Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Bonjour !!

Εννοείται κορίτσια οτι θα είμαι και εγώ εδώ. 5 η ώρα όλη μας η θετική ενέργεια στην Stardust !!

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πριν τις 5 σίγουρα...4.30 υπολογίζω σήμερα...

θα πάω να πάρω και υλικά για τη φανουρόπιτα που θα κάνουμε αύριο...

ερωτηση για την φανουροπιτα την κανουμε το πρωι η οποτε θελουμε την παρασκευη? κ μετα αφου ψηθει εγω μπορω να κοψω να φαω κοματι ή την επομενη μερα μονο την κοβουμε? επισης πρεπει να την κοψω σε ε7 κομματια μονο ή κ παραπανο?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

το Σάββατο πρέπει να τη δώσεις..θα κόψεις σίγουρα σε 7 κομμάτια να τη δώσεις..εσύ θα φας αφού δώσεις τα κομμάτια..

εγώ δεν αφήνω για μένα τη μοιράζω σε 7..

η μαμά μου δίνει σε 7 και αφήνει και ένα σπίτι..

εγώ θα τη κάνω αύριο το απόγευμα..

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

το Σάββατο πρέπει να τη δώσεις..θα κόψεις σίγουρα σε 7 κομμάτια να τη δώσεις..εσύ θα φας αφού δώσεις τα κομμάτια..

εγώ δεν αφήνω για μένα τη μοιράζω σε 7..

η μαμά μου δίνει σε 7 και αφήνει και ένα σπίτι..

εγώ θα τη κάνω αύριο το απόγευμα..

κατσε εχω κιαλλες ερωτησεις

1) πρεπει να τα δωσω εγω αυτοπροσωπος τα κομματια? αμα τα αφησω στην μανα μου κ τα δωσει αυτη?

2) πρεπει να ειναι το Σαββατο αμα καποια τα δωσω Κυριακη?

3) αμα δεν ξερουν τι πρεπει ναμε πουν οταν παρουν το κομματι να τους δειχνω σε χαρτακι τι πρεπει να πουν?

4)αμα λεω μια δικαιολογια γιατι εκανα φανουροποτα κ οχι φυσικα τον πραγματικο τον λογο πειραζει ? ασε που μπορει κ να τους βρισω αμα αρχισουν τα γιατι κ τα πως κ ετσι δεν θελω κ πολυ να τα παρω .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

μπορεί να τα δώσει η μαμά σου..δεν χρειάζεται να τους πεις το λόγο...

αν δεν ξέρουν τι να πουν δεν πειράζει..

μην πεις ψεύτικο λόγο αλλά πες ότι κάτι ψάχνεις..δεν ξέρω αν μπορείς να τη δώσεις τη Κυριακή νομίζω δεν έχει καμία σημασία...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Τοξοτακι μου περαστικά!πολυς κόσμος ειναι άρρωστος..εγω κορίτσια συνεχίζω και εγω διάθεση Ασανσερ! Εκεί που ειμαι καλα ξαφνικά πεφτω..τέτοια κυκλοθυμια δεν είχα ποτε μου!οσο για τη φαν ουτοπία εγω κανω την κλασική με τα 7 υλικά! Αλλα εχω να κανω πολυ καιρο

Τοξοτακι μου περαστικά!πολυς κόσμος ειναι άρρωστος..εγω κορίτσια συνεχίζω και εγω διάθεση Ασανσερ! Εκεί που ειμαι καλα ξαφνικά πεφτω..τέτοια κυκλοθυμια δεν είχα ποτε μου!οσο για τη φαν ουτοπία εγω κανω την κλασική με τα 7 υλικά! Αλλα εχω να κανω πολυ καιρο

Eυχαριστω να σαι καλα . τι εγινε παλι με τα θερμομετρα παιζεις?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Eυχαριστω να σαι καλα . τι εγινε παλι με τα θερμομετρα παιζεις?

Πανε τα θερμόμετρο τα Φυλαξα.η διάθεση μου δεν ειναι καλα.. Δεν ξερω τι παθαινω! Σκέφτομαι πολυ σοβαρά τον ομοιοπαθητικο γιατι δεν με βλέπω καλα..

ερωτηση για την φανουροπιτα την κανουμε το πρωι η οποτε θελουμε την παρασκευη? κ μετα αφου ψηθει εγω μπορω να κοψω να φαω κοματι ή την επομενη μερα μονο την κοβουμε? επισης πρεπει να την κοψω σε ε7 κομματια μονο ή κ παραπανο?

Στον Αγιο Φανουριο εδω δεν την κοβεις εσυ την πας ολοκληρη και αφου την διαβασει ο ιερεας και χαραξει επανω τον σταυρο μετα την κοβεις και την μοιραζεις.Βοηθεια σου κοριτσακι μου!

Στον Αγιο Φανουριο εδω δεν την κοβεις εσυ την πας ολοκληρη και αφου την διαβασει ο ιερεας και χαραξει επανω τον σταυρο μετα την κοβεις και την μοιραζεις.Βοηθεια σου κοριτσακι μου!

εννοεις να ερθω θεσσαλονικη για να την διαβασει ο ιερεας?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

εννοεις να ερθω θεσσαλονικη για να την διαβασει ο ιερεας?

maria papa παρε την φανουροπιτα και πηγαινε την θεσσαλονικη, μετα κατεβα προς κατερινη να ξαναδιαβαστει και υστερα λαρισσα και βολο!!!!

καλε τουρ θα κανεις την φανουροπιτα??????????????????

παιδια δεν ξερω ποσο σημασια εχουν καποιες λεπτομερειες μιας και υπαρχουν πολλοι τροποι συμφωνα με τους ιερεις....

κι εγω οταν φτιαχνω, την παω ολοκληρη στην εκκλησια, την διαβαζει ο παπας και την κοβω εκει και την μοιραζω σε οσους βρισκονται εκει...οση περισσεψει την παιρνω σπιτι και την μοιραζω σε γνωστους....

fmGhp2.png

A8ojp2.png

maria papa παρε την φανουροπιτα και πηγαινε την θεσσαλονικη, μετα κατεβα προς κατερινη να ξαναδιαβαστει και υστερα λαρισσα και βολο!!!!

καλε τουρ θα κανεις την φανουροπιτα??????????????????

παιδια δεν ξερω ποσο σημασια εχουν καποιες λεπτομερειες μιας και υπαρχουν πολλοι τροποι συμφωνα με τους ιερεις....

κι εγω οταν φτιαχνω, την παω ολοκληρη στην εκκλησια, την διαβαζει ο παπας και την κοβω εκει και την μοιραζω σε οσους βρισκονται εκει...οση περισσεψει την παιρνω σπιτι και την μοιραζω σε γνωστους....

ΧΑΧΑΧΑ!!! ρε με μπερδευεται τωρα δηλαδη θα την κανω αυριο κ το σαββατο θα την παω στην εκκλησια ή το απογευμα της παρασκευης θα την παω ή δεν την παω καθολου?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Πανε τα θερμόμετρο τα Φυλαξα.η διάθεση μου δεν ειναι καλα.. Δεν ξερω τι παθαινω! Σκέφτομαι πολυ σοβαρά τον ομοιοπαθητικο γιατι δεν με βλέπω καλα..

Sissy μου είμαστε έρμαια των ορμονών…….και εγώ έχω τρελά σκαμπανεβάσματα και ένα μόνιμο ΓΙΑΤΙ??? Σήμερα το πρωί που έπινα καφέ έβαλα τα κλάματα γιατί είδα κάτι στη τηλεόραση – ούτε θυμάμαι τι….

Έχουμε τον πόνο μας, έχουμε και τις ορμόνες να κάνουν πάρτυ…..

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...