Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

E2 είναι η Οιστραδιόλη. Με το καλό η νέα σου προσπάθεια Tinkerbell!

MARIA, Stogiaki, καλή επιτυχία κοριτσάρες! Αspouli πιστεύω δεν θα έρθει αυτή που ΔΕΝ περιμένεις!

Kαι η ξάπλα καλά κρατεί, σηκώνομαι βέβαια κάθε δυο ωρίτσες να κάνω καμιά ελαφριά δουλειά, δεν μπορώ τόσο αραλίκι... προσεκτικά βέβαια σηκώνομαι και με μαλακές κινήσεις. Η δεύτερη χοριακή μου ήταν σήμερα 135,4 (η προχτεσινή 51). Με το τσιγάρο το παλεύω ακόμα (χτες και σήμερα μόνο τρία, προσπαθώ να το μειώνω μέχρι να το κόψω εντελώς).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εύχομαι όλα καλά να σου πάνε θετικά να σκέφτεσαι. το σπερμα το επεξεργαστήκανε και ο τραχηλος δεν παίζει κανένα ρόλο τώρα αν είναι δυσκολος διοτι προσπελάστηκε! ένα ωάριο χρειάζεται και 1 μόνο σπερματοζωάριο για να γίνει το θαύμα της φύσης:P

σου στέλνω όλη μου την θετική ενέγεια:tongue::tongue::tongue::tongue:

Σε ευχαριστώ πολύ Βάσω μου και εσένα τώρα με το καλό το μπεμπε

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

ΛΙΣΤΑ ΑΝΑΜΟΝΗΣ ΣΠΕΡΜΑΤΕΓΧΥΣΗΣ

2. behappy ---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

4. trelo kouneli --> ΕΓΚΥΟΣ - 2η προσπάθεια

7. lizaki --> ΕΓΚΥΟΣ - 4η προσπάθεια

8. Skybeam---> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια (φυσικός κύκλος)

10. vasso18183 --> ΕΓΚΥΟΣ - 1η προσπάθεια

11. papagia

13. catherinec

14. janneta

15. ΜΑΡΙΑ!!!

16. stogiaki

Καλή επιτυχία κοπέλες!!μακάρι σε 14 μερούλες να έχετε μια μεγάλη χοριακή...

βρε κορίτσια εμένα μου είπε οταν φτάσουν 18μμ να κάνω την ένεση μετά δεν έχει ξανάυπέρηχο και ότι σε 36 ώρες θα γίνει η ωορρηξία.Τελευταία μέτρηση που έκανα ο δικό μου ωάριο ήτανε 2.4 και την επόμενη μέρα είχε γίνει η ωορρηξία..

εγώ παίρνω τα φεμάρα..δεν με βοήθησαν την προηγούμενη φορά ελπίζω αυτή τη φορά να κάνω πολλά αυγουλάκια!!

όμως τι είναι αυτό το Ε2??

2 μέρα σήμερα..όλα καλά!!

Καταρχάς να σε ευχαριστήσω που με έβαλες στην λίστα. Η Ε2 είναι η ορμόνη της οιστραδιόλης, αν έχω καταλάβει καλά έχει να κάνει με το πως εξελίσεται η ανάπτυξη των ωαρίων. Εμένα ήταν σχετικά χαμηλή και μου έδωσε cyclacur. Υπέρηχο έκανα Δευτέρα, δεν θυμάμαι μέγεθος, την ένεση την Πέμπτη και σήμερα, μετά από 36 ώρες σπερματέγχυση. Με παρακολουθούσε όλο το διάστημα με υπηρήχους, σήμερα όμως δεν μου έκανε. Μόνο εξωτερικό για να τσεκάρει αν μπήκαν τα σπερματοζωάρια. Δεν ξέρω αν σε βοήθησα. Όμως, αν έχω καταλάβει ο καθένας γιατρός ακολουθεί το δικό του προτόκολο.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Κορίτσια μου γλυκά που κάνατε σήμερα τη σπερματέγχυση σας εύχομαι ολοψυχα, απο τα βάθη της καρδιάς μου ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!! Να είναι οι ουρανοι ανοιχτοί να εισακουστούν οι προσευχές σας καθως και οι δικές μας για εσάς! Άντε και σε 2 βδομάδες πάρτυ!! Είστε και πολλές οι κυριες "Παρασκευή και 13".

Ευαγγελία περιμένουμε νέα σου για το αν την έκανες τελικα. Παπάγια κανα νέο? Ασπούλι μου ακόμα καθαρή?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

MARIA, Stogiaki, καλή επιτυχία κοριτσάρες! Αspouli πιστεύω δεν θα έρθει αυτή που ΔΕΝ περιμένεις!

Kαι η ξάπλα καλά κρατεί, σηκώνομαι βέβαια κάθε δυο ωρίτσες να κάνω καμιά ελαφριά δουλειά, δεν μπορώ τόσο αραλίκι... προσεκτικά βέβαια σηκώνομαι και με μαλακές κινήσεις. Η δεύτερη χοριακή μου ήταν σήμερα 135,4 (η προχτεσινή 51). Με το τσιγάρο το παλεύω ακόμα (χτες και σήμερα μόνο τρία, προσπαθώ να το μειώνω μέχρι να το κόψω εντελώς).

Γιατί είσαι ξάπλα κοριτσάκι; Μια χαρά προχωράει, άντε υπομονή και σε εννέα μήνες θα έχεις αγκαλίτσα το μπεμπάκι σου.

DZwvp2.png

tt1908cc.aspx

Διαφημίσεις

Μια χαρούλα πας γλυκιά μου!! Μπράβο!! Να προσέχεις τώρα και μαλακές κινήσεις στα πάντα.. Για το ρημάδι το τσιγάρο σε καταλαβαίνω απόλυτα!! Τι πράγμα είναι αυτό? Να μην μπορούμε να επιβληθουμε στον εαυτό μας?? Κ εγω προσπαθω 3-4 την ημέρα να κάνω. Σου εύχομαι την άλλη εβδομάδα να μην καπνιζεις καθολου!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

skybeam μπραβο πολυ καλα εξεσελισσεται η χοριακουλα σου.να παιρνουμε δυναμη ολες μας.ηθελα να σε ρωτησω γιατι καθεσαι ξαπλα???σου το πε ο γιατρος!προσεχε ρε κοπελα μου το τσιγαρο ,ξεχασου με τσιχλες ή κατι αλλο.κοριτσια θα θελα να σας αναφερω κατι που θεωρω σημαντικο το διαβασα σε ενα αλλο τοπικ.η μητερα μιας κοπελας που ηταν χρονια μαια και με πολλες επιτυχιες εγκυμοσυνης στο ιστορικο της,ελεγε οτι χρειαζεται προσοχη τις μερες που ειναι να αδιαθετησουμε,αν δουμε εστω και μια σταγονα αιμα να μενουμε ξαπλα ,γιατι εκεινες τις μερες η μητρα ειναι ευαισθητη ,κανει συσπασεις και ειναι ευκολο να αποβαλει καποια(φτου φτου)!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Καλησπέρα κούκλες, μπράβο skybeam όλα πάνε καλά με το καλό να κρατήσεις σε 8,5 μήνες ένα υγιέστατο μωράκι :-) καλή επιτυχία κορίτσια που κάνατε σήμερα σπερματέγχυση να χετε τεράστιες χοριακές σε 14 μέρες :-)

τα δικά μου νέα, έχω από τώρα μια βδομάδα πριν συμπώματα περιόδου... αλλά δεν απογοητεύομαι.

Aspouli μου εύχομαι να μην σου έρθει για εννιά μήνες και να χεις μια τεράστια χοριακή :-)

η τελευταία λίστα κορίτσια είναι για όσες δεν έχουν κάνει σπερματέγχυση;;;

Skybeam όσον αφορά το άτιμο το τσιγάρο, εύχομαι σύντομα να απαλλαγείς από αυτόν τον βραχνά, πεδεύτηκα και γω να το κόψω, τελικά μόνο με την μέθοδο μαχαίρι τα κατάφερα ;), εύχομαι όλες όσες προσπαθείτε να το κόψετε να σας βοηθήσει η Παναγίτσα και να το καταφερετε:)

xoH6p3.png

1hQVp3.png

Eυχαριστώ κορίτσια, είμαι ξάπλα με έξτρα utrogestan γιατί είχα πονάκια που θεώρησα ότι παρατραβάνε. Ενημέρωσα τη μαία και μου είπε ξάπλα. Ήδη είμαι πολύ καλύτερα αν και παραξεκουράστηκα! Το τσιγάρο τελικά θέλει μαχαίρι, και αυτό θα γίνει μάλλον μόλις αλλάξω εβδομάδα την Κυριακή.

Αααααααα, τη λίστα που δεν είνα με σπερματέγχυση, γιατί δεν τη λέτε "Λίστα αναμονής φυσιολογικής προσπάθειας" ή κάπως έτσι? ή "Λίστα αναμονής επαφών", έτσι για κάτι πιο σέξι!!!!!!!:tongue::D

Διαφημίσεις

βρε κορίτσια εμένα μου είπε οταν φτάσουν 18μμ να κάνω την ένεση μετά δεν έχει ξανάυπέρηχο και ότι σε 36 ώρες θα γίνει η ωορρηξία.Τελευταία μέτρηση που έκανα ο δικό μου ωάριο ήτανε 2.4 και την επόμενη μέρα είχε γίνει η ωορρηξία..

εγώ παίρνω τα φεμάρα..δεν με βοήθησαν την προηγούμενη φορά ελπίζω αυτή τη φορά να κάνω πολλά αυγουλάκια!!

όμως τι είναι αυτό το Ε2??

2 μέρα σήμερα..όλα καλά!!

Μην τρελαίνεσαι κοπέλα μου! Να σου πω τη δική μου εμπειρία.Έκανα σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο και όταν το αυγό μου έφτασε τα 18μμ (ήταν Δευτέρα απόγευμα) μου είπε να κάνω το βράδυ την pregnyl και την Τετάρτη πρωί πρωί να πάμε για την σπερματέγχυση. Την κάναμε χωρίς υπέρηχο... μάλιστα το προηγούμενο απόγευμα είχα τρελούς πόνους (τους γνωστούς της ωορηξίας) και πίστευα ότι το αυγό μου έσπασε και ότι η προσπάθεια ήταν μάταιη αφού το ωάριο ζει 12-24 ώρες και με τη γκαντεμιά μας σιγά μη ζούσε το δικό μου ωάριο παραπάνω από 12 ώρες!

Γενικά δεν ρώτησα τίποτα... η πρώτη φορά ήταν και εξάλου πήγαινα με την προοπτική να κάνουμε όσες είναι να κάνουμε για να πάμε το Σεπτέμβρη για εξωσωματική αφού πίστευα ότι αυτή θα είχε σίγουρα αποτελέσματα! Τόσο απαισιόδοξη ήμουν. Μετά διάβαζα εδώ για υπέρηχους πριν και μετά την πράξη και είχα πειστεί ότι δε θα πετύχαινε... απλά περίμενα να μου έρθει η ακατανόμαστη για να πάμε για τη δεύτερη φάση... γι' αυτό και δεν έκανα χοριακή τη 15η μέρα αλλά την 20η. Τελικά ο θεούλης μας βοήθησε και τώρα περιμένουμε το ζουζούνι....

Που θέλω να καταλήξω? Μην απογοητεύεσαι κι εμπιστέψου το γιατρό σου ελπίζοντας ότι όλα θα πάνε καλά και είμαι σίγουρη ότι όλα καλά θα πάνε κι όλα αυτά θα είναι μια ανάμνηση.

Εξάλου σας ρίχνουμε όλες μπόλικη μπεμπεδόσκονηηηηηηη.

Ελπίζω να σε βοήθησα κουκλίτσα μου και σύντομα να έχεις την ένδειξη έγκυος στη λίστα.

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Μην τρελαίνεσαι κοπέλα μου! Να σου πω τη δική μου εμπειρία.Έκανα σπερματέγχυση σε φυσικό κύκλο και όταν το αυγό μου έφτασε τα 18μμ (ήταν Δευτέρα απόγευμα) μου είπε να κάνω το βράδυ την pregnyl και την Τετάρτη πρωί πρωί να πάμε για την σπερματέγχυση. Την κάναμε χωρίς υπέρηχο... μάλιστα το προηγούμενο απόγευμα είχα τρελούς πόνους (τους γνωστούς της ωορηξίας) και πίστευα ότι το αυγό μου έσπασε και ότι η προσπάθεια ήταν μάταιη αφού το ωάριο ζει 12-24 ώρες και με τη γκαντεμιά μας σιγά μη ζούσε το δικό μου ωάριο παραπάνω από 12 ώρες!

Γενικά δεν ρώτησα τίποτα... η πρώτη φορά ήταν και εξάλου πήγαινα με την προοπτική να κάνουμε όσες είναι να κάνουμε για να πάμε το Σεπτέμβρη για εξωσωματική αφού πίστευα ότι αυτή θα είχε σίγουρα αποτελέσματα! Τόσο απαισιόδοξη ήμουν. Μετά διάβαζα εδώ για υπέρηχους πριν και μετά την πράξη και είχα πειστεί ότι δε θα πετύχαινε... απλά περίμενα να μου έρθει η ακατανόμαστη για να πάμε για τη δεύτερη φάση... γι' αυτό και δεν έκανα χοριακή τη 15η μέρα αλλά την 20η. Τελικά ο θεούλης μας βοήθησε και τώρα περιμένουμε το ζουζούνι....

Που θέλω να καταλήξω? Μην απογοητεύεσαι κι εμπιστέψου το γιατρό σου ελπίζοντας ότι όλα θα πάνε καλά και είμαι σίγουρη ότι όλα καλά θα πάνε κι όλα αυτά θα είναι μια ανάμνηση.

Εξάλου σας ρίχνουμε όλες μπόλικη μπεμπεδόσκονηηηηηηη.

Ελπίζω να σε βοήθησα κουκλίτσα μου και σύντομα να έχεις την ένδειξη έγκυος στη λίστα.

ΤΙ κανεις κορίτσι μου χάθηκες λίγο.....πως πας εσυ?έκανες υπέρηχο?είδες σάκο? Καρδουλα ακούσατε?και μετά από πόσες μέρες έκανες υπέρηχο? Σε μάλιστα λίγο αλλά ρωτάω επειδή την άλλη εβδομάδα θα κάνω και εγω να ξέρω τη να περιμένω.....

HPbOp2.png

ΤΙ κανεις κορίτσι μου χάθηκες λίγο.....πως πας εσυ?έκανες υπέρηχο?είδες σάκο? Καρδουλα ακούσατε?και μετά από πόσες μέρες έκανες υπέρηχο? Σε μάλιστα λίγο αλλά ρωτάω επειδή την άλλη εβδομάδα θα κάνω και εγω να ξέρω τη να περιμένω.....

Έχω κάνει 2 υπέρηχους... τον πρώτο την 5η βδομάδα (δηλαδή την προηγούμενη) όπου είδαμε ένα σάκο και μόνο... (ο χαζογιατρός μου με άγχωσε... μου είπε να μην πετάω στα σύννεφα κι ότι ένα 20% καταλήγει σε αποβολή!!!)κι έκανα και τον δεύτερο εχθές όπου είδαμε την καρδούλα να πάλλεται (ότι είχε σχηματιστεί) ήταν συγκλονιστικό! Ο γιατρός είπε ότι είναι ευχαριστημένος και ότι τώρα μάλιστα... υπάρχει μωρό.

Τώρα έχουμε ραντεβού την 9η βδομάδα... ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Εσένα ποια εβδομάδα θα είναι?

Το μικρό μας θαυματάκι!!!

b3Yvp3.png

Ζουζουνάκι μου ήρθες στη ζωή μας!!!

[/url]q1T2p2.png

Έχω κάνει 2 υπέρηχους... τον πρώτο την 5η βδομάδα (δηλαδή την προηγούμενη) όπου είδαμε ένα σάκο και μόνο... (ο χαζογιατρός μου με άγχωσε... μου είπε να μην πετάω στα σύννεφα κι ότι ένα 20% καταλήγει σε αποβολή!!!)κι έκανα και τον δεύτερο εχθές όπου είδαμε την καρδούλα να πάλλεται (ότι είχε σχηματιστεί) ήταν συγκλονιστικό! Ο γιατρός είπε ότι είναι ευχαριστημένος και ότι τώρα μάλιστα... υπάρχει μωρό.

Τώρα έχουμε ραντεβού την 9η βδομάδα... ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Εσένα ποια εβδομάδα θα είναι?

Δεν ξέρω και ακριβώς πως μετράνε τις εβδομάδες τελευταία περίοδο είχα 9/6 και την σπερματενχυση την έκανα 22/6 πόσο νομίζεις πως είμαι?καλα ο γιατρός σου πολύ μα@@@@@ να το πει αυτό για ποιο λόγο να στενοχωρείθεις και να γεμίσεις ανχος.....

HPbOp2.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...