Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

πως τα καταφερατε απο τα γλυκα κ της τουρτες το γυρισατε στην προσευχει μονο εσεις το κανετε!! χιχι :D:D

χαχαχα ξεχασες το πλεξιμο!

Stardustmg καλη αυγουλομετρηση αυριο!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια τωρα μαζεύτηκα Σπιτι..σχολασα κ μετα πήγαμε με τον αντρουλη μου για φαγητάκι!ζαχαροπαστα εχω κάνει κ εγω!! Αφου έκανα ενα Σπιτι μες στην αχνη ζάχαρη...κοιμηθηκατε ολες;;;

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!

2 Οκτωβρη, του αγιου Κυπριανου ηταν σημερα! Πηγαμε το βραδακι στην εκκλησια με τη μαμα μου, φεραν τα λειψανα του αγιου και της αγιας Ιουστινης, ειχε και περιφορα της εικονας, ηταν πολυ ομορφα! Αντεγραψα τη λιστα μας, πηρα μια αρμαθια κερακια κι αναψα ενα για την καθεμια μας! Ζαλιστηκε η κυρια στο παγκαρι!!! Κι υστερα στην περιφορα διαβαζα τα ονοματα μας με την ευχη να μας ευλογησει με γερα, υγειη, καλοτυχα κι καλοφωτιστα παιδια! Δεν ξερω τα πραγματικα σας ονοματα, αλλα ξερει ο αγιος, ειμαι σιγουρη!

Περσυ το καλοκαιρι ημουν εγκυος. Το βραδυ που ειδαμε καρδιακη λειτουργια ειχα δει στον υπνο μου τον γιατρο μου να μου λεει να διαβαζω για τις επομενες σαραντα μερες την παρακληση του αγιου Κυπριανου. Βρηκα το βιβλιο και την διαβαζα ανελειπως. Φτασαμε στην εικοστη εβδομαδα και ετοιμαζομασταν για αμνιοκεντηση. Πεντε μερες πριν την κανω μου ΄ρθε να παμε για εναν εξτρα υπερηχο. Κι εκει χασαμε τον κοσμο! Η καρδουλα του ειχε σταματησει τουλαχιστον δυο βδομαδες νωρυτερα! Επειγοντως Παπαγεωργιου και σαν σημερα μου πηραν το μωρο με προκληση. Του αγιου Κυπριανου!

Δε μπορουσα να καταλαβω τι συμβαινει... Λιγες μερες αργοτερα καταλαβα! Το μωρο ειχε τρισωμια κι εγω γλυτωσα απο ενα τεραστιο διλημα. Θα το μαθαιναμε ετσι κι αλλιως απο την αμνιοκεντηση μια βδομαδα αργοτερα, αλλα ποσο ευκολο θα ηταν να παρω αποφαση διακοπης σε ενα ζωντανο παιδακι; Στο μοναδικο μου; Στο πολυτιμο μου; Αυτο κι αν δε θα μ΄εκανε κουρελι... Τελικα ο αγιος με βοηθησε, εδωσε τη λυση εκει που εγω θα γονατιζα! Σημερα, ενα χρονο μετα, τον ευχαριστησα που μου σταθηκε, που δε με εβαλε στο διλημα, που μου εδωσε τη δυναμη να τα βγαλω περα εκεινη τη νυχτα και να συνεχισω, πιστευοντας ακραδαντα οτι το μωρο θα ρθει!! Ευχομαι να σταθει διπλα μας βοηθος και να μας ευλογησει!!

Ενιωθα τετοια γαληνη και σιγουρια σημερα!!!

Την προστασια του να εχουμε...

Star με το καλο να μετρήσεις αύριο πολλα πολλα αυγουλακια. Άντε άντε να κανείς και την σπερματεγχυση να μπεις κι εσύ στην σειρά.

Γεωργία μου είναι συγκλονιστικό αυτο που μας διηγηθηκες. Τέτοια στεναχώρια και ταλαιπωρία, τόση δοκιμασία ρε παιδί μου .....

Τι να πω ; Τα λόγια είναι περιττά σε αυτές τις περιπτώσεις. Μακάρι η ψυχούλα σου να είναι γαλήνια και να κοιτάς με αισιοδοξία το μέλλον σου.

fmGhp2.png

A8ojp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα!!!

2 Οκτωβρη, του αγιου Κυπριανου ηταν σημερα! Πηγαμε το βραδακι στην εκκλησια με τη μαμα μου, φεραν τα λειψανα του αγιου και της αγιας Ιουστινης, ειχε και περιφορα της εικονας, ηταν πολυ ομορφα! Αντεγραψα τη λιστα μας, πηρα μια αρμαθια κερακια κι αναψα ενα για την καθεμια μας! Ζαλιστηκε η κυρια στο παγκαρι!!! Κι υστερα στην περιφορα διαβαζα τα ονοματα μας με την ευχη να μας ευλογησει με γερα, υγειη, καλοτυχα κι καλοφωτιστα παιδια! Δεν ξερω τα πραγματικα σας ονοματα, αλλα ξερει ο αγιος, ειμαι σιγουρη!

Περσυ το καλοκαιρι ημουν εγκυος. Το βραδυ που ειδαμε καρδιακη λειτουργια ειχα δει στον υπνο μου τον γιατρο μου να μου λεει να διαβαζω για τις επομενες σαραντα μερες την παρακληση του αγιου Κυπριανου. Βρηκα το βιβλιο και την διαβαζα ανελειπως. Φτασαμε στην εικοστη εβδομαδα και ετοιμαζομασταν για αμνιοκεντηση. Πεντε μερες πριν την κανω μου ΄ρθε να παμε για εναν εξτρα υπερηχο. Κι εκει χασαμε τον κοσμο! Η καρδουλα του ειχε σταματησει τουλαχιστον δυο βδομαδες νωρυτερα! Επειγοντως Παπαγεωργιου και σαν σημερα μου πηραν το μωρο με προκληση. Του αγιου Κυπριανου!

Δε μπορουσα να καταλαβω τι συμβαινει... Λιγες μερες αργοτερα καταλαβα! Το μωρο ειχε τρισωμια κι εγω γλυτωσα απο ενα τεραστιο διλημα. Θα το μαθαιναμε ετσι κι αλλιως απο την αμνιοκεντηση μια βδομαδα αργοτερα, αλλα ποσο ευκολο θα ηταν να παρω αποφαση διακοπης σε ενα ζωντανο παιδακι; Στο μοναδικο μου; Στο πολυτιμο μου; Αυτο κι αν δε θα μ΄εκανε κουρελι... Τελικα ο αγιος με βοηθησε, εδωσε τη λυση εκει που εγω θα γονατιζα! Σημερα, ενα χρονο μετα, τον ευχαριστησα που μου σταθηκε, που δε με εβαλε στο διλημα, που μου εδωσε τη δυναμη να τα βγαλω περα εκεινη τη νυχτα και να συνεχισω, πιστευοντας ακραδαντα οτι το μωρο θα ρθει!! Ευχομαι να σταθει διπλα μας βοηθος και να μας ευλογησει!!

καλημερα να εχουμε!γεωργια μου δεν εχω λογια να σε ευχαριστησω για τις προσευχες σου και το κερι σου.να σαι καλα κοπελα μου.θα ανταποδωσω συντομα!αααχ με εφαγε η μανα μου πηγαινε στον αγιο κυπριανο και πηγαινε τωρα που εισαι στην αθηνα,αλλα ολο και κατι αλλο θα κανω!θα παω συντομα.

στο θεμα σου τωρα γεωργια.αυτο ειναι θαυμα ρε συ.ποσο σε προστατεψε ο αγιος!!εγω πιστευω κοριτσια οτι ολες καπου εχουμε καποιο προβληματακι και δ ε το χουμε παρει ειδηση ουτε εμεις αλλα ουτε και οι γιατροι.σαμπως αυτοι δεν κανουν λαθοι ή εχουν ορεξη να τα κανουν ολα σωστα σε ολους!τελοσπαντων γεωργια μου ευχομαι ο αγιος κυπριανος να σου δωσει το μωρακι σου πολυ πολυ συντομα!και παλι σε ευχαριστω!

Παναγίτσα μου Τσαμπίκα και Πανορμίτη σας ευχαριστώ!

Γιοκα μας,καλως ορισες στην ζωη μας ,λατρεια μας!!!:D:D

4TSMp3.png?R0gWxqoz

Καλησπερα!!!

καλημέρα κορίτσια!!!

Γεωργία μου, πολύ με συγκίνησες!!!

σου εύχομαι ολόψυχα ο Θεούλης σύντομα να σου χαρίσει ένα υγιέστατο μωράκι!!!

όλα για ένα σκοπό γίνονται!! ο Κύριος ξέρει καλύτερα και γι αυτό πρέπει να τον εμπιστευτούμε...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Καλημέρα κορίτσια μου ομορφα!!

Γεωργια μου γλυκια ανατριχιασα πραγματικα που διαβασα την ιστορια σου.. ειδες καμια φορα?? μπορει να μας τυχαινουν στεναχωριες και δυσκολιες αλλα σιγουρα οι αγιοι ειναι διπλα μας και μας προστατευουν απο το χειροτερο! Δεν υπαρχει περιπτωση να μην κανουμε παιδι.. αυτο ξεχαστε το! οπως λεει κ ο γιατρος μου "αυτες που δεν εχουν μητρα δεν κανουν μονο!" και τωρα με τη μεταμοσχευση μητρας ακομα κ αυτες κανουν!!

Ας ηρεμησουμε λοιπον, ας προσευχηθουμε να μας κοιτανε απο εκει ψηλα και να τους λεμε και κανενα ευχαριστω που και που.. οχι μονο παρακαλι!

Σας φιλω! θα επιστρεψω το απογευμα με νεα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Τινκερ τι θα γινει? Τηλεπαθεια?? Μαζι το παταμε το "υποβολη"??? χαχαχαχαχα!! καλημερααα!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Τινκερ τι θα γινει? Τηλεπαθεια?? Μαζι το παταμε το "υποβολη"??? χαχαχαχαχα!! καλημερααα!

πάντα!!!!:P:p:p:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...