Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσάκια έγραψα τη παράκληση στον Άγιο Ερμογένη αύριο θα τη κάνει που είναι η γιορτή!!

και κεράκια!!!

σας φιλώ..η Παναγίτσα και όλοι οι Αγίοι να είναι πάντα βοήθεια μας!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

κοριτσάκια έγραψα τη παράκληση στον Άγιο Ερμογένη αύριο θα τη κάνει που είναι η γιορτή!!

και κεράκια!!!

σας φιλώ..η Παναγίτσα και όλοι οι Αγίοι να είναι πάντα βοήθεια μας!!

Βρε νεραιδουλα μου καλα που εχουμε κ εσενα

Με τις ωραιες σου προσευχες...

Καμια γιογκα δεν εχει μεγαλυτερη αξια απο την στιγμη που μιλας στον Δημιουργο και του ανοιγεις την ψυχη σου.Μιλουσα μια ωρα στο τηλ με την κολλητη μου σημερα ειδε το μωρακι της και ειναι κοριτσακι!Χαρηκα τοσο πολυ!Αντε και στα δικα μας κοριτσια!

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!

Άντε βρε stardust να μας πεις πως πήγε? Είμαι σίγουρη όλα καλά! Άρα σε 2 εβδομάδες θα έχεις νέα! Μακάρι να είναι όλα καλά!!!

Έγω κορίτσια κάνω φανουρόπιτα αρκετά συχνά, όχι πάντα για να ζητήσω κάτι! Και δεν την πάω πάντα να μου την διαβάσει ο παπάς!

Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι maria papa, ο Άγιος Φανούριος θα σε ακούσει όπως και να την κάνεις!

Lia33 πρέπει να χαλαρώσεις! Το ξέρω δεν είναι εύκολο, αλλά επειδή μαζί θα μάθουμε τα "νέα"¨την άλλη Παρασκευή, πρέπει να κάνουμε υπομονή να περάσουν οι μέρες... Η αλήθεια είναι ότι εγώ είμαι πολύ ήρεμη (προς το παρόν τουλάχιστον), μάλλον την Πέμπτη θα με πιάσει το τρελό άγχος!

Πάντως σας είπα την Κυριακή θα πάω στον Άγιο Εφραιμ και θα ανάψω για όλες μας κεράκι! Δεν χρειάζεται να ξέρω τα ονόματά σας, ο Άγιος ξέρει!!!

Καμια γιογκα δεν εχει μεγαλυτερη αξια απο την στιγμη που μιλας στον Δημιουργο και του ανοιγεις την ψυχη σου.Μιλουσα μια ωρα στο τηλ με την κολλητη μου σημερα ειδε το μωρακι της και ειναι κοριτσακι!Χαρηκα τοσο πολυ!Αντε και στα δικα μας κοριτσια!

πόσο δίκαιο έχεις!!!:P:p:p:p:p

και στα δικά μας σύντομα..

1533345xcnw09g7xt.gif

Και στα δικα μας κ στα δικα μας!! ναι αλλα να μην χαθουμε μετα που θα εχουμε σπορακι στην κοιλιτσα!! να τα λεμε κ μετα ! ;):rolleyes:

Μετα θα εχουμε να λεμε για το πως φουσκουσαμε πως πρηστηκαμε πως κλωτσαει το νινι ;) σιγα μην χαθουμε!

Διαφημίσεις

Γειά σας κορίτσια!

Άντε βρε stardust να μας πεις πως πήγε? Είμαι σίγουρη όλα καλά! Άρα σε 2 εβδομάδες θα έχεις νέα! Μακάρι να είναι όλα καλά!!!

Έγω κορίτσια κάνω φανουρόπιτα αρκετά συχνά, όχι πάντα για να ζητήσω κάτι! Και δεν την πάω πάντα να μου την διαβάσει ο παπάς!

Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι maria papa, ο Άγιος Φανούριος θα σε ακούσει όπως και να την κάνεις!

Lia33 πρέπει να χαλαρώσεις! Το ξέρω δεν είναι εύκολο, αλλά επειδή μαζί θα μάθουμε τα "νέα"¨την άλλη Παρασκευή, πρέπει να κάνουμε υπομονή να περάσουν οι μέρες... Η αλήθεια είναι ότι εγώ είμαι πολύ ήρεμη (προς το παρόν τουλάχιστον), μάλλον την Πέμπτη θα με πιάσει το τρελό άγχος!

Πάντως σας είπα την Κυριακή θα πάω στον Άγιο Εφραιμ και θα ανάψω για όλες μας κεράκι! Δεν χρειάζεται να ξέρω τα ονόματά σας, ο Άγιος ξέρει!!!

ναι να μας ανάψεις!!!δεν χρειάζεται άγχος όλα θα πάνε τέλεια!!!!

Και στα δικα μας κ στα δικα μας!! ναι αλλα να μην χαθουμε μετα που θα εχουμε σπορακι στην κοιλιτσα!! να τα λεμε κ μετα ! ;):rolleyes:

και στα δικά μας...να γεμίσουν οι κοιλίτσες σποράκια και δεν θα χαθούμε...θα μας επιστρετέψει η ευαγγελία για να κάνουμε κουβερτούλες και παππουτσάκια κλπ κλπ

και μετά θα έχουμε τη βάφτιση ..θα σας λέω εγώ για μαρτυρικά..στολισμό τούρτες και cake pops κτλ κτλ

όλες από κάτι..η μια τη μαγειρική η άλλη κάτι άλλο..!!!:) :) δεν θα χαθούμε βρε εμείς!!!

και μετά θα μιλάμε για το 2 μπεμπε..!!!:P:p:p:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...