Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Η θερμοφόρα είναι το αγαπημένο μου αντικείμενο μέσα στο σπίτι. Μόλις μου έρχεται περίοδος την παίρνω αγκαλιά όπου πάω. Με χαλαρώνει απίστευτα. Ακόμα και το καλοκαίρι δεν την αποχωρίζομαι και να τρέχει ο ιδρώτας ποτάμι. Για το βράδυ έχω άλλη ηλεκτρική.

Πείτε μου τη γνώμη σας…….είναι φυσιολογικό να πονάω σήμερα σαν να πρόκειται να μου έρθει? Έχει μόνο 5 ημέρες από την σπερματέγχυση. Εχω εκνευριστεί. Αν πονάω από τώρα, την άλλη εβδομάδα τι θα κάνω? Θα γεννάω?

Λια μου και εγω δεν την αποχωριζομαι ποτε την θερμοφορα χειμωνα καλοκαιρι, μαλιστα οταν εκοψα τα παυσιπονα εδω και ενα χρονο με την θερμοφορα και χαμομηλι δεν εχω ξαναπονεσει στην περιοδο.

Επισης νιωθω και εγω ενα μουδιασμα χαμηλα, εχει αρχισει να πρηζεται σιγα σιγα και το στηθος μου αλλα υπομονη σε 10 μερες θα μαθουμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πείτε μου τη γνώμη σας…….είναι φυσιολογικό να πονάω σήμερα σαν να πρόκειται να μου έρθει? Έχει μόνο 5 ημέρες από την σπερματέγχυση. Εχω εκνευριστεί. Αν πονάω από τώρα, την άλλη εβδομάδα τι θα κάνω? Θα γεννάω?

Εγώ είμαι 2η μέρα μετά την σπερματέγχυση και ακόμα έχω ένα βάρος χαμηλά κ κάτι σουβλιές κάπου κάπου. Τι να πω δεν ξέρω, εγώ πάντως για να βγάλω τις 2 εβδομάδες θα προσπαθήσω όσο μπορώ να μην δίνω σημασία σε τίποτα, όλα θα τα θεωρώ φυσιολογικά ότι και αν παθαίνω. Βαρέθηκα να έχω ψεύτικες ελπίδες από το ένα και από το άλλο και στο τέλος να μην έχω κανένα αποτέλεσμα.

HvAnp3.png

Εγώ είμαι 2η μέρα μετά την σπερματέγχυση και ακόμα έχω ένα βάρος χαμηλά κ κάτι σουβλιές κάπου κάπου. Τι να πω δεν ξέρω, εγώ πάντως για να βγάλω τις 2 εβδομάδες θα προσπαθήσω όσο μπορώ να μην δίνω σημασία σε τίποτα, όλα θα τα θεωρώ φυσιολογικά ότι και αν παθαίνω. Βαρέθηκα να έχω ψεύτικες ελπίδες από το ένα και από το άλλο και στο τέλος να μην έχω κανένα αποτέλεσμα.

Maria_v και λια εγω πόνουσα μετά την σπερματεγχυση χαμηλά για πολλές μέρες. Προσπάθησε να ξαπλωνεις λίγο οταν σου έρχονται οι σουβλιες και θα ανακουφιζεσαι πολυ. Επίσης αν ο πόνος είναι πολυ οξυς θα σε βοηθούσε ενα ντεπον η buscopan που σταματάει και τις συσπασεις. Λίγη υπομονή κορίτσια μου!!!!! Το πιθανότερο είναι πως μετα την εβδομάδα δεν θα έχετε καθόλου πόνο.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Όοοοοοοχι βρε παιδιά δεν ψάχνω συμπτώματα. Έχω μάθει το μάθημα μου. Αν δεν δω θετική χοριακή δεν βάζω τίποτα στο μυαλό μου πλέον. Κάθε φορά προσγειώνομαι με τα μούτρα.

Απλά ρωτάω εσείς που έχετε πάρει ορμόνες και κάνατε πολλά αυγά, πονάτε αρκετές μέρες πριν τη περίοδο ή εγώ είμαι υστερικιά? Και δεν μιλάω για πονάκια ωορρηξίας. Αυτά είναι τελείως διαφορετικά, γιατί «υποφέρουν» οι ωοθήκες και είναι σουβλιές και σφάχτες δεξιά – αριστερά. Ο γιατρός μου εξήγησε ότι οι ωοθήκες μετά είναι σαν «ανοιχτή πληγή» και πρήζονται, γιʼαυτό κάποιες φορές βλέπουμε και αίμα στη μέση του κύκλου.

Georgekat μόλις πήρα ένα depon και παράτησα το σίδερο…..δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό το σιδέρωμα

Tinker μια χαρά θα είναι τα αποτελέσματα να δείς…..και μετά θα ψάχνεις κάτι άλλο. Απλά θα σου ξεκαρφωθεί από τον εγκέφαλο ότι έχεις θρομβοφιλία.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Όοοοοοοχι βρε παιδιά δεν ψάχνω συμπτώματα. Έχω μάθει το μάθημα μου. Αν δεν δω θετική χοριακή δεν βάζω τίποτα στο μυαλό μου πλέον. Κάθε φορά προσγειώνομαι με τα μούτρα.

Απλά ρωτάω εσείς που έχετε πάρει ορμόνες και κάνατε πολλά αυγά, πονάτε αρκετές μέρες πριν τη περίοδο ή εγώ είμαι υστερικιά? Και δεν μιλάω για πονάκια ωορρηξίας. Αυτά είναι τελείως διαφορετικά, γιατί «υποφέρουν» οι ωοθήκες και είναι σουβλιές και σφάχτες δεξιά – αριστερά. Ο γιατρός μου εξήγησε ότι οι ωοθήκες μετά είναι σαν «ανοιχτή πληγή» και πρήζονται, γιʼαυτό κάποιες φορές βλέπουμε και αίμα στη μέση του κύκλου.

Georgekat μόλις πήρα ένα depon και παράτησα το σίδερο…..δεν θα τελειώσει ποτέ αυτό το σιδέρωμα

Tinker μια χαρά θα είναι τα αποτελέσματα να δείς…..και μετά θα ψάχνεις κάτι άλλο. Απλά θα σου ξεκαρφωθεί από τον εγκέφαλο ότι έχεις θρομβοφιλία.

Λια μου επειδη ολες μας προσπαθουμε για ενα παιδακι με μια πιο ηπια μεθοδο συγκριτικα με την εξωσωματική, απ οτι οι εγκυες με φυσικό τροπο, πρεπει να ειμαστε πολυ πιο προσεκτικες....

αυτο που σου λεω δηλαδή ειναι πως μην φοβασαι για τα πονακια διοτι οι περισσοτερες απο εμας τα εχουμε περασει, αλλα μεχρι να κανεις την χοριακη, προσπαθησε να μην κανεις δουλειες...ουτε σιδερο, ουτε σκουπισμα, ουτε να σκυβεις ουτε τιποτα!!!

Θα μου πεις πως ολες οσες μενουν εγκυες μενουν στο κρεβατι???

οχι, αλλα εμεις που ταλαιπωρουμαστε ετσι, πρεπει να ειμαστε παρα παρα πολυ προσεκτικές γιατι εχει σημασια σε μερικές περιπτωσεις και η λεπτομερεια!

Εγω με την πρωτη σπερματεγχυση εμεινα εγκυος, εκανα την καθημερινοτητα μου κανονικα αλλα τελικά απεβαλλα....στην δευτερη ημουν σαν φυτο στο κρεβατι γιατι περασα και πολλα, αλλα δεν ειχα μεινει εγκυος....

Ειναι δηλαδη και θεμα τυχης....ας μην την προκαλουμε ομως κι εμεις.....

Φτιαξε προγραμμα εργασιών για συζυγο, μητερα, πεθερα αδερφια και προσπαθησε να εισαι οσο περισσοτερο γινεται ξαπλωμενη γιατι αυτο θα σε βοηθησει και στα πονακια σου αλλα και στην ηρεμια σου που ειναι ενα απο τα πολυ βασικά συστατικά ολων αυτων των διαδικασιων...

Σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Λια μου επειδη ολες μας προσπαθουμε για ενα παιδακι με μια πιο ηπια μεθοδο συγκριτικα με την εξωσωματική, απ οτι οι εγκυες με φυσικό τροπο, πρεπει να ειμαστε πολυ πιο προσεκτικες....

αυτο που σου λεω δηλαδή ειναι πως μην φοβασαι για τα πονακια διοτι οι περισσοτερες απο εμας τα εχουμε περασει, αλλα μεχρι να κανεις την χοριακη, προσπαθησε να μην κανεις δουλειες...ουτε σιδερο, ουτε σκουπισμα, ουτε να σκυβεις ουτε τιποτα!!!

Θα μου πεις πως ολες οσες μενουν εγκυες μενουν στο κρεβατι???

οχι, αλλα εμεις που ταλαιπωρουμαστε ετσι, πρεπει να ειμαστε παρα παρα πολυ προσεκτικές γιατι εχει σημασια σε μερικές περιπτωσεις και η λεπτομερεια!

Εγω με την πρωτη σπερματεγχυση εμεινα εγκυος, εκανα την καθημερινοτητα μου κανονικα αλλα τελικά απεβαλλα....στην δευτερη ημουν σαν φυτο στο κρεβατι γιατι περασα και πολλα, αλλα δεν ειχα μεινει εγκυος....

Ειναι δηλαδη και θεμα τυχης....ας μην την προκαλουμε ομως κι εμεις.....

Φτιαξε προγραμμα εργασιών για συζυγο, μητερα, πεθερα αδερφια και προσπαθησε να εισαι οσο περισσοτερο γινεται ξαπλωμενη γιατι αυτο θα σε βοηθησει και στα πονακια σου αλλα και στην ηρεμια σου που ειναι ενα απο τα πολυ βασικά συστατικά ολων αυτων των διαδικασιων...

Σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!

Λία συμφωνώ με τα πιο πάνω!!!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Αχ ρίζες θα βγάλω……σαν μαϊντανός νιώθω. Βάζω ταινιούλα να δω. Παιδικό, το Τέρατα ΑΕ. Το θυμάστε?

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Αχ ρίζες θα βγάλω……σαν μαϊντανός νιώθω. Βάζω ταινιούλα να δω. Παιδικό, το Τέρατα ΑΕ. Το θυμάστε?

ναι ναι..τέλειο είναι!!!τρελένομαι με τα παιδικά!!!!!

υπομονή!!! βρες αν μπορείς κάτι να κάνεις...διάβασε κανένα λογοτεχνικό , ψάξε κάτι στο ιντερνετ..αλλά δουλείες μην κάνεις...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Κοριτσια τωρα μαζευτηκαμε σπιτι πηγαμε την μικρη για νανι στην μαμα της και ηρθαμε κι εμεις πτωματα μας ξεθεωσε στις βολτες!

Γεωργια μου εχω συγκλονιστει με την ιστορια σου και σε ευχαριστω πολυ που μπηκες στον κοπο να με μνημονευσεις και να προσφερεις κερακι και για εμενα!Εψαχνα καιρο εκκλησια του Αγιου Κυπριανου και βρηκα μονο ενα μετοχι που παντα ειναι κλειστο.Που ακριβως ειναι η εκκλησια αυτη?

Εγω αδιαθετησα πρωι πρωι με την δροσουλα!Παμε παλι απο την αρχη και περιμενουμε την σειρα μας να μας επισκεφθει το αγγελουδι!

Να ειστε ολες καλα κοριτσαρες μου δυνατες και επιμονες!

Διαφημίσεις

Κοριτσακια τωρα ήρθα απο τη δουλειά..νεραιδουλα μου τι ωραίο αυτο με τις φωτογραφίες..θέλω κ εγω Μωρακι στην κοιλιτσα μου...Ευαγγελία σημερα ξεκινάει ένας καινούργιος κύκλος!! Χαμόγελο λοιπόν!!!!

Κοριτσακια τωρα ήρθα απο τη δουλειά..νεραιδουλα μου τι ωραίο αυτο με τις φωτογραφίες..θέλω κ εγω Μωρακι στην κοιλιτσα μου...Ευαγγελία σημερα ξεκινάει ένας καινούργιος κύκλος!! Χαμόγελο λοιπόν!!!!

Χαμογελω και προχωραω που λεει και η Αγγελικη Ηλιαδη :D

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...