Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Xristina96 είπε:

χαχαχαχαχα είπα μήπως βρω ευκαιρία χαχαχαχα

ναι σε καταλαβαίνω. Εμένα απέτυχε η εξωσωματική μου και στην δουλειά μου πέτυχε 40 χρονών δίδυμα, και 43 φυσικά. Οπότε... σε νιωθω. Και ήμουν 25...

Θα δείξει! Τι να πω; Να’ ναι καλά η κοπέλα! Με τι ασχολείσαι εσύ;

By the way βγήκε το αποτέλεσμα για το εύθραυστο Χ και λέει:

Κατά τη μοριακή ανάλυση του γενετικού υλικού στο παραπάνω δείγμα, ενισχύθηκαν δύο αλληλόμορφα στο φυσιολογικό εύρος (20 και 30 CGG επαναλήψεις).
      Δεν ανιχνεύτηκε κανένα αλληλόμορφο με μη φυσιολογικό αριθμό επαναλήψεων CGG.

Καταλαβαίνω πως είναι νορμαλ αποτέλεσμα και δε θα χρειαστεί να κάνω έλεγχο στις βλαστοκύστες απαραίτητα (όχι υποχρεωτικά Τουλάχιστον)

ποίες πάμε για σπερματέγχυση?

Recommended Posts

ζήλεψα και από την ευαγγελία και άρχισα χθες το κέντημα...τώρα να δούμε τι θα καταφέρω...έχει πολλά χρόνια να κάνω...με νήμα θα κάνω μια κουβερτούλα ροζ

τι τέλεια μακάρι να ήξερα και εγώ πλέξιμο...μια ροζ και μετα μια σιελ, να είσαι ετοιμη για το μωράκι ότι και αν είναι!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 16,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• mina pa

2105

• tinkerbell!24

1859

• Evangeliapan

1689

• Sissy2012

1391

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλη επιτυχια Σισσυ!!!

Κοριτσια πλεξτε κ κεντηστε κ εγω θα μαγειρευω!! Εκει ειναι το φορτε μου!!

Αυτον τον ρημαδι τον καφε ποτε θα τον πιουμε;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Of all the rights of women, the greatest is to be a mother.-Lin Yutang

Σας περιμένουμε καρδούλες μου..!!

Διαφημίσεις

Ολο διαλειμματακια κανω..πρέπει να το πάρω αυτο το πτυχίο επιτέλους!!

καλή επιτυχία!!τι πτυχίο???

1533345xcnw09g7xt.gif

κι αν είναι αργά, δεν είναι αργά για Θαύματα

καλημερα κ απο μενα!!! τι μου κανετε?

γεωργια οκ την γλιτωσες παλι αλλα καποια στιγμη πρεπει να παρακολουθησης μαζι μας μαθημα . αφου εφυγε κ η μια χαζο κυστη παλι καλα αντε να εξοντωσεις κ την αλλη κ δρομο να μην ξανα ερθουν.

Sissy2012 καλο διαβασμα χαραστο κουραγιο σας που διαβαζεται εμενα ο αντρας μου με παρακαλει να παω να δωδω πιστοποιηση εδω κ 3 χρονια αλλα με το που ανοιξω βιβλιο νυσταζο ρε σεις

tina32 καλημερα

tinkerbell!24 πλεκης η κεντας? κ εγω τωρα που τελειωνω το κεντημα θα αρχισω να μαθαινω πλαξιμο κ θα κανουμε η μια για την αλλη διαφορα σχεδιακια!!

Stardustmg καλη αυγουλο μετρηση να εχεις κ να ειναι ζωηρα κ να γινουν σπορακια ολα!!!

Georgkat καλημερα!!! κοπελια!!!

ga6Bp3.png

0b2ym7.png

καλημερα κ απο μενα!!! τι μου κανετε?

γεωργια οκ την γλιτωσες παλι αλλα καποια στιγμη πρεπει να παρακολουθησης μαζι μας μαθημα . αφου εφυγε κ η μια χαζο κυστη παλι καλα αντε να εξοντωσεις κ την αλλη κ δρομο να μην ξανα ερθουν.

Sissy2012 καλο διαβασμα χαραστο κουραγιο σας που διαβαζεται εμενα ο αντρας μου με παρακαλει να παω να δωδω πιστοποιηση εδω κ 3 χρονια αλλα με το που ανοιξω βιβλιο νυσταζο ρε σεις

tina32 καλημερα

tinkerbell!24 πλεκης η κεντας? κ εγω τωρα που τελειωνω το κεντημα θα αρχισω να μαθαινω πλαξιμο κ θα κανουμε η μια για την αλλη διαφορα σχεδιακια!!

Stardustmg καλη αυγουλο μετρηση να εχεις κ να ειναι ζωηρα κ να γινουν σπορακια ολα!!!

Georgkat καλημερα!!! κοπελια!!!

Νομίζεις οτι μπορω;; Μου ειναι παρα πολυ δύσκολο..λέω στην επόμενη εξεταστική να πάω με κοιλιτσα μήπως κ με λυπηθουν!!! Εσύ πως είσαι;

Καλημερα !!!

Αργησα σημερα ο γλυκος μου σημερα πρωι πρωι αποφασισε να καθαρισει το ενυδρειο κι εγω φυσικα απο πισω με την σφουγγαριστρα!

Κοριτσια το κεντημα και το πλεξιμο ειναι ψυχοθεραπεια σας το συνιστω ανεπιφυλακτα εγω εμαθα να πλεκω βελονακι απο το ιντερνετ πριν μερικους μηνες και δεν με πιστευει κανεις!

Τα νευρα μου δεν ειναι καθολου καλα αντε να μου ερθει να ηρεμησω γιατι σκοτωνω ανθρωπο.

Διαφημίσεις

Καλημερα !!!

Αργησα σημερα ο γλυκος μου σημερα πρωι πρωι αποφασισε να καθαρισει το ενυδρειο κι εγω φυσικα απο πισω με την σφουγγαριστρα!

Κοριτσια το κεντημα και το πλεξιμο ειναι ψυχοθεραπεια σας το συνιστω ανεπιφυλακτα εγω εμαθα να πλεκω βελονακι απο το ιντερνετ πριν μερικους μηνες και δεν με πιστευει κανεις!

Τα νευρα μου δεν ειναι καθολου καλα αντε να μου ερθει να ηρεμησω γιατι σκοτωνω ανθρωπο.

Ευαγγελία μου ποτέ ειναι να μη σου έρθει;;

καλημέρα evangelia, μπράβο σου που έμαθες απο το internet,μια φίλη μου προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε...την έβλεπα που παιδευόταν να μετράει στην οθόνη...μακάρι να μην σου έρθει..δεν την θέλουμε!!!

eNortjKzUjK0NDc1NVeyBlwwFcYC3w,,12.png

Ναι κοριτσια η ελπιδα πεθαινει παντα τελευταια ευχαριστω για τις ευχες !

Εχω μια απορια γιατι σε αλλους κυκλους το στηθος πρηζεται λιγο η και καθολου και σε αλλους γινεται τουμπανο και πονανει πολυ?Στον προηγουμενο κυκλο μου πρηστηκε ελαχιστα μια βδομαδα πριν αδιαθετησω.Σε αυτο τον κυκλο οπως και στην σπερματεγχυση απο την 10 μερα αρχισα να πρηζομαι και να ποναω πολυ λιγες μερες πριν αδιαθετησω αρχισε να ξεπρηζεται και τα ιδια και τωρα.Λετε να φταιει η οιστραδιολη που ειχε ανεβει πολυ και ανεβηκε και τωρα με την γυρη?

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...