Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Και εγώ ανυπομονώ γιατί αναμένω εδώ και ένα χρόνο να την κάνω..μαζεύαμε έμβρυα.. αλλά ταυτόχρονα φοβάμαι κιόλας ..είμαι συγκρατημένα αισιόδοξη. 

Ναι μη φοβάσαι τπτ όλα καλά θα πάνε!Θετική ενέργεια..

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

papagia τι έγινε τελικά???εύχομαι όλα να είναι τέλεια!!

ασπουλι σου εύχομαι να μείνεις καθαρή για 9 μήνες!!!ξου ξου η σιχαμένη!!!

αυριο παω για χοριακη (αν και μετα το τεστ το εχω σχεδον ξεγραψει:cry:)

σημερα ποναει η κοιλια μου σαν να εχω περιοδο αλλα τιποτα ακομα παω ξανα παω τουαλετα αλλα τιποτα, τι να πω θα δειξει

skydream πολλα συγχαρητηρια σου ευχομαι ολα να πανε καλα και συντομα να εχουμε ολες τα μωρακια μας αγκαλια....

aspoulini σου ευχομαι να εισαι εγκυος κοπελα μου και να μην ερθει η κοκκινομουρα.....

papagia που χαθηκες κοπελα μου μπες να μας πεις τα νεα σου αγωνιουμε....

και σε ολα τα κοριτσια που ειναι στης διαδικασιες και σε οσες ειναι σε αναμονη καλη επιτυχια να εχετε τα καλητερα αποτελεσματα.......

HPbOp2.png

σημερα ποναει η κοιλια μου σαν να εχω περιοδο αλλα τιποτα ακομα παω ξανα παω τουαλετα αλλα τιποτα, τι να πω θα δειξει

πολλές φορές το τεστ δεν δείχνει. Κάνε αύριο την χοριακούλα σου και ενημέρωσέ μας για την χοριακάρα σου

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

μην τα πολυπιστευεις τα τεστ και μην απογοητευεσαι θετικη σκεψη αφου ακομα δεν εχει ερθει και περιοδος,αισιοδοξια και ολα θα πανε καλα και αυριο περιμενουμε δυψηφιο η τριψιφιο νουμερο χορακης...;);)

HPbOp2.png

Διαφημίσεις

Επιτέλους έγινε σήμερα η σπερματέγχυση. Βέβαια δεν περιμένω και πολλά (άλλη μια χαμένη προσπάθεια). Χαμηλής (οριακό) ποιότητας σπέρμα, ο τράχηλός μου δύσκολος για να εισέλθει το σωληνάκι. Μακάρι όμως να πετύχει, γίνονται εξάλλου και θαύματα. Ευχυθείτε και για εμένα να πετύχει αυτήν την φορά. Σας ευχαριστώ.

Θετικές σκέψεις μόνο

τα πάντα μπορούν να συμβούν ακόμα και στα πιο δύσκολα.Εσύ να είσαι ήρεμη και να έχεις θετική σκέψη και μόνο.

Καλά αποτελέσματα και με μια τεράστια χοριακή:P:p.Εμεις είμαστε εδώ............

[sIGPIC][/sIGPIC]

τα πάντα μπορούν να συμβούν ακόμα και στα πιο δύσκολα.Εσύ να είσαι ήρεμη και να έχεις θετική σκέψη και μόνο.

Καλά αποτελέσματα και με μια τεράστια χοριακή:P:p.Εμεις είμαστε εδώ............

Σε ευχαριστώ πολύ, όπως και όλα τα άλλα κορίτσια του forum. Μου δίνεται δύναμη με τις ευχές σας και τις επιτυχίες σας. Εσύ σε τί φάση βρίσκεσαι;

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Eυχαριστώ κορίτσια, είμαι ξάπλα με έξτρα utrogestan γιατί είχα πονάκια που θεώρησα ότι παρατραβάνε. Ενημέρωσα τη μαία και μου είπε ξάπλα. Ήδη είμαι πολύ καλύτερα αν και παραξεκουράστηκα! Το τσιγάρο τελικά θέλει μαχαίρι, και αυτό θα γίνει μάλλον μόλις αλλάξω εβδομάδα την Κυριακή.

Αααααααα, τη λίστα που δεν είνα με σπερματέγχυση, γιατί δεν τη λέτε "Λίστα αναμονής φυσιολογικής προσπάθειας" ή κάπως έτσι? ή "Λίστα αναμονής επαφών", έτσι για κάτι πιο σέξι!!!!!!!:tongue::D

Ειμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε πολύ πολύ καλα και σε 8,5 μήνες θα έχουμε γεννητούρια.

Εγώ τη λίστα είπα να την ονομάσουμε ΜΟΝΟΙ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Κορίτσια μου γλυκά που κάνατε σήμερα τη σπερματέγχυση σας εύχομαι ολοψυχα, απο τα βάθη της καρδιάς μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!! Να είναι οι ουρανοι ανοιχτοί να εισακουστούν οι προσευχές σας καθως και οι δικές μας για εσάς! Άντε και σε 2 βδομάδες πάρτυ!! Είστε και πολλές οι κυριες "Παρασκευή και 13".

Ευαγγελία περιμένουμε νέα σου για το αν την έκανες τελικα. Παπάγια κανα νέο? Ασπούλι μου ακόμα καθαρή?

Την εκανα κοριτσια με κοπους και βασανα!Ο συζυγος ετρεχε να προλαβει απο την δουλεια στον μικροβιολογο τον επιασε και κολικος νεφρου...Μα την ψυχη στο στομα να προλαβουμε.Τελικα δεν μου εκανε ουτε εμενα υπερηχο μου ειπε πως δεν πρεπει να μπει ξενο σωμα.Με επλυνε πολλες φορες με φυσιολογικο ορο και ο καθετηρας δεν εμπαινε με τιποτα.Οταν πηρε το εργαλειο να μου ανοιξει τον τραχηλο τα ειδα ολα.Μου ειπε πως ο τραχηλος δεν ειχε υγρα αρα η ωορρηξια δεν εχει γινει ακομη.Αλλα ακομη κι αν ειχε γινει παλι προλαβαιναμε.Μας συνεστησε και επαφες αυριο και μεθαυριο ηρεμα ομως οχι για ευχαριστηση ειμαστε και πονεμενες...Στις 27 του μηνος παω για χοριακη αν δεν εχουμε σημαδι της ακατανομαστης νωριτερα...

Αυτο το Παρασκευη και 13 σημερα πολυ με χαλαει αλλα ας ελπισουμε πως η θετικη σκεψη και ο ιερος σκοπος μας θα νικησουν!

Σας ευχαριστω για την συμπαρασταση να σας εχει η Παναγιτσα καλα ολες.Καλη εγκυμοσυνη στις μελλουσε μανουλες και καλη δυναμη σε εμας τις υποψηφιες!

καλησπερα! ευχομαι μεσα απο την καρδια μου στα κοριτσια που εκαναν σημερα σπερ/ση σε 14 μερες να εχουν τεραστια χοριακη!!!!

Να εισαι καλα papagia μου και η δικη σου χοριακη αυριο να ειναι τεραστια!!!Τα τεστ δεν ειναι παντα αξιοπιστα οποτε εχε πιστη και υπομονη!

Σε ευχαριστώ πολύ, όπως και όλα τα άλλα κορίτσια του forum. Μου δίνεται δύναμη με τις ευχές σας και τις επιτυχίες σας. Εσύ σε τί φάση βρίσκεσαι;

Εγώ γλυκιά μου έχω ένα κοριτσάκι 6 ετών και μια αποτυχημένη δίδυμη κύηση.

Μετα από 2 χρόνια προσπαθειών δεν τα καταφέραμε να ξαναμείνω.Έκανα 2 σπερματεγχύσεις που απέτυχαν και μετα την τρίτη λήψη κλομιφαινης ο γιατρός μου είπε να κάνω την πρεγνιλ και μετα να έχω φυσική επαφή.Τώρα είμαι στην αναμονή μέχρι τις 20/7 και όπως ξαναείπα ο θεός βοηθός ;););)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Έχω κάνει 2 υπέρηχους... τον πρώτο την 5η βδομάδα (δηλαδή την προηγούμενη) όπου είδαμε ένα σάκο και μόνο... (ο χαζογιατρός μου με άγχωσε... μου είπε να μην πετάω στα σύννεφα κι ότι ένα 20% καταλήγει σε αποβολή!!!)κι έκανα και τον δεύτερο εχθές όπου είδαμε την καρδούλα να πάλλεται (ότι είχε σχηματιστεί) ήταν συγκλονιστικό! Ο γιατρός είπε ότι είναι ευχαριστημένος και ότι τώρα μάλιστα... υπάρχει μωρό.

Τώρα έχουμε ραντεβού την 9η βδομάδα... ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Εσένα ποια εβδομάδα θα είναι?

Το ιδιο ειπε και ο γιατρος σε φιλη μου που ειναι εγκυος 3 βδομαδων.Τωρα της λεει υπαρχει απλα συλληψη εγκυμοσυνη υπαρχει απο την στιγμη που ακουσουμε την καρδια και αυτο το διαστημα ειναι πολυ κρισιμο.Εννοειται πως η κοπελα αγχωθηκε.Ευτυχως ολα πανε καλα ομως και δεν πρεπει να αγχωνεσαι.

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

2. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

4. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

7. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

8. Skybeam---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

10. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

11. papagia

13. catherinec

14. janneta

15. ΜΑΡΙΑ!!!

16. stogiaki

Καλή επιτυχία κοπέλες!!μακάρι σε 14 μερούλες να έχετε μια μεγάλη χοριακή...

βρε κορίτσια εμένα μου είπε οταν φτάσουν 18μμ να κάνω την ένεση μετά δεν έχει ξανάυπέρηχο και ότι σε 36 ώρες θα γίνει η ωορρηξία.Τελευταία μέτρηση που έκανα ο δικό μου ωάριο ήτανε 2.4 και την επόμενη μέρα είχε γίνει η ωορρηξία..

εγώ παίρνω τα φεμάρα..δεν με βοήθησαν την προηγούμενη φορά ελπίζω αυτή τη φορά να κάνω πολλά αυγουλάκια!!

όμως τι είναι αυτό το Ε2??

2 μέρα σήμερα..όλα καλά!!

Νεραιδακι τα φεμαρα δεν τα ξερω καθολου.Εγω πηρα κλομιφαινη των 50 για 3 μηνες.Αυτη τη φορα εκανα ενεσεις Puregon.Ε2 ειναι η οιστραδιολη που την οωρρηξια και την ωριμανση των ωαριων.Ευχομαι να κανεις καλα ωοθυλακια και τσαχπινικα ετοιμα να γονιμοποιηθουν :P

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...