Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι και εμένα μου φαίνονται οκ. Θυμάσαι το είχα άγχος με αυτά που μου είπε ο Μπαγ***.

Α οκ μια χαρά. Εγώ έχω πει είμαι στο ναυτιλιακό κομμάτι.Πεφτει αρκετό ξύλο.

έχω πολλούς γνωστούς που δουλεύουν σε ναυτιλιακή και ξέρω το ξύλο που τρώτε και το ψυχολογικό. Είναι λίγο psycho οι managers σας, λόγω επαγγελματος. Καλή δύναμη!

Το καλό με αυτές τις δουλείες είναι ότι ανταμείβεσαι οικονομικά, ενώ οι περισσότερες δουλειές ενώ τρώμε ξύλο παίρνουμε με το ζόρι 1.000-1.200

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

Ουτε εσενα σου εκανε υπερηχο πριν την σπερματεγχυση?Εγω ειχα 2260 οιστραδιολη.Εσυ ομως την προλαβες προφανως την ωορρηξια εγω ειχα αρχισει να πρηζομαι πριν ακομη κανω την pregnyl.Σε λιγο θα ξερουμε τι μας συμβαινει καλυτερα απο τους γιατρους μας!

Όχι ποτέ δεν μου κάνει υπέρηχο πριν τη σπερματέγχυση, και να σου πω συμφωνώ……είναι ψυχολογικό το θέμα. Εξάλλου ξέρω το σώμα μου και πως αντιδράει στην ωορρηξία, ακόμα και πότε σπάει το αυγό καταλαβαίνω.

Η οιστραδιόλη μου είχε φτάσει 2 μέρες πριν τη σπερματέγχυση 1300. Και απʼ όσο ξέρω επιτρέπεται 150 – 200 για κάθε αυγό.

Τώρα κοριτσάρα μου, τι να σου πω……..πιστεύω ότι όπως αντιλαμβανόμαστε εμείς το σώμα μας, δεν ξέρει κανένας.

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω καθε μήνα το παθαινω! Αφου σύμφωνα με στηθος καταλαβαίνω ποτε θα έρθει ηπεριοδος!ασε που το νιώθω να καίει! Θα ρωτήσω κ εγωτογιατρο να μου πει..

Κι εγω καθε μηνα απλα αλλοτε πρηζομαι απο την 10η μερα του κυκλου κι αλλοτε μια βδομαδα πριν αδιαθετησω.Στην πρωτη περιπτωση ποναω παρα πολυ τουμπανο γινομαι και δεν εχω και καθολου μεγαλο στηθος αλλα υποφερω μονο ανασκελα βολευομαι στον υπνο.

Νομίζεις οτι μπορω;; Μου ειναι παρα πολυ δύσκολο..λέω στην επόμενη εξεταστική να πάω με κοιλιτσα μήπως κ με λυπηθουν!!! Εσύ πως είσαι;

Μια χαρα ειμαι ποναει ο λαιμος το κεφαλι ειμαστε με τον δικο μου κ οι 2 χαλια ρωραμε ο ενας τον αλλον εσυ πως εσυ? χαλια εσυ? χαλια κ εγω. αντε εγω η μουλαρα καθομαι σπιτι εκεινος που δουλευει ?

θα τα δω κ εγω τα σαιτ για το πλεξιμο !! δεν ειναι κακη ιδεα εξαλου καθομαστε που καθομαστε ας κανουμε κ κατι

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Μια χαρα ειμαι ποναει ο λαιμος το κεφαλι ειμαστε με τον δικο μου κ οι 2 χαλια ρωραμε ο ενας τον αλλον εσυ πως εσυ? χαλια εσυ? χαλια κ εγω. αντε εγω η μουλαρα καθομαι σπιτι εκεινος που δουλευει ?

θα τα δω κ εγω τα σαιτ για το πλεξιμο !! δεν ειναι κακη ιδεα εξαλου καθομαστε που καθομαστε ας κανουμε κ κατι

Νωρις νωρις σας επιασε,περαστικα!!!Να παρετε trachisan για το λαιμο γυρω στα 4 ευρω κοστιζουν και εχει μεσα 20.Για τον πονοκεφαλο ντεπονακι και υπομονη μεχρι να περασει!

Εισαι και μακρια να με βοηθησεις να ξεκινησω κανενα κεντημα με χαντρες.Γιαυτο δεν βρηκα πληροφοριες!

Νωρις νωρις σας επιασε,περαστικα!!!Να παρετε trachisan για το λαιμο γυρω στα 4 ευρω κοστιζουν και εχει μεσα 20.Για τον πονοκεφαλο ντεπονακι και υπομονη μεχρι να περασει!

Εισαι και μακρια να με βοηθησεις να ξεκινησω κανενα κεντημα με χαντρες.Γιαυτο δεν βρηκα πληροφοριες!

αυριο θα ερθω στα μερη σου πρωι πρωι θα παω κ τζαμπο μια βολτα κρυωμα κρυωμα αλλα η βολτα βολτα χιχιχι!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

Διαφημίσεις

αυριο θα ερθω στα μερη σου πρωι πρωι θα παω κ τζαμπο μια βολτα κρυωμα κρυωμα αλλα η βολτα βολτα χιχιχι!!

Αυριο θα εχω την μικρη αλλιως θα ερχομουν μαζι ειδικα για τζαμπο τρελλαινομαι :tongue:

Αυριο θα εχω την μικρη αλλιως θα ερχομουν μαζι ειδικα για τζαμπο τρελλαινομαι :tongue:

κ εμενα μαρεσει θα παω να παρω κλασικα κανα χαζο στο λιμανι στα τζαμπο παω κ κανα δωρακι στο μικρο της ξαδερφης μου που εχει γενεθλια. θα κανω αυτες της τουρτες που ειναι στην μοδα

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

κ εμενα μαρεσει θα παω να παρω κλασικα κανα χαζο στο λιμανι στα τζαμπο παω κ κανα δωρακι στο μικρο της ξαδερφης μου που εχει γενεθλια. θα κανω αυτες της τουρτες που ειναι στην μοδα

ποιές τούρτες??

φτιάχνω και εγώ από ζαχαρόπαστα....και έμαθα και με πανιά!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

ποιές τούρτες??

φτιάχνω και εγώ από ζαχαρόπαστα....και έμαθα και με πανιά!!!

α οχι γλυκα τουρτες απο παμπερς κ διαφορα ρουχαλακια μαζι η πετσετουλες οτι θες βαζεις .

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

α οχι γλυκα τουρτες απο παμπερς κ διαφορα ρουχαλακια μαζι η πετσετουλες οτι θες βαζεις .

ναι και από αυτές...πανία-παμπερς...

πολύ ωραίο δωράκι είναι!!!

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

diaper cake τελειο δωρακι!Εγω ειχα κανει δωρο σε μια φιλη και το ειχα κανει καροτσακι αντι για τουρτα μονο που απο την ενθουσιασμο μου ξεχασα να το βγαλω φωτο η χαζη!

Να μην ξεχασεις λαστιχακια για να στερεωσεις τις πανες!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...