μια αποχη εμεις λογου περιοδου κ κατι μερες πριν :oops::oops::oops:;););)

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Τοξοτακι μου δεν θα το ξανακνω.. Οτι τεστ

Εχω σπιτι θελω να τα κανω!!!!εχεις κ πυρετο;;

Τινα μου δεν θα σου ερθει!!!θα πας τη δευτερα

Για χοριακη..

οχι δεν εχω πυρετο αλλα αυτος ο πονοκεφαλος κ το ματι που με ποναει ειναι οτι χειροτερο.

να κανεις τεστ οταν πρεπει μα κ αδικα τα χαλας

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...