Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

sissy μου ρώτα τον γιατρό σου καλύτερα, εμενα μου είχε πει να αποφύγω το γυμναστήριο, γενικά τα βάρη κ τα τεντώματα, μόνο περπάτημα με άφηνε

Πολυ θα στεναχωρηθω αν μου πει να μην κανω..

μπορεί για σένα που ασχολείσαι με τη γυμναστική να είναι αλλιώς...εγώ περυσι πηγαινα μόνο 2 εβδομάδες μετα την περίοδο και μετα σταματούσα

Θα δω τι θα μου πει.. Αλλα δεν θέλω με τίποτα να επηρέασε αρνητικά την προσπάθεια που κάνουμε..πάνω απ ολα ειναι το μωρο!!

καλημερα κ απο την ακομα αρρωστη . τι κανετε?

Stardustmg : καλη επιτυχια μαναρι!!! ολα θα πανε .

tinkerbell!24 με ειχες ρωτησει εαν θυμαμαι καλα ποτε θακανω την εξωσωματκη κ φαντασου τωρα θυμηθηκα να σε απαντησω οτι να ναι. λοιπον εγω απο τι υπολογιζω εαν αδιαθετησω κανονικα στον κυκλο μου 28 /10 τελη Νοεμβριου θα ξεκινησω στην ουσια αφηνω 2 κυκλους ακομα προσπαθειων να τελειωσουν κ τα ταεστ οωρρηξιας που εχω αν κ βλεπω να τα τελειωνω αυτο τον μηνα γιατι ο προηγουμενος κυκλος ηταν 30 μερες τωρα? ποτε θακανω εγω οωρρηξια θα ξεκινησω απο την 10 μερα να κανω τεστ .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

καλημερα κ απο την ακομα αρρωστη . τι κανετε?

Stardustmg : καλη επιτυχια μαναρι!!! ολα θα πανε .

tinkerbell!24 με ειχες ρωτησει εαν θυμαμαι καλα ποτε θακανω την εξωσωματκη κ φαντασου τωρα θυμηθηκα να σε απαντησω οτι να ναι. λοιπον εγω απο τι υπολογιζω εαν αδιαθετησω κανονικα στον κυκλο μου 28 /10 τελη Νοεμβριου θα ξεκινησω στην ουσια αφηνω 2 κυκλους ακομα προσπαθειων να τελειωσουν κ τα ταεστ οωρρηξιας που εχω αν κ βλεπω να τα τελειωνω αυτο τον μηνα γιατι ο προηγουμενος κυκλος ηταν 30 μερες τωρα? ποτε θακανω εγω οωρρηξια θα ξεκινησω απο την 10 μερα να κανω τεστ .

ακόμη είσαι αρρωστούλα???περαστικά!!!

από τη 10 μέρα..και εγώ από τη 10 θα ξεκινήσω στο γυναικολόγο..

εγώ στον επόμενο κύκλο ξεκινάω και ο Θεός βοηθός!!!:P:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημερα!

Stardustmg καλη επιτυχια και ολα να πανε κατευχην!tinkerbell τι ωρα θα εχεις γυρισει σπιτι να κανονισουμε ομαδικη προσευχη για το κοριτσι μας?

Sissy καλα θα κανεις να μιλησεις με τον γιατρο σου πρωτα εγω ειχα καταλαβει πως εκεινος σου επετρεπε το γυμναστηριο....Καλο θα ειναι να παρεις την γνωμη του!

maria papa ακομη αρρωστουλα?Περαστικουλια κοριτσακι μου!

πριν τις 5 σίγουρα...4.30 υπολογίζω σήμερα...

θα πάω να πάρω και υλικά για τη φανουρόπιτα που θα κάνουμε αύριο...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Ναι κ εγω θα την κανω αυριο πηρα τα υλικα χθες.

ευχαριστω για τα περαστικα αστα στα ακομα χαλια ειμαι .

εξετασεις ετσι κ αλλιως κανεις εμεις οταν πηγαμαι για την πρωτη εξεταση που εκανα εγω καναμε αιματολογικες για της αρρωστιες μετα κανεις κιαλλες καθε φορα που πας νομιζω κανεις εξετασει .

εγω αφησα 2 κυκλους γιατι ειπαμε τελη Νοεμβιου κ να τελειωσουμε την διαδικασια μεσα Δεκεμβριου

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

5 η ωρα που θα κανει η Star την σπερματεγχυση να αρχισουμε την προσευχη?

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...