Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , kate82 είπε:

Συγχαρητήρια το πιο αληθινό μήνυμα ζωής ήταν αυτό...

Καλησπέρα κορίτσια μου γλυκα!Εύχομαι σε όλες μας καλή χρόνια μιας κ έχω να μπω από «πέρυσι»χαχχα με υγεία κ ευτυχία!Αυτή η χρόνια να φέρει σε όλες μας γερά μωρά κ να γεμίσει την αγκαλια μας!Να σας ρωτήσω γιατι γενικά όλο κ σε κάποια θα έχει τύχει.Έχω τρομερή δυσκοιλιότητα κ μετά την αντιβίωση για το μικροβιωμα έγινε χειρότερη!Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο;Εκτός από αυτό εδώ Κ μια ημέρα έβγαλα κ μια αιμορροΐδα που δεν είχα ποτέ κ πονάει η άτιμη!Σε άλλα νέα βγήκαμε το Σάββατο που μας πέρασε μπουζούκια κ είμασταν δίπλα δίπλα με τον γιατρό,που έτυχε τώρα,ήταν λιγο αμήχανο μπορώ να πω αλλά οκ!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσακια με τις ωραιες προσευχουλες!

Ο αντρας μου βγηκε εξω για φαγητο με τους φιλους του, αλλα και εγω δεν εκατσα να σκασω φτιαχνω πατατες ογκρατεν :D!

ναι να μας ανάψεις!!!δεν χρειάζεται άγχος όλα θα πάνε τέλεια!!!!

και στα δικά μας...να γεμίσουν οι κοιλίτσες σποράκια και δεν θα χαθούμε...θα μας επιστρετέψει η ευαγγελία για να κάνουμε κουβερτούλες και παππουτσάκια κλπ κλπ

και μετά θα έχουμε τη βάφτιση ..θα σας λέω εγώ για μαρτυρικά..στολισμό τούρτες και cake pops κτλ κτλ

όλες από κάτι..η μια τη μαγειρική η άλλη κάτι άλλο..!!!:) :) δεν θα χαθούμε βρε εμείς!!!

και μετά θα μιλάμε για το 2 μπεμπε..!!!:P:p:p:p:p:p

Ναι ναι ναι.. Ολα μαζι θα τα περασουμε!!!!

ναι να μας ανάψεις!!!δεν χρειάζεται άγχος όλα θα πάνε τέλεια!!!!

και στα δικά μας...να γεμίσουν οι κοιλίτσες σποράκια και δεν θα χαθούμε...θα μας επιστρετέψει η ευαγγελία για να κάνουμε κουβερτούλες και παππουτσάκια κλπ κλπ

και μετά θα έχουμε τη βάφτιση ..θα σας λέω εγώ για μαρτυρικά..στολισμό τούρτες και cake pops κτλ κτλ

όλες από κάτι..η μια τη μαγειρική η άλλη κάτι άλλο..!!!:) :) δεν θα χαθούμε βρε εμείς!!!

και μετά θα μιλάμε για το 2 μπεμπε..!!!:P:p:p:p:p:p

Αυτο ειναι ευτυχια τελικα!

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσακια με τις ωραιες προσευχουλες!

Ο αντρας μου βγηκε εξω για φαγητο με τους φιλους του, αλλα και εγω δεν εκατσα να σκασω φτιαχνω πατατες ογκρατεν :D!

Βαλε παραπανω μεριδες παιρνουμε λευκο κρασι Βιβλια Χωρα και ερχομαστε!

Κοριτσακια μου γλυκα τωρα γυρναω απο το γιατρο!! Πιστευω πως πηγαν καλα τα πραγματα! Ειδομεν!!! Προσευχη κ αισιοδοξια τωρααα!! Επειδη μπαινω απο το κινητο, ποιο καλο κοριτσακι θα με βαλει στη λιστα μας με χοριακη στις 18/10;;; Και να με σβησει απο την κατω λιστα εεε;; Ευχαριστω για ολα μεσα απο την καρδια μου!! Για τις προσευχες σας, τις ευχες σας και την συμπαρασταση σας!! Ολα ειναι ευπροσδεκτα κ πολυτιμα!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Κοριτσακια μου γλυκα τωρα γυρναω απο το γιατρο!! Πιστευω πως πηγαν καλα τα πραγματα! Ειδομεν!!! Προσευχη κ αισιοδοξια τωρααα!! Επειδη μπαινω απο το κινητο, ποιο καλο κοριτσακι θα με βαλει στη λιστα μας με χοριακη στις 18/10;;; Και να με σβησει απο την κατω λιστα εεε;; Ευχαριστω για ολα μεσα απο την καρδια μου!! Για τις προσευχες σας, τις ευχες σας και την συμπαρασταση σας!! Ολα ειναι ευπροσδεκτα κ πολυτιμα!!

Μπραβο κοριτσακι μου να πας να χαλαρωσεις και να ξαπλωσεις τωρα και οι προσευχες ειμαι σιγουρη πως φτασανε στον προορισμο τους!

Διαφημίσεις

Μπράβο κοριτσάκι!!!!!!! Ολα καλά θα πάνε!!!!!!! Δυστυχώς εγώ δεν ξέρω να σε βάλω στη λίστα, θα σε βάλει κάποιο από τα άλλα κορίτσια! Υπομονή τώρα και θα περάσουν οι μέρες!!!

18/10 ε??δεν το είχα σκεφτεί!!

είναι του Απόστολου και Ευαγγελιστή Λουκά του Ιατρού του προστάτη μου!!

τα κεράκια σας είναι δεδομένα!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

23. tina32 8/10

24. lolita 78 12/10

25. Λια33 12/10

26. mar1981 13/10

27. maria_v 15/10

28.Stardustmg 18/10

Ποσοστό: 5/22

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli
  2. kalli 36
  3. Gossamer Reedglitter
  4. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  5. IOANNA111
  6. stogiaki
  7. catherinec
  8. Skybeam
  9. janneta
  10. Evangeliapan
  11. ΜΑΡΙa
  12. maria papa 28/10
  13. georgia69
  14. sissy 2012 26/10
  15. Georgkat
  16. tinkerbell!24 28/10

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

. Skybeam---> ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

23. tina32 8/10

24. lolita 78 12/10

25. Λια33 12/10

26. mar1981 13/10

27. maria_v 15/10

28. sturdustmg 18/10

Ποσοστό: 5/22

Μόνοι και ο Θεός βοηθός!

1. Aspouli
  2. kalli 36
  3. Gossamer Reedglitter
  4. vasulini --> ΕΓΚΥΟΣ
  5. IOANNA111
  6. stogiaki
  7. catherinec
  8. Skybeam ΕΓΚΥΟΣ
  9. janneta
  10. Evangeliapan
  11. ΜΑΡΙa
  12. maria papa 28/10
  13. georgia69
  14. sissy 2012 26/10
  15. Georgkat
  16. tinkerbell!24 28/10

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

18/10 ε??δεν το είχα σκεφτεί!!

είναι του Απόστολου και Ευαγγελιστή Λουκά του Ιατρού του προστάτη μου!!

τα κεράκια σας είναι δεδομένα!!!

Α ρε Tinker δεν παίζεσαι.........κινητή εγκυκλοπαίδεια είσαι.......

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...