Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

diaper cake τελειο δωρακι!Εγω ειχα κανει δωρο σε μια φιλη και το ειχα κανει καροτσακι αντι για τουρτα μονο που απο την ενθουσιασμο μου ξεχασα να το βγαλω φωτο η χαζη!

Να μην ξεχασεις λαστιχακια για να στερεωσεις τις πανες!

ειναι παρα πολυ ωραια δωρα πρωτοτυπα εγω οταν το πηγα στην φιλη μου που γεννησε το εδωσα στην αδερφη της κ επαθε πλακα λεει τι ειναι δεν ειχε ξανα δει που δεν ηταν κ πανακριβο αλλα σε εντυπωσιαζει

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

και εγω δεν έχω ξαναδεί,πολύ ωραία ιδεα για δώρο, να σας ρωτήσω το φτιαχνετε μόνες ή πουλάνε βάσεις με διάφορα σχέδια κ απλά τις γεμίζεις?

η τα αγοραζεις η τα φτιαχνεις μονη σου παιρνεις πανες της διπλωνεις κ της βαζεις λαστιχακι για να μην ανοιξουν βαζεις σαν βαση απο κατω αυτο που εχουν οι τουρτες την χαρτινη την βασει κ ξεκινας κανεις εναν κυκλο τον επανω ποιο μικρο κ οσο ποιο ψηλο το θες εσυ αναλογα ποσες πανες θα βαλεις μετα παιρνεις διαφορα κορμακια πετσετουλες κ τα βαζεις αναμεσα απο της πανες

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

η τα αγοραζεις η τα φτιαχνεις μονη σου παιρνεις πανες της διπλωνεις κ της βαζεις λαστιχακι για να μην ανοιξουν βαζεις σαν βαση απο κατω αυτο που εχουν οι τουρτες την χαρτινη την βασει κ ξεκινας κανεις εναν κυκλο τον επανω ποιο μικρο κ οσο ποιο ψηλο το θες εσυ αναλογα ποσες πανες θα βαλεις μετα παιρνεις διαφορα κορμακια πετσετουλες κ τα βαζεις αναμεσα απο της πανες

πολυ ωραια η ιδεα σου....

θα ηθελες να μου κανεις μια τετοια δωρο???

βεβαιως θα ηθελες...μονο που αντι για πανες θα ηθελα τσαντακι gucci για βαση, και μετα ξεκινα να το γεμιζεις με διαφορα καλουδια....χιχιχιχι

fmGhp2.png

A8ojp2.png

πολυ ωραια η ιδεα σου....

θα ηθελες να μου κανεις μια τετοια δωρο???

βεβαιως θα ηθελες...μονο που αντι για πανες θα ηθελα τσαντακι gucci για βαση, και μετα ξεκινα να το γεμιζεις με διαφορα καλουδια....χιχιχιχι

Κ βεβαια θελω να σε κανω ενα τετοιο δωρακι αλλα σε πειραζει αντι για γκούτσι η τσαντα να ειναι γκουτσί που ειναι ποιο φθηνη? χαχαχα!!

και στην γεμιζω εγω με οτι θελεις μεσα!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ειναι παρα πολυ ωραια δωρα πρωτοτυπα εγω οταν το πηγα στην φιλη μου που γεννησε το εδωσα στην αδερφη της κ επαθε πλακα λεει τι ειναι δεν ειχε ξανα δει που δεν ηταν κ πανακριβο αλλα σε εντυπωσιαζει

εμάς εδώ τις πουλάνε πολύ ακριβά..και αμαν είναι να δώσω 30-40 Ε δίνω λεφτά ή παίρνω άλλο δώρο...

ενώ για τη κλινική που θες κάτι πιο φθηνό το κάνεις μόνη σου...

μόνο τούρτα δοκίμασα...

youtube..ότι θές έχει!!!:P:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

εμάς εδώ τις πουλάνε πολύ ακριβά..και αμαν είναι να δώσω 30-40 Ε δίνω λεφτά ή παίρνω άλλο δώρο...

ενώ για τη κλινική που θες κάτι πιο φθηνό το κάνεις μόνη σου...

μόνο τούρτα δοκίμασα...

youtube..ότι θές έχει!!!:P:p:p:p

ειναι πολυ ομορφα δωρα!

τι λεει τι κανεις?

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

ειναι πολυ ομορφα δωρα!

τι λεει τι κανεις?

καλά εσύ??!!!κάνω το βελονάκι μου,...

να σε ρωτήσω..

εσύ πότε πας για εξωσωματική?θα περάσουν 2 κύκλοι και μετά σωστά??

άρα δεν πάμε μαζί...εγώ θα πάω στον επόμενο κύκλο..

1533345xcnw09g7xt.gif

Διαφημίσεις

καλά εσύ??!!!κάνω το βελονάκι μου,...

να σε ρωτήσω..

εσύ πότε πας για εξωσωματική?θα περάσουν 2 κύκλοι και μετά σωστά??

άρα δεν πάμε μαζί...εγώ θα πάω στον επόμενο κύκλο..

Κι εγω φιαχνω μια θηκη για το κινητο της μικρης να της το δωσω αυριο που θα την δω!Εσυ τι πλεκεις?

Κι εγω φιαχνω μια θηκη για το κινητο της μικρης να της το δωσω αυριο που θα την δω!Εσυ τι πλεκεις?

εγώ προσπαθώ να κάνω μια κουβρτούλα..αν τα καταφέρω θα τη δώσω στην ανηψούλα μου...

βαρίεμαι να κάνω κάτι άλλο...το σκ που θα έχω όλα τα υλικά θα ασχοληθώ και με άλλα πράγματα...

πρέπει να βρω και τη τούρτα θα κάνω στη ξαδελφούλα μου που έχει γενέθλια..13 είναι δεν ξέρω τι να της κάνω...!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

εγώ προσπαθώ να κάνω μια κουβρτούλα..αν τα καταφέρω θα τη δώσω στην ανηψούλα μου...

βαρίεμαι να κάνω κάτι άλλο...το σκ που θα έχω όλα τα υλικά θα ασχοληθώ και με άλλα πράγματα...

πρέπει να βρω και τη τούρτα θα κάνω στη ξαδελφούλα μου που έχει γενέθλια..13 είναι δεν ξέρω τι να της κάνω...!!!

Κουβερτουλα δαντελενια?Τελεια!

Εγω το καλοκαιρι στα γενεθλια της μικρης εκανα τουρτα παγωτο συνταγη της Αργυρως και την εντυσα ολη με πουρακια και malteseres!Ηταν τελεια.Μπορεις να φιαξεις και με 2 πατους και να την ντυσεις με ασπρη και ροζ ζαχαροπαστα να της βαλεις και λουλουδια απο ζαχαροπαστα.Κατσε να δω τι εχω εγω και θα σου στειλω!

Κουβερτουλα δαντελενια?Τελεια!

Εγω το καλοκαιρι στα γενεθλια της μικρης εκανα τουρτα παγωτο συνταγη της Αργυρως και την εντυσα ολη με πουρακια και malteseres!Ηταν τελεια.Μπορεις να φιαξεις και με 2 πατους και να την ντυσεις με ασπρη και ροζ ζαχαροπαστα να της βαλεις και λουλουδια απο ζαχαροπαστα.Κατσε να δω τι εχω εγω και θα σου στειλω!

από μέσα σίγουρα δούκισσα θα κάνω για να μπορώ να τη φτιάξω καλύτερα με τη ζαχαρόπαστα..τώρα το σχήμα και το σχέδιο δεν το σκέφτηκα..

για βάλε να δω..

1533345xcnw09g7xt.gif

από μέσα σίγουρα δούκισσα θα κάνω για να μπορώ να τη φτιάξω καλύτερα με τη ζαχαρόπαστα..τώρα το σχήμα και το σχέδιο δεν το σκέφτηκα..

για βάλε να δω..

Δες απο δω εχει παρα πολλες

http://www.sintagespareas.gr/sintages/category-recipes/tourtes.html

http://www.sintagespareas.gr/gallery/paidikoi-iroes/tourta-genethlion-tinkerberll-1177#joomimg

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...