Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

και εγώ βελονάκι κάνω..αλλά με νήμα λεπτό για σκέπασμα...

παλία έκανα και πετσετάκια και κασκόλ μα πιο χονδρό και κουβρτούλα παιδική..αλλά έχω 6 χρόνια να κάνω..

για πες καμια σελίδα να δούμε..απ τη γιαγια και από τη μαμά έμαθα...

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημέρα evangelia, μπράβο σου που έμαθες απο το internet,μια φίλη μου προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε...την έβλεπα που παιδευόταν να μετράει στην οθόνη...μακάρι να μην σου έρθει..δεν την θέλουμε!!!

Το ποσο παιδευτηκα δεν λεγεται και ειδικα οταν εισαι σε αγγλικο site και πρεπει να κατανοησεις την ορολογια.Αν ομως αρχισεις απο τα πιο απλα πχ πως να κανεις την θηλια και μετα στα υπολοιπα σιγα σιγα τα καταφερνεις.Αν αρχισεις απο τα δυσκολα δεν θα βγαλεις ακρη ποτε!

Ναι κοριτσια η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια ευχαριστω για τις ευχες !

Εχω μια απορια γιατι σε αλλους κυκλους το στηθος πρηζεται λιγο η και καθολου και σε αλλους γινεται τουμπανο και πονανει πολυ?Στον προηγουμενο κυκλο μου πρηστηκε ελαχιστα μια βδομαδα πριν αδιαθετησω.Σε αυτο τον κυκλο οπως και στην σπερματεγχυση απο την 10 μερα αρχισα να πρηζομαι και να ποναω πολυ λιγες μερες πριν αδιαθετησω αρχισε να ξεπρηζεται και τα ιδια και τωρα.Λετε να φταιει η οιστραδιολη που ειχε ανεβει πολυ και ανεβηκε και τωρα με την γυρη?

Ευαγγελία μου εγω απο την ωορηξια εχω στηθος τούμπανο!! Αφου ποναω 15 μερες..δεν εχω ρωτήσει ποτέ το γιατρο!δεν ξερω αν ειναι κάτι ορμονολογικο..στις εξετάσεις μου είχαν βγει ολα οκ!

και εγώ βελονάκι κάνω..αλλά με νήμα λεπτό για σκέπασμα...

παλία έκανα και πετσετάκια και κασκόλ μα πιο χονδρό και κουβρτούλα παιδική..αλλά έχω 6 χρόνια να κάνω..

για πες καμια σελίδα να δούμε..απ τη γιαγια και από τη μαμά έμαθα...

Θα δεις αυτο που σου εφιαξα αλλα το εκανα λιγο βιαστικα να ξερεις για να προλαβω να το βαλω στο δεματακι...Πηγαινε στο youtube και κανε αναζητηση crochet (anything) κασκολ κουβερτα ο,τι θελεις εχει αρκετα βιντεακια κι εσυ αφου ξερεις ηδη να πλεκεις θα τα ξεπεταξεις γρηγορα!

Κρυφο ταλεντο μου εισαι :tongue:

Διαφημίσεις

Ευαγγελία μου εγω απο την ωορηξια εχω στηθος τούμπανο!! Αφου ποναω 15 μερες..δεν εχω ρωτήσει ποτέ το γιατρο!δεν ξερω αν ειναι κάτι ορμονολογικο..στις εξετάσεις μου είχαν βγει ολα οκ!

Καλα του ελεγα εγω του γιατρου οτι το στηθος μου πρηστηκε πριν κανω την pregnyl και την χασαμε την ωορρηξια αλλα εκεινος μου ελεγε προλαβαινουμε...Απλα εγω δεν το παθαινω καθε μηνα κι εμενα οι ορμονολογικες σε γενικες γραμμες ηταν μια χαρα...Θα τον πρηξω παλι απο βδομαδα που θα παω!

Ναι κοριτσια η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια ευχαριστω για τις ευχες !

Εχω μια απορια γιατι σε αλλους κυκλους το στηθος πρηζεται λιγο η και καθολου και σε αλλους γινεται τουμπανο και πονανει πολυ?Στον προηγουμενο κυκλο μου πρηστηκε ελαχιστα μια βδομαδα πριν αδιαθετησω.Σε αυτο τον κυκλο οπως και στην σπερματεγχυση απο την 10 μερα αρχισα να πρηζομαι και να ποναω πολυ λιγες μερες πριν αδιαθετησω αρχισε να ξεπρηζεται και τα ιδια και τωρα.Λετε να φταιει η οιστραδιολη που ειχε ανεβει πολυ και ανεβηκε και τωρα με την γυρη?

Καλημέρα και απο μένα τσούπρες !!

Την ίδια απορία έχω και εγώ........την Παρασκευή κάναμε την σπερματέγχυση, και σήμερα Τρίτη δεν μπορώ να αγγίξω το στήθος μου. Εγω βέβαια είχα πολύ ανεβασμένη οιστραδιόλη λόγω πολλών αυγών. Σε μια εβδομάδα δεν θα φτουράει η Πάμελα Αντερσον μπροστά μου......

9aXep2.png

Θα αποτύχεις στο 100% των προσπαθειών που ποτέ δεν θα κάνεις………..

Καλημέρα και απο μένα τσούπρες !!

Την ίδια απορία έχω και εγώ........την Παρασκευή κάναμε την σπερματέγχυση, και σήμερα Τρίτη δεν μπορώ να αγγίξω το στήθος μου. Εγω βέβαια είχα πολύ ανεβασμένη οιστραδιόλη λόγω πολλών αυγών. Σε μια εβδομάδα δεν θα φτουράει η Πάμελα Αντερσον μπροστά μου......

Ουτε εσενα σου εκανε υπερηχο πριν την σπερματεγχυση?Εγω ειχα 2260 οιστραδιολη.Εσυ ομως την προλαβες προφανως την ωορρηξια εγω ειχα αρχισει να πρηζομαι πριν ακομη κανω την pregnyl.Σε λιγο θα ξερουμε τι μας συμβαινει καλυτερα απο τους γιατρους μας!

Θα δεις αυτο που σου εφιαξα αλλα το εκανα λιγο βιαστικα να ξερεις για να προλαβω να το βαλω στο δεματακι...Πηγαινε στο youtube και κανε αναζητηση crochet (anything) κασκολ κουβερτα ο,τι θελεις εχει αρκετα βιντεακια κι εσυ αφου ξερεις ηδη να πλεκεις θα τα ξεπεταξεις γρηγορα!

Κρυφο ταλεντο μου εισαι :tongue:

τέλεια...ευχαριστώ!!θα τα δώ!!!

έχει πολλά χρόνια να ασχοληθώ..τα βρήκα χθες..βρήκα και ένα σχέδιο και ξεκίνησα...

με το λεπτό τα καταφέρνω πιο καλά!!!:P:p:p:p

1533345xcnw09g7xt.gif

τέλεια...ευχαριστώ!!θα τα δώ!!!

έχει πολλά χρόνια να ασχοληθώ..τα βρήκα χθες..βρήκα και ένα σχέδιο και ξεκίνησα...

με το λεπτό τα καταφέρνω πιο καλά!!!:P:p:p:p

Εγω ξεκινησα με το χοντρο γιατι ηθελα να κανω μια τσαντουλα στην μικρη και κολλησα μαυτο.Θα βαλω φωτο με την τελευταια τσαντα που εφιαξα για μενα...

Διαφημίσεις

Καλα του ελεγα εγω του γιατρου οτι το στηθος μου πρηστηκε πριν κανω την pregnyl και την χασαμε την ωορρηξια αλλα εκεινος μου ελεγε προλαβαινουμε...Απλα εγω δεν το παθαινω καθε μηνα κι εμενα οι ορμονολογικες σε γενικες γραμμες ηταν μια χαρα...Θα τον πρηξω παλι απο βδομαδα που θα παω!

Εγω καθε μήνα το παθαινω! Αφου σύμφωνα με στηθος καταλαβαίνω ποτε θα έρθει ηπεριοδος!ασε που το νιώθω να καίει! Θα ρωτήσω κ εγωτογιατρο να μου πει..

Εγω ξεκινησα με το χοντρο γιατι ηθελα να κανω μια τσαντουλα στην μικρη και κολλησα μαυτο.Θα βαλω φωτο με την τελευταια τσαντα που εφιαξα για μενα...

ναι να τη βάλεις να τη δούμε!!

μεγάλα πράγματα δεν έχω ξανακάνει..

πρώτη φορά θα κάνω τόσο μεγάλο....

θα κάνω κουβέρτα για κρεβάτι..αν τα καταφέρω...

1533345xcnw09g7xt.gif

Καλημερα κουκλιτσες! Κατα'αρχην να πω καλη επιτυχια Μαρακι ν σου ευχομαι να δεις μια μεγαλη χοριακη και να πλημμυρισεις απο χαρα εσυ η οικογενεια σου και ολες εμεις εδω!

Σισσυ καλη επιτυχια και σε σενα αυριο στην εξεταστικη, καταλαβαινω οτι ειναι δυσκολο να διαβασεις, υπομονη, εμεις βεβαια σε ξεμυαλιζουμε εδω περα αλλα τι να κανεις οι πειρασμοι ειναι πολλοι πρεπει να συγκεντρωθεις! :P

Μαρια Star ποτε θα παμε για καφε λεγε!

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...