Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Sissy μου είμαστε έρμαια των ορμονών…….και εγώ έχω τρελά σκαμπανεβάσματα και ένα μόνιμο ΓΙΑΤΙ??? Σήμερα το πρωί που έπινα καφέ έβαλα τα κλάματα γιατί είδα κάτι στη τηλεόραση – ούτε θυμάμαι τι….

Έχουμε τον πόνο μας, έχουμε και τις ορμόνες να κάνουν πάρτυ…..

Κοριτσια μου εστειλε μαιλ ενας φιλος απο Αμερικη που ασχολειται με γιογκα και ρεικι και μου προτεινε να παρω να διαβασω το βιβλιο the secret-Rhonda Byrne και οταν το διαβαζω να εχω διπλα μου μια φωτο μικρου παιδιου (οποιουδηποτε) .Βοηθαει λεει να χαλαρωσεις και να αποκτησεις μωρακι.

Και επειδή πιάσατε κουβέντα πιο πριν όσο αφορά τη γυμναστική, μόλις δω αρνητική χοριακή, ξαναμπαίνω σε πρόγραμμα γιατί δεν παλεύεται……….

Έκανα πολύ κόπο και πολλά χρόνια να φέρω το σώμα μου σε ένα αξιοπρεπή επίπεδο αντοχών και αυτό που μου έχει μείνει, είναι η ανεβασμένη διάθεση που είχα σαν γυναίκα. Εδώ και ένα χρόνο σχεδόν που μπήκα στη διαδικασία να μείνω έγκυος με κλομιφαίνη, ενέσεις, σπερματεγχύσεις κτλ, έχω δει δραματικές αλλαγές στη ψυχολογία μου γιατί φοβάμαι την άσκηση. Πρήξιμο από τις ορμόνες, κοιλάκια στην περιφέρεια, κυτταρίτιδα…….και δεν συμμαζεύεται……

Δεν είμαι άνθρωπος των υπερβολών και ούτε θα χτυπιέμαι στα γυμναστήρια, στα βάρη και στα aerobic 3 ώρες την ημέρα.

Υπάρχουν τόοοοοσοι τρόποι να ασκηθείς. Ποδήλατο, κολύμπι, περπάτημα, yoga, pilates (κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ), χορός…….

Έχω χρόνιο πρόβλημα στη μέση και με το pilates και τη yoga βρήκα την υγεία μου πάλι. Αρνούμαι να ξανακάτσω σε καναπέ και να νιώθω σαν γριά.

Κάθε μήνα τα ίδια. Μήπως είμαι έγκυος και δεν κάνει…….?

Μήπως …….?

Μήπως……..ε..??........ε……?........ε….??

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Κοριτσια μου εστειλε μαιλ ενας φιλος απο Αμερικη που ασχολειται με γιογκα και ρεικι και μου προτεινε να παρω να διαβασω το βιβλιο the secret-Rhonda Byrne και οταν το διαβαζω να εχω διπλα μου μια φωτο μικρου παιδιου (οποιουδηποτε) .Βοηθαει λεει να χαλαρωσεις και να αποκτησεις μωρακι.

Αχ το έχω το βιβλίο εδώ και πολύ καιρό…..η αλήθεια είναι πως σε βάζει σε mood για λίγες ημέρες, αλλά θέλει εξάσκηση η θετική ενέργεια κορίτσια. Δεν είναι τόσο εύκολο όσο το παρουσιάζει. Ουσιαστικά είναι μια μορφή διαλογισμού, που κάνεις και με την προσευχή.

9aXep2.png

Κοριτσια μου γεια σαααααας!! Ειμαι καθοδον για τον γιατρο! Ποσο με συγκινειτε δεν μπορειτε να το φανταστειτε!! Σας νιωθω ηδη κοντα μου!!

Ευαγγελια.. Δεν εχεις διαβασει "το μυστικο";; Διαβασε το.. Κακο δεν κανει! Η δυναμη της θελησης κ η πιστη βοηθανε πανω απο ολα!!

Ραντεβου στις 5! Φιλια κοριτσια μου κ χιλια ευχαριστω!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου γεια σαααααας!! Ειμαι καθοδον για τον γιατρο! Ποσο με συγκινειτε δεν μπορειτε να το φανταστειτε!! Σας νιωθω ηδη κοντα μου!!

Ευαγγελια.. Δεν εχεις διαβασει "το μυστικο";; Διαβασε το.. Κακο δεν κανει! Η δυναμη της θελησης κ η πιστη βοηθανε πανω απο ολα!!

Καλή επιτυχία κούκλα !! Θα σε σκεφτόμαστε και θα προσευχόμαστε. Τα σποράκια σου είναι καθοδόν…….

9aXep2.png

Οχι δεν το εχω διαβασει και ο φιλος μου μου ειπε να εχω διπλα μια φωτο μικρου μωρου μεσα στην σελιδα ωστε να εχω την εικονα στο μυαλο μου οταν το διαβαζω.Θα το επιχειρησω κι αυτο!

Καλη επιτυχια να εχεις εμεις θα σε στηριζουμε απο εδω πνευματικα!Σου ευχομαστε αυτη την φορα να αποκτησεις το θαυματακι σου!Φιλια και χαλλλαρα που λεμε κι εδω στη Σαλλονικη!

Μαρακι Σταρ περιμενουμε νεα σου και θα ειμαστε διπλα σου.

Οσο για το μυστικο αυτοι που το γραψανε το κανανε για οικονομικη επιτυχια. Διαβαστε το ΜΠΟΡΕΙΣ του Πισσανου το εχει γραψει το 1933 ειναι απιστευτο βιβλιο και ενολιγοις σου λεει οτι ολα γινονται αρκει να πιστεψεις στον εαυτο σου και να εχεις επιμονη και υπομονη. Εμενα με βοηθησε σε παρα πολλους τομεις της ζωης μου και ακομα και με τις δυσκολιες που παιρναμε να μην το βαζουμε κατω, γιατι στο τελος παντα βγαινουμε νικητες!

Τοξοτακι μου περαστικά!πολυς κόσμος ειναι άρρωστος..εγω κορίτσια συνεχίζω και εγω διάθεση Ασανσερ! Εκεί που ειμαι καλα ξαφνικά πεφτω..τέτοια κυκλοθυμια δεν είχα ποτε μου!οσο για τη φαν ουτοπία εγω κανω την κλασική με τα 7 υλικά! Αλλα εχω να κανω πολυ καιρο
Sissy μου είμαστε έρμαια των ορμονών…….και εγώ έχω τρελά σκαμπανεβάσματα και ένα μόνιμο ΓΙΑΤΙ??? Σήμερα το πρωί που έπινα καφέ έβαλα τα κλάματα γιατί είδα κάτι στη τηλεόραση – ούτε θυμάμαι τι….

Έχουμε τον πόνο μας, έχουμε και τις ορμόνες να κάνουν πάρτυ…..

και εγώ έτσι είμαι βρε κορίτσια..μια κλαίω και μια χαμογελάω διστακτικά..όσο για να γελάσω έχει πολύ πολύ καιρό..:(:(

ούτε εγώ το ξέρω

Μαρακι Σταρ περιμενουμε νεα σου και θα ειμαστε διπλα σου.

Οσο για το μυστικο αυτοι που το γραψανε το κανανε για οικονομικη επιτυχια. Διαβαστε το ΜΠΟΡΕΙΣ του Πισσανου το εχει γραψει το 1933 ειναι απιστευτο βιβλιο και ενολιγοις σου λεει οτι ολα γινονται αρκει να πιστεψεις στον εαυτο σου και να εχεις επιμονη και υπομονη. Εμενα με βοηθησε σε παρα πολλους τομεις της ζωης μου και ακομα και με τις δυσκολιες που παιρναμε να μην το βαζουμε κατω, γιατι στο τελος παντα βγαινουμε νικητες!

ούτε αυτό το ξέρω..

maria papa εγώ τη φανουρόπιτα δεν την παίρνω στην εκκλησία..τη κάνω Παρασκευή απόγευμα και τη δίνω Σάββατο πρωι..έτσι κάνουμε εδώ ..στην εκκλησία τη παίρνουμε στη γιορτή Του Αγίου...

κορίτσια εγώ η ώρα 5 θα πάω στον Άγιο Ερμογένη θα προσευχηθώ εκεί...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Το πέτυχα κατα τύχη και σας το αφιερώνω. Είναι το αγαπημένο μου κομμάτι. Άντε και θα βάλω τα κλάματα πάλι...........

http://www.youtube.com/watch?v=0dPS-EHl-FE

9aXep2.png

και εγώ έτσι είμαι βρε κορίτσια..μια κλαίω και μια χαμογελάω διστακτικά..όσο για να γελάσω έχει πολύ πολύ καιρό..:(:(

ούτε εγώ το ξέρω

ούτε αυτό το ξέρω..

maria papa εγώ τη φανουρόπιτα δεν την παίρνω στην εκκλησία..τη κάνω Παρασκευή απόγευμα και τη δίνω Σάββατο πρωι..έτσι κάνουμε εδώ ..στην εκκλησία τη παίρνουμε στη γιορτή Του Αγίου...

κορίτσια εγώ η ώρα 5 θα πάω στον Άγιο Ερμογένη θα προσευχηθώ εκεί...

Εγω εχω ετοιμασει το μελισσοκερι μου θα το αναψω και θα προσευχηθω εδω!Αναψε μας κι εμας ενα κερακι κοριτσακι μου!

εννοείται για όλες θα ανάψω..έγραψα και τα ονόματα να τα αφήσω εκεί για παράκληση..θα προσευχηθώ για όλες μας!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

εννοείται για όλες θα ανάψω..έγραψα και τα ονόματα να τα αφήσω εκεί για παράκληση..θα προσευχηθώ για όλες μας!!!

Βοηθεια μας!Κλεινω κι εγω και τα λεμε μετα!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...