Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια!αχ γεωργια μου ποσο με συγκίνησε η ιστορία σου..ολα για κάποιο λόγο γίνονται τελικά κ ο Άγιος Κυπριανος σε προστατεψε..σύντομα που θα έρθει το Μωρακι σου και θα ξεχάσεις ολα τα άσχημα..να συνεχίσεις τα διαβάζεις το βιβλιαράκι!

Νεραιδουλα μου σ ευχαριστω αν κ δεν εχω διαβάσει καλα.. Εχω αλλα θέματα ξερεις κ που ενδιαφέρον για μαθήματα!!!

Μαρια σταρ περιμένουμε νέα απο το γιατρο!!

Διαφημίσεις

sissy μου καλή επιτυχία!!!!!

maria star να έχεις πολλά πολλά αυγουλάκια!!!!

georgia με συγκίνησε η ιστορία σου...όλα αυτά μας κάνουν πιο δυνατές κορίτσι μου,θα γίνει και το δικό μας θαυματάκι

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Καλημέρα κορίτσια!

georgia69 σε υπερευχαριστώ, την ευλογία του να έχουμε όλες! Είναι απίστευτο κάποιες φορές το πως έρχονται τα πράγματα, με συγκίνησες με την εμπειρία σου. Να είμαστε γερές και θα έρθουν τα μωράκια μας.

lizaki.. χάρηκα πολύ που διάβασα νέα σου. Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και τις ευχούλες σου! Και εμείς σου ευχόμαστε τα καλύτερα, ένα γερό μωράκι να πάρεις στην αγκαλιά σου!

Stardustmg περιμένουμε νέα σήμερα! Ετοιμάζονται τα αυγουλάκια!!

maria papa περαστικά σε εσένα και τον αντρούλι σου! Με αυτόν τον καιρό όλοι ψιλοάρρωστοι είναι, ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα!

tinkerbell!24 και Evangeliapan είστε οι χρυσοχέρες της παρέας!! Εγώ ούτε τούρτα έχω κάνει ποτέ, δεν τρώω γλυκά, οπότε σπάνια φτιάχνω. Κορμό, κέικ, και το γαλακτομπούρεκο που είναι το αγαπημένο του άντρα μου. Ούτε ξέρω να πλέκω, ούτε βελονάκι ούτε βελονάρα :-P

janneta έχουμε δεν έχουμε κάτι, αφού δεν το βρήσκουν πάλι στα ίδια γυρίζουμε, ας μας βοηθήσει ο Θεός!

Georgkat κορίτσι μου πότε κοιμάσαι εσύ? Τι αϋπνίες είναι αυτές? Πως ξεκουράζεσαι?

tina32 τι κάνεις εσύ? όλα καλά?

Sissy2012 είπε:
Μαρακι μου εύχομαι σε 15 μερες να εχουμε τα ευχάριστα..κοιτά να ξεκουραστεις τωρα ε;;να είσαι ήρεμη και οι μερες θα περάσουν..το σκέφτομαι για τον ομοιοπαθητικη.αν επιτρέπεται τη θεραπεία για τη γόνιμος ήττα σου έδωσε κ δεν σου άρεσε;

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου και εσύ καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου σήμερα! Η θεραπεία δεν είναι ότι δεν μου άρεσε, είναι όμως ότι είναι πολύ χρονοβόρα, αυτό το περίμενε και θα έρθει δεν το αντέχω πια, δυναμώνεις και ισορροπείς τον οργανισμό σου χωρίς όμως χρονικά όρια, δεν θέλω να χάσω άλλο χρόνο.

mar1981 είπε:
Καλημερα κουκλιτσες! Κατα'αρχην να πω καλη επιτυχια Μαρακι ν σου ευχομαι να δεις μια μεγαλη χοριακη και να πλημμυρισεις απο χαρα εσυ η οικογενεια σου και ολες εμεις εδω!

Σε ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω, μακάρι να έχουμε όλες ευχάριστα, να δω πως θα περάσουν οι δύο εβδομάδες!

HvAnp3.png

καλημέρα κορίτσια..

σίσσυ σε καταλαβαίνω απόλυτα για το διάβασμα..έχω και εγώ εργασίες για το μεταπτυχιακό...και δεν μπορώ...!!!

την έκανα γιατί μου είχε καρφωθεί ότι μπορεί κάτι να παίζει εκεί...

έχω και ένα μικροπροβληματάκι στη καρδία..και πρέπει να παίρνω ασπηρινούλα συχνά..αν και με ξέρετε με τα χάπια δεν την πολύ παίρνω...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

maria_v είπε:
Καλημέρα κορίτσια!

georgia69 σε υπερευχαριστώ, την ευλογία του να έχουμε όλες! Είναι απίστευτο κάποιες φορές το πως έρχονται τα πράγματα, με συγκίνησες με την εμπειρία σου. Να είμαστε γερές και θα έρθουν τα μωράκια μας.

lizaki.. χάρηκα πολύ που διάβασα νέα σου. Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια και τις ευχούλες σου! Και εμείς σου ευχόμαστε τα καλύτερα, ένα γερό μωράκι να πάρεις στην αγκαλιά σου!

Stardustmg περιμένουμε νέα σήμερα! Ετοιμάζονται τα αυγουλάκια!!

maria papa περαστικά σε εσένα και τον αντρούλι σου! Με αυτόν τον καιρό όλοι ψιλοάρρωστοι είναι, ελπίζω να είσαι καλύτερα σήμερα!

tinkerbell!24 και Evangeliapan είστε οι χρυσοχέρες της παρέας!! Εγώ ούτε τούρτα έχω κάνει ποτέ, δεν τρώω γλυκά, οπότε σπάνια φτιάχνω. Κορμό, κέικ, και το γαλακτομπούρεκο που είναι το αγαπημένο του άντρα μου. Ούτε ξέρω να πλέκω, ούτε βελονάκι ούτε βελονάρα :-P

janneta έχουμε δεν έχουμε κάτι, αφού δεν το βρήσκουν πάλι στα ίδια γυρίζουμε, ας μας βοηθήσει ο Θεός!

Georgkat κορίτσι μου πότε κοιμάσαι εσύ? Τι αϋπνίες είναι αυτές? Πως ξεκουράζεσαι?

tina32 τι κάνεις εσύ? όλα καλά?

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου και εσύ καλή επιτυχία στις εξετάσεις σου σήμερα! Η θεραπεία δεν είναι ότι δεν μου άρεσε, είναι όμως ότι είναι πολύ χρονοβόρα, αυτό το περίμενε και θα έρθει δεν το αντέχω πια, δυναμώνεις και ισορροπείς τον οργανισμό σου χωρίς όμως χρονικά όρια, δεν θέλω να χάσω άλλο χρόνο.

Σε ευχαριστώ πολύ και ανταποδίδω, μακάρι να έχουμε όλες ευχάριστα, να δω πως θα περάσουν οι δύο εβδομάδες!

Μαρια μου και εγω είπα οτι αυτο αν το ξανακούσω θα βγάλω νύχια και Δοντια!! Περίμενε και θα έρθει... Ποσο να περιμένω δηλαδή;;;το είπα κ στο γιατρο μου να μη μου το ξαναπεί..

tinkerbell!24 είπε:
καλημέρα κορίτσια..

σίσσυ σε καταλαβαίνω απόλυτα για το διάβασμα..έχω και εγώ εργασίες για το μεταπτυχιακό...και δεν μπορώ...!!!

την έκανα γιατί μου είχε καρφωθεί ότι μπορεί κάτι να παίζει εκεί...

έχω και ένα μικροπροβληματάκι στη καρδία..και πρέπει να παίρνω ασπηρινούλα συχνά..αν και με ξέρετε με τα χάπια δεν την πολύ παίρνω...

Αφου σου εχει καρφωθει καλα έκανες.. Αν κ πιστεύω πωσ ολα ειναι καλα!!να την παίρνεις κ να μην την παραμελεις! Τινα μου σ ευχαριστωωωωω

Διαφημίσεις

tina32 είπε:
sissy την εξέταση για την τραχηλική βλέννη την έκανες τελικά?

Οχι δεν την εχω κάνει ακομα..επειδη ακομα είμαστε σε φάση θεραπείας με βιταμίνες δεν εχω κινητοποιηθεί για κάτι άλλο! Η αλήθεια ειναι πως κ ο σύζυγος μου κόβει λίγο τα φτερά που μου λέει να τελειώσει πρώτα τη θεραπεία κ μετα βλέπουμε τι θα κάνουμε! Αρχές Δεκεμβρίου τελειώνει η θεραπεία κ θα πάμε να κάνουμε το σπερμοδιαγραμμα! Το οποίο με αγχωνει παρα πολυ.. Απ ότου υπολογιστών με βλέπω κατα το Δεκέμβρη να κάνουμε την πρώτη μας σπερματεγχυση! Το ξερω οτι αργού με λιγο αλλα δεν μπορω κ εγω να πείσω καταστάσεις..

Κορίτσια καλημέρα κι από μένα! Σας διαβάζω συνεχώς αλλά όποτε πάω να σας γράψω...κάτι γίνεται και δεν τα καταφέρνω!

Georgia69 να σου πω ότι πραγματικά με συγκίνησες με την ιστορία σου! Ο Άγιος Κυπριανός είναι ο προστάτησ σου και είναι σίγουρο ότι θα συνεχίσει νασε προστατεύει, να μην ανησυχείς καθόλου, όλα θα πάνε καλά και σύντομα θα σε βοηθήσει να έχεις στην αγκαλίτσα σου ένα μωράκι!!!

Όσο για τα υπόλοιπα κορίτσια τι να πω...Χρυσοχέρες!!! Η μαμά μου έχει πλέξει με βελονάκι απίστευτα πράγμα, τραπεζομάντηλα, κουβέρτες, σεμεδάκια... Μάλιστα στον γάμο μου στο κρεβάτι έστρωσα μια κουβέρτα που μου είχε φτιάξει η μανούλα μου και όλοι έπαθαν πλάκα...Δεν καταλάβαινες ότι είναι χειροποίητη...

Να σας πω λοιπόν ότι είδα ένα περίεργο όνειρο χθες βράδυ! Καλό κι ευλογημένο, όπωσ λέει και η γιαγιά μου. Ήμουν λέει σε ένα σοκάκι λευκό σαν σε νησί και όπωσ προχώραγα, ανέβηκα στην ταράτσα ενόσ σπιτιού όπου είχε λίγο κόσμο. Ρώτησα τι ακριβώς έκαναν εκεί και μου είπαν ότι έκαναν γιορτή για τον ΄Αγιο Ευφραίμ! Δεν είδα εικόνα όυτε προσκύνησα κάτι, παρά μόνο πουλούσαν τα βιβλία του και αγόρασα ένα!

Το είπα στον άντρα μου και είπαμε να πάμε το Σαββατοκύριακο!

Μακάρι να κάνει το θαύμα του ο Άγιος και να μας βοηθήσει όλες κορίτσια! Και όταν πάω θα ανάψω για όλες σας κεράκι!

Georgia μου μες την ατυχια σου ο Θεος σε προστατευσε για το χειροτερο και βγηκες πιο δυνατη. Σ'ευχαριστουμε πολυ για τα κερακια σου ευχομαι πολυ συντομα να αποκτησεις το μωρακι σου που θα ολοκληρωσει την ευτυχια σου!

Μαρια Σταρ καλη επιτυχια με τα αυγουλακια σου να ειναι στρουμπουλα στρουμπουλα!

Εγω κοριτσια σημερα ξυπνησα με στομαχι χαλια και πρησμενη κοιλια. Εχω την εντυπωση οτι ειναι αγχος που υποβοσκει το ατιμο :(

καλημερα κ απο μενα εγω σημερα ειμαι ποιο χαλια εκει που εχω φωνει βραχνη εκει χαμηλωνει κ εκατσα σπιτι μου δεν πηγα θεσσαλονικη .

lolita78 να πατε κ να αναψετε κ γιαμας ενα κερακι.

Sissy2012 οι αντρες στο θεμα σπερμα το παιρνουν ποιο προσωπικα απο εμας αστον να κανει την θεραπεια του εξαλου κ με της βιταμινες που παιρνει παλι μπορει να μεινεις εγκυος φυσιολογικα.

tinkerbell!24 καλημερα . καλο διαβασμα για το μεταπτυχιακο κ παντα ασπρινινη δεν την ξεχναμε την βαζουμε στο τραπεζι μαζι με της βιταμινες

maria_v να παει η μια σχεδον εβδομαδα οπως λεει κ η γιαγια μου ηρθε η τεραρτητσα παει η βδομαδιτσα χιχι!!

tina32 καλημερα

Stardustmg περιμεουμε νεα σου!!!ευχαριστα!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...