Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , linaa είπε:

Εξωσωματική τελικά δεν έκανα   αλλά είναι ένας λόγος που δεν έκανα άλλο παιδί Κ έμεινα μόνο με ένα Κ ούτε που το συζήτησα να κάνω άλλο .... 

δεν την ξέρω την ιστορία σου, αλλά με τις απαντήσεις σου καταλαβαίνω ότι έχεις γνώσεις και θεώρησα ότι είναι από προσωπικά βιώματα. 

Χαίρομαι πάρα πολύ που τα κατάφερες φυσικά! Γερό να είναι το παιδάκι σου και να το καμαρώνεις!

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στην ζαχαροπαστα βαζεις γλυκερινη?

2 φορές έκανα ζαχαρόπαστα...και ναι έβαλα γλυκερίνη τη συνταγή τη βρήκα από

http://www.sugarflowerscreations.com, αλλά τώρα την έχει σβήσει...

όμως οικονομικά δεν με σύμφερε λόγω του ότι τώρα την αγοράζω 5Ε το κιλό σε όποιο χρώμα θέλω και δεν λερώνω το σπίτι με τη ζάχαρη άχνη..

η συνταγή ήθελε αρκετή γλυκερίνη και γλυκόζη και μόνο αυτά ξεπερνούσαν τα 5Ε/ κιλό..

νομίω υπάρχει η ίδια στο syntagestispareas

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

2 φορές έκανα ζαχαρόπαστα...και ναι έβαλα γλυκερίνη τη συνταγή τη βρήκα από

http://www.sugarflowerscreations.com, αλλά τώρα την έχει σβήσει...

όμως οικονομικά δεν με σύμφερε λόγω του ότι τώρα την αγοράζω 5Ε το κιλό σε όποιο χρώμα θέλω και δεν λερώνω το σπίτι με τη ζάχαρη άχνη..

η συνταγή ήθελε αρκετή γλυκερίνη και γλυκόζη και μόνο αυτά ξεπερνούσαν τα 5Ε/ κιλό..

νομίω υπάρχει η ίδια στο syntagestispareas

Εκανα κι εγω μια φορα και δεν ξερω γιατι ισως μου επεσε παραπανω γλυκερινη πικριζε λιγο και ειχε περιεργη γευση.Εκει τελειωσε και η σχεση μου με την ζαχαροπαστα αδοξα!

Εκανα κι εγω μια φορα και δεν ξερω γιατι ισως μου επεσε παραπανω γλυκερινη πικριζε λιγο και ειχε περιεργη γευση.Εκει τελειωσε και η σχεση μου με την ζαχαροπαστα αδοξα!

πλέον δεν συμφέρει αν μπορείς να βρεις μέχρι κ 6Ε/κιλό..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

Η μαμα μου οταν ηταν εγκυος διαβαζε την Αγια Γραφη και πριν παει να γεννησει την Αγια Επιστολη!Δοξα το Θεο μας εδωσε καλα εφοδια και το ιδιο θα κανω κι εγω αν αξιωθω να γινω μανουλα!

θα αξιωθούμε ευαγγελία μου, και θα δώσουμε τα κατάλληλα εφόδια στα μωρά μας...!!

θα έρθει και για μας η ώρα μας..αργά η γρήγορα...

1533345xcnw09g7xt.gif

θα αξιωθούμε ευαγγελία μου, και θα δώσουμε τα κατάλληλα εφόδια στα μωρά μας...!!

θα έρθει και για μας η ώρα μας..αργά η γρήγορα...

Εχει ο Θεος φιλεναδα μου θα μεριμνησει και για μας...

Διαφημίσεις

γεια σας και απο εμεναααααα!! καταφερα επιτελους να μπω βραδυ! μαγειρεψα, σιδερωσα και ειμαι πανετοιμη για αυριο για την αυγουλομετρηση!!

μαρια παπα οι 2 μας ειμαστε?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

γεια σας και απο εμεναααααα!! καταφερα επιτελους να μπω βραδυ! μαγειρεψα, σιδερωσα και ειμαι πανετοιμη για αυριο για την αυγουλομετρηση!!

μαρια παπα οι 2 μας ειμαστε?

ναι ρε συ οι 2 μας ειμαστε

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

τι θα κανετε? εμεις λεμε να δουμε καμια ταινια..!

ο δικος μου αν κ γρυπωμενος πηγε για τρεξιμο μπα ο καθενας στην γωνια του εγω στον καναπε κ τv κ ο δικος μου στο προσωρινο δωματιο του στο η/υ του

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...