Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 16 λεπτά , kate82 είπε:

Σ ευχαριστώ  πολύ πολύ, το έχω ξαναπεράσει και είπα αυτήν την φορά θα γίνει χωρίς άγχος και οτι γίνει.... έχουμε ακόμα βέβαια μπροστά μας το λιγότερο ένα μήνα για να ξεκινήσω 

θα σου πω ότι στην δεύτερη προσπάθεια έβλεπα παιδικά χαχαχα δεν άφησα ταινία για ταινία χαχαχα

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Και εγω αυτο λέω..θετική σκέψη για να μας έρθει..κ οταν μας έρθει τότε θα δεις!

Τον προηγουμενο μηνα για μια μερα ημουν πολυ χαλια σημερα ευτυχως πηγαμε τις βολτες μας ξεχαστηκαμε λιγο και δεν με πηρε καθολου απο κατω.Θετικη σκεψη,πιστη,επιμονη και υπομονη και θα ανταμοιφθουμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ είμαι 2η μέρα μετά την σπερματέγχυση και ακόμα έχω ένα βάρος χαμηλά κ κάτι σουβλιές κάπου κάπου. Τι να πω δεν ξέρω, εγώ πάντως για να βγάλω τις 2 εβδομάδες θα προσπαθήσω όσο μπορώ να μην δίνω σημασία σε τίποτα, όλα θα τα θεωρώ φυσιολογικά ότι και αν παθαίνω. Βαρέθηκα να έχω ψεύτικες ελπίδες από το ένα και από το άλλο και στο τέλος να μην έχω κανένα αποτέλεσμα.

to kαλυτερο που εχεισ να κανεισ ειναι να το βγαλεισ τελειωσ απο το μυαλο σου..το λεω να τα ακουσω και εγω ειμαι μια εβδομαδα μετα τη σπερματεγχυση και το μυαλο μου ολο εκει ειναι,,,ευτυχωσ δουλευω καθε μερα πολλεσ ωρεσ και εκει ξεχνιεμαι...γιαυτο και δε προλαβαινω να μπαινω..

Τον προηγουμενο μηνα για μια μερα ημουν πολυ χαλια σημερα ευτυχως πηγαμε τις βολτες μας ξεχαστηκαμε λιγο και δεν με πηρε καθολου απο κατω.Θετικη σκεψη,πιστη,επιμονη και υπομονη και θα ανταμοιφθουμε!

Και εγω οταν εχω δουλειά ξεχνιέμαι κ ειμαι καλυτερα!το προηγούμενο μήνα που είχα αδεια ήμουν πολυ άσχημα!!

to kαλυτερο που εχεισ να κανεισ ειναι να το βγαλεισ τελειωσ απο το μυαλο σου..το λεω να τα ακουσω και εγω ειμαι μια εβδομαδα μετα τη σπερματεγχυση και το μυαλο μου ολο εκει ειναι,,,ευτυχωσ δουλευω καθε μερα πολλεσ ωρεσ και εκει ξεχνιεμαι...γιαυτο και δε προλαβαινω να μπαινω..

Γεια σου ντενη! Οσο κ να θελουμε να το βγάλουμε απο το μυαλό μας ειναι δύσκολο.. Κ εγω αυτο έλεγα στην Ευαγγελία οταν ειμαι στη δουλειά ξεχνιέμαι τελείως!

Γεια σου ντενη! Οσο κ να θελουμε να το βγάλουμε απο το μυαλό μας ειναι δύσκολο.. Κ εγω αυτο έλεγα στην Ευαγγελία οταν ειμαι στη δουλειά ξεχνιέμαι τελείως!

Εγω κοριτσια ημουν τοσο ηρεμη και ειχα μια απιστευτη σιγουρια πως θα εχουμε αποτελεσμα που συνεχεια χαμογελουσα...μετα απο μερες βεβαια καταλαβα πως θα αδιαθετησω και αρχισα να καταρρεω αλλα ο,τι ειναι να γινει θα γινει μην επιβαρυνετε την ψυχολογια σας!Ολα ευχομαι να πανε καλα και οι χοριακες να ειναι στα υψη!

Διαφημίσεις

Εγω κοριτσια ημουν τοσο ηρεμη και ειχα μια απιστευτη σιγουρια πως θα εχουμε αποτελεσμα που συνεχεια χαμογελουσα...μετα απο μερες βεβαια καταλαβα πως θα αδιαθετησω και αρχισα να καταρρεω αλλα ο,τι ειναι να γινει θα γινει μην επιβαρυνετε την ψυχολογια σας!Ολα ευχομαι να πανε καλα και οι χοριακες να ειναι στα υψη!

Μακάρι..κ εγω καθε φορά έτσι κανω! Στην αρχή ειμαι αισιόδοξη κ οταν πλησιάζει τα Βάφω μαύρα..

Μακάρι..κ εγω καθε φορά έτσι κανω! Στην αρχή ειμαι αισιόδοξη κ οταν πλησιάζει τα Βάφω μαύρα..

Εγω το ειχα ριξει και στο διαβασμα τωρα στο πλεξιμο και μετα ενας Θεος ξερει τι θα βρω να κανω...Πρεπει να απασχολουμαστε με κατι και να μην πιεζουμε την ψυχολογια και το σωμα μας.Το νινι θελει να βρει το καταλληλο περιβαλλον για να αναπτυχθει εκει μεσα κι εμεις πρεπει να του το προσφερουμε!

Εγω το ειχα ριξει και στο διαβασμα τωρα στο πλεξιμο και μετα ενας Θεος ξερει τι θα βρω να κανω...Πρεπει να απασχολουμαστε με κατι και να μην πιεζουμε την ψυχολογια και το σωμα μας.Το νινι θελει να βρει το καταλληλο περιβαλλον για να αναπτυχθει εκει μεσα κι εμεις πρεπει να του το προσφερουμε!

Εγω απο βδομάδα ξεκινήσω τη γυμναστική μου κανονικά..2 χρονια τωρα ειμαι στο μη κ τι κατάφερα;; Μου φτιάχνει πολυ την ψυχολογία κ αυτο θα κανω!Αλλωστε η γυμναστικη βοηθάει..εγω απο πλεξιμο δεν τα καταφερνω με τίποτα! Δεν τα καταφερνω με τα χειρονακτικα..αυτο που λες! Το μωρο θέλει no stress..

Εγω απο βδομάδα ξεκινήσω τη γυμναστική μου κανονικά..2 χρονια τωρα ειμαι στο μη κ τι κατάφερα;; Μου φτιάχνει πολυ την ψυχολογία κ αυτο θα κανω!Αλλωστε η γυμναστικη βοηθάει..εγω απο πλεξιμο δεν τα καταφερνω με τίποτα! Δεν τα καταφερνω με τα χειρονακτικα..αυτο που λες! Το μωρο θέλει no stress..

Κι εγω ηθελα να γυμναστω λιγο αλλα ο γιατρος δεν μαφηνει!15-20 λεπτα το πολυ λεει περπατημα η ηπια γυμναστικη κι ετσι δεν καρποφορησε η ιδεα μου!

Κοριτσια μου γλυκα καλη σας ημερα!! Συγγνωμη που δεν μπηκα χθες αλλα οταν γυρισα ημουν πραγματικα κομματια..

Λοιπον, τα νεα μου! Εκανα την οβιτρελ στις 5 το απογευμα και σημερα στις 5 εχω ραντεβου για τη σπερματεγχυση! Συνολικα εχω 4 αυγουλακια, 2 στα 20 χιλιοστα και 2 μικροτερα..

Σας παρακαλω πολυ καντε μια μικρη προσευχουλα για μενα σημερα να πανε ολα καλα και ο Θεος θα σας το ανταποδωσει! Σας φιλω πολυ και θα σας γραψω μετα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Κοριτσια μου γλυκα καλη σας ημερα!! Συγγνωμη που δεν μπηκα χθες αλλα οταν γυρισα ημουν πραγματικα κομματια..

Λοιπον, τα νεα μου! Εκανα την οβιτρελ στις 5 το απογευμα και σημερα στις 5 εχω ραντεβου για τη σπερματεγχυση! Συνολικα εχω 4 αυγουλακια, 2 στα 20 χιλιοστα και 2 μικροτερα..

Σας παρακαλω πολυ καντε μια μικρη προσευχουλα για μενα σημερα να πανε ολα καλα και ο Θεος θα σας το ανταποδωσει! Σας φιλω πολυ και θα σας γραψω μετα!

καλημέρα κορίτσια!!!

πολύ καλή επιτυχία!!!;);););)

νομίζω πρέπει να εφαρμόσουμε την ομαδική προσευχή!!!!

η σκέψη μου θα είναι κοντά σου!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα κορίτσια, όλες σου στέλνουμε την θετική μας ενέργεια, όλα θα πάνε καλά!!!!! Καλή επιτυχία!!!

HvAnp3.png

Κορίτσια απο βδομάδα θα ξεκινήσω κανονικα τη γυμναστική μου 2 φορές τη βδομάδα..η κοπέλα που θα μου κάνει δεν ξέρει οτι προσπαθω γιατι δεν το ξέρει κανένας στο γυμναστήριο! Λέτε να κανό κακό;με έβαλε η Ευαγγελία σε σκέψεις.. Πρέπει να ρωτήσω και το γιατρο!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...