Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

καλως το γκρινιαρικο στρουμφακι!! μου την δινουν τα θερμομετρα !!!χαχαχα!!!

Χαχαχαχαχα!! Ο κύριος γκρινιαρης έκρυψε τα θερμόμετρα..ποτε να ξεκινήσω τα τεστακια ωορηξιας;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πω πω τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα που διαβαζω αντε σιγα σιγα να αυξανονται οι εγκυουλες!

εντομεταξυ εχω φαει σαν γουρουνι δεν μπορω να κουνηθω.

Σισσυ κοιτα μην τα ξοδεψεις τα τεστ σε μια μερα ξεκινα απο την 10 μερα.

πω πω τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα που διαβαζω αντε σιγα σιγα να αυξανονται οι εγκυουλες!

εντομεταξυ εχω φαει σαν γουρουνι δεν μπορω να κουνηθω.

Σισσυ κοιτα μην τα ξοδεψεις τα τεστ σε μια μερα ξεκινα απο την 10 μερα.

Ποσο με ξερεις.. Ηδη εχω κάνει 3 σε άσχετες μερες.. Μήπως έχεις βάλει κάμερες κ με παρακολουθείς;;;;

Ποσο με ξερεις.. Ηδη εχω κάνει 3 σε άσχετες μερες.. Μήπως έχεις βάλει κάμερες κ με παρακολουθείς;;;;

αχ!με κανεις και γελαω και ποναει η κοιλια μου! μην νομιζεις και μενα περναει απο το μυαλο μου να κανω 8000 τεστ εγκυμοσυνης αλλα κρατιεμαι, εσυ τα εχεις μες το σπιτι σου οποτε ο πειρασμος ειναι μεγαλος ;)

Διαφημίσεις

Η Skybeam ειναι εγκυος;;; Τι τελεια νεα ειναι αυτα;;; Μπραβοοοο!!! Sky μου σου ευχομαι τα καλυτερααααα!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

καλημέρα σε όλες!!!!

ευχάριστα νέα βλέπω,είναι ενα κοριτσάκι έγκυος??? με το καλό,άντε επιτέλους έγινε η αρχή,και στα δικά μας!!!

εμένα κορίτσια απο χθες ξεπρήστηκε το στήθος κ η κοιλίτσα μου οπότε θα έρθει η άτιμη και αυτόν τον μήνα...δεν πειράζει πάω για τον επόμενο,χθές με πήρε απο κάτω είναι η αλήθεια κ γιαυτο πήρα τους δρόμους να ξεχαστώ....

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημέρα σε όλες!!!!

tinkerbell!24 και lolita78 σας ευχαριστούμε πολύ για τα κεράκια!! Θα πάω και εγώ σήμερα να ανάψω για τον Άγιο Ερμογένη που γιορτάζει. Αλλά θα πάω σε άσχετη εκκλησία, απλά νιώθω την ανάγκη να το κάνω, μόνο που είχα δει την εικόνα του είχα πάρει δύναμη και πολύ θα ήθελα να ξαναπάω, αλλά πέφτει λίγο μακριά. Θα σας ανάψω όλες και εγώ! Βοήθειά μας!

Stardustmg χαίρομαι πολύ που πήγαν όλα καλά!!! 6 γίναμε στην πρώτη λίστα που είμαστε σε αναμονή και πόσες άλλες στην 2η λίστα!!! Τι ωραία!!! Σου εύχομαι μια μεγάλη χοριακή! Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!!

tinkerbell!24 τι ευχάριστο νέο, είναι αυτό που μας είπες!!! Πω πω χάρηκα πάρα μα πάρα πολύ! Μπράβο το κορίτσι!! Επιτέλους ένα ευχάριστο νέο!!!! Άντε να γεμίσουμε την λίστα εγκυούλες!!!

Sissy2012 ποια μέρα του κύκλου σου είσαι, εγώ συνήθως τα ξεκινούσα 10η μέρα και όχι με πρωινά ούρα, το μεσημεράκι καλύτερα και κάθε μέρα πάνω κάτω την ίδια ώρα.

Εγώ κορίτσια μου έχω βαρεθεί με τα utrogestan, αυτή τη φορά τα βάζω κολπικά και πρέπει να φοράω συνέχεια σερβιετάκι και εκνευρίζομαι. 3 την ημέρα. Επίσης μου έχουν φέρει πρήξιμο στην κοιλιά και στο στήθος και ευαισθησία στις θηλές. Όλα τα παντελόνια μου με σφίγγουν και τα έχω ξεκούμπωτα και αναγκαστικά φοράω μακριές μπλούζες για να μην φαίνεται. Είστε και εσείς έτσι? Επίσης δεν έχω καμιά διάθεση για σεξ, δεν έχουμε κάνει μετά την σπερματέγχυση, ο άντρας μου θα λαλήσει στο τέλος.

HvAnp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα σε όλες!!!!

ευχάριστα νέα βλέπω,είναι ενα κοριτσάκι έγκυος??? με το καλό,άντε επιτέλους έγινε η αρχή,και στα δικά μας!!!

εμένα κορίτσια απο χθες ξεπρήστηκε το στήθος κ η κοιλίτσα μου οπότε θα έρθει η άτιμη και αυτόν τον μήνα...δεν πειράζει πάω για τον επόμενο,χθές με πήρε απο κάτω είναι η αλήθεια κ γιαυτο πήρα τους δρόμους να ξεχαστώ....

Καλημέρα κορίτσι, ποια μέρα είσαι μετά την σπερματέγχυση και ξεπρήστηκες? Παίρνεις utrogestan και πόσα?

HvAnp3.png

Καλημέρα σε όλες!!!!

tinkerbell!24 και lolita78 σας ευχαριστούμε πολύ για τα κεράκια!! Θα πάω και εγώ σήμερα να ανάψω για τον Άγιο Ερμογένη που γιορτάζει. Αλλά θα πάω σε άσχετη εκκλησία, απλά νιώθω την ανάγκη να το κάνω, μόνο που είχα δει την εικόνα του είχα πάρει δύναμη και πολύ θα ήθελα να ξαναπάω, αλλά πέφτει λίγο μακριά. Θα σας ανάψω όλες και εγώ! Βοήθειά μας!

Stardustmg χαίρομαι πολύ που πήγαν όλα καλά!!! 6 γίναμε στην πρώτη λίστα που είμαστε σε αναμονή και πόσες άλλες στην 2η λίστα!!! Τι ωραία!!! Σου εύχομαι μια μεγάλη χοριακή! Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε!!

tinkerbell!24 τι ευχάριστο νέο, είναι αυτό που μας είπες!!! Πω πω χάρηκα πάρα μα πάρα πολύ! Μπράβο το κορίτσι!! Επιτέλους ένα ευχάριστο νέο!!!! Άντε να γεμίσουμε την λίστα εγκυούλες!!!

Sissy2012 ποια μέρα του κύκλου σου είσαι, εγώ συνήθως τα ξεκινούσα 10η μέρα και όχι με πρωινά ούρα, το μεσημεράκι καλύτερα και κάθε μέρα πάνω κάτω την ίδια ώρα.

Εγώ κορίτσια μου έχω βαρεθεί με τα utrogestan, αυτή τη φορά τα βάζω κολπικά και πρέπει να φοράω συνέχεια σερβιετάκι και εκνευρίζομαι. 3 την ημέρα. Επίσης μου έχουν φέρει πρήξιμο στην κοιλιά και στο στήθος και ευαισθησία στις θηλές. Όλα τα παντελόνια μου με σφίγγουν και τα έχω ξεκούμπωτα και αναγκαστικά φοράω μακριές μπλούζες για να μην φαίνεται. Είστε και εσείς έτσι? Επίσης δεν έχω καμιά διάθεση για σεξ, δεν έχουμε κάνει μετά την σπερματέγχυση, ο άντρας μου θα λαλήσει στο τέλος.

9η μερε ειμαι σημερα! Λεω να τα ξεκινησω απο αυριο!αφου

Δεν εχεις διαθεση για σεξ μην κανεις.. Κ

Μη φορας στενα παντελονια!

στη 13η μέρα είμαι, παίρνω utrogestan κολπικά κ συμφωνω οτι είναι χάλια όλη την ώρα τρέχει...1 την ημέρα παίρνω

Τινα μου μη σε παιρνει απο κατω!! Ειπαμε

Οτι αν δεν δουμε την ακατανομαστη δεν λεμε τιποτα κ ειμαστε αισοδοξες!!

Ενταξει;;

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...