Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, little miracle είπε:

κοπελα μου μην καθεσαι να χαλιεσαι και να αγχωνεσαι ΚΑΙ για τη δουλεια . γιατι εβλεπα που εγραφες και για την βοηθο σου. αυτο που βιωνεις εσυ τωρα θελει πολυ γερο στομαχι και δεν ξερεις ποσο καιρο θα σου παρει. σου ευχομαι να γινει με την μια. αλλα υπαρχει κι η πιθανοτητα να παρει μηνες. οι φυσικοι ειναι ρισκο κ θελουν πολλη υπομονη. οι δουλειες ερχονται και παρερχονται. και να θυμασαι πως καμια δουλεια δεν θα «κλαψει» για σενα, δεν θα σε συντρεξει και δεν θα καταλαβει τι περνας. εσυ κοιτα τωρα να δωσεις βαση στις προσπαθειες σου και ολα τα αλλα οσο μπορεις γραψτα εκει που δεν πιανει μελανι. και πανω απο ολα κοριτσια η ψυχικη μας ηρεμια. κανενας μισθος και καμια πολυτελεια δεν την αντισταθμιζει. 

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α ρε Tinker δεν παίζεσαι.........κινητή εγκυκλοπαίδεια είσαι.......

χα χα ο παπάκης μου να είναι καλά...:P:p:p:p

κινητό εορτολόγιο!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

μαζί τη βάλαμε ...έβαλα και εγώ όμως ένα νέο που έμαθα...:)

Και εγώ το διάβασα για την Skybeam και χάρηκα πάαααααρα πολύ. Έχει τεράστια χοριακή. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μην ταλαιπωρηθεί άλλο.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Και εγώ το διάβασα για την Skybeam και χάρηκα πάαααααρα πολύ. Έχει τεράστια χοριακή. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να μην ταλαιπωρηθεί άλλο.

ναι!!!όλα θα πάνε καλά!!!

πρέπει κορίτσια να είμαστε ήρεμες..να μην αγχωνόμαστε..

να εμπιστευτούμε το Θεό και όλα θα πάνε καλά...

no stress είπε και η σίσσυ!!!relax!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

Αντε να σπασει η γκαντεμια του καλοκαιριου μπραβο ειναι το τριτο ευχαριστο νεο που ακουσα σημερα!!!

ποίο ηταν το πρώτο???

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Η κολλητη μου σημερα ειδε το μωρακι της και ειναι κοριτσακι,με την Star ολα πηγαν καλα και τωρα η Sky σουπερ τα ευχαριστα νεα!

οκ με κάλυψες!!χχχχχχχχ

1533345xcnw09g7xt.gif

Κοριτσακια μου τωρα γύρισα απο τη δουλειά.. Μαρια σταρ πολυ χαίρομαι..μπράβο!! Μονο ευχάριστα θέλω να βλέπω.. Τοξοτακι μου δεν μιλήσαμε σημερα καθόλου! Νεραιδουλα no stress θα ειναι το μοτο μας!!

Κοριτσακια μου τωρα γύρισα απο τη δουλειά.. Μαρια σταρ πολυ χαίρομαι..μπράβο!! Μονο ευχάριστα θέλω να βλέπω.. Τοξοτακι μου δεν μιλήσαμε σημερα καθόλου! Νεραιδουλα no stress θα ειναι το μοτο μας!!

καλως το γκρινιαρικο στρουμφακι!! μου την δινουν τα θερμομετρα !!!χαχαχα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...